2013-11-05 ساعت 09:41
دوست عزیز براتون آرزوی موفقیت می کنم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس
|
2013-11-06 ساعت 19:06
سایت ارمنستان 2 کیس اعلام کرد YRV2013620015 - YRV2013538096 هر کی کلیر شده بگه یک هورررررااااا بکشیم
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001 محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند تاریخ تکمیل مدارک : 2010 تاریخ مصاحبه: 2013 May 30 تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014 تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
2013-11-08 ساعت 04:05
واييي من ديگه خسته شدم از اين انتظار چرا هيچ خبري نيست?
تشکر کنندگان: Farshid22
2013-11-08 ساعت 12:35
(2013-11-08 ساعت 04:05)nilofar72 نوشته: واييي من ديگه خسته شدم از اين انتظار چرا هيچ خبري نيست? توی امضای من لیست منتظران هست یک نگاهی بندازین. عضو هم بشین که چه بهتر.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم
2013-11-08 ساعت 13:49
دوستان یکی از بچه های کیس نامزدی بعد از 274 روز کلیر شده.بزودی خبرهای بهتری در راه خواهد بود
2013-11-09 ساعت 00:37
سایت ترکی امروز ظهر بروز شده و هنوز سایت انگلیسی بروز نشده. لینک هردو در امضای من هست. دوستان تمایل داشتن در لیست منتظران هم ثبت نام کنین، ثواب داره
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم
2013-11-09 ساعت 01:06
(2013-11-09 ساعت 00:37)itex نوشته: سایت ترکی امروز ظهر بروز شده و هنوز سایت انگلیسی بروز نشده. لینک هردو در امضای من هست. دوستان تمایل داشتن در لیست منتظران هم ثبت نام کنین، ثواب داره itex جان من چند روزه که نمی تونم وارد جدول منتظران بشم.قبلا مشکلی نبود ولی 4 روزه که اصلا وارد نمیشه.شما احتمال میدی اشکال از کجا باشه؟ (2013-11-09 ساعت 01:06)navidshii نوشته:(2013-11-09 ساعت 00:37)itex نوشته: سایت ترکی امروز ظهر بروز شده و هنوز سایت انگلیسی بروز نشده. لینک هردو در امضای من هست. دوستان تمایل داشتن در لیست منتظران هم ثبت نام کنین، ثواب داره احتمالاً با یک فیل.ترشکن مشکلتون حل میشه. بعضی از اینترتها گاهی با پروتکل https مشکل دارن.
2013-11-11 ساعت 00:43
به بچه های این تاپیک پیشنهاد میکنم به جمع منتظران کلیر شدن بپیوندن و توی جدولی که itex عزیز تهیه کردن عضو شین اینطوری تعدادمون بیشتر شده و آمار بهتری میشه درآورد از روند کلیر شدن تو سفارت ها
لینک زیر >> جدول منتظران >>فرم ورود به جدول منتظران تشکر کنندگان: itex ، nilofar72 ، teriole ، taghi1311 ، Shahabpk ، minoo meh ، frozen mind ، pari pariaaa
(2013-11-09 ساعت 00:37)itex نوشته: سایت ترکی امروز ظهر بروز شده و هنوز سایت انگلیسی بروز نشده. لینک هردو در امضای من هست. دوستان تمایل داشتن در لیست منتظران هم ثبت نام کنین، ثواب دارهسلام با تشکر از زحمات شما دوستان، من هم در اين جدول ثبت نام کردم.با ديدن تعداد روزهاي بالاي انتظار دوستان براي دريافت کليرنس از جمله 495 روز انتظار، واقعا" افسرده و شوکه شدم!!!!آخه چرا با ما اينکارو مي کنند؟چقدر انتظار؟!!!خوب از اول ميگفتند ويزا نميديم ما هم ميرفتيم سراغ زندگي و سرنوشت خودمان!!!از فوريه2001 که نامه اپروو آمد تا حالا ما رو سرکار گذاشته اند مدام امروز و فردا ميکنند !!!بخدا اين انصاف نيست.من واقعا" خسته شده ام و انگيزه هامو دارم يکي يکي از دست ميدم
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb تاريخ تکميل مدارک: oct 2010 تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013 تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014 تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014 تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014 لس آنجلس، کالیفرنیا تشکر کنندگان: khsh2006 ، taghi1311 ، frozen mind ، pari pariaaa
2013-11-20 ساعت 23:57
سلام به همه ی منتظران من هم همراه همسر و دوفرزندم هشت ماه قبل برای مصاحبه به ارمنستان رفتیم تاالان که خبری نشده جدول منتظران را دیدم خیلی زحمت کشیدید اما من نتونستم مدت انتظار را بنویسم شایدچون تازه عضو شدم.
تشکر کنندگان: teriole ، amjad ، taghi1311 ، navidshii ، frozen mind ، minoo meh ، pari pariaaa
سلام دوستان.این تاپیک خیلی وقته که فعال نیست.واسه همین خواستم یه چیزی رو که توی تاپیک کلیرنس کیس های نامزدی و ازدواجی دیدم به اشتراک بزارم که اگر کسی به اونجا سر نمیزنه،مطلع بشه.یکی از بچه های کیس نامزدی که بعد از 274روز کلیر شده بود،الان آنکاراست و اینطور نوشته: (البته فینگلیش بود و به فارسی نوشتم)
((سلام دوستان.من الان آنکارا هستم و امروز ویزامو در پاسپورت دیدم،امیدوارم شما هم به زودی ویزاتون رو بگیرید.توی این چند روز که اینجا هستم فقط یه نفر مثل من ازدواجی اومده بود ویزاشو بگیره اون هم اف.بی.ای چک خورده بود،بقیه هم خانوادگی بودند.سفارت خلوته و چیزی هم از من نخواستند.برای همتون دعا می کنم و آرزوی بهترین ها رو دارم.به امید روزهای خوب.و از همسر عزیزم هم خیلی ممنون هستم که اینجا در کنارم هست. salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast .))
2013-11-24 ساعت 12:08
Ghormeh Sabzi نوشته است:
مهاجرا درود باید بگم شرایط آنکارا بهتر از ارمنستان نیست، من فکر میکنم حجم کیسهای آنکارا حداقل 4 تا 5 برابر ارمنستان باشه و با این حساب طبیعیه که کلیر شده ها بیشتر از سفارت آنکارا باشن، اینطور که مشخصه پروسه چک شدن ربطی به سفارت نداره و به سایر ارگانهای امنیتی موجود بستگی داره ، پس نمیشه گفت یک سفارت در کلیر کردن از سایر سفارتها بهتره، امیدوارم هرچه زودتر این شرایط سخت و نفسگیر تمام بشه من با 11 ماه انتظار واقعا زندگیم رو هواست، من فکر می کنم بیشترین چیزی که در طولانی شدن پروسه کلیر شدن موثره اسم و فامیلی شماست، افرادی که مثل من اسم و فامیلیشون تو ایران زیاده احتمال تشابه اسمی با افراد مورددار دارن که این در چکشون زمانبره سلام دوستان مهاجرسرا واقعا" کلیرنس تا 11 ماه هم طول میکشه؟؟؟آخه مگه میخوان چکار کنند؟؟من بعد از گذشتن 8 ماه از تاریخ مصاحبه دیگه دارم کم کم ناامید میشم.یعنی ممکنه اصلا" کلیر نشیم یا مثلا" بعد از گذشت اینهمه وقت، ویزای ما رو رد کنند؟؟؟کیس من خانوادگی و F4 بوده و در تاریخ 20 فروردین بهم گفتن مشکلی نداری و تا چند هفته دیگه کلیر خواهی شد!!!!! ضمنا" در سایت NVC قید شده که فقط 1% افراد بیش از 6 ماه جهت کلیر شدن معطل میشوند و سایر افراد تا قبل از این زمان کلیر خواهند شد!!!!!!!
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb تاريخ تکميل مدارک: oct 2010 تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013 تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014 تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014 تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014 لس آنجلس، کالیفرنیا (2013-11-24 ساعت 12:08)minoo meh نوشته: Ghormeh Sabzi نوشته است: با سلام به همه منتظران متاسفانه در سال 2013 مشکل بک گراند چک برای همه اتفاق افتاده . من دیروز در مصاحبه آقای دکتر نصریان(وکیل اداره مهاجرت در آمریکا تلویزیون پارس) شنیدم که ایشون برای همین موضوع که بک گراند چک بسیار طولانی شده به دادگاه شکایت نامه ای را نوشته و دادگاه گفته تا آخر 2013این موضوع احتمالا" حل میشه. و گفتند تا اوایل سال دیگه بایستید تا قوانین اعلام بشه. خدا کنه زودتر درست بشه من تو صف منتظران انتظار های تا 1 سال هم دیدم.( البته امیدوارم به شما نخوره). موفق باشید
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009 INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014 Clearance date: 3 jun2014 print visa: 15 jun 2014 Flight date: 30 jun 2014
والا منکه از سفارت مجازی .... گرفته تا صفحه شخصی آلن ایر در فی س بوک نامه دادم شما هم امتحان کنید ضرر نداره ، شاید سر میز شام پنج شنبه موقع لومبوندن بوقلمون یاد ما بیوفتن
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
|