موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-25 ساعت 16:46)taghi1311 نوشته: (2014-01-25 ساعت 14:20)Shahabpk نوشته: با سلام و تبریک خدمت همه دوستان که کلیر شدن . چه حس خوبی داره!
بلیط دو طرفه مربوط به کسانی میشه که ویزای توریستی دارن . چکار به شما داره؟ بیخود حرف این آژانس های هواپیمایی را گوش نکنید و پولتون را هدر ندید. اصلا سراغشونم نرید . شرکت های ترکیش ایرلاین ، قطر ، امارات و حتی لوفتهانزا بلیط ها را تو سایتشون مستقیم میفروشن و میتونید همونجا رزرو کنید و بعد به دفتر مرکزی برید و پولشو همونجا بدید و بلیط را بگیرید . از نظر قیمتی هم مناسب تر در میاد و گزینه های انتخاب هم بیشتر دارید و حتی جای صندلی هم دست خوتونه.
شاید باورتون نشه من 2 سال پیش از ترکیش ایرلاین برای همسر و دخترم بلیط کامفورت کلاس گرفتم دوتا باهم 1500 دلار. بلیط یکطرفه و خیلی هم با کلاس. بعضی وقت ها شرکت های هواپیمایی یک تخفیف هایی را برای بعضی پرواز های خاص میدن که آژانس ها اصلا اینو به مشتری ها نمیگن و برای خودشون نگه میدارن.
همین چند وقت پیش از قطری برای من ایمیل اومد که نوشته بود با کارت های عضو شتاب هم میتونی از سایتمون بلیط بخری!
سلام
گفته دوست عزيزمون كاملا" صحيح است شما همين الان نيز ميتونيد با كارتهاي شتاب بصورت ريال با انواع انتخابها از قبيل تاريخ و حتي ارزانترين در بين چند روز در هواپيمايي قطري انتخاب كنيد و بنابر اين اصلا" نگران نباشيد.
دوستان ميبخشيد منم بليط و هتل رو خودم گرفتم و سراغ آژانسها نرفتم، ميخواستم بدونم كسي ميدونه ويزاي امارات بهترين راه گرفتنش چيه؟
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ممکنه خواهش اگه کسی خبرداره که کیس F2B ,این روزها چقدر کلیرنسش زمان می بره حدودی . به ما هم بگه؟ مرسی
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-27 ساعت 22:36)navidshii نوشته: (2014-01-27 ساعت 21:03)mordadi نوشته: سلام دوستان عزیز
ممکنه خواهش اگه کسی خبرداره که کیس F2B ,این روزها چقدر کلیرنسش زمان می بره حدودی . به ما هم بگه؟ مرسی
دوست عزیز هیچ ربطی به نوع کیستون نداره.جدیدا مشخص شده انگار به خود فرد هم زیاد ربطی نداره.یه چیزیه بین خودشونه که کسی سردر نمیاره
مرسی نویدجان . پس نمیشه از روی اینکه شما ماه چندم interview شدین و کلیر شدین وحدس زد .درسته؟
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-28 ساعت 19:12)navidshii نوشته: (2014-01-28 ساعت 17:40)mordadi نوشته: (2014-01-27 ساعت 22:36)navidshii نوشته: (2014-01-27 ساعت 21:03)mordadi نوشته: سلام دوستان عزیز
دوست عزیز هیچ ربطی به نوع کیستون نداره.جدیدا مشخص شده انگار به خود فرد هم زیاد ربطی نداره.یه چیزیه بین خودشونه که کسی سردر نمیاره
مرسی نویدجان . پس نمیشه از روی اینکه شما ماه چندم interview شدین و کلیر شدین وحدس زد .درسته؟
نه اصلا حساب کتابی نداره.ولی همینطور که Itex جان گفت چیزی بین 6 ماه تا 1 سال هست.البته الان سرعت رسیدگی بیشتر شده و امیدوارم بیشتر هم بشه.میشه گفت میانگین الان 9 ماه هست.توی امضای Itex جدول منتظران هست یه نگاهی بهش بنداز،اطلاعات مفیدی میشه ازش بدست آورد و اگه دوست داشتین خودتون هم ثبت نام کنید که اونم در امضاشون هست.اگه لطف کنید بیشتر در مورد کیستون توضیح بدید که چه سالی اقدام شده واستون و...
ممنون نوید عزیز . حتما اینکارم انجام میدم. (:
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منتظر
من هم مثل شما منتظرم البته انتظار ما که از کتگوری f4 اومدیم 13 ساله میشه به هر حال این آخرین انتظار برای کلیرنس نمی دونم چرا اینقدر زجر آوره !
من از همه اونایی که رفتند مصاحبه و منتظرند خواهش می کنم که حتما" در جدول منتظران ثبت نام کنند که همگی در جریان باشیم. خواهش بعدی من اینه که اگر به سلامتی کلیرنس شدید و مبارکتون هم باشه لطفا" در همون جدول منتظران جهت آگاهی همگی بنویسید که همه دوستان بتونند حدس بزنند که حدودا" چقدر زمان میبره.
من خیلی از بچه های خوب مهاحرسرا را میشناسم که به مصاحبه هم رفتند و در جدول ثبت نام نکردند . لطفا" ثبت نام کنید بخدا هیچ ضرری برای شما نداره.
ممنون از همه دوستان خوبم .
موفق باشید
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-29 ساعت 13:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-29 ساعت 19:10 توسط amjad.)
siamak A عزیز
شما بفرمائید سفرنامه نوشتی یانه ؟ مصاحبه رفتی فرم 260 رو هم پرکردین یانه؟ کدوم مدارک رو مجددا ارائه کردین ؟ نقص مدارک چی زد براتون ؟
خوب برای همینه که ما تو اون جدول ثبت نام نمیکنیم دیگه!! (چه ربطی داشت )خوب شما نباید بهانه بدی دست ماها دیگه !!!
بنویس با اب وتاب هم بنویس هم سرمون گرم میشه هی رو دکمه ceac نمیزنیم هم تجربه برای دیگرانی که ابوظبی میرند
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-29 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-29 ساعت 14:15 توسط ps5.)
سلام دوستان ببخشید من انقدر سوال میپرسم بالاخره نمیدونم باید بپرسم توی این تایپیک http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid278717 نوشته شده که "زمانی که شما کلیر شدین سایت ;CEAC هنوز این جمله رو براتون مینویسه : Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing تا زمانی که ویزای شما پرینت بشه ." الان برای ما خیلی وقته اینو مینویسه بالاخره معنیش چیه ؟ به خدا زبانم خوبه اما انقدر نامردا استرس میدن ادم به خودش هم شک میکنه و یک چیز دیگه هم که در همین تایپیک نوشته شده بود "خیلی از دوستان میپرسند : آپدیت شدن در سایت CEAC به چه معناست ؟ خوبه یا بد ؟
واقعیت اینه که ما نمیدونیم اونها چه کاری رو روی کیس انجام میدن ولی به نظر من نشونه خوبیه برای اینکه نشون میده دارن روی کیس شما کار میکنن .مثلا" در مورد خود ما , بعد از 43 روز , تازه سایت کذایی کیس ما رو شناخت ." الان ما چند روز هست که کیسمون داره پشت سر هم اپدیت میشه یعنی 24 25 26 27 28 هر روز داره اپدیت میشه این نشونه خوبی هست یا نه ؟
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام تا اونجاییکه میدونیم این نشانه خوبی است و آپدیت مکرر در سایت CEAC نشانه احتمال دریافت خبرهای خوب است. موفق باشید!!!