کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-26 ساعت 13:28)سیامک ع نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 11:51)ali 1346 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 11:31)آرادایمان نوشته:  ببخشید دوستان
میشه عواملی رو که باعث کلیرنس شدن میشه رو بگین. چکار کنیم که یک ضرب ویزا بگیریم و معطلی نداشته باشه...

کسانی که شغل دولتی دارن مشکل می خورن! یا همه؟ کار توی شرکت های خصوصی هم مشکل داره و طرف کلیر می شه؟؟؟؟

دوست خوبم من 22 اکتبر کیس خانوادگی مصاحبه داشتم وشغل خانم من دولتی و من هم سربازی رفته بودم .پرونده ما هم مشکلی نداشت خود آفیسر گفت . فقط یک روال اداری است که باید طی شود در ضمن پرونده ما را که باز کرد از قبل فرم آبی لای پرونده آماده بود.هیچکس نمی داند دلیل واقعی چیست هر کس روی تجربه خودش پیشبینی میکند .برای مثال یک کیس ازدواج همان روز یک ضرب گرفت ولی یک کیس ازدواج دیگر کلیر خورد.موفق باشی

با سلام
اگر کمی در نوشته قبلی دوستان گذری میکردید می دیدید که بارها در ارتباط با کلیرنس شدن توضیح داده شده است.
زمانی که شما فرم ها پر میکنید و به اداره nvcمیفرستید یکی از سوالات شغل فعلی شماست و اگر شما در آن فرم مشخصات شغل خود یا خانواده را دولتی نوشته باشید و یا د ر ارتباط با خدمت شما ذکر کرده باشید که به خدمت رفته اید پس از قبل برگ آبی را در پرونده شما خواهد بود و شما در زمان مصاحبه خواهید دید قبل از هر سوالی از طرف کنسول برگ آبی در پرونده شما موجود است.
مسئله بعدی نوع کار فعلی شماست که اگر سفرهای خارج از کشور متعددی رفته باشید نیز به احتمال زیاد باز شامل fbiچک خواهید شد و در آخر باز امکان داره حتی اگر شغل دولتی نداشته باشد و سربازی را معاف شده باشید و سفر های زیاد خارجی هم نرفته باشید کنسول تشخیص دهد که شا باید fbiچک شوید . البته همانطوریکه دوستان گفتند مشکل خاصی نیست فقط زمان جواب از اداره فدرال آمریکا جند ماهی(بستگی به شانس شما) زمان بر میباشد .
ضمنا" یک نصیحت به همه دوستان به عنوان برادر کوچکتر شما می خوام جسارتا" انجام دهم و آن اینه که به هیچ عنوان زمان مصاحبه به کنسول دروغ نگوئید زیرا اگر متوجه دروغ شما بشوند کیس شما به مشکل اساسی برخورد میکنه.
آرزو می کنم که به شما یکضرب ویزا بدهند و شما در این سایت اعلام فرمایید و همگی ما را خوشحال کنید.
موفق باشید
کاملا صحیح است
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72
درسته مگه ما هم به غیر از این چیزی که شما گفتین میگیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2013-10-26 ساعت 21:00)alisarvareharchiabi نوشته:  درسته مگه ما هم به غیر از این چیزی که شما گفتین میگیم؟

با این چیزی که شما نوشتین الان من هیچ صحبتی ندارم دیگه شما هم موفق باشین
Category: F2B
Priority Date: Sep 2005
Interview may 27th 2014
Interview place Chicago
Green card was ordered on Jun 2,2014
پاسخ
(2013-10-26 ساعت 13:14)amjad نوشته:  تو این فکرم در تاپیک کلیرنس 2012 و 2013 خیلیها از اوایل سپتامبر به بعد اگر از کلماتی استفاده میکردن که اولش با حرف ن شروع میشد با اعتراض سنگین اعضاء و حتی مدیران بر خاسته از اعضاء همون سال لاتاری مواجه میشدن،اما این پست عجیب رو علی رغم اینکه گزارش هم شد هیچ ترتیب اثری ندادن - لابد در تالارهای خانوادگی هر گونه اظهار نظری آزاد !! چون ماها بعضا با گذشت یک دهه انتظار خیلی پوست کلفت شدیم!! اما برندگان عزیز لاتاری دل نازک!
نخیر امجد عزیز. منم مثل شما منتظرم رزیتا خانم تشریف بیارن داخل سایت و منبع خبرشون رو اعلام کنند. یه کمی صبر و تحمل بفرمایید عکس العمل سنگین ما رو هم مشاهده می کنینTongue. در ضمن Frozen mind عزیز از بهترین مدیران مهاجرسرا بوده اند و حق استادی به گردن بنده دارند. خودشون بهتر میدونند که باید از بازگویی اخبار نامطمئن و شایعات در سایت خودداری کنند. من رو حساب پست فروزن دست نگه داشتم تا خبر تایید یا تکذیب بشه. هیچوقت به گزارش پست ها بی توجهی نمیشه دوست خوبم. موفق باشید. سعید
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، frozen mind ، f1f
دوستان عزیز این بحث کاربرد علامت تعجب و منبع موثق و .... حالا حالاها ادامه داره؟من یه سوال پرسیده بودم تا شاید دوستانی که قدیمی هستند بتونند لطف کنند کمک و راهنمایی کنند ولی هربار چک کردم باز تمام حرفها حول مسائل قبلی میچرخید.اگه توجه کنید الان 3 صفحه است که درباره این مسائل داره بحث میشه.امیدوارم به کسی کم لطفی نشده باشه ولی با توجه به شناختی که من از این سایت پیدا کردم همه به هم تا میتونند کمک میکنند.با تشکر از همه ی شما عزیزان
پاسخ
(2013-10-26 ساعت 21:51)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 13:14)amjad نوشته:  
نخیر امجد عزیز. منم مثل شما منتظرم رزیتا خانم تشریف بیارن داخل سایت و منبع خبرشون رو اعلام کنند. یه کمی صبر و تحمل بفرمایید عکس العمل سنگین ما رو هم مشاهده می کنینTongue. در ضمن Frozen mind عزیز از بهترین مدیران مهاجرسرا بوده اند و حق استادی به گردن بنده دارند. خودشون بهتر میدونند که باید از بازگویی اخبار نامطمئن و شایعات در سایت خودداری کنند. من رو حساب پست فروزن دست نگه داشتم تا خبر تایید یا تکذیب بشه. هیچوقت به گزارش پست ها بی توجهی نمیشه دوست خوبم. موفق باشید. سعید
سلام خدمت عمو سعید و سایر اعضاء محترم
روی سخن من پست کاربر جدید بود و برخورد مدیران محترم سایت ، نه فروزن مایند محترم که از ارادت قلبی من نسبت به خودشون آگاهند.
شما یه پست توپ در راهنمای چگونه کاربر حرفه ای ...دارید( خیلی از کاربران همچون من حتی در امضاشون اونو تعبیه کردن ) که به نوعی میتونه بخشی از قوانین مهاجر سرا باشه - آقا ما مخلص همه هم هستیم یه پستی زده شده و خبری تحریف شده ! نقل شده بدون درج منبع ، راوی هم که دیگه ...باید حذف بشه یا نه ؟
آقا اصل خبر تائیده ، چون چیز جدیدی نیست ! یه قانونی با تمام جزئیات و موادش باید تغییر کنه حالا رسیدن به مواد خانوادگیها ، همه ما میدونیم یه معامله بین دولت و سناست و کلا رویه مهاجرت به ا م ر ی کا در اینده دگر گون میشه، حرف من این ، یک مدیر و یا یک پیشکسوت بیاد بگه کاربر محترم جدید ضمن خوشامد گوئی و .... شما باید بدونید ، اجرای هر قانونی بعد از تصویب در سنا منوط به تائید کاخ س ف ی د- اجرای این قوانین بعد از یه دوره زمانی در آینده خواهد بود- عطف به ماسبق نمیشه و شامل پرونده های جاری اپروو شده نیست و غیره ....من فکر میکنم این رسالت قدیمیها و مطلعین ( کاری که سیامک ع کرد - که توقع بود شما ها باشین - منتها علامت تعجبها پست خوبشو به حاشیه برد- صادقانه میگم برداشت من از علامت تعجبها در خواست منبع خبر بود نه توهین به کسی )
سعید جان - دلبندم ، حرف سر بازگشت روزیتا و روزیتاها نیست ، تعریف من از موضوعات تخصصی موجود در تالارهای مهاجر سرا (بغیر ار موضوعات معمولی ، عیر مهاجرتی ، از هر دری سخنی و ...)محلی برای تبادل تجربه و آگاهی های مهاجرتیست برای آموزش یه یک هم وطن در زمان حال ویا آینده برای تصمیم گیری بهتر و اگر نه والا من بچه گیام هم اهل شکایت و چوقولی نبودم چه برسه به حالا !Smile حرف سر توجه و حضور ، تا اینجوری سر یه پست سبک ، برای اعضاء مثبت و مفید سایت سوء تفاهم نشه و بحث مطابق این دوسه صفحه اخیر به جای دیگه نره ، که خدارو شکر شما هم میگین هستین
آقا ما دو سه باری پیغام دادیم - مدیران محترم خسته نباشید مرسی از توجه و وقتی که میذارید- بیزحمت شیش ماست پستای خودمو در تاپیکهای خانوادگی نمیتونم حذف کنم (تالارهای دیگه میتونم )کمک کنین - دریغ از یه جواب ( خدا گل نهالو هر جا هست حفظ کنه - یبار جواب داد به تیم فنی گفته )مثال زدم
فروزن مایند عزیز، پس استرس با استرس فرق میکنه ؟
پست موقت اگه بتونم حذف کنم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، teriole ، taghi1311 ، frozen mind
(2013-10-27 ساعت 01:09)amjad نوشته:  
روی سخن من پست کاربر جدید بود و برخورد مدیران محترم سایت ، نه فروزن مایند محترم که از ارادت قلبی من نسبت به خودشون آگاهند.
شما یه پست توپ در راهنمای چگونه کاربر حرفه ای ...دارید( خیلی از کاربران همچون من حتی در امضاشون اونو تعبیه کردن ) که به نوعی میتونه بخشی از قوانین مهاجر سرا باشه - آقا ما مخلص همه هم هستیم یه پستی زده شده و خبری تحریف شده ! نقل شده بدون درج منبع ، راوی هم که دیگه ...باید حذف بشه یا نه ؟
آقا اصل خبر تائیده ، چون چیز جدیدی نیست ! یه قانونی با تمام جزئیات و موادش باید تغییر کنه حالا رسیدن به مواد خانوادگیها ، همه ما میدونیم یه معامله بین دولت و سناست و کلا رویه مهاجرت به ا م ر ی کا در اینده دگر گون میشه، حرف من این ، یک مدیر و یا یک پیشکسوت بیاد بگه کاربر محترم جدید ضمن خوشامد گوئی و .... شما باید بدونید ، تصویب هر قانونی در سنا منوط به تائید کاخ س ف ی د- اجرای این قوانین بعد از یه دوره زمانی در آینده خواهد بود- عطف به ماسبق نمیشه و شامل پرونده های جاری اپروو شده نیست و غیره ....من فکر میکنم این رسالت قدیمیها و مطلعین ( کاری که سیامک ع کرد - که توقع بود شما ها باشین - منتها علامت تعجبها پست خوبشو به حاشیه برد- صادقانه میگم برداشت من از علامت تعجبها در خواست منبع خبر بود نه توهین به کسی )
سعید جان - دلبندم ، حرف سر بازگشت روزیتا و روزیتاها نیست ، تعریف من از موضوعات تخصصی موجود در تالارهای مهاجر سرا (بغیر ار موضوعات معمولی ، عیر مهاجرتی ، از هر دری سخنی و ...)محلی برای تبادل تجربه و آگاهی های مهاجرتیست برای آموزش یه یک هم وطن در زمان حال ویا آینده برای تصمیم گیری بهتر و اگر نه والا من بچه گیام هم اهل شکایت و چوقولی نبودم چه برسه به حالا !Smile حرف سر توجه و حضور ، تا اینجوری سر یه پست سبک ، برای اعضاء مثبت و مفید سایت سوء تفاهم نشه و بحث مطابق این دوسه صفحه اخیر به جای دیگه نره ، که خدارو شکر شما هم میگین هستین
آقا ما دو سه باری پیغام دادیم - مدیران محترم خسته نباشید مرسی از توجه و وقتی که میذارید- بیزحمت شیش ماست پستای خودمو در تاپیکهای خانوادگی نمیتونم حذف کنم (تالارهای دیگه میتونم )کمک کنین - دریغ از یه جواب ( خدا گل نهالو هر جا هست حفظ کنه - یبار جواب داد به تیم فنی گفته )مثال زدم

با سلام به تمامی دوستان عزیز و غربت نشینان آینده(انشااله)
هدف من همانطوریکه دوست عزیزم اشاره کرد فقط اینه که اولا" هر مطلبی را که در این تالار گفته میشه از آنجائیکه با زندگی همه ما ارتباط مستقیم داره اول مطمئن بشیم و دوما" منبع خبر را هم بنویسیم . این که خبر بدیم کتگوری های f3و f4 گویا حذف شده فکر نمی کنم جالب باشه زیرا شوک به همه وارد میشه. علامت های تعجبی را هم که من گذاشتم دقبقا" معنی علامت تعجب میده نه چیز دیگه ای! بگذریم
دوستان خوبم بیائید همگی مثبت نگاه کنیم و انرزی مثبت بدیم قانون هم به امید خدا بعد از تصویب خواهید دید به نفع همه ما خواهد بود.
موفقیت همه را از خداوند منان خواستارم.
سیامک
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، teriole ، nilofar72 ، navidshii ، taghi1311 ، battosai ، frozen mind
سایت سفارت ترکیه بروز شده، کسی کلیر نشده؟
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، nilofar72 ، Saeedv13 ، khsh2006
از سفارت ابوظبی (ویزای خانوادگی)کسی کلیر نشده؟ لطفا اگه کسی کلیر شده بگه که معلوم بشه بقیه هم به نوبت کلیر می شن.Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، khsh2006 ، minoo meh
(2013-10-29 ساعت 16:53)mortezass نوشته:  از سفارت ابوظبی (ویزای خانوادگی)کسی کلیر نشده؟ لطفا اگه کسی کلیر شده بگه که معلوم بشه بقیه هم به نوبت کلیر می شن.Sad

سلام دوستان < دیروز من برای سفارت آمریکا نامه نوشتم و سوال کردم که چرا کیس ما به روز نمیشه ؟ و سفارت امروز جواب داد که طبق معمول تو پروسه است ولی وقتی از سایت CEAC امروز چک کردم دیدم جواب همونه ولی تاریخ به روز شده و تاریخ 29 اکتبر را نشون میده. در حالی که تا دیروز 18 جولای را نشان میداد.
اضافه کنم که این در ارتباط با کیس من نیست در ارتباط با کیس مادرم است که از طریق برادر سیتی زن در حدود 5 ماه پیش مصاحبه داشت.
(جهت اصلاع دوستان منتظر از سفارت آمریکا در ابوظبی)
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، battosai ، minoo meh
(2013-10-30 ساعت 12:39)سیامک ع نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 16:53)mortezass نوشته:  از سفارت ابوظبی (ویزای خانوادگی)کسی کلیر نشده؟ لطفا اگه کسی کلیر شده بگه که معلوم بشه بقیه هم به نوبت کلیر می شن.Sad

سلام دوستان < دیروز من برای سفارت آمریکا نامه نوشتم و سوال کردم که چرا کیس ما به روز نمیشه ؟ و سفارت امروز جواب داد که طبق معمول تو پروسه است ولی وقتی از سایت CEAC امروز چک کردم دیدم جواب همونه ولی تاریخ به روز شده و تاریخ 29 اکتبر را نشون میده. در حالی که تا دیروز 18 جولای را نشان میداد.
اضافه کنم که این در ارتباط با کیس من نیست در ارتباط با کیس مادرم است که از طریق برادر سیتی زن در حدود 5 ماه پیش مصاحبه داشت.

دوست عزیز جهت اطلاع هر بار که شما به سفارت ایمیل بزنید و آنها جواب شما را بدهند شما به صورت خودکار در سایت سیس آپدیت به تاریخ آن روز می شوید و این ربطی به روند پرونده شما ندارد.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، minoo meh
(2013-10-30 ساعت 13:00)teriole نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 12:39)سیامک ع نوشته:  

دوست عزیز جهت اطلاع هر بار که شما به سفارت ایمیل بزنید و آنها جواب شما را بدهند شما به صورت خودکار در سایت سیس آپدیت به تاریخ آن روز می شوید و این ربطی به روند پرونده شما ندارد.

ممنوم دوست عزیز من هم می دونستم منظور من هم همین بود و همانطوریکه اشاره کردم برای اطلاع دوستان عرض کردم که وقتی نامه به سفارت نوشته میشه و سوال میشه در سایتCEAC هم به روز میشه.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole
مثال نقض: من نامه نزدم به سفارت ، اما آپدیت شد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-27 ساعت 12:21)سیامک ع نوشته:  
(2013-10-27 ساعت 01:09)amjad نوشته:  
آقا اصل خبر تائیده ، چون چیز جدیدی نیست ! یه قانونی با تمام جزئیات و موادش باید تغییر کنه حالا رسیدن به مواد خانوادگیها ، همه ما میدونیم یه معامله بین دولت و سناست و کلا رویه مهاجرت به ا م ر ی کا در اینده دگر گون میشه، حرف من این ، یک مدیر و یا یک پیشکسوت بیاد بگه کاربر محترم جدید ضمن خوشامد گوئی و .... شما باید بدونید ، تصویب هر قانونی در سنا منوط به تائید کاخ س ف ی د- اجرای این قوانین بعد از یه دوره زمانی در آینده خواهد بود- عطف به ماسبق نمیشه و شامل پرونده های جاری اپروو شده نیست و غیره ....من فکر میکنم این رسالت قدیمیها و مطلعین ( کاری که سیامک ع کرد - که توقع بود شما ها باشین - منتها علامت تعجبها پست خوبشو به حاشیه برد- صادقانه میگم برداشت من از علامت تعجبها در خواست منبع خبر بود نه توهین به کسی )

با سلام به تمامی دوستان عزیز و غربت نشینان آینده(انشااله)
هدف من همانطوریکه دوست عزیزم اشاره کرد فقط اینه که اولا" هر مطلبی را که در این تالار گفته میشه از آنجائیکه با زندگی همه ما ارتباط مستقیم داره اول مطمئن بشیم و دوما" منبع خبر را هم بنویسیم . این که خبر بدیم کتگوری های f3و f4 گویا حذف شده فکر نمی کنم جالب باشه زیرا شوک به همه وارد میشه. علامت های تعجبی را هم که من گذاشتم دقبقا" معنی علامت تعجب میده نه چیز دیگه ای! بگذریم
دوستان خوبم بیائید همگی مثبت نگاه کنیم و انرزی مثبت بدیم قانون هم به امید خدا بعد از تصویب خواهید دید به نفع همه ما خواهد بود.
موفقیت همه را از خداوند منان خواستارم.
سیامکsalam dostane aziz man farsi nemitonam type konam eshkale goshime.manbae man voa bod bad az aghaye dr naseriyan shenidam( vakile mohajerat) ke in ghanon f3 va f4 gharare 3 mahe dige baraye tasvib be majles elam beshe taze shayad tasvib nashe agar ham beshe 18 mahe bad ejra mishe va atfe be ma sabagh nemishe va mashmole ma nist va goftan ke be vazire keshvar va raeese dadgostary shekayat kardan k chera case ha bishtar az 6 mah tol keshide gharar shod ta 60 roze ayande javab bedan k mashmole ma montazeran mishe.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.رزیتا خانوم یه چیزی فینگلیش تایپ کرده بودن و احتمالا توی فرستادنش یه جایی اشتباه کردن و به صورت نقل قول ظاهر شده.بنابراین من با اجازشون دوباره فارسی می نویسمش
((سلام دوستان عزیز،من فارسی نمی تونم تایپ کنم اشکال گوشیمه.منبع من VOA بود بعد از آقای دکتر ناصریان شنیدم(وکیل مهاجرت) که قانون F3 و F4 قراره 3 ماه دیگه برای تصویب به مجلس اعلام بشه،تازه شاید تصویب نشه.اگر هم بشه 18 ماه بعد اجرا میشه و عطف به ماسبق نمیشه و مشمول ما نیست و گفتن که به وزیر کشور و رئیس دادگستری شکایت کردن که چرا کیس ها بیشتر از 6 ماه طول کشیده.قرار شده تا 60 روزه آینده جواب بدن که مشمول ما منتظران میشه))
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، nilofar72 ، minoo meh ، taghi1311 ، khsh2006 ، رزيتا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان