کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم کلیر شدم
امیدوارم همگی هر چه زودتر کلیر شن
****ANK200658 نوع ویزا: F1 مصاحبه: 2 May آنکارا تعداد افراد: 1 تاریخ کلیر شدن: 13 دسامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، amjad ، itex ، romance33 ، پدی ، navidshii ، رزيتا ، teriole ، naka_sach ، Saeedv13 ، taghi1311 ، mehdi_es ، minoo meh ، shadman
(2013-12-13 ساعت 19:41)رزيتا نوشته:  دوستان بكوبييدد like رو كلير شدم الهي قسمت همتونas soon as possible

خیلی تبریک میگم، اگر ممکنه روزمصاحبه و کتگوری رو بگین که تو جدول منتظران قرار بدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، رزيتا ، alitg ، taghi1311 ، minoo meh
(2013-12-13 ساعت 19:41)رزيتا نوشته:  دوستان بكوبييدد like رو كلير شدم الهي قسمت همتونas soon as possible

هوراااااااااااااااااااااا تبریک دوست عزیز.زندگی خوبی رو براتون در ینگه دنیا آرزومندم.شاد و بهروز باشید.

(2013-12-13 ساعت 20:40)khsh2006 نوشته:  هورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منم کلیر شدم
امیدوارم همگی هر چه زودتر کلیر شن

هورااااااااااااااااااااااااااااااا.تبریک دوست عزیز.بهروز و پیروز باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، رزيتا ، nilofar72 ، taghi1311 ، minoo meh ، khsh2006
واقعا خیلی خوشحال کنندست که این هفته 2 نفر کلیر شدن.سرعت زیاد شده.امیدوارم همین سرعت ادامه پیدا کنه تا چند هفته آینده حداقل 50% بچه ها کلیر بشند
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، رزيتا ، alitg ، itex ، Elahvision ، romance33 ، minoo meh ، nilofar72 ، teriole
(2013-12-13 ساعت 20:03)navidshii نوشته:  

رزیتا خانوم بهت تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.امیدوارم موفق باشی و همیشه خوشحال.اگه امکان داره کتگوریتون،تعداد روزهای انتظار و تعداد آپدیت هاتون رو بگین که یه اطلاعاتی داشته باشیم

دوست عزيز من ٦ may 2013در انكارا مصاحبه شدم همراه شوهر ودختر ٥ سالم كيس من f3بود و مادر همسرم اقدام كرده بودن از مارج ٢٠٠٧ تا حالا من منتظرم قبل از اونم از ٢٠٠٢ تا حالا همسرم من ٧-٨-٩-١٠- ابديت شدم در همين.ماة و١٣ كلير شدم ممنون انشااله قسمت شما من كه خيلي خوشحالم
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، navidshii ، alitg ، شاپرک ، amjad ، پدی ، teriole ، itex ، Saeedv13 ، Elahvision ، taghi1311 ، romance33 ، minoo meh ، shadman
(2013-12-14 ساعت 00:05)رزيتا نوشته:  

رزیتا خانوم بهت تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.امیدوارم موفق باشی و همیشه خوشحال.اگه امکان داره کتگوریتون،تعداد روزهای انتظار و تعداد آپدیت هاتون رو بگین که یه اطلاعاتی داشته باشیم

دوست عزيز من ٦ may 2013در انكارا مصاحبه شدم همراه شوهر ودختر ٥ سالم كيس من f3بود و مادر همسرم اقدام كرده بودن از مارج ٢٠٠٧ تا حالا من منتظرم قبل از اونم از ٢٠٠٢ تا حالا همسرم من ٧-٨-٩-١٠- ابديت شدم در همين.ماة و١٣ كلير شدم ممنون انشااله قسمت شما من كه خيلي خوشحالم

خیلی بهتون تبریک میگم.امیدوارم همه چی عالی براتون پیش برهSmile فقط میخواستم بدونم که آیا به شما در سفارت گفته بودندکه کارتون چقدر طول میکشه و اینکه حالا که 7 ماه گذشته مدارک پزشکی رو دوباره باید آپدیت کنید یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، پدی ، taghi1311

سلام
من هم از صميم قلب به شما و خانواده محترمتان تبريك عرض مي كنم و براي مابقي دوستان نيز آروز ي چنين روزي را دارم.
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، پدی
(2013-12-14 ساعت 04:25)gh.es نوشته:  

خیلی بهتون تبریک میگم.امیدوارم همه چی عالی براتون پیش برهSmile فقط میخواستم بدونم که آیا به شما در سفارت گفته بودندکه کارتون چقدر طول میکشه و اینکه حالا که 7 ماه گذشته مدارک پزشکی رو دوباره باید آپدیت کنید یا نه؟
دوست عزيز به ما اعلام كردن بين دو تا سه ماه ديكة ويزا ميدن اما ٧ ماه شد روبروي كيي نامبرمون جيزي نخورده هنوز نرفتيم نميدونم بخوان يا نه خبر ميدم
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، minoo meh
راستي جريان ويزا بولتن را ميدانيد من كلير شدم ايا بايد ويزا بولتن جك كنم جربان جية ؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-15 ساعت 00:56)رزيتا نوشته:  راستي جريان ويزا بولتن را ميدانيد من كلير شدم ايا بايد ويزا بولتن جك كنم جربان جية ؟؟؟؟

تبريك فراوان رزيتا خانم. نه شما اگر كلير شديد فقط بايد تشريف ببريد و از همان سفارتي كه مصاحبه كرديد ويزايتان را بگيريد. ويزا بولتن زمان تقريبي رسيدگي به پرونده ها بسته به نوع ويزاهاي درخواستي را اعلام ميكند و مرحله قبل از مصاحبه است . كلير شدن هم به معناي دريافت ايميل از سفارت وتاييد صدور ويزا است.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، minoo meh ، پدی ، رزيتا
مال منم سه روز پیش آپدیت شد!
گروه F1
Priority Date : 12 Jun 2006
18 Feb 2008 : نامه approved
19 Jan 2011 : تغییر کتگوری از f2b به f1
17 Feb 2011 : دریافت کیس نامبر
17 Mar 2011 : پرداخت 88$
22 Mar 2011 : پرداخت 404$
29 Apr 2011 : تایید شدن فرم ds-230
18 May 2011 : تایید شدن ساپورت مالی
23 May 2011 : پرونده تکمیل شد
29 Aug 2013 : وقت مصاحبه و رفتن به پروسه کلیرنس
6 Jun 2014 : بعد از 9 ماه و اندی کلیر شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، minoo meh ، romance33 ، teriole ، پدی ، رزيتا
من ديروز به سفارت ابوظبي ايميل زدم و امروز توي سايت CEAC بعد از 8 ماه آپديت شدم Big Grin نميدونم نشانه خوبي هست يا نه ولي ما که همه راهها رو رفتيم فايده نداشتSad خداکنه اين راه جواب بده بعد از 8 ماه نوري به دل تاريک و افسرده ما هم تابيده بشه Big Grin
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: naka_sach ، battosai ، taghi1311 ، شاپرک
دوستان لطفا" به من کمک کنيد حسابي گيج شدم.قبل از رفتن به سفارت و دريافت ويزاي مهاجرتي خانوادگي بايد بريم توي سايتhttps://usvisa-info.com/ ثبت نام کنيم تا پاسپورت ها را به آدرس پستي که ما مشخص ميکنيم ارسال کنند.آيا براي تک تک افرادي که شامل ويزا مي شوند بايد جداگانه ثبت نام کنيم يا فقط ثبت نام براي متقاضي کننده اصلي کافيست؟!!!مگه خود سفارت پاسپورتها رو تحويل نميگيره و بعدا" خودش تحويل نميده؟!!!اين ثبت نام پستي ديگه چه صيغه اي هستش؟؟؟اين روند دريافت گرين کارت من يکي رو که حسابي کلافه کرده خدا ازشون نگذره که اينقدر با آزار و اذيت و شکنجه به آدم ويزا ميدن!!!!!!!!!!!!!
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، frozen mind
(2013-12-15 ساعت 17:13)minoo meh نوشته:  دوستان لطفا" به من کمک کنيد حسابي گيج شدم.قبل از رفتن به سفارت و دريافت ويزاي مهاجرتي خانوادگي بايد بريم توي سايتhttps://usvisa-info.com/ ثبت نام کنيم تا پاسپورت ها را به آدرس پستي که ما مشخص ميکنيم ارسال کنند.آيا براي تک تک افرادي که شامل ويزا مي شوند بايد جداگانه ثبت نام کنيم يا فقط ثبت نام براي متقاضي کننده اصلي کافيست؟!!!مگه خود سفارت پاسپورتها رو تحويل نميگيره و بعدا" خودش تحويل نميده؟!!!اين ثبت نام پستي ديگه چه صيغه اي هستش؟؟؟اين روند دريافت گرين کارت من يکي رو که حسابي کلافه کرده خدا ازشون نگذره که اينقدر با آزار و اذيت و شکنجه به آدم ويزا ميدن!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من هم ویزای خانوادگی کتگوری f4هستم از سفارت ابوظبی حدود دوماه قبل fbi چک خوردیم با برگ آبی و روی آن نوشته که هنگام مراجعه فقط در یکی از روز های یکشنبه و یا سه شنبه بین ساعت 2 تا 2/30 بعد ازظهر پاسپورت ها را به سفارت بصورت حضوری تحویل دهید و بعد از 5 روز کاری ویزای شما آماده است و می توانید بین همان ساعات 2 و 2/30 بعد از ظهر بصورت حضوری پاس را تحویل بگیرید. حتی خود آفیسر هم تاکید کرد که همه ی نفرات لازم نیست که بیایند برا گرفتن ویزا . یکی از متقاضیان هم که بیاید کاف است ولی تا آنجا که من اطلاع دارم متقاضیان ویزای خانوادگی با پست کاری ندارند. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، rezaenzo ، taghi1311
روال ثبت نام پستی فقط مربوط به ترکیه هست . متقاضی اصلی باید ثبت نام کنه و زیر مجموعه خودش رو در همون جا معرفی و ثبت کنه ، پرینت ثبت نام در پست دولتی ترکیه روز مصاحبه ، روز ارائه پاسپورتها به سفارت و روز مراجعه به اداره پستی که خود متقاضی انتخاب کرده جهت دریافت پاسها ، الزامی هست
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، minoo meh ، rezaenzo ، romance33 ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان