کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-05 ساعت 15:22)پدی نوشته:  سلام دوستان .لطفا ما را هم در جمعتون راه بدید.کمی جمع تر بشینید ویا زودتر کلیر یشید تا برای ما هم جا باز شه.من هم دیروز کلیرنس خوردم

سلام خوش اومدی و هزاران تبریکBig Grin
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shahriar2002 ، ps5 ، romance33 ، Shahabpk
(2014-06-05 ساعت 22:11)arsia نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:16)Siamak A نوشته:  Last news from usa embassy after my question about valid of medical
"Thank you for your E-mail, the Medical Exams are valid for 6 month, if your medical exam is for less than 6 month, you do not need to do Medical exam." Big Grin

دیدید گفتم آقا سیامک Big Grin خوب تبریک فراوان. اینا چون جدیدا شش ماهه شدن یکم حولن Tongue

ممنون ارسیا عزیز آرزو می کنم شما هم هر چه زود تر کلیرنس شوید.
از دبی برگشتم به شما خبر می دهم . موفق باشیدSmile
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، arsia ، taghi1311 ، ps5 ، sanbad ، Shahabpk ، rezaenzo
(2014-06-03 ساعت 11:46)ps5 نوشته:  مگه میشه توی سایت سفارت هنوز نامبرت پیدا نشده ؟!!!!! اصلا ملاک ceac نیست . اگر نامبرت پیدا نمیشه یه ایمیلی چیزی بزن به سفارت و بهشون بگو .چون اون چیزی که اونا فکر میکنن اینه که تو فقط داری سایت سفارت رو چک میکنی و خبر ندارن که سایت ceac رو هم چک میکنی . و هر مشکلی با سایت سفارت داشتی رو میتونی گزارش بدی اما سایت ceac اصلا اهمیتی نباید داشته باشه (البته برای تو منظورمه نه برای اونا ) چون خیلی وقتا دیده شده توی ceac پرونده رو میزنه fail یا یه چیزی طرف های همین اما توی سایت سفارت میبینی که زده ویزاتون اماده است بیاید بگیرید Big Grin پس ceac رو فراموش کن و فقط به سایت سفارت بچسب (البته برای ما که خیلی کارمون طول کشیده این سایت دلگرمی هست Big Grin) این اپدیت ها هم یعنی دارن روی پرونده کار میکنن قضیه اش همینه و بس

ممنون از راهنمایت ولی‌ لطفا بگو که این سایت (http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html) درست هست یا نه، و اینکهِ -میل زدم بهشون و میگن که کیس شما در حال AP هست و سایت رو نگاه کنید، ولی‌ تو این آدرس که میرم کیس نامبر من هنوز نیومده. اگر می‌شه راهنمائی کنید. در ضمن من کامنت بچه هارو که می‌خوندم هیچکیو تو کیس F3 ندیدم آیا کسی‌ از مدت کلیر شدن این کتگوری خبر داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، ps5 ، shahriar2002
تاریخ مصاحبه : 2014 - 22 May
تاریخ کلیرشدن : waiting
سفارت : Ankara
نوع کیس : F3
----------------------------------------------------------------------
سلام،

من جز کتگوری F3 بودم و در تاریخه ۲۲ می مصاحبه کردم کس نامبر هم َANK۲۰۰۵ هست، و AP خوردم بد از مصاحبه، حالا می‌خواستم بدونم که چطور می‌شه فهمید که کلییر شودی و داستان این آپدیت شدن چیه و اگر امکان داره منو در این زمینه راهنمایی کنید

ممنون از راهنمایت ولی‌ لطفا بگو که این سایت (http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html) درست هست یا نه، و اینکهِ -میل زدم بهشون و میگن که کیس شما در حال AP هست و سایت رو نگاه کنید، ولی‌ تو این آدرس که میرم کیس نامبر من هنوز نیومده. اگر می‌شه راهنمائی کنید. در ضمن من کامنت بچه هارو که می‌خوندم هیچکیو تو کیس F3 ندیدم آیا کسی‌ از مدت کلیر شدن این کتگوری خبر داره؟
پاسخ
(2014-06-07 ساعت 11:10)amir_pasha88 نوشته:  تاریخ مصاحبه : 2014 - 22 May
تاریخ کلیرشدن : waiting
سفارت : Ankara
نوع کیس : F3
----------------------------------------------------------------------
سلام،

من جز کتگوری F3 بودم و در تاریخه ۲۲ می مصاحبه کردم کس نامبر هم َANK۲۰۰۵ هست، و AP خوردم بد از مصاحبه، حالا می‌خواستم بدونم که چطور می‌شه فهمید که کلییر شودی و داستان این آپدیت شدن چیه و اگر امکان داره منو در این زمینه راهنمایی کنید

دوست خوبم آنکارا با ابوظبی فرق داره، اولا باید بری تو این آدرس چک کنی نه اونی که نوشتی :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

بعدشم اینجا هر وقت اوکی بشه و تو سایت سیس بزنه ISSUED شدی کیس نامبرت رو می بینی و کاملا بحث آنکارا با ابوظبی متفاوته. پس زیاد نگران نباش Tongue

بعد زدی تاریخ مصاحبه : 2014 - 22 May پس چرا انقدر حولی راحت برو 6 ماه بعد بیا Smile ما اینجا هستیم
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
به به! به به! چقدر خبرای خوب اینجاست!!
من چند روز نبودم ببین اینجا چه خبر شده!! همه دارن یکی یکی کلیر میشن! آقا وایسین ماهم بیایم!!
آقای پدی به جمع منتظران کلیرنس خوش آمدی! ایشالا با هم کلیر میشیم!! زود زود!!!
خودمم 2 جون دوباره آپدیت شدم!
Smile
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، amjad ، پدی ، ps5 ، romance33 ، shahriar2002
من زودترين زماني كه ميتونم براي كرفتن ويزام برم حدود ٣هفته بعد از كلير شدنم هست. به نظرتون دير نميشه؟ كسي ميدونه جقدر وقت از زمان كلير شدن تا دادن باسبورت به سفارت امريكا تو الوذبي داريم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، Shahabpk ، shahriar2002
(2014-06-07 ساعت 13:22)Panii نوشته:  من زودترين زماني كه ميتونم براي كرفتن ويزام برم حدود ٣هفته بعد از كلير شدنم هست. به نظرتون دير نميشه؟ كسي ميدونه جقدر وقت از زمان كلير شدن تا دادن باسبورت به سفارت امريكا تو الوذبي داريم؟
نه دیر نمیشه .
Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، ps5
(2014-06-07 ساعت 13:22)Panii نوشته:  من زودترين زماني كه ميتونم براي كرفتن ويزام برم حدود ٣هفته بعد از كلير شدنم هست. به نظرتون دير نميشه؟ كسي ميدونه جقدر وقت از زمان كلير شدن تا دادن باسبورت به سفارت امريكا تو الوذبي داريم؟

مثل اینکه سه ماهی هست. آنکارا که دقیقا می نویسه ولی گمان نکنم کمتر از سه ماه باشهBig Grin
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ

نه دیر نیست. زمان دقیقش رو هم از سفارت میتونین سئوال کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
Itex جان چجوری میتونم تو جدول زمان کلیر شدنم رو وارد کنم؟
گروه F1
Priority Date : 12 Jun 2006
18 Feb 2008 : نامه approved
19 Jan 2011 : تغییر کتگوری از f2b به f1
17 Feb 2011 : دریافت کیس نامبر
17 Mar 2011 : پرداخت 88$
22 Mar 2011 : پرداخت 404$
29 Apr 2011 : تایید شدن فرم ds-230
18 May 2011 : تایید شدن ساپورت مالی
23 May 2011 : پرونده تکمیل شد
29 Aug 2013 : وقت مصاحبه و رفتن به پروسه کلیرنس
6 Jun 2014 : بعد از 9 ماه و اندی کلیر شدم
پاسخ
تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، ps5 ، Shahabpk ، shahriar2002
(2014-06-08 ساعت 02:03)mehdi_es نوشته:  Itex جان چجوری میتونم تو جدول زمان کلیر شدنم رو وارد کنم؟

من تاریخ شما رو قبلاً وارد کردم اشتباهه؟ الان 5 جون ثبت شده.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، ps5 ، mordadi ، Shahabpk ، shahriar2002
سلام
خانواده ی بنده + بنده (ank2005812004) دیروز کلیر شدیم. Big Grin (البته با ایمیلی که دادیم ...)
این Expire date یعنی تاریخ اکسپایر ویزا یا گرفتن ویزا ؟!
و اینکه حدود 6 ماه , 23 روز شده
مدیکال نیازه آیا؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، rezaenzo ، ps5 ، mordadi ، Shahabpk ، shahriar2002
(2014-06-06 ساعت 10:32)Siamak A نوشته:  ممنون ارسیا عزیز آرزو می کنم شما هم هر چه زود تر کلیرنس شوید.
از دبی برگشتم به شما خبر می دهم . موفق باشیدSmile

سيامك جان ميشه لطفا بگي آپديتاتم چطوري بوده؟ البته وقتي برگشتي به سلامتيWink
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
سلام دوستان یه کلمه میخوام بگم و اونم هست

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما کلیر شدیم فقط ازما مدیکال دوباره خواستن لطفا اگر کسی میدونه به سوال های پایین جواب بده (راستی قول قالب سر جاش هست فقط بزارید ما از دردسر این مدیکال و چیزای دیگه خلاص بشیم اولین کارم اینه که مشخصات بگیرم ازتون براتون قالب بزنمBig Grin)

ما میخوایم مدیکال دوباره رو انجام بدیم فقط به خاطر گرونی ها نمیتونیم بمونیم توی دبی پس ایا امکانش هست فقط یکنفر از اعضای خانواده مدیکال و پاسپورت بقیه رو ببره و تحویل بده ؟ ایا نمیگن بقیه اعضا کجان ؟ Big Grin

و سوال بعدی اینه که ما 8 jun کلیر شدیم تا چقدر وقت داریم پاسپورت رو بفرستیم یه وقت دیر نشه باز بگن به خاطر دیر اومدن باید برید برای fbi check ؟ اخه یادمه یکی از دوستان رو این بلا رو سرش اورده بودن

اگر کسی تجربه شخصی داره تو رو خدا جواب بده میام دستش رو میبوسم .

واقعا دارم از خوشی ذوق مرگ میشم تقریبا یکسالی شد تا کلیر شدیم حالا همه با هم هورا هورا هورا هورا هورا هورا هورا Big Grin

(2014-06-10 ساعت 10:49)akhounsary نوشته:  سلام
خانواده ی بنده + بنده (ank2005812004) دیروز کلیر شدیم. Big Grin (البته با ایمیلی که دادیم ...)
این Expire date یعنی تاریخ اکسپایر ویزا یا گرفتن ویزا ؟!
و اینکه حدود 6 ماه , 23 روز شده
مدیکال نیازه آیا؟!

اگر نیاز باشه اون اخر مینویسه برای ما که نوشته new medical examination is required
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، akhounsary ، taghi1311 ، amjad ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان