کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
کد پی‌اچ‌پی:
با سلام به همه دوستان، 
كسي ميدونه چقدر طول ميكشه كه سفارت ويزا رو تو پاس بزنه؟
از سه نفر پرونده ما ٢ نفر كلير شدن
;):(
با ايميل خبر دار شديم 
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-05-02 ساعت 18:54)gh.es نوشته:  
کد پی‌اچ‌پی:
با سلام به همه دوستان، 
با ايميل خبر دار شديم 
به شما و مادر و پدر گرام تبریک میگم
ممکن بفرمائید ایمیل شما کی امده ؟ وتاریخ کلیر شدنتون کی هست ؟
ممکن متن ایمیل رو اینجا بگذارید؟
یکنفر از کلیر شده ها باید متقاضی اصلی باشه ! تا ویزا به اون دونفر تعلق بگیره
صدور ویزا از زمان تسلیم پاسها به سف ارت بین سه تا پنج روز کاری زمان میبره
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311 ، smpf ، dreamer60 ، hamseda
(2014-05-02 ساعت 19:09)amjad نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 18:54)gh.es نوشته:  
کد پی‌اچ‌پی:
با سلام به همه دوستان، 
با ايميل خبر دار شديم 
به شما و مادر و پدر گرام تبریک میگم
یکنفر از کلیر شده ها باید متقاضی اصلی باشه ! تا ویزا به اون دونفر تعلق بگیره
صدور ویزا از زمان تسلیم پاسها به سف ارت بین سه تا پنج روز کاری زمان میبره

بله پدرم که متقاضی اصلی بود و من کلیر شدیم و به این صورت اتفاق افتاد که وکلیل ما از آمریکا پیگیر شد که اگر ما کلیر شدیم سفارت پرونده ها رو تفکیک کنه و ما زود تر ویزا رو بگیریم.
در ایمیل هم فقط به پدرم گفتند که میتونه بین 2 شنبه تا 5 شنبه بره سفارت تا ویزا صادر بشه و گفته که باید مدیکال تمدید بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، taghi1311 ، smpf
(2014-05-02 ساعت 19:37)gh.es نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 19:09)amjad نوشته:  [quote='gh.es' pid='490313' dateline='1399040648']
وکلیل ما از آمریکا پیگیر شد که اگر ما کلیر شدیم سفارت پرونده ها رو تفکیک کنه و ما زود تر ویزا رو بگیریم.
بنابراین اگر در جدول کلیرنس شده های سفارت ، شماره کیس خودتون رو جستجو کنید با یک ستاره جلوش باید ببینید ؟!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
(2014-05-02 ساعت 18:47)member نوشته:  با سلام خدمت همگی، من می خواستم بدونم اگر از طریق سیتیزنی فرزند؛ برای پدر و مادر اقدام بشه چقدر طول می کشه به پدر و مادر گرین کارت تعلق بگیره. و آیا پدر و مادر می تونند بعد از اینکه گرین کارتشان را گرفتند برای فرزند دیگرشان که در ایران است تقاضای گرین کارت کنند تا زودتر او هم گرین کارت بگیره. یا باید پدر مادر هم سیتیزن بشوند بعد از 5 سال برای فرزند دیگر اقدام کنند. شاید سوال خیلی از دوستان دیگر هم باشه.

اگر سوالم را باید در تاپییک دیگری بکنم راهنمایی بفرمایید کجا باید بپرسم.
پاسخ
(2014-05-02 ساعت 23:10)member نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 18:47)member نوشته:  با سلام خدمت همگی، من می خواستم بدونم اگر از طریق سیتیزنی فرزند؛ برای پدر و مادر اقدام بشه چقدر طول می کشه به پدر و مادر گرین کارت تعلق بگیره. و آیا پدر و مادر می تونند بعد از اینکه گرین کارتشان را گرفتند برای فرزند دیگرشان که در ایران است تقاضای گرین کارت کنند تا زودتر او هم گرین کارت بگیره. یا باید پدر مادر هم سیتیزن بشوند بعد از 5 سال برای فرزند دیگر اقدام کنند. شاید سوال خیلی از دوستان دیگر هم باشه.

دوست عزیز سوالتون رو باید در همین تایپیک بپرسید اما دلیل نمیشه که هر سوالی رو همه بلد باشن اما همین الان من یکچیزی رو داره یادم میاد اونم اینه که قبلا یه برنامه دیده بودم که میگفت پدر و مادر گرین کارتی میتونن بری فرزندشون که مجرد باشه اقدام کنن اما مثلا شما اگر گرین کارت داری نمیتونی برای برادر و خواهرت اقدام کنی و حتما باید پاس اونجا رو داشته باشی البته خیلی خودم راجب به این گفته ها مطمئن نیستم اما بنده پیشنهاد میکنم شما هم برای برادر(یا خواهر) هم برای پدر و مادر همین الان اقدام بکن اگر بعدا دیدی که از طریق پدر و مادرت زود تر اون شخص دیگه میتونه بیاد، پرونده قبلی رو ببندید و پرونده جدید ارائه دهید (این راه اخری رو مطمئنم و بهتره همین کار رو بکنید.)
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
(2014-05-02 ساعت 23:10)member نوشته:  

دوست عزیز یک فرزند سیتیزن میتونه برای پدر و مادرش تقاضای گرین کارت بکنه و زمان تقریبی اون هم 1.5 سال هستش شما از توی سایت www.uscis.gov میتونین تمام مراحل کار و چگونگی انجامش رو ببینین.بعد از اینکه پدر و مادر وارد آمرکا شدند و گرین کارت خودشون رو دریافت کردن میتونن برای فرزندان زیر 21 سال و فرزندان مجرد بالای 21 سالشون اقدام کنن.پروسه فرزند مجرد بالای 21 سال تقریباً در خوشبینانه ترین حالت بین 5 تا 7 سال طول میکشه و بعضاً بیشتر هم طول کشیده مثلاً برای همسر خود من 9 سال طول کشید.نکته حائز اهمیت اینه که اگه فرزند بالای 21 سالی که براش تقاضای گرین کارت شده در این مدت ازدواج کنه پروندش بسته و باطل میشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، member ، dreamer60 ، smpf ، Saeedv13
دوستان عزيزم
با عرض ادب و احترام به كليه مديران قديمي و جديد و مسعود عزيزم
عرض كنم كه تاپيك هاي خانوادگي با وجود ابنكه اعضاش به نسبت با تجربه ترين اعضا هستن و طول مدت زمان مهاجرسرايي ماندنشان نسبت به بقيه بيشتر هست ، ولي با اين حال در اقلب مواقع از داشتن حتي يك مدير بومي !! ( منظورم مديري از جمع افراد كتگوري خانوادگي هست ) محروم بوده است . شاهد اين ادعا هم همين بس كه در طول پنج سالي كه من اينجا هستم تا اونجا كه به خاطر دارم تنها و اون هم به صورت مقطعي ما دو مدير بيشتر نداشتيم . هستي بانوي عزيز و استاد خوبم فروزن مايند گل!
خوب اين شرايط ايجاب ميكنه كه هر كدوم از ما به نسبت خودمون وظيفه سنگين تري داشته باشيم .در ادامه چند نكته رو خدمتتون عرض ميكنم كه بهتره همگي رعايت كنيم :

١- هر سوالي كه دارين فقط و فقط و فقط در تاپيك مربوطه مطرح كنين.
٢- در صورتي كه بكي از دوستان سوالي را در تاپيكي غير مربوط پرسيدن از پاسخ به سوالشون پرهيز كنين و به جاش بهشون كمك كنين تا تاپيك مربوطه رو پيدا كنن و جواب سوالشون رو در همون تاپيك بدين .
٣- در صورت مشاهده هر گونه تخطي از قوانين مرام نامه مهاجرسرا ، مراتب فوق را در كمترين زمان به يكي از مديران محترم گزارش بدين .

باز هم از تك تك شما كه به بهتر شدن مهاجرسرا كمك ميكنين صميمانه تشكر ميكنم .Shy
دوست هميشگي تان دريمر
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، romance33 ، smpf ، Saeedv13 ، sce ، Shahabpk ، hasti_banoo ، amjad
(2014-05-02 ساعت 23:10)member نوشته:  [quote='member' pid='490309' dateline='1399040277']
با سلام خدمت همگی، م......

سوالتون رو اينجا بايد مطرح مبكردين . با سپاس
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amjad ، romance33 ، smpf
(2014-04-24 ساعت 21:37)Panii نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 20:17)fa79iran نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 18:03)Panii نوشته:  سلام دوستان

من تازه عضو مهاجر سرا شدم. خوشحال میشم راهنماییم کنین. کیس من F2B هست و مصاحبم تو ماه سپتامبر در ابوظبی بود. الان منتظر کلیرنس هستم. موقع مصاحبه گفتن که حدود ۲ ماه دیگه جواب کلیرنس میاد ولی‌ آلان ۷ ماه که منتظرم. ۱ کم نگران شدم . کسی‌ هست که مثل من هنوز منتظر باشه؟ شنیدم اگه از تاریکه مدیکال ۶ ماه بگذره دوباره باید انجام بشه می‌خواستم بدونم که درسته یا نه

سلام دوست عزیز شما به لیست منتظران که تو امضای دوستمون Itex هست یه نگاهی بندازین نگرانیتون برطرف میشه ... انگار روال طبیعی کلرینس بیشتر از 6 ماه شده .به تاپیک کلرینس متقاضیان ویزای نامزدی و ازدواج هم سر بزنین مطالب خوبی دستگیرتون میشه

مرسی‌ از راهنماییتون دوست عزیز

با سلام من جزو کتگوری F4 هستم ودر تاریخ 22اکتبر در سفارت امریکا در ابوظبی مصاحبه شدیم وامروز بعد از 192 روز کلییر شدیم وسفارت اعلام کرد برای گرفتن ویزا مراجعه کنید و مدیکال چک جدید هم ارائه کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amjad ، dreamer60 ، ali 1346 ، rezaenzo ، taghi1311 ، romance33 ، hatake ، Saeedv13 ، Shahabpk ، AZAR 1335
(2014-05-04 ساعت 20:12)abyaneh نوشته:  

من تازه عضو مهاجر سرا شدم. خوشحال میشم راهنماییم کنین. کیس من F2B هست و مصاحبم تو ماه سپتامبر در ابوظبی بود. الان منتظر کلیرنس هستم. موقع مصاحبه گفتن که حدود ۲ ماه دیگه جواب کلیرنس میاد ولی‌ آلان ۷ ماه که منتظرم. ۱ کم نگران شدم . کسی‌ هست که مثل من هنوز منتظر باشه؟ شنیدم اگه از تاریکه مدیکال ۶ ماه بگذره دوباره باید انجام بشه می‌خواستم بدونم که درسته یا نه

سلام دوست عزیز شما به لیست منتظران که تو امضای دوستمون Itex هست یه نگاهی بندازین نگرانیتون برطرف میشه ... انگار روال طبیعی کلرینس بیشتر از 6 ماه شده .به تاپیک کلرینس متقاضیان ویزای نامزدی و ازدواج هم سر بزنین مطالب خوبی دستگیرتون میشه

با سلام من جزو کتگوری F4 هستم ودر تاریخ 22اکتبر در سفارت آمریکا در ابوظبی مصاحبه شدیم وامروز بعد از 192 روز کلییر شدیم وسفارت اعلام کرد برای گرفتن ویزا مراجعه کنید و مدیکال چک جدید هم ارائه کنید.

دوست عزيز تبريك فراوان! ميشه بفرماييد آپديتاتون رو سايت سيس چطوري بود؟
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Shahabpk
(2014-05-05 ساعت 08:53)rezaenzo نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 20:12)abyaneh نوشته:  

با سلام من جزو کتگوری F4 هستم ودر تاریخ 22اکتبر در سفارت آمریکا در ابوظبی مصاحبه شدیم وامروز بعد از 192 روز کلییر شدیم وسفارت اعلام کرد برای گرفتن ویزا مراجعه کنید و مدیکال چک جدید هم ارائه کنید.

دوست عزيز تبريك فراوان! ميشه بفرماييد آپديتاتون رو سايت سيس چطوري بود؟

تبریک من را هم بپذیرید دوست عزیز ولی چرا برای شما مدیکال را دوباره خواستند ؟ معمولا" مدیکال ابوظبی 1 سال اعتبار داره !
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
با سلام من هم در 22 اکتبر در کتگوری F4 با خانواده مصاحبه داشتیم سه نفر من وخانمم و دختر ده ساله مان در ابوظبی . اولین آپدیت در 23 اکتبر برای دونفر که فکر میکنم برای من و خانمم بوده و پرونده سوم که همچنان در تاریخ 22 اکتبر مانده بایستی برای دخترم باشد که احتیاج به بکگراند ندارد. دومین آپدیت برای پرونده اول و دوم ما دیروز 5 می صورت گرفته ولی پرونده سوم همچنان در تاریخ 22 اکتبر ایستاده . من و خانواده ام همراه دوستمان abyaneh و خانواده محترمشان با هم در 22 اکتبر در کتگوری F4 بودیم که الحمدالله آنها دو روز قبل بعد از 192 روز کلیر شدن . امیدوارم که با این اخبار های خوب که میرسه پرونده همه بزودی کامل بشه و همه بزودی کلیر بشند. با آرزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، rezaenzo
(2014-05-06 ساعت 10:30)ali 1346 نوشته:  با سلام من هم در 22 اکتبر در کتگوری F4 با خانواده مصاحبه داشتیم سه نفر من وخانمم و دختر ده ساله مان در ابوظبی . اولین آپدیت در 23 اکتبر برای دونفر که فکر میکنم برای من و خانمم بوده و پرونده سوم که همچنان در تاریخ 22 اکتبر مانده بایستی برای دخترم باشد که احتیاج به بکگراند ندارد. دومین آپدیت برای پرونده اول و دوم ما دیروز 5 می صورت گرفته ولی پرونده سوم همچنان در تاریخ 22 اکتبر ایستاده . من و خانواده ام همراه دوستمان abyaneh و خانواده محترمشان با هم در 22 اکتبر در کتگوری F4 بودیم که الحمدالله آنها دو روز قبل بعد از 192 روز کلیر شدن . امیدوارم که با این اخبار های خوب که میرسه پرونده همه بزودی کامل بشه و همه بزودی کلیر بشند. با آرزوی موفقیت برای همه

ارمنستان امروز آپدیت کرد کسی نبود؟
2014AS1468
2014AS487
YRV2013718010
2014AS1794
YRV2013712039
2014AS1402
ABD2009590004
فکر کنم همه شون باید مدیکالشون رو تمدید کنن!!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Shahabpk ، ali 1346
(2014-05-06 ساعت 10:30)ali 1346 نوشته:  با سلام من هم در 22 اکتبر در کتگوری F4 با خانواده مصاحبه داشتیم سه نفر من وخانمم و دختر ده ساله مان در ابوظبی . اولین آپدیت در 23 اکتبر برای دونفر که فکر میکنم برای من و خانمم بوده و پرونده سوم که همچنان در تاریخ 22 اکتبر مانده بایستی برای دخترم باشد که احتیاج به بکگراند ندارد. دومین آپدیت برای پرونده اول و دوم ما دیروز 5 می صورت گرفته ولی پرونده سوم همچنان در تاریخ 22 اکتبر ایستاده . من و خانواده ام همراه دوستمان abyaneh و خانواده محترمشان با هم در 22 اکتبر در کتگوری F4 بودیم که الحمدالله آنها دو روز قبل بعد از 192 روز کلیر شدن . امیدوارم که با این اخبار های خوب که میرسه پرونده همه بزودی کامل بشه و همه بزودی کلیر بشند. با آرزوی موفقیت برای همه
با سلام امروز 7 می کیس خانوادگی من سه نفر دوباره آپدیت شدیم
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، taghi1311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان