کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-02-25 ساعت 11:21)minoo meh نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 02:00)ali 1346 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 11:10)minoo meh نوشته:  سلام دوستان
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد Big Grin اما خيلي دردسر داشت و واقعا" چندين هفته پر استرس رو پشت سر گذاشتيم تا اينکه بلاخره تمام شدSmile دوستاني که در جريان هستند از اوضاع پرونده من خبردارند، اما بطور خلاصه ميگم:سال 2001 پرونده ما پذيرفته شد،سال 2010 بهمون گفتن مدارک تکميلي را ارسال کرده و منتظر نامه مصاحبه بشيم،يکهو ويزا بولتن براي کيس F4 دو سال برگشت به عقب!بعد از دو سال و نيم انتظار براي مصاحبه، بلاخره فروردين امسال رفتيم براي مصاحبه،خانم آفيسر گفت مشکلي نداريد و تا چند هفته ديگه سايت رو چک کنيد تا اسمتون دربياد و بياييد براي دريافت ويزا،از 20 فروردين تا 25 دي (9 ماه) انتظار کشيديم و هر لحظه منتظر بوديم تا بلاخره کلير شديم،بلافاصله پاس ها رو فرستاديم براي دريافت ويزا،يک هفته پاس ها توي سفارت بود و بدون ويزا پس دادند به مليکا،مليکا پاس ها رو برامون فرستاد و منم بهت زده و نگران ايميل زدم به سفارت،بعد از 4 روز انتظار کشنده جواب آمد که بايد مديکال رو تجديد کنيد بعدش پاس ها رو بفرستيد در حاليکه در سايت سفارت برامون فقط نوشته بودن پاس ها رو بفرستيدSad با عجله براي دريافت ويزاي دوبي اقدام کرديم و ويزاي ارجنت ما يک هفته طول کشيد تا آمد!!!13 بهمن ساعت 1 صبح پرواز کرديم به دوبي و مديکال رو مجددا" انجام داديم و همان شب برگشتيم ايران ، پاس ها رو دوباره فرستاديم براي مليکا تا ببره براي ويزا،روز 24 بهمن توي سايت سيس ايشود شديم،به مليکا زنگ زديم گفت من رفتم سفارت اما پاس هاتون رو ندادن!!!حالا ديگه واقعا" نگران بودم که نکنه اصلا" يک مشکل اساسي پيدا کرده ايم؟!!!نکنه اين بابا اصلا" نميخواد پاس هاي ما رو بهمون پس بده؟؟؟خلاصه از 15 بهمن که پاس ها رو براي بار دوم براي مليکا فرستاديم تا ديروز هزار بار مرديم و زنده شديم و هزار فکر و خيال که نکنه اصلا" نميخوان ويزا بدن!!!نکنه پاس ها رو بردارن و فرار کنن!!!نکنه... و بلاخره ديروز زنگ زدند که بياييد و پاس هاتون رو برداريد و ببريد و دست از سر ما هم برداريدBig Grin
دوست خوبم باسلام و عرض تبریک . کیس من هم f4 که از آگوست 2001 که شروع شد و با عقب کشیده شدن ویزا بولتن بالاخره در 22اکتبر 2013 در ابوظبی مصاحبه شدیم و بعد هم آفیسر که گفت مشکلی نیست فقط سایت را چک کنید و منتظر بمانید. حالا چند سوال برای من هست اگر امکان دارد راهنمائی کنید و پاسخ دهید . 1- مگر مدیکال تا یک سال اعتبار ندارد آیا در رابطه با مدت اعتبار مدیکال از سفارت و یا از کلنیک سوالی نگرفتید ؟ 2- آیا تمام آزمایش ها و واکسن ها و معاینات را مجددا برای تک تک افراد خانواده انجام دادید؟یا اینکه واکسن ها را دیگر لازم نیست تزریق کنیم ؟ با تشکر از بزرگواری شما و آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم
سلام
برام همينو توي پست خصوصي پرسيده بوديد منم اونجا جوابتون رو دادم دوست عزيز

سلام مینو خانم با تبریک به شما
لطفا" در خصوص چک مجدد مدیکال در این پست جواب را بگذارید که همه بدونند . ( ممنون) معمولا" مدیکال دوبی 1 سال مهلت داره زیرا مادر من هم بعد از 8 ماه جوابش اومد و من هم برای خانم ملیکا در دوبی فرستادم و ایشان 3 روزه از سفارت با مهر ویزا و پاکت زرد را گرفتند و برای ما فرستادند(با پرداخت 700 درهم هزینه پیک آب) .
چرا در ارتباط با شما مجددا" گفتند مدیکال را تکرار کنید؟ من خودم ماه گذشته در بیمارستان هندی ها پیش دکتر شوکار آزمایشات مدیکال را انجام دادیم و سوال هم کردم و ایشون هم گفتند که 1 سال مهلت داره.
ممنونم اگر جواب بدید و مامنتظران را کمی روشن کنید.
موفق باشید
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، minoo meh
(2014-02-25 ساعت 12:39)Siamak A نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 02:00)ali 1346 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 11:10)minoo meh نوشته:  سلام دوستان
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد Big Grin اما خيلي دردسر داشت و واقعا" چندين هفته پر استرس رو پشت سر گذاشتيم تا اينکه بلاخره تمام شدSmile دوستاني که در جريان هستند از اوضاع پرونده من خبردارند، اما بطور خلاصه ميگم:سال 2001 پرونده ما پذيرفته شد،سال 2010 بهمون گفتن مدارک تکميلي را ارسال کرده و منتظر نامه مصاحبه بشيم،يکهو ويزا بولتن براي کيس F4 دو سال برگشت به عقب!بعد از دو سال و نيم انتظار براي مصاحبه، بلاخره فروردين امسال رفتيم براي مصاحبه،خانم آفيسر گفت مشکلي نداريد و تا چند هفته ديگه سايت رو چک کنيد تا اسمتون دربياد و بياييد براي دريافت ويزا،از 20 فروردين تا 25 دي (9 ماه) انتظار کشيديم و هر لحظه منتظر بوديم تا بلاخره کلير شديم،بلافاصله پاس ها رو فرستاديم براي دريافت ويزا،يک هفته پاس ها توي سفارت بود و بدون ويزا پس دادند به مليکا،مليکا پاس ها رو برامون فرستاد و منم بهت زده و نگران ايميل زدم به سفارت،بعد از 4 روز انتظار کشنده جواب آمد که بايد مديکال رو تجديد کنيد بعدش پاس ها رو بفرستيد در حاليکه در سايت سفارت برامون فقط نوشته بودن پاس ها رو بفرستيدSad با عجله براي دريافت ويزاي دوبي اقدام کرديم و ويزاي ارجنت ما يک هفته طول کشيد تا آمد!!!13 بهمن ساعت 1 صبح پرواز کرديم به دوبي و مديکال رو مجددا" انجام داديم و همان شب برگشتيم ايران ، پاس ها رو دوباره فرستاديم براي مليکا تا ببره براي ويزا،روز 24 بهمن توي سايت سيس ايشود شديم،به مليکا زنگ زديم گفت من رفتم سفارت اما پاس هاتون رو ندادن!!!حالا ديگه واقعا" نگران بودم که نکنه اصلا" يک مشکل اساسي پيدا کرده ايم؟!!!نکنه اين بابا اصلا" نميخواد پاس هاي ما رو بهمون پس بده؟؟؟خلاصه از 15 بهمن که پاس ها رو براي بار دوم براي مليکا فرستاديم تا ديروز هزار بار مرديم و زنده شديم و هزار فکر و خيال که نکنه اصلا" نميخوان ويزا بدن!!!نکنه پاس ها رو بردارن و فرار کنن!!!نکنه... و بلاخره ديروز زنگ زدند که بياييد و پاس هاتون رو برداريد و ببريد و دست از سر ما هم برداريدBig Grin
دوست خوبم باسلام و عرض تبریک . کیس من هم f4 که از آگوست 2001 که شروع شد و با عقب کشیده شدن ویزا بولتن بالاخره در 22اکتبر 2013 در ابوظبی مصاحبه شدیم و بعد هم آفیسر که گفت مشکلی نیست فقط سایت را چک کنید و منتظر بمانید. حالا چند سوال برای من هست اگر امکان دارد راهنمائی کنید و پاسخ دهید . 1- مگر مدیکال تا یک سال اعتبار ندارد آیا در رابطه با مدت اعتبار مدیکال از سفارت و یا از کلنیک سوالی نگرفتید ؟ 2- آیا تمام آزمایش ها و واکسن ها و معاینات را مجددا برای تک تک افراد خانواده انجام دادید؟یا اینکه واکسن ها را دیگر لازم نیست تزریق کنیم ؟ با تشکر از بزرگواری شما و آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم
سلام

لطفا" در خصوص چک مجدد مدیکال در این پست جواب را بگذارید که همه بدونند . ( ممنون) معمولا" مدیکال دوبی 1 سال مهلت داره زیرا مادر من هم بعد از 8 ماه جوابش اومد و من هم برای خانم ملیکا در دوبی فرستادم و ایشان 3 روزه از سفارت با مهر ویزا و پاکت زرد را گرفتند و برای ما فرستادند(با پرداخت 700 درهم هزینه پیک آب) .
چرا در ارتباط با شما مجددا" گفتند مدیکال را تکرار کنید؟ من خودم ماه گذشته در بیمارستان هندی ها پیش دکتر شوکار آزمایشات مدیکال را انجام دادیم و سوال هم کردم و ایشون هم گفتند که 1 سال مهلت داره.
موفق باشید
سلام
حدس من اينه که سفارت در اين مورد کاملا" سليقه اي عمل ميکنه!چون نيما و الي عزيز هم که با من مصاحبه رفته بودن، همزمان با من پاس هاشون رو فرستادند و سفارت پاس هاي اونا رو با ويزا پس داد اما پاس هاي ما خالي بود!!!تنها چيزي که به ذهن من و مليکا رسيد اين بود که شايد چون ما خانواده هستيم(من و همسر و دخترم) از ما مديکال مجدد خواستند اما اونها چون تنها بودند و کيس هاشون ازدواجي بود ازشون چيزي نخواستند!!!بازم خود من چيز زيادي سردرنياوردم و سفارت هم پاسخ مشخصي نداد و در جواب ايميل من که پرسيده بودم مگه خودتون ننوشته بوديد فقط پاس ها رو بياريد و مگه مديکال 1 سال اعتبار نداره؟؟؟نوشتن که لطفا" با پاس ها و مديکال مجدد بياييد براي دريافت ويزاBig Grin بهرحال براي ما هزينه فراوان و استرس و نگراني زيادي بهمراه داشت.تنها توصيه اي که به ذهنم ميرسه اينه که وقتي بسلامتي کلير شديد مثل من براي ارسال پاس ها عجله نکنيد و اول به سفارت ايميل بزنيد و منتظر جواب سفارت بشيد و وقتي مطمئن شديد که مديکال مجدد ميخوان يا نه براساس پاسخ اونها اقدام کنيد.من بخاطر عجله کردن دوبار هزينه پيکاپ دادم.تازه با راهنمايي هاي مليکا صبح رفتيم مديکال رو انجام داديم شب برگشتيم و کل اقامت ما در دوبي 24 ساعت هم نبود اما با اينحال 9 ميليون و 300 در کل هزينه کرديم.دوبار پيکاپ پاس ها و هزينه مديکال و بليط و ويزاي ارجنت Big Grin بازم سوالي بود خوشحال ميشم پاسخگو باشم دوستان خوبم.من به اين سايت خيلي مديونم و هرکاري در جهت آرامش خيال دوستانم از دستم بربياد مضايقه نميکنمShy
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، amjad ، Shahabpk ، ali 1346
سلام دوستای عزیز
آنکارا امروز 25.feb کلی آپدیت شد. امیدوارم که case بیشتر دوستان کلییر شده باشه. لطفا اگه کلییر شدین پر کردن جدول منتظران یادتون نره... Smile مرسی
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، ali 1346
(2014-02-21 ساعت 23:50)mordadi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 18:07)shahabd1 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 16:06)mordadi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:40)shahabd1 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 01:57)mordadi نوشته:  تبریکککک میگم شهاب جان.
همیشه خبرهای خوب بشنوین.
براتون email فقط آمد؟ چون سایت update نشده فکر کنم این چند روز...

ممنونم دوست عزیز
جواب ایمیلم را دادند فقط . همیشه جواب می دادند که باید منتظر جوابBackground Check باشید ولی ایندفعه گفتن کلییر شدید ومدارکتون تکمیل کنید و Medical هم تمدید کنید. دو هفته دیگه می خواهیم همه بریم آنکارا ُولی نمیدونم باید چند روز اونجا باشیم ؟و اینکه Medical فقط تمدید می کنند یا دوباره همه آزمایشات می گیرند؟
ایشالله به سلامتی و دل خوش... پس احتمالا
اولین update که در سایت بشه شما خواهید بود جزو لیست . اگه همینطور بود لطفا به ما هم بگید .مرسی
با سلام
آنکارا Update شد ولی جالب که من تو لیست نیستم!

اره خیلی جالب ..... معمولا 2 روز قبل با ایمیل اطلاع میدن بعد تو سایت هم میاد. خوب نگرانی نداره احتمالا چند روز دیگه که update کردن تو اون لیست هستین . تا کاراتون رو انجام بدین و بلیطتون رو بگیرین لیست جدید امده... اگه هم دقت کنین تو این دفعه بیشتر حذف کردن و کسی اضافه نشده....
شهاب جان امروز feb25 , آپدیت شد .ایشالله که تو لیست هم هستی ... Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 15:39)minoo meh نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 12:39)Siamak A نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 02:00)ali 1346 نوشته:  [quote='minoo meh' pid='466062' dateline='1393224022']
سلام دوستان
سلام

موفق باشید
سلام
حدس من اينه که سفارت در اين مورد کاملا" سليقه اي عمل ميکنه!چون نيما و الي عزيز هم که با من مصاحبه رفته بودن، همزمان با من پاس هاشون رو فرستادند و سفارت پاس هاي اونا رو با ويزا پس داد اما پاس هاي ما خالي بود!!!تنها چيزي که به ذهن من و مليکا رسيد اين بود که شايد چون ما خانواده هستيم(من و همسر و دخترم) از ما مديکال مجدد خواستند اما اونها چون تنها بودند و کيس هاشون ازدواجي بود ازشون چيزي نخواستند!!!بازم خود من چيز زيادي سردرنياوردم و سفارت هم پاسخ مشخصي نداد و در جواب ايميل من که پرسيده بودم مگه خودتون ننوشته بوديد فقط پاس ها رو بياريد و مگه مديکال 1 سال اعتبار نداره؟؟؟نوشتن که لطفا" با پاس ها و مديکال مجدد بياييد براي دريافت ويزاBig Grin بهرحال براي ما هزينه فراوان و استرس و نگراني زيادي بهمراه داشت.تنها توصيه اي که به ذهنم ميرسه اينه که وقتي بسلامتي کلير شديد مثل من براي ارسال پاس ها عجله نکنيد و اول به سفارت ايميل بزنيد و منتظر جواب سفارت بشيد و وقتي مطمئن شديد که مديکال مجدد ميخوان يا نه براساس پاسخ اونها اقدام کنيد.من بخاطر عجله کردن دوبار هزينه پيکاپ دادم.تازه با راهنمايي هاي مليکا صبح رفتيم مديکال رو انجام داديم شب برگشتيم و کل اقامت ما در دوبي 24 ساعت هم نبود اما با اينحال 9 ميليون و 300 در کل هزينه کرديم.دوبار پيکاپ پاس ها و هزينه مديکال و بليط و ويزاي ارجنت Big Grin بازم سوالي بود خوشحال ميشم پاسخگو باشم دوستان خوبم.من به اين سايت خيلي مديونم و هرکاري در جهت آرامش خيال دوستانم از دستم بربياد مضايقه نميکنمShy
خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتون امیدوارم که در زندگی در کنار خانواده عزیزتان همواره موفق و شاد باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، شاپرک ، پدی ، Elahvision ، ali 1346 ، AZAR 1335
با سلام
از شما تمناي عاجزانه دارم به سوال من پاسخ دهيد من شديدن گيج شدم
Priority date من 20feb 2007 و همين طور كه ميدونيد در حال حاضر به پرونده هاي همين ماه دارن رسيدگي
مي كنند،حالا كه به طور تقريبي حدود ١٧ روز ديگه نوبت به من ميرسه پس چرا emaili از جانب سفارت براي دعوت كردن
من فرستاده نشده هنوز؟
خواهش مي كنم كمي من را روشن كنيد!
****My case numer is : abd200966
Abudhabi
F1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-03 ساعت 02:57)Miladv نوشته:  حالا كه به طور تقريبي حدود ١٧ روز ديگه نوبت به من ميرسه پس چرا emaili از جانب سفارت براي دعوت كردنمن فرستاده نشده هنوز؟
نگران نباشید ، همین روزا میاد هنوز دیر نشده - یه ایمیل چهار صفحه ای هست
آدرس ایمیلی که در فرمها معرفی کردید رو هر روز چک کنید هم شما هم پتیشینرتون- حتی spam
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، romance33
صميمانه از شما تشكر مي كنم بابت جوابتون
وقتي در سايت سفارت ابوظبي شماره پرونده خودم وارد ميكنم در قسمت check my status پرونده من يافت نمي شه و
اين قضيه شديدن نگرانم كرده،نمي دونم بلاخره با همين احتمال ١٧ روز بليط بخرم يا با توجه به اينكه هر چي به عيد نزديك ميشيم
پيدا كردن بيليط ميشه دردسر،با خودم ميگم نكنه اصلا دعوت نشم،من فكر ميكردم از يك ماه قبل اطلاع مي دن،غير از اينه دوست عزيز؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad
(2014-03-03 ساعت 03:25)Miladv نوشته:  وقتي در سايت سفارت ابوظبي شماره پرونده خودم وارد ميكنم در قسمت check my status پرونده من يافت نمي شه و
اين قضيه شديدن نگرانم كرده،نمي دونم بلاخره با همين احتمال ١٧ روز بليط بخرم يا با توجه به اينكه هر چي به عيد نزديك ميشيم
پيدا كردن بيليط ميشه دردسر،با خودم ميگم نكنه اصلا دعوت نشم،من فكر ميكردم از يك ماه قبل اطلاع مي دن،غير از اينه دوست عزيز؟
در خصوص چک کردن پرونده در سایت ابوظبی تجربه ای ندارم ، شاید باید کیس نامبرتون رو جور دیگه ای وارد کنید ؟ ویا اینکه به احتمال زیاد پرونده از nvcبه سفارت ارسال نشده- ارسال نامه تعیین تاریخ مصاحبه برای شما و ارسال پرونده شما به سفارت همزمان انجام میشه
اما من اگر جای شما بودم روی احتمالات بلیط نمیگرفتم!
اگر همین فردا هم نامه شما بیاد قطعا فرصت مناسب برای تدارک سفر خواهید داشت
حتما دعوت میشید نگران نباشید
قبلا از یک ماه قبل اطلاع میدادن ولی الان برای تعدادی از کیسها با تاخیر میاد، تاپیکهای دیگه رو مطالعه بفرمائید بیشتر راهنمائی میگیرین- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
آخ آخ فكر كنم متوجه اشتباهم شدم،وقتي وارد ويزا بوليتين شدم و march2014 را نگاه ميكنم در قسمت F1 نوشته 1feb2007
و گمون ميكردم كه توي مارچ كه الان هستيم پرونده هاي 1feb به بعد نگاه مي كنند نگو كه تازه حالا رسيدن به 1feb .
پس با محاسبات من بايد توي هفته هاي اخر april منتظر بمونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-03 ساعت 03:25)Miladv نوشته:  صميمانه از شما تشكر مي كنم بابت جوابتون
وقتي در سايت سفارت ابوظبي شماره پرونده خودم وارد ميكنم در قسمت check my status پرونده من يافت نمي شه و
با سلام دوست عزیز اگر پرونده شما به سفارت فرستاده شده باشد قبل از آن به شما شماره کیس اعلام می شود که آن شماره در سایت سفارت پرونده شما را نشان می دهد ولی اگر هنوز پرونده شما به سفارت فرستاده نشده شما باید با شماره پرونده ای که از اداره مهاجرت دارید به سایت uscis.gov مراجعه کنید وشماره پرونده خودتان را در آنجا در قسمت check my statut وارد کنید به شما موقعیت پرونده تان را نشان می دهد .موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
دوستان عزیزی که از ابوظبی کلیرنس خوردن. خواهش میکنم کمک کنید. من هفته پیش مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم. ولی آفیسر فقط گفت که نقص مدرک داری که چند تا مدرک رو برام تیک زد و قسمت administrative processing رو تیک نزد و بهم گفت روزهای یک شنبه و سه شنبه بیام و مدارکو بدم و بعد ظرف ۳روز ویزا میگیرم. الان که سایتو چک میکنم میگه رفتم تو این پروسه و نباید تا اون موقع برم سفارت. آیا برگه آبی لزوماً به معنی کلیرنس هست؟ کسی هست که قسمت بالای برگه رو که مربوط به کلیرنس هست رو براش تیک نزده باشن ولی رفته باشه تو پروسه کلیرنس؟ برای من فقط چند تا مدرک مالی رو از قسمت پایین تیک زد و هیچ صحبتی از چک وب سایت نزد. خواهشن اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2014-03-03 ساعت 23:37)rezaenzo نوشته:  دوستان عزیزی که از ابوظبی کلیرنس خوردن. خواهش میکنم کمک کنید. من هفته پیش مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم. ولی آفیسر فقط گفت که نقص مدرک داری که چند تا مدرک رو برام تیک زد و قسمت administrative processing رو تیک نزد و بهم گفت روزهای یک شنبه و سه شنبه بیام و مدارکو بدم و بعد ظرف ۳روز ویزا میگیرم. الان که سایتو چک میکنم میگه رفتم تو این پروسه و نباید تا اون موقع برم سفارت. آیا برگه آبی لزوماً به معنی کلیرنس هست؟ کسی هست که قسمت بالای برگه رو که مربوط به کلیرنس هست رو براش تیک نزده باشن ولی رفته باشه تو پروسه کلیرنس؟ برای من فقط چند تا مدرک مالی رو از قسمت پایین تیک زد و هیچ صحبتی از چک وب سایت نزد. خواهشن اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه
دوست عزیز در مورد کیس شما بهترین کار اینه که ایمیل بدین به سفارت و از خودشون سوال کنید اگر کلیرینس نخورده باشید بهتون میگن بیایید سفارت.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، rezaenzo ، amjad ، navidshii
(2014-03-03 ساعت 23:37)rezaenzo نوشته:  دوستان عزیزی که از ابوظبی کلیرنس خوردن. خواهش میکنم کمک کنید. من هفته پیش مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم. ولی آفیسر فقط گفت که نقص مدرک داری که چند تا مدرک رو برام تیک زد و قسمت administrative processing رو تیک نزد و بهم گفت روزهای یک شنبه و سه شنبه بیام و مدارکو بدم و بعد ظرف ۳روز ویزا میگیرم. الان که سایتو چک میکنم میگه رفتم تو این پروسه و نباید تا اون موقع برم سفارت. آیا برگه آبی لزوماً به معنی کلیرنس هست؟ کسی هست که قسمت بالای برگه رو که مربوط به کلیرنس هست رو براش تیک نزده باشن ولی رفته باشه تو پروسه کلیرنس؟ برای من فقط چند تا مدرک مالی رو از قسمت پایین تیک زد و هیچ صحبتی از چک وب سایت نزد. خواهشن اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه

دوست عزیز معمولا" وقتی برگ آبی میدن به معنیadministrative processing می باشد مثلا" برگ آبی من و 90% از کسانی را که مصاحبه شده اند فقط گذرنامه تیک خورده یعنی فقط گذارنامه را باید زمان اخذ ویزا بیاری ولی انتظار که طبیعی ست.
ولی به هر حال برای اینکه خیال خودت را راحت کنی همانطوریکه دوست دیگر مون فرمودند یک ایمیل به سفارت بزنید.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، ali 1346 ، romance33 ، rezaenzo
(2014-03-03 ساعت 02:57)Miladv نوشته:  با سلام
از شما تمناي عاجزانه دارم به سوال من پاسخ دهيد من شديدن گيج شدم
Priority date من 20feb 2007 و همين طور كه ميدونيد در حال حاضر به پرونده هاي همين ماه دارن رسيدگي
مي كنند،حالا كه به طور تقريبي حدود ١٧ روز ديگه نوبت به من ميرسه پس چرا emaili از جانب سفارت براي دعوت كردن
من فرستاده نشده هنوز؟
خواهش مي كنم كمي من را روشن كنيد!
****My case numer is : abd200966
Abudhabi
F1

اگر امكانش هست هر زمان كه نامه مصاحبه را دريافت كرديد يه خبر بدهيد چون منم F1 هستم و pd من ١٠مارچ ٢٠٠٧ هست و اطلاعات شما كمك حالم مي شود.
با تشكر
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان