موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-08 ساعت 13:31)واهیک آقاجانی نوشته: (2016-10-08 ساعت 12:20)Farzad_2815 نوشته: (2016-10-06 ساعت 10:30)Farzad_2815 نوشته: سلام دوستان
همسرم( در خواست کننده اصلی کیس f4 ) و من 4 اکتبر در ابوظبی وقت مصاحبه داشتیم ، آفیسر گفت : برای شما درخواست administrative process شده، حالا که ceac رو چک میکنم دو تا کیس نامبر مشابه که به ترتیب شماره 1 Ready و شماره 2 AP است این یعنی چی؟؟؟؟
اگر من AP خوردم نباید همسرم از حالت ready تغییری بکند؟؟؟ چون قبل از مصاحبه هر دومون ready بودیم!!!!
با تشکر.
دوستان لطف کنید راهنمایی بفرمائید.
ممنون
با سلام
دوست عزیز وضعیت شما شبیه به وضعیت من است من هم apخوردم ولی همسر و 2فرزندم بعد از ظهر مصاحبه ready شدند. وقتی ازشون با ایمیل سوال کردم گفتند ویزای آنها آماده است وقتی شما کلیر شدی، وضعیت اونا هم تغییر میکنه. البته تو سایت سفارت آنکار قسمت administrative process توضیح داده ولی من دقت نکرده بودم.
موفق باشید.
ببخشید دوباره توضیح میدین ؟ اخه مهم نفر اول است ، کیس هایی داشتیم نفر اول و فرزندان رفتن نفر دوم بعد از مدتی کلیر شده و به ان ها پیوسته
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march , 8 march 01, 02 , 30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-08 ساعت 14:28)ehsan1991 نوشته: (2016-10-08 ساعت 13:31)واهیک آقاجانی نوشته: (2016-10-08 ساعت 12:20)Farzad_2815 نوشته: دوستان لطف کنید راهنمایی بفرمائید.
ممنون
با سلام
دوست عزیز وضعیت شما شبیه به وضعیت من است من هم apخوردم ولی همسر و 2فرزندم بعد از ظهر مصاحبه ready شدند. وقتی ازشون با ایمیل سوال کردم گفتند ویزای آنها آماده است وقتی شما کلیر شدی، وضعیت اونا هم تغییر میکنه. البته تو سایت سفارت آنکار قسمت administrative process توضیح داده ولی من دقت نکرده بودم.
موفق باشید.
ببخشید دوباره توضیح میدین ؟ اخه مهم نفر اول است ، کیس هایی داشتیم نفر اول و فرزندان رفتن نفر دوم بعد از مدتی کلیر شده و به ان ها پیوسته
دقیقا" حق باشماست .راستش من چون خودم نفر اول هستم در مورد کیس های مشابه این مطلب را توضیح دادم وگرنه بله اگر نفر اول AP بهش نخوره میتونه ویزاش رو بگیره ولی باز هم پیش اومده که بلافاصله ویزاشو دریافت نکرده و کمی زمان برده تا مراحل دریافت ویزا طی بشه.
کتگوری F3
تاریخ اپلای : sep2004
case number:ank2010561xxx
تاریخ مصاحبه: 4Aug
وضعیت: AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-08 ساعت 15:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-08 ساعت 17:13 توسط Farzad_2815.)
(2016-10-08 ساعت 15:09)واهیک آقاجانی نوشته: (2016-10-08 ساعت 14:28)ehsan1991 نوشته: (2016-10-08 ساعت 13:31)واهیک آقاجانی نوشته: با سلام
موفق باشید.
دقیقا" حق باشماست .راستش من چون خودم نفر اول هستم در مورد کیس های مشابه این مطلب را توضیح دادم وگرنه بله اگر نفر اول AP بهش نخوره میتونه ویزاش رو بگیره ولی باز هم پیش اومده که بلافاصله ویزاشو دریافت نکرده و کمی زمان برده تا مراحل دریافت ویزا طی بشه.
ممنون از تمام دوستان بابت پاسخ های دقیق و لحن پر امید نهفته در نوشتارتون.
Category : F4
Priority Date : September-2003
Interview : October-2016
Embassy : Abudhabi
Result : Administrative Processing
Updates : 4,5,10,11,12,18,26 October
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-08 ساعت 00:06)azb2003 نوشته: (2016-10-07 ساعت 23:44)Farnood1234 نوشته: (2016-10-07 ساعت 22:54)shbn نوشته: سلام به همه دوستان. از بین دوستانی که آنکارا مصاحبه داشته اند و مدتی بود اور یا دو خطی شده بودن آیا کسانی هستند که هنوز نامه کلیری نگرفته باشند یا فقط ما موندیم ؟
سلام. من هم از ٢٣ سپتامبر دو خطي هستم. يكبار هم ٣ اكتبر آپديت داشتم. اما هنوز نه or شدم نه ايميل كليري ام اومده ?
Salam. Hamsare man 17 augest or shode hanoz khabari nist va montazerim va man daram barmigardam. Ke 6 mahw dege ba ham bargardim be omide khoda. Rasti shoma ham omadid us?
سلام دوست عزیز. بله ما هم دیگه بیشتر نمی شد منتظر همسر بمونیم. یعنی تاریخ ویزا داشت باطل می شد که اومدیم. حالا هم موندیم ببینیم بالاخره همسر جان رو کلیر می کنن یا نه. ایمیل هم همسرم زده که جوابی ندادن. بر خلاف همیشه که خیلی سریع پاسخ می دادن.
F3
priority date: may 2003
Interview: 13May 2015 ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP -
10/12/2016 cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ظاهرا اين پروسه AP براي بسياري از دوستان اتفاق افتاده و خبري هم از پيشرفت و سرعت بخشيدن به روند صدور ويزا نيست . من در ماه May 2016 در آنكارا مصاحبه داشتم و شامل AP شدم و در حال حاضر هيچگونه تغييري در روند پرونده ايجاد نشده ولي تاپيكهاي قبلي را كه مي خواندم ظاهرا امسال روند رسيدگي خيلي كند پيش ميره .
سوالي كه الان براي من پيش آمده اين هست كه كه با توجه به عدم تخمين زمان كليير و انقضاي اعتبار پاسپورت من تا آخر ارديبهشت ماه لازم است در آبانماه 1395 نسبت به تعويض پاسپورت خود اقدام كنم و آيا در زمان صدور ويزا آمريكا حتما بايد حداقل شش ماه پاسپورت اعتبار داشته باشد يا خير؟؟؟
به اميد شنيده شدن خبرهاي خوب و كلير شدن همگي دوستان عزيز
F1
ANK2013XXXXXXXXX
زمان مصاحبه : May 2016
وضعيت : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با امید به روزهای شاد
زمانی که پاسپورت تعویض میشه شماره ان هم تغییر پیدا میکند و یک شماره جدید میگیرد . ایا این مشکلی ایجاد نمیکند ؟ چون تمام پرونده و مدارک که تا حالا تحویل سفارت داده شده (بر اساس آن ویزا صادر شده و یا اماده صادر شدن است ) طبق مشخصات درج شده پاس قدیمی است که شامل شماره هم هست و حالا با یک پاسپورت با یک سری مشخصات متفاوت هر چند کم (عکس جدید و شماره جدید) مواجه میشوند !!!!؟؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
حالا همه این پروسه اداری یه طرف.
15 روزه آنکارام مدارکم رو با پست فرستادم سفارت.
9 روز کاریه الان منتظرم ویزام صادر نشده !!!
4 روز پیش تو سیس readyشدم. خیلیا از ap وضعیتشون ایشود میشه.
من نمیدونم چرا 3 روز پیش ready شدم تو سیس.
برای کسی شنیدین انقدر از فاصله ارسال مدارک تا صدور ویزا طول بکشه؟
خیلی انتظار بدیه.
کیس: K1
ارسال مدارک : july 28
سفارت: آنکارا
وقت مصاحبه: 12 january
نتیجه ی مصاحبه: AP (FBI Check)
کلیر:29 آگوست
مدت زمان کلیرنس 8 ماه
ارسال مدارک به سفارت 27 سپتامبر
صدور ویزا 24 اکتبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-09 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-09 ساعت 16:19 توسط Sasa-t.)
(2016-10-09 ساعت 10:28)faya نوشته: با سلام
ظاهرا اين پروسه AP براي بسياري از دوستان اتفاق افتاده و خبري هم از پيشرفت و سرعت بخشيدن به روند صدور ويزا نيست . من در ماه May 2016 در آنكارا مصاحبه داشتم و شامل AP شدم و در حال حاضر هيچگونه تغييري در روند پرونده ايجاد نشده ولي تاپيكهاي قبلي را كه مي خواندم ظاهرا امسال روند رسيدگي خيلي كند پيش ميره .
سوالي كه الان براي من پيش آمده اين هست كه كه با توجه به عدم تخمين زمان كليير و انقضاي اعتبار پاسپورت من تا آخر ارديبهشت ماه لازم است در آبانماه 1395 نسبت به تعويض پاسپورت خود اقدام كنم و آيا در زمان صدور ويزا آمريكا حتما بايد حداقل شش ماه پاسپورت اعتبار داشته باشد يا خير؟؟؟
F1
ANK2013XXXXXXXXX
شما هم گروه من هستید. شما هم AP خوردید!!!! افراد دیگه که هم گروه ما هستند از کشورهای دیگه راحت ویزا میگیرن میرن اما ما ایرانی ها اینطوری... من خودم ۱۰ ساله منتظره ویزا هستم... ۴ ماه هم هست که از AP ام میگذره.... دو تا از بچه های اینجا سر ۵ ماه و ۶ ماه گرفتن ویزاشونو خدا کنه ما هم زود بگیریم... خسته شدم از این بلاتکلیفی زندگیم
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-09 ساعت 10:28)faya نوشته: با سلام
F1
ANK2013XXXXXXXXX
شما اصلا پاسپورتتونو دست نزنین.بزارین ویزا تو همین بخوره .بعد واسه تعویض اقدام کنین .یعنی ویزاتون تو پاس قبلی هست و شما با پاس جدید نیرین امریکا.هیچ یرادی نداره که ویزاتون تو پاس اکسپایر شده باشه.ا
اگر الان پاستونو عوض کتین کل پروسه میریزه بهم.با خانم م الف هم میتونین مشورت کنین.ببینین چی میگن.
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر
آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر
آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر
کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر
هسر:معاف از سربازی
تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر
ایشود نفر اصلی:30 نوامبر
ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمايي دوستان عزيزم
واقعاتمام مدت زمان اين پروسه درخواست تا مصاحبه يك طرف اين بلاتكليفي هم طرف ديگر. اميدوارم حداقل زير شش ماه ويزاي همگي دوستان منتظر صادربشه .
SASA-T عزيز من هم مثل شما July 2007 درخواست دادم . جالب اينجاست من شغلم هم رسمي نيست و كارمند قراردادي هستم ولي AP شامل حالم شد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-09 ساعت 17:50)zariraja نوشته: (2016-10-09 ساعت 10:28)faya نوشته: با سلام
F1
ANK2013XXXXXXXXX
شما اصلا پاسپورتتونو دست نزنین.بزارین ویزا تو همین بخوره .بعد واسه تعویض اقدام کنین .یعنی ویزاتون تو پاس قبلی هست و شما با پاس جدید نیرین آمریکا.هیچ یرادی نداره که ویزاتون تو پاس اکسپایر شده باشه.ا
اگر الان پاستونو عوض کتین کل پروسه میریزه بهم.با خانم م الف هم میتونین مشورت کنین.ببینین چی میگن.
در ادامه توضيح دوستمون بايد به اطلاعتون برسونم كه پليس +١٠ زودتر از آبان پاستون را تعويض نميكنند
يعني زودتر از ٦ ما اقدام به تعويض نميتونيد بكنيد
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود