موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی،
پدر و مادر من هم امروز کلیر شدن، وقتی که کارها انجام شد آپدت می کنم.
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستاني که اين چند روز کلير شده اند هيچکدام ايميلي از سفارت دريافت نکرده اند؟؟؟از کجا بفهميم مديکال لازم است يا نه؟؟؟چون اگه مديکال لازم نباشه ميشه پاسو پيکاپ کرد اما در صورت لزوم مديکال همه ما سه نفر بايد با هم بريم.منکه به سفارت ايميل زدم هنوز جواب نگرفتم شماها خبري نداريد؟؟؟
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من الان با مليکا صحبت کردم.گفت معمولا" در 90 درصد موارد مديکال مجدد بعد از گذشت 6 ماه از تاريخ مصاحبه درابوظبي لازم است!!!بعد هم گفت الان هزينه سفر به دوبي بخاطر اينکه ژانويه شده خيلي بالاست ولي براي ما که سه نفر هستيم اگر قرار به پيکاپ باشه 1000 درهم ميگيره تا پاس ها رو تحويل يک دفتري در تهران بديم و بعد هم از همون دفتر پاس ها رو بگيريم.اما گفت بهتره اول به سفارت ايميل بزنيد و ببينيد مديکال لازمه يا نه؟گفت درهرحال اگر الان هم براتون ويزا بزنن چون زماني که ميرسيد آمريکا از مديکال شما 1 سال گذشته به احتمال زياد در بدو ورود همونجا براتون مديکال مجدد انجام ميدن.حالا پيدا کنيد سن پرتقال فروش رو
لس آنجلس، کالیفرنیا
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
احتمالا این خانم ملیکا دارن اشتباه میکنن و تا حالا نشنیدم در بدو ورود کسی مدیکال در فرودگاه وبعد از اون هم حتی صورت بگیره!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-16 ساعت 12:53)itex نوشته: (2014-01-16 ساعت 11:30)minoo meh نوشته: سلام
دوستان من الان با مليکا صحبت کردم.گفت معمولا" در 90 درصد موارد مديکال مجدد بعد از گذشت 6 ماه از تاريخ مصاحبه درابوظبي لازم است!!!بعد هم گفت الان هزينه سفر به دوبي بخاطر اينکه ژانويه شده خيلي بالاست ولي براي ما که سه نفر هستيم اگر قرار به پيکاپ باشه 1000 درهم ميگيره تا پاس ها رو تحويل يک دفتري در تهران بديم و بعد هم از همون دفتر پاس ها رو بگيريم.اما گفت بهتره اول به سفارت ايميل بزنيد و ببينيد مديکال لازمه يا نه؟گفت درهرحال اگر الان هم براتون ويزا بزنن چون زماني که ميرسيد آمريکا از مديکال شما 1 سال گذشته به احتمال زياد در بدو ورود همونجا براتون مديکال مجدد انجام ميدن.حالا پيدا کنيد سن پرتقال فروش رو
بهترین مرجع خوده سفارت هستش که در مورد لزوم تمدید سئوال کنین. چیزی که تا الان بوده برای ابوظبی مدیکال یکسال اعتبار داشته.
برای هزینه سفر هم من خودم هفته پیش دوبی بودم از مشهد پرواز ماهان 425 تومن بود که اصلاً قیمت بالایی نیست.
به سفارت ايميل زدم اما هنوز جواب نداده.ببخشيد هزينه اقامت و بليط هواپيماي شما چقدر شد؟؟؟
لس آنجلس، کالیفرنیا
موضوعها: 2
رتبه:
0
2 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
سوالي داشتم ، من و همسرم حدود يک ماه پيش Interview داشتم و به هر دوي ما کليرنس خورد ، آفيسر هنگامي که برگه آبي رنگ را به من داد ، گفت از هفته آينده سايت را چک کن ، من الان حدود يک ماهي است که سايت را چک مي کنم ، پيغام
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
مي دهد درصورتي که خواهر من که توي شهريور ماه interview داشت از همان ابتدا که چک مي کرد مشخصات او را مي زد و زير آن پيغام مي داد که بايستي صبر کند ، کسي بوده با چنين مشکلي مواجه شده باشه ؟ آيا همه دوستان در بدو چک کردن ،مشخصاتشان را سايت اعلام مي کرد ؟ يا مثل من پيغام مي داد ؟
ممنون از راهنمايي همه دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد زمان بلیط یه سوال: میخواستم بدونم آیا لازمه بعد از روز مصاحبه چند روز دیگه هم اونجا (مثلاً ابوظبی برای من) بمونیم؟
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-16 ساعت 14:21)rezaenzo نوشته: دوستان در مورد زمان بلیط یه سوال: میخواستم بدونم آیا لازمه بعد از روز مصاحبه چند روز دیگه هم اونجا (مثلاً ابوظبی برای من) بمونیم؟
دوست عزیز اگر انشاالله تونستید ویزا رو بگیرید و بهتون کلیرینس نخورد آن وقت باید یک 3 تا 4 روزی برای آماده شدن ویزاتون صبر کنید وگرنه که همون روز میتونید برگردید.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-16 ساعت 12:53)itex نوشته: (2014-01-16 ساعت 11:30)minoo meh نوشته: سلام
بهترین مرجع خوده سفارت هستش که در مورد لزوم تمدید سئوال کنین. چیزی که تا الان بوده برای ابوظبی مدیکال یکسال اعتبار داشته.
برای هزینه سفر هم من خودم هفته پیش دوبی بودم از مشهد پرواز ماهان 425 تومن بود که اصلاً قیمت بالایی نیست.
سلام
من هم با نظر امين جان موافقم فكر ميكنم بهترين مرجع سفارت هست و در ضمن قيمت الان خيلي بالا نيست قيمت رو ميتوني تو سايت lastsecond.ir چك كني
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun