کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-09 ساعت 19:54)alisarvareharchiabi نوشته:  خانوم امجد شما خیلی روحیه میدین به بچه ها .
علی جان ، اسم منم علی! خوشوقتم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2013-12-09 ساعت 19:54)alisarvareharchiabi نوشته:  خانوم امجد شما خیلی روحیه میدین به بچه ها .
آخه این روزیتا خانم ما تو یه پست نه گذاشت و نه برداشت از رو ناراحتی گفت : آقا تموم شد! پرونده ها بسته شد و چه چه چه ، خلاصه نقطه جوش ما رو بالا برد خواستم تلافی کرده باشم-شوخی بود
باور من اینه که آپدیت کیس بدون ایمیل نشون دهنده اضافه شدن چیزی به پرونده متقاضی ، مثلا پاسخ یه استعلام
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2013-12-10 ساعت 03:18)itex نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 03:02)gh.es نوشته:  به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟
خیلی بعیده به محل اقامت مادر بزرگ شما ارتباطی داشته باشه.
دو ست خوبمون itex سعی دارند از نگرانی شما کم کنند که قابل تقدیر اما واقعیت اینه که اساس پرونده های مهاجرتی IV- فارغ از هر نوع کتگوری- بر کمک به یه شهروند امریکائی در جهت پیوند با خانواده غیر امریکائیش ! بر این اساس مادر بزرگ شما باید ساکن امریکا باشه ، در غیر این صورت این حق رو برای اونها قائل میشه تا بتونن پرونده رو مردود اعلام کنن ولو اینکه از این حقشون در پرونده های زیادی استفاده نکرده باشن ! سوال اونها از شما کاملا منطقی بوده و شما باید درصدد پاسخ اون باشید
اگر سوالات بی پاسخ اونها جزء موارد نقص در مصاحبه (مندرج برگ صورتی )شما هست تا رفع نقص ، پرونده میتونه بدون اقدام بمونه
مادر بزرگ شما احتمالا شاغل نیست و لذا فرمهای مالیاتی سالانه رو پر نمیکنه - اگر مالیات پرداخت میکردند کفایت میکرد -اما ارائه سابقه مراجعات پزشکی ، مسافرتهای داخل امریکا مانند بلیط ، واچر هتل و کلا هر مدرکی که نشون بده ایشون در امریکا هستند مشکل رو رفع میکنه - معروفترین مدرک ارائه عکسی با در دست داشتن روزنامه صبح جدید هست !
پاسخ
تشکر کنندگان: rezaenzo ، itex
(2013-12-10 ساعت 12:41)amjad نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 03:02)gh.es نوشته:  به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟
دو ست خوبمون itex سعی دارند از نگرانی شما کم کنند که قابل تقدیر اما واقعیت اینه که اساس پرونده های مهاجرتی IV- فارغ از هر نوع کتگوری- بر کمک به یه شهروند آمریکائی در جهت پیوند با خانواده غیر آمریکائیش ! بر این اساس مادر بزرگ شما باید ساکن آمریکا باشه ، در غیر این صورت این حق رو برای اونها قائل میشه تا پرونده رو مردود اعلام کنن ولو اینکه از این حقشون در پرونده های زیادی استفاده نکرده باشن ! سوال اونها از شما کاملا منطقی بوده و شما باید درصدد پاسخ اون باشید
اگر سوالات بی پاسخ اونها جزء موارد نقص در مصاحبه (مندرج برگ صورتی )شما هست تا رفع نقص ، پرونده میتونه بدون اقدام بمونه
مادر بزرگ شما احتمالا شاغل نیست و لذا فرمهای مالیاتی سالانه رو پر نمیکنه - اگر مالیات پرداخت میکردند کفایت میکرد -اما ارائه سابقه مراجعات پزشکی ، مسافرتهای داخل آمریکا مانند بلیط ، واچر هتل و کلا هر مدرکی که نشون بده ایشون در آمریکا هستند مشکل رو رفع میکنه - معروفترین مدرک ارائه عکسی با در دست داشتن روزنامه صبح جدید هست !

ببخشيد آقاي امجد يعني اگه petitioner تو آمريكا نباشه در روز مصاحبه ولي tax براش رد شده باشه كفايت ميكنه؟ پدر من الان داره آماده ميشه بره آمريكا كه تو روز مصاحبه من اونجا باشه!
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-10 ساعت 12:41)amjad نوشته:  
دو ست خوبمون itex سعی دارند از نگرانی شما کم کنند که قابل تقدیر اما واقعیت اینه که اساس پرونده های مهاجرتی IV- فارغ از هر نوع کتگوری- بر کمک به یه شهروند آمریکائی در جهت پیوند با خانواده غیر آمریکائیش ! بر این اساس مادر بزرگ شما باید ساکن آمریکا باشه ، در غیر این صورت این حق رو برای اونها قائل میشه تا پرونده رو مردود اعلام کنن ولو اینکه از این حقشون در پرونده های زیادی استفاده نکرده باشن ! سوال اونها از شما کاملا منطقی بوده و شما باید درصدد پاسخ اون باشید
مادر بزرگ شما احتمالا شاغل نیست و لذا فرمهای مالیاتی سالانه رو پر نمیکنه - اگر مالیات پرداخت میکردند کفایت میکرد -اما ارائه سابقه مراجعات پزشکی ، مسافرتهای داخل آمریکا مانند بلیط ، واچر هتل و کلا هر مدرکی که نشون بده ایشون در آمریکا هستند مشکل رو رفع میکنه - معروفترین مدرک ارائه عکسی با در دست داشتن روزنامه صبح جدید هست !

دوست عزیز gh.es از نقص مدرک صحبت نکردن و به نظر میاد که منتظر کلیر شدن هستن. از جمله "به ما گفتند" اینجوری بر میاد که آشنایان و نه سفارت این مسئله رو بیان کردن. تصور اینکه به ایشون نقص مدرک ندادن ولی کلیرشدنش منوط به حضور مادربزرگشون در آمریکا باشه کمی مشکله.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی
(2013-12-10 ساعت 03:02)gh.es نوشته:  با سلام
دوستان مدتی است که مساله ای ذهن من رو مشغول کرده و بهترین راه را در میان گذاشتن با شما میدانم شایدکه پاسخی برای آن پیدا شود.
من و خانواده ام 4 شهریور برای صاحبه به آنکارا رفتیم و بعد از مصاحبه پرونده ما با AP مواجه شد و هم اینکه به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟

ببینید این سوال از اکثر افراد میشه مخصوصا در کیس های خانوادگی.از منم همین سوال شد که petitioner شما کیه و الان کجاست؟این مسئله از نظر من مشکل ایجاد نمی کنه.بخاطر چند دلیل:

1-کسی که گرین کارت و یا حتی پاسپورتشون رو داره حق داره که از کشور خارج بشه.مثلا کسی که گرین کارت داره میتونه از 5 سال 2.5 بیرون از اونجا باشه و حتی با داشتن پاسپورت سفید می تونه بیشتر هم بیرون باشه
2-من حداقل یه نفر دیگه رو دیدم که از خاطراتش توی همین سایت نوشته بود که الان متاسفانه نمی تونم پیداش کنم.دقیقا اون هم همین سوال ازش پرسیده شده بود و گفته بود الان در ایران هست و دیگه ایرادی ازش نگرفته بودند در صورتی به بعضی ها با اینکه گفته بودند در اونجا هستند گفته بودند باید ثابت کنید که اونجاست.خلاصه اون آقا بعد از 3 هفته کلیر شده بود.
3-اگه مشکلی بود بهتون میگفتند که الکی منتظر نمونید و میگفتند باید اول petitioner بره اونور تا ویزاتون صادر شه
4-در آخر باید بگم اینجور سوالات توی این مدت سخت پیش میاد.خود من یه چیزایی به ذهنم خطور می کنه که به عقل جن هم نمیرسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، itex ، taghi1311 ، teriole ، پدی ، minoo meh ، rezaenzo
فرمایش همه دوستان میتونه درست باشه ، من جنبه قانونی مسئله رو عرض کردم که تفصیر ، اجراء یا عدم اجراء اون جزو اختیارات افسر پروندس
در پرونده من سوال شد ازم چه مدرکی داری که والدینتون در امریکا زندگی میکنن ؟ و چرا مالیات نمیدن ؟ما عکس و گواهی پزشک ایشون مبنی بر اینکه در فلان تاریخ ها ایشون به مطب مراجعه کردند رو ارائه دادیم به همراه پرینت حساب دبیت و نامه ای با امضاء ایشون مبنی بر اینکه چون ایشون مسن هستند توانائی کار کردن ندارن ولذا مالیاتی هم پرداخت نمیکنن و با خواهر و برادر من زندگی میکنن (بعد از مصاحبه به سفارت پست کردیم)
اما دوستان به این نکته توجه داشته باشن موارد مشخص شده به عنوان نقص پرونده در برگه صورتی که بعد از مصاحبه به شما میدن باید رفع بشه تا پروسه کلیرنس شما شروع بشه واین منطقی که افسر با توجه به همه مدارک ، نوع و سطح به اصطلاح FBI CHECK پروندتون رو تعیین میکنه
روال معمول اینه واگر نه میتونم بگم ممکن هم هست پتیشنر کسی در امریکا هم نباشه ، محتویات پرونده هم چنگی به دل نزنه افسر اون روز عشقش بکشه در جا ویزا بده ! هیچ استرسی هم لازم نیست وقتش برسه ، موقش بشه اوستا کریم بخواد - همون
کیسی رو میشناسم چند سال قبل پتیشنرش در روز مصاحبه چند ماهی بود که فوت کرده بود و افسر هم به احتمال قوی اینو میدونست ولی ویزا داده بود !
بهتر آدم روال قانونی رو طی کنه تا نگرانی نداشته باشه و دچار وسواس فکری نشه ، تو همین مهاجر سرا از سنسور حرارتی دوربین مداربسته سالن سفارت گفتن تا عضویت برو بچه های فارسی زبان سفارتا تو این سایت !! بهترین تصمیم گیرنده خودتون هستید چون آینده خودتون در میون
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، itex ، پدی ، rezaenzo
(2013-12-10 ساعت 14:09)amjad نوشته:  فرمایش همه دوستان میتونه درست باشه ، من جنبه قانونی مسئله رو عرض کردم که تفصیر ، اجراء یا عدم اجراء اون جزو اختیارات افسر پروندس
در پرونده من سوال شد ازم چه مدرکی داری که والدینتون در آمریکا زندگی میکنن ؟ و چرا مالیات نمیدن ؟ما عکس و گواهی پزشک ایشون مبنی بر اینکه در فلان تاریخ ها ایشون به مطب مراجعه کردند رو ارائه دادیم به همراه پرینت حساب دبیت و نامه ای با امضاء ایشون مبنی بر اینکه چون ایشون مسن هستند توانائی کار کردن ندارن ولذا مالیاتی هم پرداخت نمیکنن و با خواهر و برادر من زندگی میکنن (بعد از مصاحبه به سفارت پست کردیم)
اما دوستان به این نکته توجه داشته باشن موارد مشخص شده به عنوان نقص پرونده در برگه صورتی که بعد از مصاحبه به شما میدن باید رفع بشه تا پروسه کلیرنس شما شروع بشه واین منطقی که افسر با توجه به همه مدارک ، نوع و سطح به اصطلاح FBI CHECK پروندتون رو تعیین میکنه
روال معمول اینه واگر نه میتونم بگم ممکن هم هست پتیشنر کسی در آمریکا هم نباشه ، محتویات پرونده هم چنگی به دل نزنه افسر اون روز عشقش بکشه در جا ویزا بده ! هیچ استرسی هم لازم نیست وقتش برسه ، موقش بشه اوستا کریم بخواد - همون
کیسی رو میشناسم چند سال قبل پتیشنرش در روز مصاحبه چند ماهی بود که فوت کرده بود و افسر هم به احتمال قوی اینو میدونست ولی ویزا داده بود !
بهتر آدم روال قانونی رو طی کنه تا نگرانی نداشته باشه و دچار وسواس فکری نشه ، تو همین مهاجر سرا از سنسور حرارتی دوربین مداربسته سالن سفارت گفتن تا عضویت برو بچه های فارسی زبان سفارتا تو این سایت !! بهترین تصمیم گیرنده خودتون هستید چون آینده خودتون در میون
امجد جان ولی افسر وقتی برگه رو بهم داد گفت اصل این مدرکو(نه کپی و نه باe-mail) هروقت کلیر شدی با خودت بیار.حتی توی برگه آبی هم نوشته مدارکی که علامت زده رو همراه پاسپورت به صندوق بندازید.روزی که توی فرودگاه بودم به مرد رو دیدم که اومده بود ویزاشو بگیره،گفتش که پاسپورت رو تحویل دادم بعد یک روز بهم زنگ زدند که باید فرم TAX جدیدتون رو بیارین.گفت منم زنگ زدم پسرم واسشون mail کردوفرداش زنگ زدند که بیا ویزاتون آمادست.منظورم اینه که با اینکه نقص داشتن ولی کلیر شده بودند.خود من وقتی ازشون میپرسم که کارم در چه مرحله ای است جواب میدن که پروستون از دسترس ما خارجه و باید صبر کنید.اگه مشکلی بود که می گفتند منتظر مدارکتون هستیم.علی جان اگه قرار باشه انقدر حساس باشیم که بقول شما توی فکر سنسور سفارت باشیم و ... خوب آدم دیونه میشه این همه فکر کنه و اصلا نباید توی همچین سایتی عضو بشیم که مبادا خدایی نکرده یه کلمه از زبونمون حرف بد در بیاد و دیگه ردمون کنند.من توی زندگیم زیاد با این موقعیت ها روبه رو شدم.کلی استرس و نگرانی واسه هر موضوعی داشتم و خیلی اذیت شدم.ولی وقتی اون ماجرا تموم شد جز خنده چیزی واسم باقی نموند.تصمیم گرفتم سر این ماجرا دیگه استرس به خودم وارد نکنم،چون هیچی دست من یا شما نیست و مورد واسه فکر کردن و استرس پیدا کردند زیاد هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، itex ، پدی ، amjad
(2013-12-10 ساعت 14:39)navidshii نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 14:09)amjad نوشته:  فرمایش همه دوستان میتونه درست باشه ، من جنبه قانونی مسئله رو عرض کردم که تفصیر ، اجراء یا عدم اجراء اون جزو اختیارات افسر پروندس
در پرونده من سوال شد ازم چه مدرکی داری که والدینتون در آمریکا زندگی میکنن ؟ و چرا مالیات نمیدن ؟ما عکس و گواهی پزشک ایشون مبنی بر اینکه در فلان تاریخ ها ایشون به مطب مراجعه کردند رو ارائه دادیم به همراه پرینت حساب دبیت و نامه ای با امضاء ایشون مبنی بر اینکه چون ایشون مسن هستند توانائی کار کردن ندارن ولذا مالیاتی هم پرداخت نمیکنن و با خواهر و برادر من زندگی میکنن (بعد از مصاحبه به سفارت پست کردیم)
روال معمول اینه واگر نه میتونم بگم ممکن هم هست پتیشنر کسی در آمریکا هم نباشه ، محتویات پرونده هم چنگی به دل نزنه افسر اون روز عشقش بکشه در جا ویزا بده ! هیچ استرسی هم لازم نیست وقتش برسه ، موقش بشه اوستا کریم بخواد - همون
امجد جان ولی افسر وقتی برگه رو بهم داد گفت اصل این مدرکو(نه کپی و نه باe-mail) هروقت کلیر شدی با خودت بیار.حتی توی برگه آبی هم نوشته مدارکی که علامت زده رو همراه پاسپورت به صندوق بندازید.روزی که توی فرودگاه بودم به مرد رو دیدم که اومده بود ویزاشو بگیره،گفتش که پاسپورت رو تحویل دادم بعد یک روز بهم زنگ زدند که باید فرم TAX جدیدتون رو بیارین.گفت منم زنگ زدم پسرم واسشون mail کردوفرداش زنگ زدند که بیا ویزاتون آمادست.منظورم اینه که با اینکه نقص داشتن ولی کلیر شده بودند.خود من وقتی ازشون میپرسم که کارم در چه مرحله ای است جواب میدن که پروستون از دسترس ما خارجه و باید صبر کنید.اگه مشکلی بود که می گفتند منتظر مدارکتون هستیم.علی جان اگه قرار باشه انقدر حساس باشیم که بقول شما توی فکر سنسور سفارت باشیم و ... خوب آدم دیونه میشه این همه فکر کنه و اصلا نباید توی همچین سایتی عضو بشیم که مبادا خدایی نکرده یه کلمه از زبونمون حرف بد در بیاد و دیگه ردمون کنند.من توی زندگیم زیاد با این موقعیت ها روبه رو شدم.کلی استرس و نگرانی واسه هر موضوعی داشتم و خیلی اذیت شدم.ولی وقتی اون ماجرا تموم شد جز خنده چیزی واسم باقی نموند.تصمیم گرفتم سر این ماجرا دیگه استرس به خودم وارد نکنم،چون هیچی دست من یا شما نیست و مورد واسه فکر کردن و استرس پیدا کردند زیاد هست.
صحبت نوید جان کاملا درسته چون ما هم آفیسر آخر مصاحبه بهمون گفت بعد کلیر شدن و همراه پاسها مدارک علامت زده شده در برگه آبی رو بیارید.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، navidshii ، پدی ، amjad
از همه دوستان بسیار ممنونم که به سوال من پاسخ دادید. امیدوارم همه زودتر از بلاتکلیفی نجات پیدا کنند.براتون آرزوی موفقیت میکنم.Smile وقتی کار این مهاجرت ما درست شه فکر کنم بتونم یک سفرنامه طولانی بنویسمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، پدی ، teriole ، minoo meh
سلام دوستان من مدت زمان زیادی نیست با این سایت اشنا شدم
من هم به جمع کلیرنسی های خانوادگی اضافه کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
من روز ۲۶ june مصاحبه داشتم در انکارا کتگوری من Fx2 هست و مادرم برام اقدام کرد ۱۸ سالم هست و سربازی هم نرفتم و پیش دانشگاهیم امسال تموم کردم
بعد مصاحبه به من گفتن که برو و مدرکی بیار که ثابت کنه که مادرت در امریکا زندگی میکنه و یه نامه هم بیار که توش نوشته باشه و امضا کرده باشه که کار نمیکنه و مخارجش بر عهده ی دامادمان هست ولی هیچ حرفی از کلیرنس نزد.[/quote]
من رفتم براش یه عکس و فیش دکتر و حساب بانکی مادرم بعد دو روز براش اوردم بعدش پاسم ازم گرفت ولی متاسفانه پاسپور با برگه ی صورتی تحویل گرفتم که توش فقط مربع مراحل آداری خورده بود حالا هم که تقریبا ۵ ماه و نیم هست منتظرم.....
میشه به خاطر این که من ۱۸ سالم هست زود تر بیاد شمارم ؟.....Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، minoo meh
دوستان مدتی است که مساله ای ذهن من رو مشغول کرده و بهترین راه را در میان گذاشتن با شما میدانم شایدکه پاسخی برای آن پیدا شود.
من و خانواده ام 4 شهریور برای صاحبه به آنکارا رفتیم و بعد از مصاحبه پرونده ما با AP مواجه شد و هم اینکه به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟

خیلی بعیده به محل اقامت مادر بزرگ شما ارتباطی داشته باشه. الان خیلی از بچه ها از جمله خوده من به قول شما petitioner مون کلاً آمریکاست و 6ماه تا 1 ساله که منتظریم کلیر بشیم، شما بعد از 3ماه خیلی نگران نباشین.
سلام دوست عزيز حتما بايد petitionerدر اميكا باشة حتي مامجبور شديم باباي شوهرم رو كه خدا بيامورز در بستر بودن رو با بدبختي روانه كنيم هفت ماه قبل كه بنده خدا هفته قبل فوت كردند البته
پاسخ
تشکر کنندگان:

خیلی بعیده به محل اقامت مادر بزرگ شما ارتباطی داشته باشه. الان خیلی از بچه ها از جمله خوده من به قول شما petitioner مون کلاً آمریکاست و 6ماه تا 1 ساله که منتظریم کلیر بشیم، شما بعد از 3ماه خیلی نگران نباشین.
سلام دوست عزيز حتما بايد petitionerدر اميكا باشة حتي ما مجبور شديم باباي شوهرم رو كه خدا بيامورز در بستر بودن رو با بدبختي روانه كنيم هفت ماه قبل كه بنده خدا هفته قبل فوت كردند البته pe
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من الاان ٤ روزه كه هر روز دارم تو سايت ceac ابديت ميشم برا شما هم همينطور بوده يا نه update من معني خاصي داره به نظرتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان