کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-04-24 ساعت 18:03)Panii نوشته:  ولی‌ آلان ۷ ماه که منتظرم. ۱ کم نگران شدم . کسی‌ هست که مثل من هنوز منتظر باشه؟ شنیدم اگه از تاریکه مدیکال ۶ ماه بگذره دوباره باید انجام بشه می‌خواستم بدونم که درسته یا نه
خوش آمدید
بله بعد از شش ماه مدیکال باید تجدید بشه
در امضاء عضو محترم itex لیست منتظر سرا رو ببین دوستان مثل خودتو میبینی که تنها نیستی
صبور باش
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، romance33 ، ali 1346 ، itex ، smpf ، shahriar2002
(2014-04-24 ساعت 18:03)Panii نوشته:  سلام دوستان

من تازه عضو مهاجر سرا شدم. خوشحال میشم راهنماییم کنین. کیس من F2B هست و مصاحبم تو ماه سپتامبر در ابوظبی بود. الان منتظر کلیرنس هستم. موقع مصاحبه گفتن که حدود ۲ ماه دیگه جواب کلیرنس میاد ولی‌ آلان ۷ ماه که منتظرم. ۱ کم نگران شدم . کسی‌ هست که مثل من هنوز منتظر باشه؟ شنیدم اگه از تاریکه مدیکال ۶ ماه بگذره دوباره باید انجام بشه می‌خواستم بدونم که درسته یا نه

سلام دوست عزیز شما به لیست منتظران که تو امضای دوستمون Itex هست یه نگاهی بندازین نگرانیتون برطرف میشه ... انگار روال طبیعی کلرینس بیشتر از 6 ماه شده .به تاپیک کلرینس متقاضیان ویزای نامزدی و ازدواج هم سر بزنین مطالب خوبی دستگیرتون میشه
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، ali 1346 ، itex ، smpf ، shahriar2002
(2014-04-24 ساعت 20:12)amjad نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 18:03)Panii نوشته:  ولی‌ آلان ۷ ماه که منتظرم. ۱ کم نگران شدم . کسی‌ هست که مثل من هنوز منتظر باشه؟ شنیدم اگه از تاریکه مدیکال ۶ ماه بگذره دوباره باید انجام بشه می‌خواستم بدونم که درسته یا نه
خوش آمدید
بله بعد از شش ماه مدیکال باید تجدید بشه
در امضاء عضو محترم itex لیست منتظر سرا رو ببین دوستان مثل خودتو میبینی که تنها نیستی
صبور باش

مرسی‌ از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، ali 1346 ، smpf
(2014-04-24 ساعت 20:17)fa79iran نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 18:03)Panii نوشته:  سلام دوستان

من تازه عضو مهاجر سرا شدم. خوشحال میشم راهنماییم کنین. کیس من F2B هست و مصاحبم تو ماه سپتامبر در ابوظبی بود. الان منتظر کلیرنس هستم. موقع مصاحبه گفتن که حدود ۲ ماه دیگه جواب کلیرنس میاد ولی‌ آلان ۷ ماه که منتظرم. ۱ کم نگران شدم . کسی‌ هست که مثل من هنوز منتظر باشه؟ شنیدم اگه از تاریکه مدیکال ۶ ماه بگذره دوباره باید انجام بشه می‌خواستم بدونم که درسته یا نه

سلام دوست عزیز شما به لیست منتظران که تو امضای دوستمون Itex هست یه نگاهی بندازین نگرانیتون برطرف میشه ... انگار روال طبیعی کلرینس بیشتر از 6 ماه شده .به تاپیک کلرینس متقاضیان ویزای نامزدی و ازدواج هم سر بزنین مطالب خوبی دستگیرتون میشه

مرسی‌ از راهنماییتون دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، ali 1346 ، smpf
دوستان گل برای بنده یک سوالی پیش اومده اونم این که مگر اینطوری نیست که سفارت ابوظبی میگه مدیکال ها بعد از شش ماه باید تمدید بشه یکی از اشنا های ما که همه چیزش مثل ما هست و تنها فرقش اینه که 4 ماه زود تر از ما رفته سفارت 8 ماه در انتظار کلیر شدن بود و بعد از اینکه کلیر شد پاسپورت ها رو فرستاد و سریع ویزا هاشون رو تحویل دادن این چجوری هست ؟ ایا ممکنه برای ما هم همینطوری بشه و دیگه نخواد مدیکال رو تمدید کنیم ؟
یک سوال دیگه هم دارم اونم اینکه قبلا توی سایت سیس خیلی خوب اپدیت میشدیم و در هفته 5 بار اپدیتمون میکردن الان حدود دو ماه هست اصلا اپدیت نشدیم به نظرتون طبیعی هست ؟ اگر ایمیل بزنم به سفارت برای پیگیری پرونده ضرری نداره که ؟
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: rezaenzo ، ali 1346 ، smpf
(2014-04-25 ساعت 16:51)ps5 نوشته:  8 ماه در انتظار کلیر شدن بود و بعد از اینکه کلیر شد پاسپورت ها رو فرستاد و سریع ویزا هاشون رو تحویل دادن
قبلا توی سایت سیس خیلی خوب اپدیت میشدیم و در هفته 5 بار اپدیتمون میکردن الان حدود دو ماه هست اصلا اپدیت نشدیم به نظرتون طبیعی هست ؟ اگر ایمیل بزنم به سفارت برای پیگیری پرونده ضرری نداره که ؟
ازاخر:
امضاء خودتون رو بعد از 10 پست که زدید، تکمیل کنید راحت تر بفهمیم در چه کتگوری هستید
ایمیل زدن هیچ ضرری نداره، هر بار هم ایمیل بزنید آپ میشید که مهم نیست
بله این روال سیس طبیعی ، مدتی سکوت و بعد دوباره آپ ها شروع میشه
ظاهرا سری اول آپ ها از سفارت برای ارسال استعلامهاست و سری آخر برگشت پاسخها از مرکز!!
ممکن از شما هم تجدید مدیکال نخوان ، ممکن بخوان ، هیچوقت کیس خودتون رو با کیس دیگری مقایسه نکنید ، چون ممکن دچار نتیجه گیری اشتباه بشید
بهترین کار اینه که زمانی که کلیر شدید از سفارت استعلام کنید
قدر مسلم ویزای ایشون کمتر از چهار ماه اعتبار داره ولی با تجدید مدیکال اعتبار ویزا شش ماه خواهد بود ، که خیلی هم برای کسی که آماده رفتن مهم نیست!!
ایمیل زدن و سوال از سفارت حق شماست.
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، پدی ، romance33 ، rezaenzo ، djjssff ، ali 1346 ، dreamer60 ، smpf
(2014-04-20 ساعت 01:05)amjad نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 14:12)amjad نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 02:21)amjad نوشته:  اپدیتای 2014 پرونده من بدون ایمیل
ژانویه : 4،18
فوریه : 18
مارچ : 4،12،28
اپریل : 2
اپریل : 18

با سلام
يك سوال برام پيش اومده! شما بعد از اينهمه اپديت شدن كلير شديد يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
دوستان عزیزسوال من اینه که (در لاتاری2015 اگر اسمم در اومد)

من بالای 15 ساله که سربازی در ارتش رفتم

خانمم هم معلم دولتی است

کلیرنس میخوریم یا نه؟بگم که خانمم دولتی کار میکنه

راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، smpf
(2014-04-28 ساعت 23:52)djjssff نوشته:  من بالای 15 ساله که سربازی در ارتش رفتم
همه چی دست افسر پروندس ، هیچ پیش بینی نمیشه کرد
چیزی رو پنهان نکنید و صادق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ali 1346 ، itex ، smpf
(2014-04-28 ساعت 23:52)djjssff نوشته:  دوستان عزیزسوال من اینه که (در لاتاری2015 اگر اسمم در اومد)

من بالای 15 ساله که سربازی در ارتش رفتم

خانمم هم معلم دولتی است

راهنمایی کنید
دوست عزیز سلام . دقیقا هم همشرایط هستیم از نظر وضعیت سربازی و از نظر شغل خانم محترمتان . ولی از نظر پرونده من در کیس خانوادگی هستم و هیچگونه مشکلی هم در پرونده و مصاحبه نداشتیم ولی حاج آقا آفیسر چون خیلی من وخانوادم را دوست داشت از لای پرونده یک برگ آبی که از قبل آماده شده بود در آورد به ما داد و گفت برید و خیره بشید به مانیتور کامپیوتر تا زمانی که شماره کیستان بیاد در سایت ما و آن موقعه یکی از شما همه پاسپورتها را بیاره و ویزا را بگیره و الان هم شش ماه از مصاحبه مان گذشته و خبری ازشون نیومده . و من مطمئنم که زمانی که کلیر بشیم هم من عینکی شدم بخاطر زیاد نگاه کردن به مانیتور و هم سفارت یک مدیکال مجدد گذاشته رو دستمون Big Grin .دوست خوبم شیرین و خودمونی عرض کردم که هم لبخندی بر روی لبت نقش بگیرد وهم اطلاعتی کسب کنی ولی هر پرونده ای مراحل خاص خودش رو داره حتی نوع ویزا ها . مثلا در کیس ازدواج : روز مصاحبه من چهار کیس ازدواجی و یک کیس نامزدی بود فقط یک کیس اردواجی یکضرب گرفت و یک کیس لاتاری هم بود که یک ضرب گرفت . انشاالله که در لاتاری برنده بشی و یک ضرب هم ویزا بگیری وهمچنین چه در پرکردن فرم و چه در زمان مصاحبه هرچیزی ازت سوال کردن به اندازه خود سوال جواب بده و فففقققققققططططط حقیقت را بگو
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، smpf
(2014-04-25 ساعت 16:51)ps5 نوشته:  دوستان گل برای بنده یک سوالی پیش اومده اونم این که مگر اینطوری نیست که سفارت ابوظبی میگه مدیکال ها بعد از شش ماه باید تمدید بشه یکی از اشنا های ما که همه چیزش مثل ما هست و تنها فرقش اینه که 4 ماه زود تر از ما رفته سفارت 8 ماه در انتظار کلیر شدن بود و بعد از اینکه کلیر شد پاسپورت ها رو فرستاد و سریع ویزا هاشون رو تحویل دادن این چجوری هست ؟ ایا ممکنه برای ما هم همینطوری بشه و دیگه نخواد مدیکال رو تمدید کنیم ؟
یک سوال دیگه هم دارم اونم اینکه قبلا توی سایت سیس خیلی خوب اپدیت میشدیم و در هفته 5 بار اپدیتمون میکردن الان حدود دو ماه هست اصلا اپدیت نشدیم به نظرتون طبیعی هست ؟ اگر ایمیل بزنم به سفارت برای پیگیری پرونده ضرری نداره که ؟
دوست خوبم سلام . اول که اون آشنای شما پیشونیش خیلی سفید بوده و امیدوارم که پیشونیه شما از اون آشناتون سفیدتر باشه . بازم خوبه که در سایت سیس 5 بار آپ شدید من که در سایت سیس بعد از مصاحبه فقط دونفر از سه نفرمان یکبار آپ شدیم که اون هم یکروز بعد از مصاحبه ام بود که مطمئن هستم پرونده من و خانومم بوده که فرستادن برای بکگراند . در رابطه با ایمیل هم حق مسلم شما است من خودم دو روز قبل که ایمیل زدم و از خواب ناز بیدارشان کردم این رو جواب دادن :

Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

Thank you
میبینی دوست عزیز میگه بشین خوب به مانیتور کامپیوتر خیره بشو تا چشمت در بیاد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin .صبور باش و حوصله کن ویزا گرفتن حق مسلم ماست
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، smpf
(2014-04-28 ساعت 17:57)gh.es نوشته:  
هنوز سر کارمSad
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، ali 1346 ، romance33 ، smpf
(2014-04-25 ساعت 16:51)ps5 نوشته:  دوستان گل برای بنده یک سوالی پیش اومده اونم این که مگر اینطوری نیست که سفارت ابوظبی میگه مدیکال ها بعد از شش ماه باید تمدید بشه یکی از اشنا های ما که همه چیزش مثل ما هست و تنها فرقش اینه که 4 ماه زود تر از ما رفته سفارت 8 ماه در انتظار کلیر شدن بود و بعد از اینکه کلیر شد پاسپورت ها رو فرستاد و سریع ویزا هاشون رو تحویل دادن این چجوری هست ؟ ایا ممکنه برای ما هم همینطوری بشه و دیگه نخواد مدیکال رو تمدید کنیم ؟

در سایت سفارت ابوظبی اعتبار مدیکال یکسال ذکر شده ولی بعضی از دوستان میگن جدیداً 6 ماهه شده (مثل آنکارا). همونطور که بقیه دوستان هم توصیه کردن بهترین کار اینه که بعد از کلیر شدن از خوده سفارت استعلام کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، ali 1346 ، romance33 ، smpf
(2014-04-29 ساعت 10:55)amjad نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 17:57)gh.es نوشته:  
هنوز سر کارمSad
خدا کریمهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، smpf
با سلام خدمت همگی، من می خواستم بدونم اگر از طریق سیتیزنی فرزند؛ برای پدر و مادر اقدام بشه چقدر طول می کشه به پدر و مادر گرین کارت تعلق بگیره. و آیا پدر و مادر می تونند بعد از اینکه گرین کارتشان را گرفتند برای فرزند دیگرشان که در ایران است تقاضای گرین کارت کنند تا زودتر او هم گرین کارت بگیره. یا باید پدر مادر هم سیتیزن بشوند بعد از 5 سال برای فرزند دیگر اقدام کنند. شاید سوال خیلی از دوستان دیگر هم باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان