موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 10:49)akhounsary نوشته: سلام
خانواده ی بنده + بنده (ank2005812004) دیروز کلیر شدیم. (البته با ایمیلی که دادیم ...)
این Expire date یعنی تاریخ اکسپایر ویزا یا گرفتن ویزا ؟!
و اینکه حدود 6 ماه , 23 روز شده
مدیکال نیازه آیا؟!
تبریک تبریک.
لطفا جدول منتظران رو قسمت تاریخ کلیر شدن رو پر کنین . ممنون
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ps5' pid='510580' dateline='1402390165']
سلام دوستان یه کلمه میخوام بگم و اونم هست
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما کلیر شدیم فقط ازما مدیکال دوباره خواستن لطفا اگر کسی میدونه به سوال های پایین جواب بده (راستی قول قالب سر جاش هست فقط بزارید ما از دردسر این مدیکال و چیزای دیگه خلاص بشیم اولین کارم اینه که مشخصات بگیرم ازتون براتون قالب بزنم)
سلام
خيلي خيلي تبريك ميگم و اميدوارم همواره موفق و پيروز باشيد
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام مجدد
اون تاریخ رو تو جدول وارد کردم یک سطرش فقط مال قبله باید حذف بشه ...
اگر مدیکال نیاز داشته باشه و یک پسر متولد 1380 هم داشته باشیم، چند روز طول میکشه ؟! , + گرفتن ویزا چند روز ؟
میخوام بدونم چند روز طول میکشه ماکزیمم؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 14:58)akhounsary نوشته: دوستان سلام مجدد
اگر مدیکال نیاز داشته باشه و یک پسر متولد 1380 هم داشته باشیم، چند روز طول میکشه ؟! , + گرفتن ویزا چند روز ؟
دوست عزیز بنده یکی رو میشناسم 1 سال کارش طول کشیده اما ازش مدیکال نخواستن پس اشتباه نکن اگر ننوشته مدیکال میخوای یا نه یه ایمیل بزن اول بپرس . اینطوری مطمئن میشی برای خودت هم خوبه.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
اقا یکی به سوال های ما جواب بده لطفا سوال ها رو به اشتراک بزارید در هر جایی که میشناسید با هر کسی که میشناسید من الان دو روزه گیر همین سوال ها هستم از سفارت هم که پرسیدم هنوز جواب نداده مثل اینکه خودشون هم موندن جوابش رو نمیدونن
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 20:16)Shahabpk نوشته: (2014-06-10 ساعت 20:03)ps5 نوشته: اقا یکی به سوال های ما جواب بده لطفا سوال ها رو به اشتراک بزارید در هر جایی که میشناسید با هر کسی که میشناسید من الان دو روزه گیر همین سوال ها هستم از سفارت هم که پرسیدم هنوز جواب نداده مثل اینکه خودشون هم موندن جوابش رو نمیدونن
سلام
چه سوالی بوده که پاسخ داده نشده . من که متوجه نشدم . میشه یکبار دیگه سوالاتتون رو به ترتیب مطرح کنید؟
برید صفحه قبل اخرین پست مال منه یه سوال در مورد زمان تحویل دادن پاسپورت و مدیکال پرسیدم صفحه قبل اخرین پست میبینید
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 20:29)Shahabpk نوشته: (2014-06-10 ساعت 14:58)akhounsary نوشته: دوستان سلام مجدد
سلام
اگر کلیرنس بیشتر از 6 ماه طول کشیده و حتی اگر نزدیک به 6 ماه باشه باید مدیکال را تمدید کنید . راه دیگه ای نداره. بسته به سفارت و کیستون ویزا بین 3 تا 5 روز کاری بعضی وقت ها بشتر هم طول میکشه . ولی کلا هیچوقت نمیشه روش قسم خورد . 3 سال پیش برای دخترم و خانمم درست 10 روز طول کشید و اصلا نفهمیدیم چرا! ولی خب اون کیس لاتاری بود. با کیس های خانوادگی فرق میکرد. نگذارید به تاریخ انقضا نزدیک بشه . هرچه زودتر برید به نفعتونه!
اقا این چه حرفیه میزنی من یکی از اشنا هام یکسال طول کشید تا کلیر بشه اما مدیکال نخواست الان هم ویزاش رو خیلی وقته گرفته پس حتمی نیست باید ایمیل بزنید بپرسید.