موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
یه خبر خوش برای Jun و July ای ها اون موقع که رفتیم سفارت 7 خانواده دیگه هم بودن باهاشون تماس گرفتم فهمیدم همه کلیر شدن چندین نفر از اشنا ها هم در Jun بودن همه یکی یکی دارن کلیر میشن پرونده هامون گم شده بوده الان پیدا شده
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 20:51)Shahabpk نوشته: (2014-06-10 ساعت 20:33)ps5 نوشته: (2014-06-10 ساعت 20:29)Shahabpk نوشته: (2014-06-10 ساعت 14:58)akhounsary نوشته: دوستان سلام مجدد
اون تاریخ رو تو جدول وارد کردم یک سطرش فقط مال قبله باید حذف بشه ...
اگر مدیکال نیاز داشته باشه و یک پسر متولد 1380 هم داشته باشیم، چند روز طول میکشه ؟! , + گرفتن ویزا چند روز ؟
میخوام بدونم چند روز طول میکشه ماکزیمم؟
سلام
اگر کلیرنس بیشتر از 6 ماه طول کشیده و حتی اگر نزدیک به 6 ماه باشه باید مدیکال را تمدید کنید . راه دیگه ای نداره. بسته به سفارت و کیستون ویزا بین 3 تا 5 روز کاری بعضی وقت ها بشتر هم طول میکشه . ولی کلا هیچوقت نمیشه روش قسم خورد . 3 سال پیش برای دخترم و خانمم درست 10 روز طول کشید و اصلا نفهمیدیم چرا! ولی خب اون کیس لاتاری بود. با کیس های خانوادگی فرق میکرد. نگذارید به تاریخ انقضا نزدیک بشه . هرچه زودتر برید به نفعتونه!
اقا این چه حرفیه میزنی من یکی از اشنا هام یکسال طول کشید تا کلیر بشه اما مدیکال نخواست الان هم ویزاش رو خیلی وقته گرفته پس حتمی نیست باید ایمیل بزنید بپرسید.
بله درسته . تا همین چند وقت پیش اعتبار مدیکال یکساله بود . اما الان مدتی هست که شش ماهه شده . چند صفحه قبل را بخونی میبینی که اکثرا تمدید کردن . فرقی هم نمیکنه که مال کدوم سفارت باشه . مدیکال منو که صریحا به خودم گفتن اگه به شش ما برسه باید تمدید کنی. برای اینکه خیالتون راحت بشه زنگ بزنید سفارت بپرسید بعد برای سفر برنامه ریزی کنید . حالا چرا منو میزنی؟!!
اینکه همه با هم برگردید بعد یک نفر با مدارک بره سفارت و ویزا ها رو بگیره امکان پذیر هست . خب حساب هزینه ها رو باید کرد!!
غلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــط کردم به خدا جون خودتون بزارید ما ویزامون رو بگیریم بعد از دستمون ناراحت بشید ببخشید اگر اینطوری هست من نمیدونستم .
واقعیت اینه که باید حساب هزینه ها رو بکنی من حساب کردم اگر همه گی بریم مدیکال رو بدیم برگردیم و یکی باز بره 10 میلیون سود میکنیم توی این دوره 10 میلیون پول کمی نیست به خدا .
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
والا اینم برام سواله اخه ما زود ترین موقع ای که میتونیم بریم اول تیر یا دوم سوم هست تا مدیکال رو بدیم و باوقت اضافه و پنالتی همه چی میگیم میشه 10 تیر ما اگر 10 تیر بریم سفارت خوبه به نظرتون دیر نیست راستی یه چیزی من هرکی رو دیدم کلیر شده بهش گفتن از این موقع تا این موقع در ساعات کاری بیا بگیر اما به ما گفتن فقط یکشنبه و یا سه نشبه و فقط ساعت 1.30 بعد از ظهر اقا مشکوک نمیزنن?
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
خب مشکل زمانی حل شد فقط مونده صد درصد مطمئن بشیم که بقیه اعضا خانواده رو نخوان راستی از دیروز شروع کردم سفرنامه ها رو یکی یکی دارم میخونم سر همین موضوع، به یه مطلبی برخوردم که خود شخصی که پست زده بود متاسفانه دیگه فعالیت نمیکنه برای همین نشد ازش بپرسم گفته بود وقتی رفت مدیکال مجدد بده دکتر بهش گفته مجوز از سفارت داره که مجدد مدیکال بده یا نه و اگر نداره بره بگیره این مجوز چیه ؟ اگر ما همون صفحه abudhabiivo رو پرینت بگیریم ببریم حله ؟ و یه چیز دیگه برای رفتن به سفارت هم باید پرینت اون صفحه رو بگیریم ؟ چون یادمه برای مصاحبه که رفتیم دو تا مامور اونجا بودن حتی نمیزاشتن نزدیک سفارت بشیم تا وقتی که برگه وقتمون رو بهش نشون دادیم .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم بعد 6 ماه کلیر شدیم. هوررراااااااا هورررااااااا.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-11 ساعت 13:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-11 ساعت 14:09 توسط mordadi.)
(2014-06-11 ساعت 12:48)AZAR 1335 نوشته: ما هم بعد 6 ماه کلیر شدیم. هوررراااااااا هورررااااااا.
تبریک میگم آذر جان .
فکر میکنم شما اصلا جدول منتظران رو پر نکرده بودین.
لطفا پر کنین و تاریخ کلیر شدن رو هم بزنین. متشکریییییم.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-11 ساعت 12:48)AZAR 1335 نوشته: ما هم بعد 6 ماه کلیر شدیم. هوررراااااااا هورررااااااا.
تبریک و شاد باش صمیمانه منو بپذیرین
ههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014