کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-15 ساعت 20:23)رضا1354 نوشته:  سلام به همگی،

پدر و مادر من هم امروز کلیر شدن، وقتی که کارها انجام شد آپدت می کنم.

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

رضا جان تبریک میگم، انشا‌الله پدر مادر من هم سر ۹ ماه یا زودتر کلییر بشن، الان که ۵ ماه و نیم شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: رضا1354 ، romance33 ، پدی
(2014-01-16 ساعت 12:53)itex نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 11:30)minoo meh نوشته:  سلام
دوستان من الان با مليکا صحبت کردم.گفت معمولا" در 90 درصد موارد مديکال مجدد بعد از گذشت 6 ماه از تاريخ مصاحبه درابوظبي لازم است!!!بعد هم گفت الان هزينه سفر به دوبي بخاطر اينکه ژانويه شده خيلي بالاست ولي براي ما که سه نفر هستيم اگر قرار به پيکاپ باشه 1000 درهم ميگيره تا پاس ها رو تحويل يک دفتري در تهران بديم و بعد هم از همون دفتر پاس ها رو بگيريم.اما گفت بهتره اول به سفارت ايميل بزنيد و ببينيد مديکال لازمه يا نه؟گفت درهرحال اگر الان هم براتون ويزا بزنن چون زماني که ميرسيد آمريکا از مديکال شما 1 سال گذشته به احتمال زياد در بدو ورود همونجا براتون مديکال مجدد انجام ميدن.حالا پيدا کنيد سن پرتقال فروش رو Big GrinBig GrinBig Grin

بهترین مرجع خوده سفارت هستش که در مورد لزوم تمدید سئوال کنین. چیزی که تا الان بوده برای ابوظبی مدیکال یکسال اعتبار داشته.
برای هزینه سفر هم من خودم هفته پیش دوبی بودم از مشهد پرواز ماهان 425 تومن بود که اصلاً قیمت بالایی نیست.

به نظر من اگر مدیکال مجدد می خواستند حتما ایمیل می زدند و خبر می دادند. گفتند پاسپورتها را در اسرع وقت تحویل بدید خوب اگر لازم بود می گفتند پاسپورتها و مدیکال مجدد. تعارف که ندارند با ما!
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، taghi1311 ، minoo meh
(2014-01-16 ساعت 10:48)minoo meh نوشته:  سلام دوستان
دوستاني که اين چند روز کلير شده اند هيچکدام ايميلي از سفارت دريافت نکرده اند؟؟؟از کجا بفهميم مديکال لازم است يا نه؟؟؟چون اگه مديکال لازم نباشه ميشه پاسو پيکاپ کرد اما در صورت لزوم مديکال همه ما سه نفر بايد با هم بريم.منکه به سفارت ايميل زدم هنوز جواب نگرفتم شماها خبري نداريد؟؟؟

سلام
من کلیر شدم و اسفند پارسال مدیکال دادم تو ایمیل سفارت حرفی از تکرارش نزدن اما وقتی مدارک رو دادیم سفارت برای صدور ویزا تلفن زدن اگه مدیکال تمدید نکنین 1.5 ماهه میدن ویزا و اگه تمدید کنین 6 ماهه و ما هم اولی رو انتخاب کردیم و ویزا 1.5 ماهه دادن بهمون ( ارمنستان)
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، رضا1354 ، romance33 ، teriole ، amjad ، پدی ، Hopeandfaith ، taghi1311 ، minoo meh
(2014-01-17 ساعت 02:33)behdad57 نوشته:  
دوستاني که اين چند روز کلير شده اند هيچکدام ايميلي از سفارت دريافت نکرده اند؟؟؟از کجا بفهميم مديکال لازم است يا نه؟؟؟چون اگه مديکال لازم نباشه ميشه پاسو پيکاپ کرد اما در صورت لزوم مديکال همه ما سه نفر بايد با هم بريم.منکه به سفارت ايميل زدم هنوز جواب نگرفتم شماها خبري نداريد؟؟؟

سلام
من کلیر شدم و اسفند پارسال مدیکال دادم تو ایمیل سفارت حرفی از تکرارش نزدن اما وقتی مدارک رو دادیم سفارت برای صدور ویزا تلفن زدن اگه مدیکال تمدید نکنین 1.5 ماهه میدن ویزا و اگه تمدید کنین 6 ماهه و ما هم اولی رو انتخاب کردیم و ویزا 1.5 ماهه دادن بهمون ( ارمنستان)
مینو جان تو ایمیلی که برای ما زدن که کلیر شدیم نوشته که ما تا تاریخ May که همون اعتبار مدیکالمون هست میتونیم ویزا بگیریم ولی اگه زمان بیشتری بخواهیم مثلا 6 ماه باید دوباره مدیکال بدیم .
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، minoo meh ، Hopeandfaith ، taghi1311
(2014-01-16 ساعت 14:15)navidshii نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 13:58)elika نوشته:  با سلام به همه دوستان
سوالي داشتم ، من و همسرم حدود يک ماه پيش Interview داشتم و به هر دوي ما کليرنس خورد ، آفيسر هنگامي که برگه آبي رنگ را به من داد ، گفت از هفته آينده سايت را چک کن ، من الان حدود يک ماهي است که سايت را چک مي کنم ، پيغام
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
مي دهد درصورتي که خواهر من که توي شهريور ماه interview داشت از همان ابتدا که چک مي کرد مشخصات او را مي زد و زير آن پيغام مي داد که بايستي صبر کند ، کسي بوده با چنين مشکلي مواجه شده باشه ؟ آيا همه دوستان در بدو چک کردن ،مشخصاتشان را سايت اعلام مي کرد ؟ يا مثل من پيغام مي داد ؟
ممنون از راهنمايي همه دوستان
دوست عزیز یک مقدار توضیحاتتون کامل نیست.با توجه به اینکه گفتید سایت رو چک میکنم فلان پیام رو میده فکر میکنم شما سفارتتون ابوظبی بوده.اگه ابوظبی بوده موقع وارد کردن شماره 10 رقمی کیس نامبرتون،قبلش عبارت ABD رو میزنید؟!یه کار دیگه هم کنید.برید توی این لینک و شمارتون رو کامل وارد کنید ببینید چه پیامی میده.شما میتونید با خود سفارت هم مکاتبه کنید

سلام دوست عزيز
ممنون از راهنمايي بسيار ارزنده تان ، توي آدرس گفته شده رفتم و پيغام Administrative processing را داد . ولي نمي دونم چرا توي آدرس سايتي که آفيسر بهم داد (http://abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html)
وقتي case number را مي زنم اطلاعاتي بهم نمي ده .
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33
(2014-01-17 ساعت 12:43)teriole نوشته:  

سلام
مینو جان تو ایمیلی که برای ما زدن که کلیر شدیم نوشته که ما تا تاریخ May که همون اعتبار مدیکالمون هست میتونیم ویزا بگیریم ولی اگه زمان بیشتری بخواهیم مثلا 6 ماه باید دوباره مدیکال بدیم .
ممنون teriole عزيز شما در اينجا جواب منو داده بوديد دوست خوبم Shy شرمنده من توي پست مربوط به كليرنس نامزدي همين سوالو ازتون كرده بود Big Grin با اين حساب بايد تصميم بگيريم كه ويزاي چند ماهه ازشون مي خواهيم.من فكر ميكردم سفارت همه ويزاهاش 6 ماهه است Sad
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole
(2014-01-17 ساعت 17:40)minoo meh نوشته:  

سلام
ممنون teriole عزيز شما در اينجا جواب منو داده بوديد دوست خوبم Shy شرمنده من توي پست مربوط به كليرنس نامزدي همين سوالو ازتون كرده بود Big Grin با اين حساب بايد تصميم بگيريم كه ويزاي چند ماهه ازشون مي خواهيم.من فكر ميكردم سفارت همه ويزاهاش 6 ماهه است Sad
نه دوست من به اندازه اعتبار مدیکال هست و تازه اگه مدیکال جدید هم بگیرید حداکثر 6 ماه میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، taghi1311
(2014-01-17 ساعت 19:22)teriole نوشته:  

سلام
نه دوست من به اندازه اعتبار مدیکال هست و تازه اگه مدیکال جدید هم بگیرید حداکثر 6 ماه میدن.
شما هم تصميم داريد پاس هاتونو پيكاپ كنيد؟!!!من اول نگران بودم ولي انگار اغلب بچه ها ميخوان همينكارو بكنند
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، teriole
سلام
دوستان سایت آنکارا آخرین بار کی به روز شده ؟
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33
(2014-01-17 ساعت 21:48)Farshid22 نوشته:  سلام

سلام،
آخرين بار دوشنبه ١٣ژانويه آپديت شده .
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Farshid22
(2014-01-17 ساعت 20:47)minoo meh نوشته:  
(2014-01-17 ساعت 19:22)teriole نوشته:  
(2014-01-17 ساعت 02:33)behdad57 نوشته:  سلام
شما هم تصميم داريد پاس هاتونو پيكاپ كنيد؟!!!من اول نگران بودم ولي انگار اغلب بچه ها ميخوان همينكارو بكنند
نه دوست من ما فکر کردیم ریسک نکنیم و یکی از اعضاء خانواده بره بگیره و بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، Shahabpk ، taghi1311 ، romance33 ، پدی
(2014-01-18 ساعت 02:32)gh.es نوشته:  
(2014-01-17 ساعت 21:48)Farshid22 نوشته:  سلام

سلام،
آخرين بار دوشنبه ١٣ژانويه آپديت شده .

با سلام
البته شماره ای اضافه نشد ! فقط Update شده
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، romance33
سلام عزيزان من هفته كذشته ا ز انكارا اومدم با ويزا تا دو هفته ديكر هم دارم ميرم دالاس اميد دارم كه يكايك شما عزيزان موفق و سربلند و خوشحال زندكي كنيد در هر كجاي اين عالم خاكي.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، taghi1311 ، navidshii ، teriole ، Shahabpk ، romance33
(2014-01-19 ساعت 22:43)رزيتا نوشته:  سلام عزيزان من هفته كذشته ا ز انكارا اومدم با ويزا تا دو هفته ديكر هم دارم ميرم دالاس اميد دارم كه يكايك شما عزيزان موفق و سربلند و خوشحال زندكي كنيد در هر كجاي اين عالم خاكي.

با سلام
تبریک میگم ایشالا همیشه به خوشی...
سفارت خلوت بود؟ آنکارا چطور؟ امن یا هنوز .... Big Grin ؟
آنکارا بعد 6 ماه فقط تمدید مدارک پزشکی را می خواهد یا بقیه مدارک و ساپورت مالی هم نیاز به تمدید دارند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-01-19 ساعت 22:43)رزيتا نوشته:  سلام عزيزان من هفته كذشته ا ز انكارا اومدم با ويزا تا دو هفته ديكر هم دارم ميرم دالاس اميد دارم كه يكايك شما عزيزان موفق و سربلند و خوشحال زندكي كنيد در هر كجاي اين عالم خاكي.

خیلی بهتون تبریک میگم رزیتا خانوم.امیدوارم همیشه و هرجای دنیا که هستین(از دالاس گرفته تا لاس وگاس،از لس آنجلس تا آندلوس) کنار خانواده شاد باشید و بخندید.دوستان این تاپیک چند روزه خوابیده.پس کجایید؟!دوستان نامزدی-ازدواجی پشت سر هم دارند آپدیت میشن،پس شما چه کار میکنید؟یه خبر از خودتون بدید ما هم شاد کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، پدی ، taghi1311 ، teriole ، romance33 ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان