کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-12-10 ساعت 21:20)رزيتا نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 03:18)itex نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 03:02)gh.es نوشته:  من و خانواده ام 4 شهریور برای صاحبه به آنکارا رفتیم و بعد از مصاحبه پرونده ما با AP مواجه شد و هم اینکه به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟
خیلی بعیده به محل اقامت مادر بزرگ شما ارتباطی داشته باشه. الان خیلی از بچه ها از جمله خوده من به قول شما petitioner مون کلاً آمریکاست و 6ماه تا 1 ساله که منتظریم کلیر بشیم، شما بعد از 3ماه خیلی نگران نباشین.
سلام دوست عزيز حتما بايد petitionerدر اميكا باشة حتي ما مجبور شديم باباي شوهرم رو كه خدا بيامورز در بستر بودن رو با بدبختي روانه كنيم هفت ماه قبل كه بنده خدا هفته قبل فوت كردند البته pe

خدا رحمتشون كنه. ميخواستم بدونم از كي بايد petitioner در امريكا باشه. چون زمان كليرنس مشخص نيست و تا يكسال هم طول ميكشد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-10 ساعت 22:22)Elahvision نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 21:20)رزيتا نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 03:18)itex نوشته:  [quote='gh.es' pid='448656' dateline='1386628341']
من و خانواده ام 4 شهریور برای صاحبه به آنکارا رفتیم و بعد از مصاحبه پرونده ما با AP مواجه شد و هم اینکه به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟
خیلی بعیده به محل اقامت مادر بزرگ شما ارتباطی داشته باشه. الان خیلی از بچه ها از جمله خوده من به قول شما petitioner مون کلاً آمریکاست و 6ماه تا 1 ساله که منتظریم کلیر بشیم، شما بعد از 3ماه خیلی نگران نباشین.
سلام دوست عزيز حتما بايد petitionerدر اميكا باشة حتي ما مجبور شديم باباي شوهرم رو كه خدا بيامورز در بستر بودن رو با بدبختي روانه كنيم هفت ماه قبل كه بنده خدا هفته قبل فوت كردند البته pe

خدا رحمتشون كنه. ميخواستم بدونم از كي بايد petitioner در امريكا باشه. چون زمان كليرنس مشخص نيست و تا يكسال هم طول ميكشد.
[/quot
زود زود بفرستيد و به سفارت هم خبر بديد جزو مدارك ادرس مادربزرك رو ميخوان بديد بهشون وكيل به ما خيلي تاكييد كرد كه بايد petitionerامريكا باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision
(2013-12-10 ساعت 03:02)gh.es نوشته:  با سلام
دوستان مدتی است که مساله ای ذهن من رو مشغول کرده و بهترین راه را در میان گذاشتن با شما میدانم شایدکه پاسخی برای آن پیدا شود.
من و خانواده ام 4 شهریور برای صاحبه به آنکارا رفتیم و بعد از مصاحبه پرونده ما با AP مواجه شد و هم اینکه به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟

دوست عزیز خیلی گشتم تا بالاخره اون شخصی رو که ازش نقل قول کردم رو پیدا کردم و متوجه شدم که هستی بانو بودند.نقل قول من به این مضمون بود:"من حداقل یه نفر دیگه رو دیدم که از خاطراتش توی همین سایت نوشته بود که الان متاسفانه نمی تونم پیداش کنم.دقیقا اون هم همین سوال ازش پرسیده شده بود و گفته بود الان در ایران هست و دیگه ایرادی ازش نگرفته بودند در صورتی به بعضی ها با اینکه گفته بودند در اونجا هستند گفته بودند باید ثابت کنید که اونجاست.خلاصه اون شخص بعد از 3 هفته کلیر شده بود".من لینکشو رو واستون اینجا میزارم.ارسال شماره 59 رو حتما تا آخر بخونید تا متوجه خیلی چیزا بشید.مخصوصا از اونجایی که "چه نکاتی را باید در هنگام مصاحبه رعایت کنیم" مورد چهارمش. فقط میخوام کمکتون کنم تا انقدر استرس نداشته باشید
برای دیدن لینک اینجا کلیک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، amjad ، teriole ، storagemeter ، romance33
(2013-12-10 ساعت 13:27)itex نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 12:41)amjad نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 03:18)itex نوشته:  
(2013-12-10 ساعت 03:02)gh.es نوشته:  به ما گفتند که petitioner که مادربزرگ 86 ساله من هست باید اثبات کنه که در آمریکا اقامت داره و حدود یکسال است که مادربزرگم در ایران هست! الان 3ماه و نیم هست که گذشته و هیچ خبری نشده، به نظرتون باتوجه به شنیده و اطلاعاتتون ممکن هست که تا مادربزرگم به آمریکا نره به ما ویزا ندن؟
خیلی بعیده به محل اقامت مادر بزرگ شما ارتباطی داشته باشه.
دو ست خوبمون itex سعی دارند از نگرانی شما کم کنند که قابل تقدیر اما واقعیت اینه که اساس پرونده های مهاجرتی IV- فارغ از هر نوع کتگوری- بر کمک به یه شهروند آمریکائی در جهت پیوند با خانواده غیر آمریکائیش ! بر این اساس مادر بزرگ شما باید ساکن آمریکا باشه ، در غیر این صورت این حق رو برای اونها قائل میشه تا پرونده رو مردود اعلام کنن ولو اینکه از این حقشون در پرونده های زیادی استفاده نکرده باشن ! سوال اونها از شما کاملا منطقی بوده و شما باید درصدد پاسخ اون باشید
اگر سوالات بی پاسخ اونها جزء موارد نقص در مصاحبه (مندرج برگ صورتی )شما هست تا رفع نقص ، پرونده میتونه بدون اقدام بمونه
مادر بزرگ شما احتمالا شاغل نیست و لذا فرمهای مالیاتی سالانه رو پر نمیکنه - اگر مالیات پرداخت میکردند کفایت میکرد -اما ارائه سابقه مراجعات پزشکی ، مسافرتهای داخل آمریکا مانند بلیط ، واچر هتل و کلا هر مدرکی که نشون بده ایشون در آمریکا هستند مشکل رو رفع میکنه - معروفترین مدرک ارائه عکسی با در دست داشتن روزنامه صبح جدید هست !

دوست عزیز gh.es از نقص مدرک صحبت نکردن و به نظر میاد که منتظر کلیر شدن هستن. از جمله "به ما گفتند" اینجوری بر میاد که آشنایان و نه سفارت این مسئله رو بیان کردن. تصور اینکه به ایشون نقص مدرک ندادن ولی کلیرشدنش منوط به حضور مادربزرگشون در آمریکا باشه کمی مشکله.

گویا من در طرح مساله اشتباه کردم. درحقیقت Domicile (اثبات اقامت petitioner در امریکا) جز نقص مدارک ما بود! یعنی هم نقص مدرک داشتیم و هم AP به پرونده ما خوردSad
پاسخ
تشکر کنندگان: rezaenzo ، amjad
دوستان عزیز این قضیه بودن پتیشنر در آمریکا خیلی مسئله مهمی شده برای ما. لطفاً کمک کنید: کسی هست که تکس برای پتیشنرش رد شده باشه ولی بازم تو روز مصاحبه بش گیر داده باشن که باید پتیشنر تو آمریکا باشه ؟؟
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33
(2013-12-10 ساعت 18:09)GalaxyM1 نوشته:  من روز ۲۶ june مصاحبه داشتم در انکارا کتگوری من Fx2 هست و مادرم برام اقدام کرد ۱۸ سالم هست و سربازی هم نرفتم و پیش دانشگاهیم امسال تموم کردم
بعد مصاحبه به من گفتن که برو و مدرکی بیار که ثابت کنه که مادرت در آمریکا زندگی میکنه و یه نامه هم بیار که توش نوشته باشه و امضا کرده باشه که کار نمیکنه و مخارجش بر عهده ی دامادمان هست ولی هیچ حرفی از کلیرنس نزد.

من رفتم براش یه عکس و فیش دکتر و حساب بانکی مادرم بعد دو روز براش اوردم بعدش پاسم ازم گرفت ولی متاسفانه پاسپور با برگه ی صورتی تحویل گرفتم که توش فقط مربع مراحل آداری خورده بود حالا هم که تقریبا ۵ ماه و نیم هست منتظرم.....
میشه به خاطر این که من ۱۸ سالم هست زود تر بیاد شمارم ؟.....Rolleyes

بي تاثير نيست بالاخره شما نه سربازي رفتي نه شغلي داشتي اميدوارم زودتر از بعضي از دوستان كه بيشتر 6 ماه هست منتظرن بياد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad
دوستان سایت ارمنستان بروز شد 9 کیس جدید اعلام کرد . ما که بازم جزوشون نبودیم Sad
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، battosai ، amjad ، itex ، romance33 ، sholeh del ، nilofar72
(2013-12-12 ساعت 12:12)teriole نوشته:  دوستان سایت ارمنستان بروز شد 9 کیس جدید اعلام کرد . ما که بازم جزوشون نبودیم Sad

سلام .خیلی ناراحت نباشید شماره ی ماهم نبود فکر میکنم رفت تا یک ماه دیگه که دوباره اعلام بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، romance33
(2013-12-11 ساعت 23:23)rezaenzo نوشته:  دوستان عزیز این قضیه بودن پتیشنر در آمریکا خیلی مسئله مهمی شده برای ما. لطفاً کمک کنید: کسی هست که تکس برای پتیشنرش رد شده باشه ولی بازم تو روز مصاحبه بش گیر داده باشن که باید پتیشنر تو آمریکا باشه ؟؟

علی‌ القاعده باید پتیشنر تون آمریکا باشه، چون کسی‌ که آمریکا زندگی‌ میکنه درخواست میکنه که خانواده اش بهش ملحق بشن. من که برای همسرم فایل کردم آمریکا بودم و اکثر مواردی هم که شنیدم پتیشنر آمریکا بوده ولی‌ اگر افسر شک کنه به گفته‌های شما یا تناقضی ببینه توی حرفها یا مدارک شما، ازتون میخواد که بودن پتیشنر در آمریکا رو با ادله محکم تری ثابت کنید. تکس ریترن و فرم دبلیو-۲ و نامه نشون دهنده درامد پتیشنر یا اسپانسر و کو اسپانسر تنها برای اطمینان حاصل کردن از ساپورت مالی‌ شما هست و ربطی‌ به اقامت پتیشنر شما در آمریکا نداره، اگر چه وجود فرم ۱۰۴۴ یا همون تکس ریترن میتونه نشان دهنده پرداخت مالیات فدرال پتیشنر شما باشه اما لزوماً به معنای زندگی‌ پتیشنر شما در آمریکا نمی‌تونه باشه، چون ممکنه ایشون ملک یا مستغلات دیگری داشته باشه ولی‌ لزوماً در خارج از آمریکا زندگی‌ کنه. زیاد هم سخت گیری نمی‌کنن عموما که پتیشنر شما از کی‌ آمریکا هست و عموما با یه اجاره نامه یا قبض برق و تلفن و ... مسأیلی از این دست مساله حله.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Elahvision ، romance33
(2013-12-12 ساعت 23:44)sholeh del نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 12:12)teriole نوشته:  دوستان سایت ارمنستان بروز شد 9 کیس جدید اعلام کرد . ما که بازم جزوشون نبودیم Sad

سلام .خیلی ناراحت نباشید شماره ی ماهم نبود فکر میکنم رفت تا یک ماه دیگه که دوباره اعلام بشه.
من اینجور فکر نمی کنم.تا اونجا که میدونم سرعت بیشتری گرفته و احتمالا تا 1 یا 2 ماه دیگه خیلی ها کلیر میشن.اینرو به جرات میگم نه اینکه چیزی بگم که دلخوش بشید
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، teriole ، رزيتا ، romance33 ، oldgraypuppet
(2013-12-13 ساعت 01:04)navidshii نوشته:  

من اینجور فکر نمی کنم.تا اونجا که میدونم سرعت بیشتری گرفته و احتمالا تا 1 یا 2 ماه دیگه خیلی ها کلیر میشن.اینرو به جرات میگم نه اینکه چیزی بگم که دلخوش بشید
امیدوارم همینطور باشه واین چهارده سال انتظار تموم بشه .انتظار یک ساعتش هم زیاده موندم چطوری این همه سال این فکر در زندگیم تاثیر داشته وهنوز به آخر نرسیده .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-13 ساعت 17:32)sholeh del نوشته:  

امیدوارم همینطور باشه واین چهارده سال انتظار تموم بشه .انتظار یک ساعتش هم زیاده موندم چطوری این همه سال این فکر در زندگیم تاثیر داشته وهنوز به آخر نرسیده .
اصلا نمیشه انتظار اون 14 سال رو با این 9 ماهی که منتظر کلیرنس هستید مقایسه کرد،میدونید چرا؟!چون الان نه اینوری هستیم نه اونوری.بله قبول دارم واقعا سخته و آزاردهندست
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، nilofar72 ، taghi1311
(2013-12-13 ساعت 17:50)navidshii نوشته:  
(2013-12-13 ساعت 17:32)sholeh del نوشته:  

اصلا نمیشه انتظار اون 14 سال رو با این 9 ماهی که منتظر کلیرنس هستید مقایسه کرد،میدونید چرا؟!چون الان نه اینوری هستیم نه اونوری.بله قبول دارم واقعا سخته و آزاردهندست
درسته کاملا با شما موافقم مدتی بود که کاملا بی خیالش شده بودیم که با رفتن به مصاحبه دوباره همون مراحل تکرار شد راستش خوشحالم که تصمیم عجولانه ای نگرفتم چون ظاهرا این چرخه همچنان ادامه داره .
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، nilofar72 ، taghi1311
دوستان بكوبييدد like رو كلير شدم الهي قسمت همتونas soon as possible
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، navidshii ، khsh2006 ، amjad ، itex ، romance33 ، nilofar72 ، teriole ، Saeedv13 ، taghi1311 ، mehdi_es
(2013-12-13 ساعت 19:41)رزيتا نوشته:  دوستان بكوبييدد like رو كلير شدم الهي قسمت همتونas soon as possible

رزیتا خانوم بهت تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.امیدوارم موفق باشی و همیشه خوشحال.اگه امکان داره کتگوریتون،تعداد روزهای انتظار و تعداد آپدیت هاتون رو بگین که یه اطلاعاتی داشته باشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، itex ، romance33 ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان