کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-20 ساعت 14:03)navidshii نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 22:43)رزيتا نوشته:  سلام عزيزان من هفته كذشته ا ز انكارا اومدم با ويزا تا دو هفته ديكر هم دارم ميرم دالاس اميد دارم كه يكايك شما عزيزان موفق و سربلند و خوشحال زندكي كنيد در هر كجاي اين عالم خاكي.

خیلی بهتون تبریک میگم رزیتا خانوم.امیدوارم همیشه و هرجای دنیا که هستین(از دالاس گرفته تا لاس وگاس،از لس آنجلس تا آندلوس) کنار خانواده شاد باشید و بخندید.دوستان این تاپیک چند روزه خوابیده.پس کجایید؟!دوستان نامزدی-ازدواجی پشت سر هم دارند آپدیت میشن،پس شما چه کار میکنید؟یه خبر از خودتون بدید ما هم شاد کنید
نوید جان خودت چه خبرا ؟ آپدیت دیگه نشدی این چند روزه ؟
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، پدی
(2014-01-20 ساعت 15:39)teriole نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 14:03)navidshii نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 22:43)رزيتا نوشته:  سلام عزيزان من هفته كذشته ا ز انكارا اومدم با ويزا تا دو هفته ديكر هم دارم ميرم دالاس اميد دارم كه يكايك شما عزيزان موفق و سربلند و خوشحال زندكي كنيد در هر كجاي اين عالم خاكي.

خیلی بهتون تبریک میگم رزیتا خانوم.امیدوارم همیشه و هرجای دنیا که هستین(از دالاس گرفته تا لاس وگاس،از لس آنجلس تا آندلوس) کنار خانواده شاد باشید و بخندید.دوستان این تاپیک چند روزه خوابیده.پس کجایید؟!دوستان نامزدی-ازدواجی پشت سر هم دارند آپدیت میشن،پس شما چه کار میکنید؟یه خبر از خودتون بدید ما هم شاد کنید
نوید جان خودت چه خبرا ؟ آپدیت دیگه نشدی این چند روزه ؟
نه داداش گلم.آخرین تاریخ همون 16 ژانویه بود.دیگه منتظر آپدیت سفارت هستم.فقط میتونم بگم امیدوارم این هفته خبری بشه.ولی بازم اگه نشد مشکلی نیست.صبرم زیاده Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، teriole ، taghi1311 ، romance33 ، amjad ، پدی ، pari pariaaa
من هم ديروز بدون ايميل آپديت شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amjad ، navidshii ، sib 24 ، romance33 ، teriole ، minoo meh ، pari pariaaa
نیلوفر جان امیدوارم همه این ها شروع اتفاقای خوبی واست باشه.این همه روز خدا آپدیت نمیکنند،میزارن یکشنبه آپدیت میکنند.مصداق همون ضرب المثل معروف حسنی به مکتب نمیرفت....
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، amjad ، romance33 ، teriole ، پدی ، minoo meh ، pari pariaaa
(2014-01-21 ساعت 01:05)navidshii نوشته:  نیلوفر جان امیدوارم همه این ها شروع اتفاقای خوبی واست باشه.این همه روز خدا آپدیت نمیکنند،میزارن یکشنبه آپدیت میکنند.مصداق همون ضرب المثل معروف حسنی به مکتب نمیرفت....

Big GrinBig GrinBig Grin واقعا
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311 ، پدی ، minoo meh
سلام دوستان
من روز شنبه 18 ژانويه به سفارت ايميل زدم شب در سايت ceac آپديت شدم با خودم گفتم كه اين ممكنه به خاطر ايميل باشه ولي الان كه مجدد چك كردم دوباره به تاريخ 21 ژانويه آپديت شدم به نظرتون ممكنه اين برام خبر خوبي باشه؟
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، romance33 ، teriole ، پدی ، minoo meh ، pari pariaaa
(2014-01-21 ساعت 13:09)taghi1311 نوشته:  سلام دوستان
من روز شنبه 18 ژانويه به سفارت ايميل زدم شب در سايت ceac آپديت شدم با خودم گفتم كه اين ممكنه به خاطر ايميل باشه ولي الان كه مجدد چك كردم دوباره به تاريخ 21 ژانويه آپديت شدم به نظرتون ممكنه اين برام خبر خوبي باشه؟
taghi جان بنظرم نمیشه هیچ نظر قطعی داد و فقط میشه امیدوار بود و هرکس گفت آره حتما همینجوره به مصداق این جملست که همانا وعده دهندگان دروغگویند.مثل این میمونه ما که هیچ سر رشته ای از فیزیک نداریم بخوایم درباره نظریه نسبیت انیشتین نظر بدیم.واقعا میشه فقط امیدوار بود.اینطور که میگن میتونه خوب باشه و با توجه به اینکه این چند روزه خیلی ها آپدیت شدند درصدش بیشتر هم میشه.نظر شخصی من اینه تا آدم شمارشو در خود سایت نبینه نباید زیاد خوشحال(یا به عبارتی جو زده) شه که اگه خدایی نکرده در شماره در سایت نیومد کلی تو ذوقش بخوره.در هر صورت شما دارید هر روز به روز موعود نزدیکتر میشید و چه بسا توی همین هفته رستگار بشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، taghi1311 ، romance33 ، pari pariaaa
دوستان سایت ارمنستان آپدیت شد سریع بیایین بگین کی کلیر شده که هوووراااای خونمون خیلی اومده پایین Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، amjad ، پدی ، taghi1311 ، Shahabpk ، pari pariaaa
دوستان خوبم کلیر شدم
واقعا خوشحالم
همینطور از خوشحالی اشکام میان
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، nilofar72 ، minoo meh ، teriole ، itex ، taghi1311 ، آنوشا ، shahabd1 ، Shahabpk ، alibaha ، pari pariaaa ، romance33 ، Saeedv13 ، mohamadtj
(2014-01-21 ساعت 14:06)navidshii نوشته:  دوستان خوبم کلیر شدم
واقعا خوشحالم
خیلی تبریک آقا نوید
هههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، پدی ، minoo meh ، teriole ، taghi1311 ، Shahabpk ، alibaha ، pari pariaaa ، romance33
(2014-01-21 ساعت 14:10)amjad نوشته:  
واقعا خوشحالم
خیلی تبریک آقا نوید
هههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا

مرسی علی جان.اینطور که معلومه همگی بزودی کلیر میشن.شما هم که تاریختون نزدیک من هست و آپدیت هم شدین.خیلی خوبه
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، minoo meh ، teriole ، taghi1311 ، Shahabpk ، pari pariaaa
واقعا خوشحالم

هوراااااتبريك ميگم نويد جان خيلي خوشحالم ...
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، teriole ، taghi1311 ، navidshii ، Shahabpk ، pari pariaaa
واقعا خوشحالم
بهت تبريک ميگم آقا نويد اميدوارم هميشه همينطور شاد و خوشحال باشي دوست عزيزم
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، taghi1311 ، navidshii ، Shahabpk ، pari pariaaa
(2014-01-21 ساعت 13:09)taghi1311 نوشته:  سلام دوستان
وقتي بدون ايميل اپديت شدي يعني منتظر خبراي خوب باش دوست خوبم Big Grin
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، nilofar72 ، taghi1311 ، navidshii ، pari pariaaa
واقعا خوشحالم
یک هوووووورررااااااااااااااااااااااااااااااااای بزرگ برای نوید خودمون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311 ، navidshii ، minoo meh ، Shahabpk ، ali 1346 ، alibaha ، پدی ، babak.n ، pari pariaaa ، romance33 ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان