کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-29 ساعت 22:19)Kiano نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 19:24)Kiano نوشته:  سلام

من الان ثبت نام کردم فقط برای اینکه به وظیفه اطلاع رسانی خودم عمل کنم! چرا؟ چون بیشتر از 9 ماه هست که از از اطلاعات این سایت و مخصوصا این پست برای آرامش ذهنیم استفاده ...

سلام دوباره ،
بعد ار اعلان کلیرنس من از طرف سفارت آمریکا در ارمنستان من زود یه بلیط هواپیما برای ایروان از هواپیمایی آسمان گرفتم (رفت و برگشت 900 تومان هست ولی تو بازار سیاه 1060 تومان برام تموم شد)،پرواز به ایروان فقط با هواپیمایی آسمان ممکنه و روزهای شنبه و دوشنبه و پنج شنبه فقط پرواز هست!
همونطوری که توی برگه آبی سفارت نوشته بود من برای یه سفر 4-5 روزه خودم رو آماده کردم و فکر می کردم با توجه به چیزی که توی برگه نوشته شده اگه دوشنبه یا سه شنبه پاسپورتمو بندازم تا جمعه بهم تحویل میدن! ولی اینجوری نشد.
با اینکه روز دوشنبه رسیدم و سه شنبه پاسپورتمو انداختم توی صندوق سفارت، ولی جمعه پاسپورتمو ندادن! گفتن ویزای مهاجرتی بیشتر از 5 روز کاری طول میکشه و ما فقط چهارشنبه ها و جمعه ها ویزا میدیم!!! منم که فقط 4 روز مرخصی گرفته بودم مجبور به مرخصی دوباره ، تغییر بلیط برگشت و تمدید هتلم شدم! دوباره چهارشنبه به من گفتن ویزا آماده نیست چون مشکل فنی وجود داره و ما نمی دونیم که کی حل میشه!! فقط هم از طریق ایمیل میشه جواب گرفت. خلاصه من دوباره آواره شدم و بلیطم رو انداختم شنبه و تمدید دوباره هتل! جمعه تا ساعت 15 بازم ویزام آماده نبود و یه دفعه آماده شد و من دیگه رفتم سفارت ( بعد از اینکه در سایت Ceas دیدم ویزام آمادست) و ویزامو بعد از 11 روز گرفتم ... اینو گفتم که الکی برای 3-4 روز برنامه ریزی نکنین خیلی بیشتر طول میکشه و ممکنه پولتون تموم بشه!...
مرسی دوست عزیز برای اطلاع رسانی.ولی نمیدونم برای شما چرا انقدر طول کشیده چون دفعه پیش که اونجا بودم یه نفر که اومده بود ویزا بگیره بهش دو روزه دادن(تازه با اینکه مشکل هم واسش به وجود اومده بود).دوستانی هم که مهاجرتی تا الان کلیر شدن چه خانوادگی و چه ازدواجی همگی سریعا ویزا براشون صادر شده بود.به هر حال امیدوارم برای این دفعه استثنا بوده باشه.استرس گرفت منو که 2 روز دیگه دارم حرکت میکنم...
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، amjad ، ali 1346 ، Farshid22 ، shadman ، Nightsky007
(2014-01-30 ساعت 03:14)navidshii نوشته:  
(2014-01-29 ساعت 22:19)Kiano نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 19:24)Kiano نوشته:  سلام

من الان ثبت نام کردم فقط برای اینکه به وظیفه اطلاع رسانی خودم عمل کنم! چرا؟ چون بیشتر از 9 ماه هست که از از اطلاعات این سایت و مخصوصا این پست برای آرامش ذهنیم استفاده ...

سلام دوباره ،
بعد ار اعلان کلیرنس من از طرف سفارت آمریکا در ارمنستان من زود یه بلیط هواپیما برای ایروان از هواپیمایی آسمان گرفتم (رفت و برگشت 900 تومان هست ولی تو بازار سیاه 1060 تومان برام تموم شد)،پرواز به ایروان فقط با هواپیمایی آسمان ممکنه و روزهای شنبه و دوشنبه و پنج شنبه فقط پرواز هست!
همونطوری که توی برگه آبی سفارت نوشته بود من برای یه سفر 4-5 روزه خودم رو آماده کردم و فکر می کردم با توجه به چیزی که توی برگه نوشته شده اگه دوشنبه یا سه شنبه پاسپورتمو بندازم تا جمعه بهم تحویل میدن! ولی اینجوری نشد.
با اینکه روز دوشنبه رسیدم و سه شنبه پاسپورتمو انداختم توی صندوق سفارت، ولی جمعه پاسپورتمو ندادن! گفتن ویزای مهاجرتی بیشتر از 5 روز کاری طول میکشه و ما فقط چهارشنبه ها و جمعه ها ویزا میدیم!!! منم که فقط 4 روز مرخصی گرفته بودم مجبور به مرخصی دوباره ، تغییر بلیط برگشت و تمدید هتلم شدم! دوباره چهارشنبه به من گفتن ویزا آماده نیست چون مشکل فنی وجود داره و ما نمی دونیم که کی حل میشه!! فقط هم از طریق ایمیل میشه جواب گرفت. خلاصه من دوباره آواره شدم و بلیطم رو انداختم شنبه و تمدید دوباره هتل! جمعه تا ساعت 15 بازم ویزام آماده نبود و یه دفعه آماده شد و من دیگه رفتم سفارت ( بعد از اینکه در سایت Ceas دیدم ویزام آمادست) و ویزامو بعد از 11 روز گرفتم ... اینو گفتم که الکی برای 3-4 روز برنامه ریزی نکنین خیلی بیشتر طول میکشه و ممکنه پولتون تموم بشه!...
مرسی دوست عزیز برای اطلاع رسانی.ولی نمیدونم برای شما چرا انقدر طول کشیده چون دفعه پیش که اونجا بودم یه نفر که اومده بود ویزا بگیره بهش دو روزه دادن(تازه با اینکه مشکل هم واسش به وجود اومده بود).دوستانی هم که مهاجرتی تا الان کلیر شدن چه خانوادگی و چه ازدواجی همگی سریعا ویزا براشون صادر شده بود.به هر حال امیدوارم برای این دفعه استثنا بوده باشه.استرس گرفت منو که 2 روز دیگه دارم حرکت میکنم...

نوید جان انشالله مشکلی پیش نمیاد
بی صبرانه منتظریم برید و ویزاتون رو بگیرید و برامون توضیح بدید شرایطش اینجوری نبوده و این مشکل که واسه دوستمون پیش اومده یه استثنا بوده
موفق باشید
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، teriole ، navidshii ، پدی ، ali 1346 ، Elahvision ، shadman ، minoo meh ، taghi1311 ، Nightsky007
سایت سفارت آنکارا بعد از 9 روز همین الآن آپدیت شد و شماره های زیادی به نظرم کلیر شدند. مبارک باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، Shahabpk ، پدی ، mo69 ، taghi1311 ، Nightsky007
(2014-01-31 ساعت 18:01)shadman نوشته:  سایت سفارت آنکارا بعد از 9 روز همین الآن آپدیت شد و شماره های زیادی به نظرم کلیر شدند. مبارک باشه

با سلام
13 نفر اعلام کردند
تبریک
پاسخ
تشکر کنندگان: shadman ، پدی ، Nightsky007
(2014-01-31 ساعت 18:01)shadman نوشته:  سایت سفارت آنکارا بعد از 9 روز همین الآن آپدیت شد و شماره های زیادی به نظرم کلیر شدند. مبارک باشه

11 شماره ازدواجی-خانوادگی اعلام شده که از هیچی بهتره به هر حال
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، shahabd1 ، romance33 ، shadman ، ps5 ، Shahabpk ، taghi1311 ، پدی ، Nightsky007
خوش به حالشمون Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabd1 ، itex ، shadman ، Shahabpk ، Nightsky007
بچه ها از كليرنساي ابوظبي چه خبر؟
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
سلام به همهRolleyes
من 28 ژانویه مصاحبه داشتم و به صف منتظرین اضافه شدم
اینجا اومدم که بگم مرسی که اطلاعات مفیدتون را با ماها قسمت کردید
من دو سه ماهه مدام اینجا سر می زنم
و دیگه خودمو عضوی از این خانواده می دونم
تو آنکارا هرکی هر سوالی داشت من آدرس اینجا رو می دادم
چون مطمئن بودم بی جواب برنمیگردن
با ارزش ترین چیزی که اینجا برای من وجود داره صداقت و یکرنگیه که قبلا ادعا می کردم خیلی وقته تو هیچ جمعی ندیدم.
بازم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311 ، romance33 ، mordadi ، teriole ، پدی ، itex ، minoo meh ، پرستو ، Shahabpk ، shahabd1 ، Elahvision ، Farshid22 ، Nightsky007
سلام به همه دوستان منتظر ویزا

همین الان سایت ابوظبی به روز شد، ویزای من هم اومد. امیدوارم همه تون سریعا کارتون درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، artam2 ، hatake ، amjad ، پدی ، taghi1311 ، شاپرک ، mordadi ، romance33 ، Elahvision ، Farshid22 ، Saeedv13 ، alibaha ، shahabd1 ، rezaenzo ، ali 1346 ، Nightsky007 ، shadman
(2014-02-03 ساعت 13:45)beli نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر ویزا

همین الان سایت ابوظبی به روز شد، ویزای من هم اومد. امیدوارم همه تون سریعا کارتون درست بشه

سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم. منم ابوظبی مصاحبه شدم و مدرک دامیسایل ازم خواستن که منم اجاره نامه خونه فرستادم و الان 2 ماه از اون تاریخ گذشته ولی هیج جوابی برام نیومده! با سفارت هم مکاتبه میکنم میگه منتظر باشید داریم بررسی میکنیم!! راستش اصلا نمیدونم که این معطلی برای کلیرنس هستش یا چیز دیگه! ضمنا تاریخ مصاحبم 31 جولای بوده که برگه آبی گرفتم و اول گفتن اسپانسر رو عوض کنم که کردم و بعد از اونم گفتن مدرک دامیسایل بده که همونطور که گفتم اونم 2 ماهه که دادم ولی هنوز خبری نیست! دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که کجای کارم گیره و چقدر ممکنه طول بکشه و دوم اینکه دوست عزیز شما کدوم سایت ابوظبی رو چک کردید که دیدید بروز شده؟
با تشکر از همه دوستای عزیزم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، rezaenzo ، taghi1311 ، Nightsky007
(2014-02-04 ساعت 09:14)paeizan2001 نوشته:  

سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم. منم ابوظبی مصاحبه شدم و مدرک دامیسایل ازم خواستن که منم اجاره نامه خونه فرستادم و الان 2 ماه از اون تاریخ گذشته ولی هیج جوابی برام نیومده! با سفارت هم مکاتبه میکنم میگه منتظر باشید داریم بررسی میکنیم!! راستش اصلا نمیدونم که این معطلی برای کلیرنس هستش یا چیز دیگه! ضمنا تاریخ مصاحبم 31 جولای بوده که برگه آبی گرفتم و اول گفتن اسپانسر رو عوض کنم که کردم و بعد از اونم گفتن مدرک دامیسایل بده که همونطور که گفتم اونم 2 ماهه که دادم ولی هنوز خبری نیست! دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه که کجای کارم گیره و چقدر ممکنه طول بکشه و دوم اینکه دوست عزیز شما کدوم سایت ابوظبی رو چک کردید که دیدید بروز شده؟

دوست عزیز میشه یه توضیح بدید که شرایط پتیشنرتون چی بود که ازتون دامیسیل خواستن؟
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
(2014-02-04 ساعت 11:37)rezaenzo نوشته:  

همسرم پاس سفید داشت و 2 سال بود که خارج از خاک آمریکا بود منم مجبور شدم اجاره خونه 2 سال قبل رو بفرستم برای سفارت. البته در حال حاضر مهلت پاسپورت سفیدشون تموم شده و رفتن امریکا ولی زمان مصاحبه این شرایطم بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Nightsky007 ، rezaenzo
(2014-02-04 ساعت 11:50)paeizan2001 نوشته:  

همسرم پاس سفید داشت و 2 سال بود که خارج از خاک آمریکا بود منم مجبور شدم اجاره خونه 2 سال قبل رو بفرستم برای سفارت. البته در حال حاضر مهلت پاسپورت سفیدشون تموم شده و رفتن آمریکا ولی زمان مصاحبه این شرایطم بود.
دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟؟! Sad
پاسخ
(2014-02-05 ساعت 08:33)paeizan2001 نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 11:50)paeizan2001 نوشته:  

همسرم پاس سفید داشت و 2 سال بود که خارج از خاک آمریکا بود منم مجبور شدم اجاره خونه 2 سال قبل رو بفرستم برای سفارت. البته در حال حاضر مهلت پاسپورت سفیدشون تموم شده و رفتن آمریکا ولی زمان مصاحبه این شرایطم بود.
دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟؟! Sad

به همسرتون بگيدمدرك جديدي كه نشون بده امريكاس براتون بفرسته شما هم اونوميفرستادي بهتربود
زمان مصاحبه همسرتون پاس سفيدداشت وخارج ازامريكابود؟تومصاحبه سؤال كردن چراخارج ازامريكاس؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستای خوبم بالاخره بعد از ماجراهای بسیار ما دیروز ویزامونو گرفتیم مرسی از تمام دوستان خوبم در اینجا که همیشه از راهنماییهاشون استفاده کردم و بهم دلگرمی دادند.
دوستان من یک سفرنامه هم برای دریافت ویزام نوشتم که توش نکاتی هست که شاید بتونه در کم کردن استرس بچه ها کمک کنه، با آرزوی شنیدن خبر گرفتن ویزای تک تکتون Wink
اینم لینک سفرنامه :
http://www.mohajersara.com/thread-1205-p...#pid462442
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، Nightsky007 ، Shahabpk ، amjad ، romance33 ، rezaenzo ، taghi1311 ، navidshii ، frozen mind ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان