کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
یه خبر خوش برای Jun و July ای ها اون موقع که رفتیم سفارت 7 خانواده دیگه هم بودن باهاشون تماس گرفتم فهمیدم همه کلیر شدن چندین نفر از اشنا ها هم در Jun بودن همه یکی یکی دارن کلیر میشن پرونده هامون گم شده بوده الان پیدا شده Big Grin
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، jafarpourmh ، shahriar2002
(2014-06-10 ساعت 20:33)ps5 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:29)Shahabpk نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 14:58)akhounsary نوشته:  دوستان سلام مجدد
اون تاریخ رو تو جدول وارد کردم یک سطرش فقط مال قبله باید حذف بشه ...
اگر مدیکال نیاز داشته باشه و یک پسر متولد 1380 هم داشته باشیم، چند روز طول میکشه ؟! , + گرفتن ویزا چند روز ؟
میخوام بدونم چند روز طول میکشه ماکزیمم؟
سلام
اگر کلیرنس بیشتر از 6 ماه طول کشیده و حتی اگر نزدیک به 6 ماه باشه باید مدیکال را تمدید کنید . راه دیگه ای نداره. بسته به سفارت و کیستون ویزا بین 3 تا 5 روز کاری بعضی وقت ها بشتر هم طول میکشه . ولی کلا هیچوقت نمیشه روش قسم خورد . 3 سال پیش برای دخترم و خانمم درست 10 روز طول کشید و اصلا نفهمیدیم چرا! ولی خب اون کیس لاتاری بود. با کیس های خانوادگی فرق میکرد. نگذارید به تاریخ انقضا نزدیک بشه . هرچه زودتر برید به نفعتونه!

اقا این چه حرفیه میزنی من یکی از اشنا هام یکسال طول کشید تا کلیر بشه اما مدیکال نخواست الان هم ویزاش رو خیلی وقته گرفته پس حتمی نیست باید ایمیل بزنید بپرسید.
بله درسته . تا همین چند وقت پیش اعتبار مدیکال یکساله بود . اما الان مدتی هست که شش ماهه شده . چند صفحه قبل را بخونی میبینی که اکثرا تمدید کردن . فرقی هم نمیکنه که مال کدوم سفارت باشه . مدیکال منو که صریحا به خودم گفتن اگه به شش ما برسه باید تمدید کنی. برای اینکه خیالتون راحت بشه زنگ بزنید سفارت بپرسید بعد برای سفر برنامه ریزی کنید . حالا چرا منو میزنی؟!! Smile
اینکه همه با هم برگردید بعد یک نفر با مدارک بره سفارت و ویزا ها رو بگیره امکان پذیر هست . خب حساب هزینه ها رو باید کرد!!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، shahriar2002 ، amjad
(2014-06-10 ساعت 20:51)Shahabpk نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:33)ps5 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 20:29)Shahabpk نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 14:58)akhounsary نوشته:  دوستان سلام مجدد
اون تاریخ رو تو جدول وارد کردم یک سطرش فقط مال قبله باید حذف بشه ...
اگر مدیکال نیاز داشته باشه و یک پسر متولد 1380 هم داشته باشیم، چند روز طول میکشه ؟! , + گرفتن ویزا چند روز ؟
میخوام بدونم چند روز طول میکشه ماکزیمم؟
سلام
اگر کلیرنس بیشتر از 6 ماه طول کشیده و حتی اگر نزدیک به 6 ماه باشه باید مدیکال را تمدید کنید . راه دیگه ای نداره. بسته به سفارت و کیستون ویزا بین 3 تا 5 روز کاری بعضی وقت ها بشتر هم طول میکشه . ولی کلا هیچوقت نمیشه روش قسم خورد . 3 سال پیش برای دخترم و خانمم درست 10 روز طول کشید و اصلا نفهمیدیم چرا! ولی خب اون کیس لاتاری بود. با کیس های خانوادگی فرق میکرد. نگذارید به تاریخ انقضا نزدیک بشه . هرچه زودتر برید به نفعتونه!

اقا این چه حرفیه میزنی من یکی از اشنا هام یکسال طول کشید تا کلیر بشه اما مدیکال نخواست الان هم ویزاش رو خیلی وقته گرفته پس حتمی نیست باید ایمیل بزنید بپرسید.
بله درسته . تا همین چند وقت پیش اعتبار مدیکال یکساله بود . اما الان مدتی هست که شش ماهه شده . چند صفحه قبل را بخونی میبینی که اکثرا تمدید کردن . فرقی هم نمیکنه که مال کدوم سفارت باشه . مدیکال منو که صریحا به خودم گفتن اگه به شش ما برسه باید تمدید کنی. برای اینکه خیالتون راحت بشه زنگ بزنید سفارت بپرسید بعد برای سفر برنامه ریزی کنید . حالا چرا منو میزنی؟!! Smile
اینکه همه با هم برگردید بعد یک نفر با مدارک بره سفارت و ویزا ها رو بگیره امکان پذیر هست . خب حساب هزینه ها رو باید کرد!!
غلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــط کردم به خدا جون خودتون بزارید ما ویزامون رو بگیریم بعد از دستمون ناراحت بشید Smile ببخشید اگر اینطوری هست من نمیدونستم .
واقعیت اینه که باید حساب هزینه ها رو بکنی من حساب کردم اگر همه گی بریم مدیکال رو بدیم برگردیم و یکی باز بره 10 میلیون سود میکنیم توی این دوره 10 میلیون پول کمی نیست به خدا .
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shahriar2002
نه بابا کی ناراحت شد؟! Smile وقتی آدم میبینه اینجا همه دارن کلیر میشن خودش کلی جای خوشحالی داره!! من هی خودمو میذارم جای شما ها کلی ذوق میکنم! Smile
خداییش 10 میلیون کم پولی نیست . تازه از کجا میدونی چقدر ممکنه طول بکشه؟ شاید بیشتر هم شد! تجربه میگه هرچی زودتر اقدام کنید بهتره .
بجامانده از لاتاری 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، romance33 ، shahriar2002 ، amjad
والا اینم برام سواله اخه ما زود ترین موقع ای که میتونیم بریم اول تیر یا دوم سوم هست تا مدیکال رو بدیم و باوقت اضافه و پنالتی Big Grin همه چی میگیم میشه 10 تیر ما اگر 10 تیر بریم سفارت خوبه به نظرتون دیر نیست راستی یه چیزی من هرکی رو دیدم کلیر شده بهش گفتن از این موقع تا این موقع در ساعات کاری بیا بگیر اما به ما گفتن فقط یکشنبه و یا سه نشبه و فقط ساعت 1.30 بعد از ظهر اقا مشکوک نمیزنن? Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shahriar2002
(2014-06-10 ساعت 21:28)ps5 نوشته:  والا اینم برام سواله اخه ما زود ترین موقع ای که میتونیم بریم اول تیر یا دوم سوم هست تا مدیکال رو بدیم و باوقت اضافه و پنالتی Big Grin همه چی میگیم میشه 10 تیر ما اگر 10 تیر بریم سفارت خوبه به نظرتون دیر نیست راستی یه چیزی من هرکی رو دیدم کلیر شده بهش گفتن از این موقع تا این موقع در ساعات کاری بیا بگیر اما به ما گفتن فقط یکشنبه و یا سه نشبه و فقط ساعت 1.30 بعد از ظهر اقا مشکوک نمیزنن? Big Grin

نه دیر که نیست! ولی این که روز و ساعت خاصی رو اعلام کردن لابد سرشون شلوغه ، مراجعین رو دسته بندی کردن .
بجامانده از لاتاری 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، shahriar2002
(2014-06-11 ساعت 01:39)Shahabpk نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 21:28)ps5 نوشته:  والا اینم برام سواله اخه ما زود ترین موقع ای که میتونیم بریم اول تیر یا دوم سوم هست تا مدیکال رو بدیم و باوقت اضافه و پنالتی Big Grin همه چی میگیم میشه 10 تیر ما اگر 10 تیر بریم سفارت خوبه به نظرتون دیر نیست راستی یه چیزی من هرکی رو دیدم کلیر شده بهش گفتن از این موقع تا این موقع در ساعات کاری بیا بگیر اما به ما گفتن فقط یکشنبه و یا سه نشبه و فقط ساعت 1.30 بعد از ظهر اقا مشکوک نمیزنن? Big Grin

نه دیر که نیست! ولی این که روز و ساعت خاصی رو اعلام کردن لابد سرشون شلوغه ، مراجعین رو دسته بندی کردن .

برای تحویل دادن پاسپورت ها ابوظبی همیشه همین زمان بوده است و برای گرفتن پاسپورت ها هم اگر یکشنبه 1/5 بعدازظهر بدید میگه 5شنبه ساعت 2 بیایید تحویل بگیرید. پس ساعتش کاری به شلوغ یا خلوت بودن سفارت نداره .ممکنه روزش دیرتر بشه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، Shahabpk ، shahriar2002
خب مشکل زمانی حل شد فقط مونده صد درصد مطمئن بشیم که بقیه اعضا خانواده رو نخوان راستی از دیروز شروع کردم سفرنامه ها رو یکی یکی دارم میخونم سر همین موضوع، به یه مطلبی برخوردم که خود شخصی که پست زده بود متاسفانه دیگه فعالیت نمیکنه برای همین نشد ازش بپرسم گفته بود وقتی رفت مدیکال مجدد بده دکتر بهش گفته مجوز از سفارت داره که مجدد مدیکال بده یا نه و اگر نداره بره بگیره این مجوز چیه ؟ اگر ما همون صفحه abudhabiivo رو پرینت بگیریم ببریم حله ؟ و یه چیز دیگه برای رفتن به سفارت هم باید پرینت اون صفحه رو بگیریم ؟ چون یادمه برای مصاحبه که رفتیم دو تا مامور اونجا بودن حتی نمیزاشتن نزدیک سفارت بشیم تا وقتی که برگه وقتمون رو بهش نشون دادیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002

درسته. نگران هیچی نباشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، shahriar2002
(2014-06-11 ساعت 04:49)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 01:39)Shahabpk نوشته:  

برای تحویل دادن پاسپورت ها ابوظبی همیشه همین زمان بوده است و برای گرفتن پاسپورت ها هم اگر یکشنبه 1/5 بعدازظهر بدید میگه 5شنبه ساعت 2 بیایید تحویل بگیرید. پس ساعتش کاری به شلوغ یا خلوت بودن سفارت نداره .ممکنه روزش دیرتر بشه.

این هم از سایت ابوظبی:
5. Will I get my immigrant visa on the day of the interview?

No. If all the paperwork and administrative processing are complete at the time of the interview, preparing the immigrant visa and packet will take at least 3-4 workdays.
If additional administrative processing is needed after the interview, you should check our website for your case number/s. Once the number/s appears, then you may return to the Embassy with your passport any working Sunday or Tuesday at 1:30 p.m.
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، shahriar2002 ، Shahabpk
ما هم بعد 6 ماه کلیر شدیم. هوررراااااااا هورررااااااا.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، romance33 ، mordadi ، Shahabpk ، amjad ، amir2640 ، rezaenzo ، itex ، ps5
(2014-06-11 ساعت 12:48)AZAR 1335 نوشته:  ما هم بعد 6 ماه کلیر شدیم. هوررراااااااا هورررااااااا.

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک فراوان دوست عزیز موفق باشی .
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، amjad ، AZAR 1335 ، ps5 ، sce ، shahriar2002
(2014-06-11 ساعت 12:48)AZAR 1335 نوشته:  ما هم بعد 6 ماه کلیر شدیم. هوررراااااااا هورررااااااا.

تبریک تبریک تبرییییییککک!!!! Smile Smile Smile
بجامانده از لاتاری 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، amir2640 ، AZAR 1335 ، ps5 ، shahriar2002
تبریک میگم آذر جان .
Smile
فکر میکنم شما اصلا جدول منتظران رو پر نکرده بودین.
لطفا پر کنین و تاریخ کلیر شدن رو هم بزنین. متشکریییییم.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، amir2640 ، Shahabpk ، georgia1 ، AZAR 1335 ، ps5 ، shahriar2002
تبریک و شاد باش صمیمانه منو بپذیرین Big Grin Big Grin Big Grin

ههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، AZAR 1335 ، ps5 ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان