کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-10-07 ساعت 18:41)مهسا20132013 نوشته:  دوستان  امروز هرچی تو سایت  انکارا می رم . اون قسمتی که باید برای ap شماره  کیس نامبر بزنیم  فعال نیست. آیا این مشکل برای شما هم وجو د داره؟؟؟؟

سلام دوست عزيز
بله براي همه همين طور.مشكل خود سايت سفارت
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct   اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
پاسخ
تشکر کنندگان: مهسا20132013
سلام به همه دوستان. از بین دوستانی که آنکارا مصاحبه داشته اند و مدتی بود اور یا دو خطی شده بودن آیا کسانی هستند که هنوز نامه کلیری نگرفته باشند یا فقط ما موندیم ؟
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-07 ساعت 22:54)shbn نوشته:  سلام به همه دوستان. از بین دوستانی که آنکارا مصاحبه داشته اند و مدتی بود اور یا دو خطی شده بودن آیا کسانی هستند که هنوز نامه کلیری نگرفته باشند یا فقط ما موندیم ؟

سلام. من هم از ٢٣ سپتامبر دو خطي هستم. يكبار هم ٣ اكتبر آپديت داشتم. اما هنوز نه or شدم نه ايميل كليري ام اومده ?
جامانده از لاتاري ٢٠١٤-  F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام  ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا-  كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct  o
١٣ اكتبر ٢٠١٦  دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
پاسخ
تشکر کنندگان: shbn
(2016-10-07 ساعت 23:44)Farnood1234 نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 22:54)shbn نوشته:  سلام به همه دوستان. از بین دوستانی که آنکارا مصاحبه داشته اند و مدتی بود اور یا دو خطی شده بودن آیا کسانی هستند که هنوز نامه کلیری نگرفته باشند یا فقط ما موندیم ؟

سلام. من هم از ٢٣ سپتامبر دو خطي هستم. يكبار هم ٣ اكتبر آپديت داشتم. اما هنوز نه or  شدم نه ايميل كليري ام اومده ?

Salam. Hamsare man 17 augest or shode hanoz khabari nist va montazerim va man daram barmigardam. Ke 6 mahw dege ba ham bargardim be omide khoda. Rasti shoma ham omadid us?
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
پاسخ
اقا!! من تحملم داره تموم میشه! ۶ ماه از مصاحبه پدرم گذشته تقریبا تو انکارا و هیچ خبری نیست. اخه ۳ سال پیش ۱ سال کلیرنس ویزاش طول کشید حالا نکنه باز یک سال شه!
چرا هیچ راه پیگیری نیست؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-08 ساعت 01:07)ایران مرکز جهان نوشته:  اقا!! من تحملم داره تموم میشه! ۶ ماه از مصاحبه پدرم گذشته تقریبا تو انکارا و هیچ خبری نیست. اخه ۳ سال پیش ۱ سال کلیرنس ویزاش طول کشید حالا نکنه باز یک سال شه!
چرا هیچ راه پیگیری نیست؟؟؟؟

Doste aziz case ma ham march 2016 bod hamsaram ap khord ama khabari nist bayad sabor bashim rahe dwgei nist
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
پاسخ
تشکر کنندگان: ایران مرکز جهان
(2016-10-08 ساعت 00:06)azb2003 نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 23:44)Farnood1234 نوشته:  

سلام. من هم از ٢٣ سپتامبر دو خطي هستم. يكبار هم ٣ اكتبر آپديت داشتم. اما هنوز نه or  شدم نه ايميل كليري ام اومده ?

Salam. Hamsare man 17 augest or shode hanoz khabari nist va montazerim va man daram barmigardam. Ke 6 mahw dege ba ham bargardim be omide khoda.  Rasti shoma ham omadid us?

ما هم از 2 سپتامبر or هستیم
پاسخ
(2016-10-08 ساعت 03:22)usatgb نوشته:  
(2016-10-08 ساعت 00:06)azb2003 نوشته:  
(2016-10-07 ساعت 23:44)Farnood1234 نوشته:  سلام. من هم از ٢٣ سپتامبر دو خطي هستم. يكبار هم ٣ اكتبر آپديت داشتم. اما هنوز نه or  شدم نه ايميل كليري ام اومده ?

Salam. Hamsare man 17 augest or shode hanoz khabari nist va montazerim va man daram barmigardam. Ke 6 mahw dege ba ham bargardim be omide khoda.  Rasti shoma ham omadid us?

دوستان با سلام

من از 11 Aug ، ,در سایت Or شدم ولی خبری از نامه کلیری نیست .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
(2016-10-08 ساعت 08:06)mrb نوشته:  
(2016-10-08 ساعت 03:22)usatgb نوشته:  
(2016-10-08 ساعت 00:06)azb2003 نوشته:  Salam. Hamsare man 17 augest or shode hanoz khabari nist va montazerim va man daram barmigardam. Ke 6 mahw dege ba ham bargardim be omide khoda.  Rasti shoma ham omadid us?

دوستان با سلام

دوستان ما هم از ۱۱ اوگست orشدیم‌ولی خبری از نامه کلیری نیست.مارچ ۲۰۱۶ هم مصاحبه انکار داشتیم.فقط یه خبر بد الان بابت یکی از دوستان شنیدم که بد بهمم ریخته.اقایی هستند که چند بار ویزای توریستی گرفته بودند و دارو ساز بودند این بار هم رفته بوده ابوظبی بعدap خورده حالا بعد از ۶ ماه نامه دادن که طبق بند b 214 ما تصمیم گرفتیم به شما ویزا ندیم .در واقع کلیرش نکردند. قلبم داره از جا کنده می شهههههه
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-08 ساعت 11:16)مهسا20132013 نوشته:  
(2016-10-08 ساعت 08:06)mrb نوشته:  
(2016-10-08 ساعت 03:22)usatgb نوشته:  ما هم از 2 سپتامبر or هستیم

دوستان با سلام

دوستان ما هم از ۱۱ اوگست orشدیم‌ولی خبری از نامه کلیری نیست.مارچ ۲۰۱۶ هم مصاحبه انکار داشتیم.فقط یه خبر بد الان بابت یکی از دوستان شنیدم که بد بهمم ریخته.اقایی هستند که چند بار ویزای توریستی گرفته بودند و دارو ساز بودند این بار هم رفته بوده ابوظبی بعدap خورده حالا بعد از ۶ ماه نامه دادن که طبق بند b 214 ما تصمیم گرفتیم به شما ویزا ندیم .در واقع کلیرش نکردند. قلبم داره از جا کنده می شهههههه

با سلام
دوست عزیز ، بند مذکور (214 B ) مربوط به ویزاهای غیر مهاجرتی است و در مورد ویزاهای مهاجرتی صدق نمیکنه.
معنی و مفهوم این بند اینه که برای ویزای غیر مهاجرتی دلیل قانع کننده ای برای وابستگی به کشور(مبدا) جهت بازگشت ارائه نشده
در پایین متن اصلی و ترجمه را میگذارم.
What Is Section 214(b)?
Section 214(b) is part of the Immigration and Nationality Act (INA). It states:
Every alien shall be presumed to be an immigrant until he establishes to the satisfaction of the consular officer, at the time of application for admission, that he is entitled to a nonimmigrant status...
To qualify for a visitor or student visa, an applicant must meet the requirements of sections 101(a)(15)(B) or (F) of the INA respectively. Failure to do so will result in a refusal of a visa under INA 214(b). The most frequent basis for such a refusal concerns the requirement that the prospective visitor or student possess a residence abroad he/she has no intention of abandoning. Applicants prove the existence of such residence by demonstrating that they have ties abroad that would compel them to leave the U.S. at the end of the temporary stay. The law places this burden of proof on the applicant.
Our consular officers have a difficult job. They must decide in a very short time if someone is qualified to receive a temporary visa. Most cases are decided after a brief interview and review of whatever evidence of ties an applicant presents

بند 214(ب) چیست؟
بند 214(ب) بخشی از قانون مهاجرت و ملیت (INA) است. این بند عنوان می دارد:
هر فرد دارای تابعیت بیگانه، مهاجر محسوب می شود تا زمانی که بتواند، در زمان درخواست برای پذیرش به کشور آمریکا، کارمند ادارۀ مهاجرت را متقاعد نماید که وی محق است در زمرۀ افراد دارای وضعیت غیر مهاجر در نظر گرفته شود...
هر متقاضی برای این که واجد شرایط دریافت روادید بازدید کننده یا دانشجویی باشد باید واجد شرایط به ترتیب ذکر شده در بند های101(الف) (15) (ب) یا (اف) از قانون INA باشد. عدم برخورداری از این شرایط منجر به رد درخواست صدور روادید مطابق با بند 214(ب) قانون اینا می شود. بیشترین مبنای رد صدور روادید مربوط به این استلزام می شود که بازدید کننده یا دانشجوی احتمالی مقیم خارج از کشور باشد و قصد صرف نظر از این اقامت را نداشته باشد. متقاضیان می توانند داشتن اقامت در خارج از کشور را با نشان دادن داشتن وابستگی هایی در خارج از کشور نشان دهند که آنها را مجبور می سازد در پایان اقامت موقت شان در ایالات متحده، این کشور را ترک کنند. وظیفۀ اثبات این امر، طبق قانون، بر عهدۀ متقاضی است.
کارمندان کنسولگری ما کار مشکلی دارند. آنها باید در مدت کوتاهی تصمیم بگیرند که آیا فرد متقاضی واجد شرایط دریافت روادید موقت هست یا خیر. در اکثر موارد، این تصمیم گیری پس از مصاحبه ای کوتاه با متقاضی و مرور هر گونه مدرکی دال بر وابستگی که متقاضی ارائه داده است صورت می گیرد.

‎Category : F4
Priority ‎Date : September-2003‎
Interview : ‎October-2016‎
Embassy : ‎Abudhabi‎‎
Result : ‎Administrative Processing‎
Updates : 4,5,10,11,12,18,26 October‎
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza88
(2016-10-06 ساعت 10:30)Farzad_2815 نوشته:  سلام دوستان
همسرم( در خواست کننده اصلی کیس f4 ) و من 4 اکتبر در ابوظبی وقت مصاحبه داشتیم ، آفیسر گفت : برای شما درخواست administrative process شده، حالا که ceac رو چک میکنم دو تا کیس نامبر مشابه که به ترتیب شماره 1 Ready و شماره 2 AP است این یعنی چی؟؟؟؟
اگر من AP خوردم نباید همسرم از حالت ready تغییری بکند؟؟؟ چون قبل از مصاحبه هر دومون ready بودیم!!!!
با تشکر.

دوستان لطف کنید راهنمایی بفرمائید.
ممنون

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-08 ساعت 12:20)Farzad_2815 نوشته:  
همسرم( در خواست کننده اصلی کیس f4 ) و من 4 اکتبر در ابوظبی وقت مصاحبه داشتیم ، آفیسر گفت : برای شما درخواست administrative process شده، حالا که ceac رو چک میکنم دو تا کیس نامبر مشابه که به ترتیب شماره 1 Ready و شماره 2 AP است این یعنی چی؟؟؟؟
اگر من AP خوردم نباید همسرم از حالت ready تغییری بکند؟؟؟ چون قبل از مصاحبه هر دومون ready بودیم!!!!
با تشکر.

ممنون

به این معنی که همسز شما ap نخورده ولی شما ap خوردی
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان: Farzad_2815
(2016-10-08 ساعت 12:34)ehsan1991 نوشته:  
با تشکر.

ممنون

ممنون از پاسختون دوست عزیز.
این یعنی به همسرم ویزا تعلق میگیره؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-10-08 ساعت 12:34)ehsan1991 نوشته:  
با تشکر.

ممنون

دوست عزیز با سلام

در پرونده های مهاجرتی نفر اصلی با کد 01 و همسر با کد 02 و فرزندان به ترتیب سن در ردیف های (03 , 04 , ... ) بعدی در انتهای شماره کیس
قرار می گیرند. و در مقابل هر شماره وضعیت شخص درخواست کننده نوشته شده است .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه  22  March
وضعیت  AP
کیس  F4
تعداد  4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: Farzad_2815 ، mani_badb0y
با تشکر.

ممنون

با سلام
دوست عزیز وضعیت شما شبیه به وضعیت من است من هم apخوردم ولی همسر و 2فرزندم بعد از ظهر مصاحبه ready شدند. وقتی ازشون با ایمیل سوال کردم گفتند ویزای آنها آماده است وقتی شما کلیر شدی، وضعیت اونا هم تغییر میکنه. البته تو سایت سفارت آنکار قسمت administrative process توضیح داده ولی من دقت نکرده بودم.
موفق باشید.
کتگوری F3
تاریخ اپلای : sep2004
case number:ank2010561xxx
تاریخ مصاحبه: 4Aug
وضعیت: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: Farzad_2815

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان