موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان ممنون میشم اگر کسی بتواند کمکم کند. امروز از سفارت ایمیلی دریافت کردم مبنی بر اینکه خودم و فرزندم کامپلت شده ایم اما برای خانمم درخواست مدرک اضافی کرده اند ولی متاسفانه متوجه منظورشان نمی شوم. متن درخواست مدرک از همسرم این است:
Applicant 2: ………
Status: Need Info
Documents and/or Actions Required:
* URGENT: Please provide the information requested (Electronic submission), "The branch or branches that you have served in". Please send the requested information by replying to this email without changing the subject line of this email.
خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید. آیا این مربوط به فرم DS-260 است؟ کدام قسمتش؟ اگر منظور جایی هست که سربازی خدمت کرده که خانم من (مثل بقیه خانم ها) اصلا سربازی خدمت نکرده وتوی فرم DS-260 جواب این سوال Have you ever served in the military? را No زده است. می خواستم بدانم که این سوال دقیقا مربوط به کدام قسمت از فرم DS-260 است؟ اصلا آیا مربوط به فرم DS-260 است?
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2016-10-06 ساعت 09:35)pouryalireza نوشته: (2016-10-06 ساعت 01:21)shahr2831 نوشته: سلام دوستان ممنون میشم اگر کسی بتواند کمکم کند. امروز از سفارت ایمیلی دریافت کردم مبنی بر اینکه خودم و فرزندم کامپلت شده ایم اما برای خانمم درخواست مدرک اضافی کرده اند ولی متاسفانه متوجه منظورشان نمی شوم. متن درخواست مدرک از همسرم این است:
Applicant 2: ………
Status: Need Info
Documents and/or Actions Required:
* URGENT: Please provide the information requested (Electronic submission), "The branch or branches that you have served in". Please send the requested information by replying to this email without changing the subject line of this email.
خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید. آیا این مربوط به فرم DS-260 است؟ کدام قسمتش؟ اگر منظور جایی هست که سربازی خدمت کرده که خانم من (مثل بقیه خانم ها) اصلا سربازی خدمت نکرده وتوی فرم DS-260 جواب این سوال Have you ever served in the military? را No زده است. می خواستم بدانم که این سوال دقیقا مربوط به کدام قسمت از فرم DS-260 است؟ اصلا آیا مربوط به فرم DS-260 است?
در واقع سابقه کار ایشان و گروه مربوطه است.مثال اینکه: گر ایشان پرستار هستند یا خانه دار, شما باید
health and medication or others راانتخاب کنید
. Check DS-260 for your spouse and her background
از راهنماییتان بسیار سپاسگزارم.
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-05 ساعت 20:29)farshad33 نوشته: (2016-10-05 ساعت 20:21)Sasa-t نوشته: (2016-10-05 ساعت 19:58)farshad33 نوشته: سلام به دوستان
من ۱۱ آگوست مصاحبه داشتم به همراه همسرم در آنکارا برای کیس اف ۴ . به من AP خورد و منتظر جواب بودیم که دیروز این امیل اومده ولی هنوز تو وبسایت AP هست . جریان چیه ؟ باید به همین امیل اکتفا کنم و برام آنکارا برای دریافت ویزا ؟
ی سوال دیگه ، اگر من تنها برم آنکارا ، باید برای دریافت پاسپورت همسرم وکالت داشته باشم یا نیازی نیست .
ممنون
October 04, 2016
Case Number: ANK2005.......97
......Dear F..... P....,
Further instructions regarding the status of your visa case are detailed below.
Processing Completed
Starting on 1 March 2016, Immigrant Visa applicants will only be able to submit missing documents and passports to the U.S. Embassy Ankara Consular Section by mail. In-person passport submissions for certain nationalities will no longer be accepted. Applicants may use the PTT courier services free of charge for this purpose. To register for the PTT services please click on ais.usvisa-info.com. At this web site, please click on the "Consular Section instructed me to send more documents" option. From there, please print out a "Courier in receipt" to send your documents to our office through PTT free of charge.
We are pleased to inform you that the administrative processing for your case is completed. You do not need to check our website, as this email has the most current information on your case.
IMPORTANT: Please note that derivative applicants cannot be issued a visa before their principal applicants' administrative processing is complete.
All applicants should send us their passports and required documents via the Turkish postal service (PTT).
Applicants whose status is marked "Processing Completed" or "Ready" are encouraged to send in their documents to the Embassy at least two weeks prior to their processing expiration date. Applicants with "Processing Pending" or other statuses should not send in their passports and should not come to the Embassy. Applicants whose case processing is pending may check their status at the "Status Check" link below.
After your documents are received, a consular officer will review your case to ensure each applicant meets eligibility and admissibility criteria. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to the PTT office which you chose. If additional work is needed for your case, your passport(s) will be returned to the PTT office with an explanation. In most cases, you will receive a decision five work days after your submission.
Applicants who were under 14 years of age at the time of interview, who reach their fourteenth birthday while their parent's case was undergoing administrative processing must return to the Embassy to provide fingerprints.
Prior to sending your documents to the Embassy, each applicant should do the following:
1. Print out one copy of this email.
..............
...........
تبریک می گم بهتون... ویزاتون آماده است... فقط نوشته یه کپی از همین ایمیل را به همراه پاسپورت باید ببرید... البته نوشته باید پست محلی ثبت نام کنید چون دیگه شخصا نمیتونید پاسپورتتون را تحویل سفارت بدید. آدرسش رو هم براتون نوشته.... باز هم بهتون تبریک می گم
ممنون دوست گرامی ، من قبلا (قبل از مصاحبه ) ی پستخانه انتخاب کرده بودم ، آیا باید دوباره اینکارو انجام بدم ؟ چون الان چک کردم تو وبسایت ، همون آدرس بود . فقط شما اطلاع دارید که من میتونم پاسپورت همسرم رو بگیرم یا نیاز به وکالت یا چیز دیگری هست ؟
تبريك ميگم دوست عزيز
دقيقا همين ايميل براي منم اومده.و تو سايت سفارت متن منم اصلا تغييري نكرده.فكر كنم وقتي ايميل ميدن ملاك ديگر ايميل نه سايت سفارت.چونكه تو سايت سفارت براي من نوشته هنوز مراحل اداريتون در حال بررسي است.و به ايميلي كه سفارت بهتون ميده توجه كنيد.پس ملاكشون ايميل هست
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همسرم( در خواست کننده اصلی کیس f4 ) و من 4 اکتبر در ابوظبی وقت مصاحبه داشتیم ، آفیسر گفت : برای شما درخواست administrative process شده، حالا که ceac رو چک میکنم دو تا کیس نامبر مشابه که به ترتیب شماره 1 Ready و شماره 2 AP است این یعنی چی؟؟؟؟
اگر من AP خوردم نباید همسرم از حالت ready تغییری بکند؟؟؟ چون قبل از مصاحبه هر دومون ready بودیم!!!!
با تشکر.
Category : F4
Priority Date : September-2003
Interview : October-2016
Embassy : Abudhabi
Result : Administrative Processing
Updates : 4,5,10,11,12,18,26 October
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام بالاخره من هم بعد از سه سال انتظار ویزام به دستم اومد بعد از کلی ماجراهای گوناگون ای میل نقص مدرک و نرسیدن مدارک به سفارت و این ها که البته از حوصله ی بحث خارجه فقط خواستم یه درد دلی باهاتون بکنم که برای #پیکاپ ویزاتون مواظب باشید تا مثل من کلاه سر تون نره آژانس سپند در خیابان ونک از من مبلغی بیش تر از اون چیزی که بهم گفته شده بود گرفت. آژانس هایی هستند که با مبلغ کم تر همین خدمات رو انجام می دند من نمی دونم چه داستانیه که کل مسافرای ابوظبی رو یه نفر داره می گردونه و مبلغ هایی بیش تری هم با انواع و اقسام حربه ها ازشون می گیره. مثلا من نرخی که بهم داده شد 400 درهم بود؛ بعد بهم گفته شد مدارکت رو با پست فرستادیم پول پست شد 200 درهم ازشون فیش پستی رو خواستم که چیزی به من نشون ندادند. داخل آژانس هم 160 تومن اضافه تر از من گرفتند... خوب چاره ایی هم نیست ویزا و گذرتامه و پاکت رو مثل گروگان در اختیار دارند و مبلغ رو باید بهشون پرداخت می کردم. در نهایت از چند تا آژانس خوب قیمت بگیرید بعد اقدام کنید ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . همسر من پاسپورتش و براي ويزا به سفارت فرستاده . امروز در سيس آپديت داشتيم . دوباره همون متن ap است . اما يك تغيير كرده كه دوباره از or تبديل به خط مورب شده (/) . تا حالا كسي اين تجربه را بعد از كلير شدن داره ؟ يعني جاي نگراني وجود داره ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-06 ساعت 10:55)Saba Si نوشته: بچه ها سلام بالاخره من هم بعد از سه سال انتظار ویزام به دستم اومد بعد از کلی ماجراهای گوناگون ای میل نقص مدرک و نرسیدن مدارک به سفارت و این ها که البته از حوصله ی بحث خارجه فقط خواستم یه درد دلی باهاتون بکنم که برای #پیکاپ ویزاتون مواظب باشید تا مثل من کلاه سر تون نره آژانس سپند در خیابان ونک از من مبلغی بیش تر از اون چیزی که بهم گفته شده بود گرفت. آژانس هایی هستند که با مبلغ کم تر همین خدمات رو انجام می دند من نمی دونم چه داستانیه که کل مسافرای ابوظبی رو یه نفر داره می گردونه و مبلغ هایی بیش تری هم با انواع و اقسام حربه ها ازشون می گیره. مثلا من نرخی که بهم داده شد 400 درهم بود؛ بعد بهم گفته شد مدارکت رو با پست فرستادیم پول پست شد 200 درهم ازشون فیش پستی رو خواستم که چیزی به من نشون ندادند. داخل آژانس هم 160 تومن اضافه تر از من گرفتند... خوب چاره ایی هم نیست ویزا و گذرتامه و پاکت رو مثل گروگان در اختیار دارند و مبلغ رو باید بهشون پرداخت می کردم. در نهایت از چند تا آژانس خوب قیمت بگیرید بعد اقدام کنید ...
تبریک می گم بهتون... اما به نظرم آدم خودش بلند بشه بره دبی یا ابوظبی بهتره تا اینجور اعصابش خورد بشه
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی جالبه یکی تو سایت Visa Journey که مشابه همین سایت هست نوشته در ابوظبی مصاحبه داشته و وقتی مراجعه کرده بهش گفتن وقت مصاحبه ات تغییر کرده به ماه دیگر.. وقتی علت را پرسیدن گفتن سفارت ابوظبی با کمبود پرسنل مواجه هست.... آیا این دلیلی میشه برای ماهایی که منتظر صدور ویزامون هستیم؟ این کمبود پرسنل ممکنه کار ماها رو عقب بندازه؟؟؟؟؟؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-07 ساعت 06:50)روشی نوشته: (2016-08-21 ساعت 22:52)shbn نوشته: (2016-08-20 ساعت 12:27)روشی نوشته: بله مارچ 2015 آیا از شما بعد مصاحبه مدارک دیگری خواستند یا نه؟
خیر . از شما مدرک جدیدی خواستن ؟ البته همونطور که تو امضا نوشتم من مارچ ۲۰۱۶ تازه ویزا خودم و دخترم رو گرفتم و در اون تاریخ مدارک مالیاتی اسپانسرم رو مربوط به ۲۰۱۵ باید تحویل می دادم که دادم. در ضمن جز مواردی که ایمیل زدم و هفته اول بعد از مصاحبه فقط یک آپدیت در سیس به تاریخ جولای ۲۰۱۵ داشتم. یعنی بیش از ۱۳ ماه بدون آپدیت .آیا شما هم مثل ما آپدیت نداشتید در این مدت ؟
نه از ما هیچ مدرکی نخواستنند الان 18 ماه از زمان مصاحبه گذشته چندین ایمیل به سفارت زدیم که گفتند هنوزadminstrative prosseccing است امروزhttps://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/این وب سایت رو چک کردم وقتی کیس نامبر را وارد می کنم closeمی زنه ولی وقتی از همون CEAC چک می کنم همون adminstrative prosseccing است . نمی دونم چیکار کنم
ایمیل به سفارت بزنید و سوال کنید که جریان چیست ؟
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-07 ساعت 17:06)shbn نوشته: (2016-10-07 ساعت 06:50)روشی نوشته: (2016-08-21 ساعت 22:52)shbn نوشته: خیر . از شما مدرک جدیدی خواستن ؟ البته همونطور که تو امضا نوشتم من مارچ ۲۰۱۶ تازه ویزا خودم و دخترم رو گرفتم و در اون تاریخ مدارک مالیاتی اسپانسرم رو مربوط به ۲۰۱۵ باید تحویل می دادم که دادم. در ضمن جز مواردی که ایمیل زدم و هفته اول بعد از مصاحبه فقط یک آپدیت در سیس به تاریخ جولای ۲۰۱۵ داشتم. یعنی بیش از ۱۳ ماه بدون آپدیت .آیا شما هم مثل ما آپدیت نداشتید در این مدت ؟
نه از ما هیچ مدرکی نخواستنند الان 18 ماه از زمان مصاحبه گذشته چندین ایمیل به سفارت زدیم که گفتند هنوزadminstrative prosseccing است امروزhttps://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/iv-status-check/این وب سایت رو چک کردم وقتی کیس نامبر را وارد می کنم closeمی زنه ولی وقتی از همون CEAC چک می کنم همون adminstrative prosseccing است . نمی دونم چیکار کنم
ایمیل به سفارت بزنید و سوال کنید که جریان چیست ؟
اگر کسی به ابوظبی ایمیلی هم بزنه الان مدتیه که معمولا جواب نمیدن ....
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز هرچی تو سایت انکارا می رم . اون قسمتی که باید برای ap شماره کیس نامبر بزنیم فعال نیست. آیا این مشکل برای شما هم وجو د داره؟؟؟؟
کیس: F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه: مارچ2016 انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه و خودم و همسرم)