موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
شما کدام گروه هستید؟ چون ویزا بولتن برای ماه جون برای گروه فامیلی f2a نزدیک به 2 سال عقبگرد کرده.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
خوش به حال هر کی کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده ما که July مصاحبه داشتیم و هنوز که هنوزه خبری نشده .این مدیکال رو هم نمیدونم بر چه اساسی هست اما یکی از اشنا ها بعد از 8 ماه کلیر شد اما مدیکال نخواستن ازش بچه ها دعا کنید از هیچ کس نخوان چون واقعا توی این دور رو زمونه پس انداز خیلی مهمه همون دفعه قبلی که رفتیم کلی خرجمون شد اگر باز مدیکال بخوان و مجبور باشیم بریم برای تمدید پدرمون در میاد دقیقا حساب کردم دفعه قبلی با پول بلیط و هواپیما و همه چی هفت یا هشت میلیون خرج برداشت برامون (البته پیک اپ رو هم پرسیدم میگن هر نفر پونصد یا ششصد درهم که اینم واقعا نا منصفانه هست ) در کل ایشالله همه زود زود کلیر بشن و از هیچ کس مدیکال یا چیز دیگه ای نخوان .با ارزوی موفقیت برای تمام دوستان مهاجر سرا .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-08 ساعت 00:41)abyaneh نوشته: (2014-05-06 ساعت 10:12)Siamak A نوشته: (2014-05-05 ساعت 08:53)rezaenzo نوشته: (2014-05-04 ساعت 20:12)abyaneh نوشته: (2014-04-24 ساعت 21:37)Panii نوشته: مرسی از راهنماییتون دوست عزیز
با سلام من جزو کتگوری F4 هستم ودر تاریخ 22اکتبر در سفارت آمریکا در ابوظبی مصاحبه شدیم وامروز بعد از 192 روز کلییر شدیم وسفارت اعلام کرد برای گرفتن ویزا مراجعه کنید و مدیکال چک جدید هم ارائه کنید.
دوست عزيز تبريك فراوان! ميشه بفرماييد آپديتاتون رو سايت سيس چطوري بود؟
تبریک من را هم بپذیرید دوست عزیز ولی چرا برای شما مدیکال را دوباره خواستند ؟ معمولا" مدیکال ابوظبی 1 سال اعتبار داره !
با سلام وتشکر وبه امید کلیر شدن همه دوستان اپدیت پرونده ما در سیس همچنان AP است ولی در سایت سفارت اعلام کردند که مراحل AP تکمیل شده و برای دریافت ویزا مراجعه کنید و در مورد مدیکال فکر میکنم اعتبار شش ماهه داره چون از مدیکال ما شش ماه ودوازده روز گذشته بود و سفارت گفته مدیکال جدید الزامی است .
این متن مربوطه در سایت سفارت است
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
New medical examination is requir
خیلی مسخره است از یکطرف سفارت گفته می تونید پاسپورت را به یک نفر مورد اعتماد بدید که بیاره ابوظبی و مهر بزنه (مثل کاری که من برای مادرم انجام دادم )از یکطرف آخرش نوشته مدیکال یادت نره !
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-10 ساعت 19:42)itex نوشته: (2014-05-10 ساعت 00:55)ps5 نوشته: خوش به حال هر کی کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده ما که July مصاحبه داشتیم و هنوز که هنوزه خبری نشده .این مدیکال رو هم نمیدونم بر چه اساسی هست اما یکی از اشنا ها بعد از 8 ماه کلیر شد اما مدیکال نخواستن ازش بچه ها دعا کنید از هیچ کس نخوان چون واقعا توی این دور رو زمونه پس انداز خیلی مهمه همون دفعه قبلی که رفتیم کلی خرجمون شد اگر باز مدیکال بخوان و مجبور باشیم بریم برای تمدید پدرمون در میاد دقیقا حساب کردم دفعه قبلی با پول بلیط و هواپیما و همه چی هفت یا هشت میلیون خرج برداشت برامون (البته پیک اپ رو هم پرسیدم میگن هر نفر پونصد یا ششصد درهم که اینم واقعا نا منصفانه هست ) در کل ایشالله همه زود زود کلیر بشن و از هیچ کس مدیکال یا چیز دیگه ای نخوان .با ارزوی موفقیت برای تمام دوستان مهاجر سرا .
مدیکال ابوظبی قبلاً یکسال اعتبار داشت ولی بر اساس شنیده ها شده 6 ماه. قبل از اقدام حتماً از سفارت سئوال کنین. با آرزوی کلیر شده برای همه
دوست عزیز کیس با کیس فرق می کنه مادر من بعد از 8 ماه ماه 2 ماه قبل کلیر شدو خود من رفتم ویزا را از سفارت آمریکا در ابوظبی گرفتم و اصلا" مدیکال را مجددا" نخواستند
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2014-05-11 ساعت 17:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-11 ساعت 17:50 توسط ps5.)
(2014-05-11 ساعت 11:04)Siamak A نوشته: (2014-05-10 ساعت 19:42)itex نوشته: (2014-05-10 ساعت 00:55)ps5 نوشته: خوش به حال هر کی کلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر شده ما که July مصاحبه داشتیم و هنوز که هنوزه خبری نشده .این مدیکال رو هم نمیدونم بر چه اساسی هست اما یکی از اشنا ها بعد از 8 ماه کلیر شد اما مدیکال نخواستن ازش بچه ها دعا کنید از هیچ کس نخوان چون واقعا توی این دور رو زمونه پس انداز خیلی مهمه همون دفعه قبلی که رفتیم کلی خرجمون شد اگر باز مدیکال بخوان و مجبور باشیم بریم برای تمدید پدرمون در میاد دقیقا حساب کردم دفعه قبلی با پول بلیط و هواپیما و همه چی هفت یا هشت میلیون خرج برداشت برامون (البته پیک اپ رو هم پرسیدم میگن هر نفر پونصد یا ششصد درهم که اینم واقعا نا منصفانه هست ) در کل ایشالله همه زود زود کلیر بشن و از هیچ کس مدیکال یا چیز دیگه ای نخوان .با ارزوی موفقیت برای تمام دوستان مهاجر سرا .
مدیکال ابوظبی قبلاً یکسال اعتبار داشت ولی بر اساس شنیده ها شده 6 ماه. قبل از اقدام حتماً از سفارت سئوال کنین. با آرزوی کلیر شده برای همه
دوست عزیز کیس با کیس فرق می کنه مادر من بعد از 8 ماه ماه 2 ماه قبل کلیر شدو خود من رفتم ویزا را از سفارت آمریکا در ابوظبی گرفتم و اصلا" مدیکال را مجددا" نخواستند
من هم که نگفتم کیس با کیس فرق نمیکنه گفتم بچه ها دعا کنن از هیچ کس مدیکال نخوان .خدایی جز بدشانس ترین های عالم شدیم ما، اگر مدیکال نخواستن میام کل بچه های مهاجر سرا رو شیرینی میدم .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ