کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-01-22 ساعت 21:54)navidshii نوشته:  دوستان یه سوال دارم.امروز شنیدم کسایی مثل ما که برای بار اول وارد آ.مر.یکا میشن باید حتما بلیط دو طرفه بگیرند و یک طرفه نمیشه.کسی از دوستان اطلاعی داره؟
با سلام
اقوام ما که هر کدوم برای اولین بار رفتن دو طرفه گرفتند ،بعد بلیط رو فرستادن ایران مبلغی از قیمت رو پس گرفتن ،باید بپرسم ازشون ،ولی کجا این رو چک می کنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، navidshii ، hvossoughi
(2014-01-22 ساعت 23:43)shahabd1 نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 21:54)navidshii نوشته:  دوستان یه سوال دارم.امروز شنیدم کسایی مثل ما که برای بار اول وارد آ.مر.یکا میشن باید حتما بلیط دو طرفه بگیرند و یک طرفه نمیشه.کسی از دوستان اطلاعی داره؟
با سلام
اقوام ما که هر کدوم برای اولین بار رفتن دو طرفه گرفتند ،بعد بلیط رو فرستادن ایران مبلغی از قیمت رو پس گرفتن ،باید بپرسم ازشون ،ولی کجا این رو چک می کنن؟
مرسی از جوابتون.من شنیدم در فرودگاه اونور.ولی یکی از دوستان ازدواجی که تازگیا رفته گفت یک طرفه گرفتم.بازم مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، mohamadtj
دوستان عزیزهیچ محدودیتی در گرفتن بلیت یک و دو طرفه نیست.شما ویزایی که دارین به منزله اقامت دائم و گرین کارت هستش پس بلیت یک طرفه میتونین بگیرین.موفق باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، teriole ، taghi1311 ، پدی ، navidshii ، shahabd1 ، Shahabpk ، mohamadtj

خانواده من بلیت یک طرفه گرفتند ومشکلی نبود
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، amjad ، navidshii ، romance33 ، kasrafo
دوستان كلير شدم اصلا باورم نميشه چه حس خوبي
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، itex ، navidshii ، amjad ، Elahvision ، shahabd1 ، alibaha ، Farshid22 ، romance33 ، Saeedv13 ، ali 1346 ، taghi1311 ، Shahabpk ، smartie ، mohamadtj ، lonelyman ، minoo meh
(2014-01-23 ساعت 15:59)nilofar72 نوشته:  دوستان كلير شدم اصلا باورم نميشه چه حس خوبي

اگه نمایل داشتین مشخصاتتون رو توی جدول منتظران وارد کنین
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، nilofar72 ، پدی ، reza96
مرسی از جواباتون دوستای خوبم.جالبه دفتر هواپیمایی بهم گفت که فرودگاه ایران اگه یک طرفه گرفتی بهت گیر میده.منم کلی تعجب کردم.گفتم به اینا چه ربطی داره؟از یکجا دیگه هم پرسیدم اونم گفت باید دو طرفه بگیری.عجب آدمایی پیدا میشن.نامردا فقط میخوان سرآدم کلاه بزارن
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabd1 ، romance33 ، nilofar72 ، پدی ، taghi1311 ، Shahabpk
(2014-01-23 ساعت 15:59)nilofar72 نوشته:  دوستان كلير شدم اصلا باورم نميشه چه حس خوبي
نیلوفر جان بهت تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.امیدوارم در کنار خانواده همیشه شاد و خندان باشیSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، پدی ، minoo meh
(2014-01-23 ساعت 16:33)navidshii نوشته:  مرسی از جواباتون دوستای خوبم.جالبه دفتر هواپیمایی بهم گفت که فرودگاه ایران اگه یک طرفه گرفتی بهت گیر میده.منم کلی تعجب کردم.گفتم به اینا چه ربطی داره؟از یکجا دیگه هم پرسیدم اونم گفت باید دو طرفه بگیری.عجب آدمایی پیدا میشن.نامردا فقط میخوان سرآدم کلاه بزارن
نوید جان ، در اینکه آژانسها گوش برن شکی نیست ولی اصل حرف درست ولی نه برای شما که اقامت دارین- چه با کلاس
این یه قانون قدیمی، یادم اوایل دهه 70 که ژاپن رفتن مد شده بود بلیط دوطرفه یکی از امتیازات ورود به ژاپن بود، یعنی بر میگردم ، پناهنده نمیشم، اقامت غیر قانونی نخواهم داشت ، الان در مورد شینگن هم همینجوریه!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، navidshii ، shahabd1 ، romance33 ، nilofar72 ، پدی ، Shahabpk ، minoo meh
(2014-01-23 ساعت 16:35)navidshii نوشته:  
نیلوفر جان بهت تبریک میگم.خیلی خوشحال شدم.امیدوارم در کنار خانواده همیشه شاد و خندان باشیSmile

مرسی‌ نوید جان به همچنین شما
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، navidshii
(2014-01-23 ساعت 16:13)itex نوشته:  

اگه نمایل داشتین مشخصاتتون رو توی جدول منتظران وارد کنین

دلم که می‌خواد ولی‌ کتگوری من EB3 هست و شامل جدول شما نمی‌شه .در ضمن توی این مدت و با ایجاد این جدول خیلی‌ بهم کمک کردید واقعا از زحماتتون ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، romance33 ، پدی ، navidshii ، itex
نیلوفر جان خیلی بهت تبریک میگم انشاالله همیشه شاد و موفق باشی Wink
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، navidshii
با سلام و تبریک خدمت همه دوستان که کلیر شدن . چه حس خوبی داره! Smile
بلیط دو طرفه مربوط به کسانی میشه که ویزای توریستی دارن . چکار به شما داره؟ بیخود حرف این آژانس های هواپیمایی را گوش نکنید و پولتون را هدر ندید. اصلا سراغشونم نرید . شرکت های ترکیش ایرلاین ، قطر ، امارات و حتی لوفتهانزا بلیط ها را تو سایتشون مستقیم میفروشن و میتونید همونجا رزرو کنید و بعد به دفتر مرکزی برید و پولشو همونجا بدید و بلیط را بگیرید . از نظر قیمتی هم مناسب تر در میاد و گزینه های انتخاب هم بیشتر دارید و حتی جای صندلی هم دست خوتونه.
شاید باورتون نشه من 2 سال پیش از ترکیش ایرلاین برای همسر و دخترم بلیط کامفورت کلاس گرفتم دوتا باهم 1500 دلار. بلیط یکطرفه و خیلی هم با کلاس. بعضی وقت ها شرکت های هواپیمایی یک تخفیف هایی را برای بعضی پرواز های خاص میدن که آژانس ها اصلا اینو به مشتری ها نمیگن و برای خودشون نگه میدارن.
همین چند وقت پیش از قطری برای من ایمیل اومد که نوشته بود با کارت های عضو شتاب هم میتونی از سایتمون بلیط بخری!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، navidshii ، teriole ، romance33 ، shahabd1 ، amjad ، rezaenzo ، minoo meh
(2014-01-25 ساعت 14:20)Shahabpk نوشته:  با سلام و تبریک خدمت همه دوستان که کلیر شدن . چه حس خوبی داره! Smile
بلیط دو طرفه مربوط به کسانی میشه که ویزای توریستی دارن . چکار به شما داره؟ بیخود حرف این آژانس های هواپیمایی را گوش نکنید و پولتون را هدر ندید. اصلا سراغشونم نرید . شرکت های ترکیش ایرلاین ، قطر ، امارات و حتی لوفتهانزا بلیط ها را تو سایتشون مستقیم میفروشن و میتونید همونجا رزرو کنید و بعد به دفتر مرکزی برید و پولشو همونجا بدید و بلیط را بگیرید . از نظر قیمتی هم مناسب تر در میاد و گزینه های انتخاب هم بیشتر دارید و حتی جای صندلی هم دست خوتونه.
شاید باورتون نشه من 2 سال پیش از ترکیش ایرلاین برای همسر و دخترم بلیط کامفورت کلاس گرفتم دوتا باهم 1500 دلار. بلیط یکطرفه و خیلی هم با کلاس. بعضی وقت ها شرکت های هواپیمایی یک تخفیف هایی را برای بعضی پرواز های خاص میدن که آژانس ها اصلا اینو به مشتری ها نمیگن و برای خودشون نگه میدارن.
همین چند وقت پیش از قطری برای من ایمیل اومد که نوشته بود با کارت های عضو شتاب هم میتونی از سایتمون بلیط بخری!

سلام
گفته دوست عزيزمون كاملا" صحيح است شما همين الان نيز ميتونيد با كارتهاي شتاب بصورت ريال با انواع انتخابها از قبيل تاريخ و حتي ارزانترين در بين چند روز در هواپيمايي قطري انتخاب كنيد و بنابر اين اصلا" نگران نباشيد.
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، navidshii ، پدی ، rezaenzo ، minoo meh
انتظار واقعا سخته ما توی may رفتیم برای مصاحبه هنوز کلیر نشدیم اما تازگی ها چند نفر رو دور بر همون زمانی که ما رفتیم دیدم که کلیر شدن دعا کنید ما هم زود کلیر بشیم بریم اما شک دارم هنوز که به این زودی ها کلیر بشیم چون یکی از اقوام توی عید نوروز رفت برای مصاحبه و هنوز کلیر نشده که نشده .
تشکر کنندگان: Shahabpk ، پدی ، teriole

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان