کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام
من دوباره آپدیت شدم!!
30 می ، 2 جون ، 11 جون!
یک شماره تو سایت اومده بود که با مال من 3تا فاصله داشت . الان یکی دیگه اومده که فقط 1 شماره فاصله داره! چیزی نمونده بود بپرم رو هوا! Big Grin ولی بعد دیدم مال من نیست!Cool
Smile
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، shahriar2002 ، ali 1346
(2014-06-12 ساعت 12:07)arsia نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 10:18)ps5 نوشته:  ...
تمام این چیزایی که گفتم تایید شده اس و همون همسفرهایی که گفتم باهامون بودن و کلیر شدن بهم گفتن
...
ما کارت زردی که از انسیستو پاستور گرفتیم رو موقع مدیکال ازمون گرفتن و دیگه پس ندادن، برای مدیکال مجدد بازم باید بریم کارت زرد بگیریم و همه اون واکسن ها و .. رو تو ایران تجدید کنیم یا ...؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی کنید.
سلام
arsia جان کارت واکسن پاستور هم فقط 6 ماه اعتبار داره . معمولا تو مدیکال ی کاغذ جایگزین به جاش میدن همونو ببر دوباره کارت بهتون میدن . اگر هم نداری لازم نیست همه واکسنا رو دوباره از اول بزنی!! Big GrinSmile ی آزمایش خون میگیرن دوباره کارت رو صادر میکنن . فقط ممکنه آنفولانزا رو تمدید کنن و یا اگر چیز تازه ای لازم باشه!
بجامانده از لاتاری 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، shahriar2002
(2014-06-11 ساعت 17:33)amjad نوشته:  آپدیتهای پرونده من در 2014
ژانویه : 4،18
فوریه : 18
مارچ : 4،12،28
اپریل : 2
اپریل : 18, 21 (همه اعضاء خانواده ) , 22
می : 14
می : 15 (همه اعضاء خانواده )
جون : 11
جون : 12 (همه اعضاء خانواده )
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: jafarpourmh ، romance33 ، fa79iran ، Shahabpk ، shahriar2002 ، ali 1346
(2014-06-11 ساعت 19:53)georgia1 نوشته:  
(2014-06-11 ساعت 15:52)rezaenzo نوشته:  چه خبره واقعا به نظرتون؟! منم کلیر شدم!! تبریک به همه کلیر شده ها!!!!!!!!!! دوستان کسی هست که از سفارت ابوظبی شماره ای داشته باشه که جواب سئوال بدن؟ میخوام مطمئن شم مدیکال دوباره تا 6 ماه نمیخوام. ایمیلو خیلی دیر جواب میدن.
شاد باش فراوان به شماSmile، خواهش می کنم اگر امکان داره یه کم در مورد کیستون توضیح بدید تا ما هم با کیس خودمون مقایسه اش کنیم.

من کمتر از ۴ ماه کلیر شدم. جدول منتظران رو ببینید ممنون میشم!Wink
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Shahabpk ، shahriar2002 ، ali 1346
(2014-06-12 ساعت 13:10)Shahabpk نوشته:  
تمام این چیزایی که گفتم تایید شده اس و همون همسفرهایی که گفتم باهامون بودن و کلیر شدن بهم گفتن
...
ما کارت زردی که از انسیستو پاستور گرفتیم رو موقع مدیکال ازمون گرفتن و دیگه پس ندادن، برای مدیکال مجدد بازم باید بریم کارت زرد بگیریم و همه اون واکسن ها و .. رو تو ایران تجدید کنیم یا ...؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی کنید.
سلام
arsia جان کارت واکسن پاستور هم فقط 6 ماه اعتبار داره . معمولا تو مدیکال ی کاغذ جایگزین به جاش میدن همونو ببر دوباره کارت بهتون میدن . اگر هم نداری لازم نیست همه واکسنا رو دوباره از اول بزنی!! Big GrinSmile ی آزمایش خون میگیرن دوباره کارت رو صادر میکنن . فقط ممکنه آنفولانزا رو تمدید کنن و یا اگر چیز تازه ای لازم باشه!

سلام نه به ما هیچ کاغذی ندادن؟ یعنی به نظرتون نریم دیگه پاستور کارت زرد بگیریم؟ یا آنفولانزارو اینجا بزنیم و براش کارت زرد بگیریم؟ ممنون
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-06-13 ساعت 20:10)arsia نوشته:  
(2014-06-12 ساعت 13:10)Shahabpk نوشته:  
...
سلام

سلام نه به ما هیچ کاغذی ندادن؟ یعنی به نظرتون نریم دیگه پاستور کارت زرد بگیریم؟ یا آنفولانزارو اینجا بزنیم و براش کارت زرد بگیریم؟ ممنون

تا جایی که من می دونم واکسن آنفولانزا را اگر از اکتبر به بعد برید باید بزنید.فصلش که هست. ولی از پاستور بپرسید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shahriar2002 ، ali 1346
اقا یه مدت درگیر بودم اصلا سر نزدم این قضیه برگه زرد چیه دیگه ؟ما وقتی رفتیم مدیکال برگه های زرد پاستور رو گرفتن نمیدونم باهاش جکار کردن اما اخر کار که همه چیز حل شد و همه ازمایش ها رو دادیم برگه رو بهمون پس دادن نگهش نداشتن فقط توی اون برگه سفیده نوشته بود باید یدونه واکسن دیگه هم یکی از اعضا بزنه که دیروز رفت و زد و توی همون برگه زرده هم وارد کردن مشکل نداره؟ (این روزای اخر که ادم میخواد بره ویزا رو بگیره به همه چیز شک میکنه ببخشید سر همه رو دارم درد میارم)
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، ali 1346
(2014-06-13 ساعت 22:13)ps5 نوشته:  اقا یه مدت درگیر بودم اصلا سر نزدم این قضیه برگه زرد چیه دیگه ؟ما وقتی رفتیم مدیکال برگه های زرد پاستور رو گرفتن نمیدونم باهاش جکار کردن اما اخر کار که همه چیز حل شد و همه ازمایش ها رو دادیم برگه رو بهمون پس دادن نگهش نداشتن فقط توی اون برگه سفیده نوشته بود باید یدونه واکسن دیگه هم یکی از اعضا بزنه که دیروز رفت و زد و توی همون برگه زرده هم وارد کردن مشکل نداره؟ (این روزای اخر که ادم میخواد بره ویزا رو بگیره به همه چیز شک میکنه ببخشید سر همه رو دارم درد میارم)

سلام. خوب مشکل اینجاست که به ما هیچی پس ندادن و الان فقط همون پاکت مهر و موم مدیکال دستمونه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزی که ویزا گرفتن،،، پاس ویزا خورده رو باید حتما از سفارت بگیریم یا میشه با ام پست بفرستنش دبی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
در مورد مدیکال و واکسن
دوستانی که مدیکال مجدد دارن، فرقی نداره برگه صورتی واکسن دارین یا برگه سفید دوباره همین ایران برین واکسن بزنین و برگه جدید بگیرین. حدود 50 دلاری به نفعتونه.
دوستانی که برگه سفید هم ندارن یکم عجیبه... توصیه میکنم حتماً برین برگه واکسن رو تهیه کنین وگرنه ممکنه خیلی بیشتر از این حرفا موقع تجدید مدیکال پول واکسن بدین
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، romance33 ، shahriar2002
اقای itex ما که برگه زرد پاستور رو هنوز داریم چی بدرد میخوره یا بریم یکی جدید بگیریم؟ دیروز هم یکی از اعضا رفت واکسن زد (البته نه توی پاستور) توی همون زرده واردش کردن .
پاسخ
(2014-06-14 ساعت 19:08)ps5 نوشته:  اقای itex ما که برگه زرد پاستور رو هنوز داریم چی بدرد میخوره یا بریم یکی جدید بگیریم؟ دیروز هم یکی از اعضا رفت واکسن زد (البته نه توی پاستور) توی همون زرده واردش کردن .

بچه ها برگه سفید همونه که مهر و موم شده بهمون دادند و گفتن باز نکنید؟ یا...؟ من اصلا برگه سفیدی ندیدم جز برگه زرد پاستور که اونم آنکارا نامرد گرفت و دیگه بهمون نداد SadSad
پاسخ
برگه سفیده توضیحات در مورد مدیکال بود و اصلا مهر و موم نشده بود .
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، arsia
(2014-06-14 ساعت 22:27)arsia نوشته:  
(2014-06-14 ساعت 19:08)ps5 نوشته:  اقای itex ما که برگه زرد پاستور رو هنوز داریم چی بدرد میخوره یا بریم یکی جدید بگیریم؟ دیروز هم یکی از اعضا رفت واکسن زد (البته نه توی پاستور) توی همون زرده واردش کردن .

بچه ها برگه سفید همونه که مهر و موم شده بهمون دادند و گفتن باز نکنید؟ یا...؟ من اصلا برگه سفیدی ندیدم جز برگه زرد پاستور که اونم آنکارا نامرد گرفت و دیگه بهمون نداد SadSad

درسته آنکارا برگه زرد رو میگیره پس نمیده! سه سال پیش از ما هم گرفتن پس ندادن. ولی مشکلی نیست. به پاستور مراجعه کنید دوباره صادر میکنند.
بجامانده از لاتاری 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، arsia
(2014-06-14 ساعت 16:40)rezaenzo نوشته:  دوستان عزیزی که ویزا گرفتن،،، پاس ویزا خورده رو باید حتما از سفارت بگیریم یا میشه با ام پست بفرستنش دبی؟
آقا يعني هيچكي نميدونه پاسو دوباره بايد از ابوظبي پس بگيريم يا با پست به دبي ميفرستن؟TongueRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان