کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
با سلام خدمت دوستان عزیزم
به کمکتون نیاز دارم لطفا راهنماییم کنید!
چند روز پیش همسرم از آمریکا به سفارت ایمیل زد و از وضعیت پرونده من سوال کرد. سفارت هم گفت برای ادامه پروسه به مدیکال مجدد و اصل پاسپورت همسرتون نیاز داریم. همسرم هم بهشون دیروز مجدد ایمیل زد و گفته بود که شما خودتون گفتید که بعد از اتمام پروسه نیاز هست که همسرم با مدیکال مجدد و اصل پاسپورت به سفارت مراجعه کنه و آیا شما کانفرم میکنید که پروسه پرونده همسر من تمام شده؟ اونا هم امروز مجدد بهش ایمیل زدن و این جواب رو دادن که متنش رو در ادامه میارم. میخواستم راهنماییم کنید که این ایمیل چیه و به نظر شما ویزای من آمادست؟ اگه اینظوره پس چرا متنش با بقیه دوستان فرق داره؟ اگر هم آماده نیست دیگه پس چرا اصل پاسپورتو خواستن؟ من واقعا گیج شدم و سریعا به کمکتون نیاز دارم! ضمنا من خود سایت سفارت رو چک کردم وضعیت پروسم تغییری نکرده و همچنان همون routine administrative process هستش!!! لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
متن نامه سفارت به همسرم:
Thank you for your Jun 18, 2014 email. Embassy confirms that your husband’s immigration visa application is ready for further processing, he should drop his original passport along with new medical report to process his immigrant visa case.
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، mordadi ، shahriar2002 ، smpf
(2014-06-19 ساعت 16:57)paeizan2001 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم
چند روز پیش همسرم از آمریکا به سفارت ایمیل زد و از وضعیت پرونده من سوال کرد. سفارت هم گفت برای ادامه پروسه به مدیکال مجدد و اصل پاسپورت همسرتون نیاز داریم. همسرم هم بهشون دیروز مجدد ایمیل زد و گفته بود که شما خودتون گفتید که بعد از اتمام پروسه نیاز هست که همسرم با مدیکال مجدد و اصل پاسپورت به سفارت مراجعه کنه و آیا شما کانفرم میکنید که پروسه پرونده همسر من تمام شده؟ اونا هم امروز مجدد بهش ایمیل زدن و این جواب رو دادن که متنش رو در ادامه میارم. میخواستم راهنماییم کنید که این ایمیل چیه و به نظر شما ویزای من آمادست؟ اگه اینظوره پس چرا متنش با بقیه دوستان فرق داره؟ اگر هم آماده نیست دیگه پس چرا اصل پاسپورتو خواستن؟ من واقعا گیج شدم و سریعا به کمکتون نیاز دارم! ضمنا من خود سایت سفارت رو چک کردم وضعیت پروسم تغییری نکرده و همچنان همون routine administrative process هستش!!! لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
متن نامه سفارت به همسرم:
Thank you for your Jun 18, 2014 email. Embassy confirms that your husband’s immigration visa application is ready for further processing, he should drop his original passport along with new medical report to process his immigrant visa case.

ویزاتون آماذس دیگه!! نیاز به مدیکال مجدد دارید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، paeizan2001 ، amjad ، shahriar2002 ، smpf
(2014-06-19 ساعت 18:10)AZAR 1335 نوشته:  
متن نامه سفارت به همسرم:

تبریک میگم Smile
نه چک زدی نه چونه ، کلیر اومد تو خونه!!! Smile
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: paeizan2001 ، romance33 ، amjad ، shahriar2002 ، azem2014 ، smpf
(2014-06-19 ساعت 19:01)Shahabpk نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 18:10)AZAR 1335 نوشته:  
متن نامه سفارت به همسرم:

تبریک میگم Smile
نه چک زدی نه چونه ، کلیر اومد تو خونه!!! Smile
ممنونم از راهنماییاتون دوستای عزیز
ادم انقدر چیزای مختلف از این سفارتی ها میبینه دیگه به همه چیز شک میکنه! بعدشم چون توی ایمیل نگفته بود که پروسه کامل شده و گفته بود که برای ادامه پروسه اصل پاسپورت نیاز هست به همون دلیل شک کردم. باز هم ممنون از همه شما دوستای عزیز
CATEGORY: F2A
Case creation: 28 APR 2011
interview: 31JUL 2013
Abudhabi
status:clear 30Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، AZAR 1335 ، Shahabpk ، shahriar2002 ، smpf
با سلام به همه دوستان و یاران مهاجر سرا
چند سالی که با مهاجر سرا همراه بودم خیلی خاطره برام موند حال که نوبت هجرت ما فر رسیده می خواستم از همین جا برای بار آخر و قبل از پروازم به آمریکا از همتون تشکر و خداحافظی کنم امیدوارم هر چه زودتر همگی تون کلیرنس بشید و به هر آرزوی که می خواهید برسید .
دنیا خیلی کوچکه شاید روزی دیگر در جایی دیگر همدیگر را ببینیم .
قربان همگی تون
سلامت و موفق باشید
سیامک
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، taghi1311 ، mordadi ، alvan ، AZAR 1335 ، paeizan2001 ، Shahabpk ، arsia ، abyaneh ، shahriar2002 ، azem2014 ، hatake ، smpf
(2014-06-24 ساعت 11:23)Siamak A نوشته:  با سلام به همه دوستان و یاران مهاجر سرا
چند سالی که با مهاجر سرا همراه بودم خیلی خاطره برام موند حال که نوبت هجرت ما فر رسیده می خواستم از همین جا برای بار آخر و قبل از پروازم به آمریکا از همتون تشکر و خداحافظی کنم امیدوارم هر چه زودتر همگی تون کلیرنس بشید و به هر آرزوی که می خواهید برسید .
قربان همگی تون
سلامت و موفق باشید
سیامک

سفر به سلامت سیامک جان Big Grin سلام همه ما رو به آمریکا برسون Smile موفق و پیروز باشی
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amir_pasha88 ، Shahabpk ، shahriar2002 ، smpf
(2014-06-24 ساعت 23:26)arsia نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 11:23)Siamak A نوشته:  با سلام به همه دوستان و یاران مهاجر سرا
قربان همگی تون
سلامت و موفق باشید
سیامک

سفر به سلامت سیامک جان Big Grin سلام همه ما رو به آمریکا برسون Smile موفق و پیروز باشی

ممنونم ارسیا جان امیدوارم هر چه زودتر شما هم کلیرنس بشید و یکروزی شما را تو امریکا ببینم.Shy
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: arsia ، shahriar2002 ، smpf
سلام به همهٔ دوستان

میخواستن بهتون بگم که من بد از ۳۷ روز کلیر شدم !! و کیس نامبر من اومد تو سایت سفارت..Smile

یه سوال دارم اونم اینه که : جلوی کیس نامبر اکسپایر دیت نوشته که یعنی‌ تا اون زمان وقت دارم برم بگیرم ویزامو آنکارا؟ و اینکه کی‌ به نظرتون برم سفارت ؟ احتیاج هست قبلش ایمیل بزنا بهشون یا طبقه نوشتهٔ خشون تو سایت برم اونجا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
Cat : F3

interview date: 22-May-14

clearance date:27-Jun-14
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، Shahabpk ، smpf
سلام به همه
من که شوکه شدم وقتی کیس نامبرمو تو سایت دیدم!!
کلیرنس من 5 ماه طول کشید
خوشبختانه هنوز برای مدیکالم وقت هست
اما منم مثل امیر پاشا می خوام بپرسم به نظرتون ایمیل بزنم؟البته به من گفته بودن که مدارک دامسایل ببرم.و اینکه بازم ممکنه بگن مدارکت ناقصه و بهت ویزارو نمی دیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mordadi ، shahriar2002 ، Shahabpk ، smpf
[quote='آزاده آرش' pid='516834' dateline='1404116733']
سلام به همه
کلیرنس من 5 ماه طول کشید

اگر ایمیل بزنید که ضرری نداره. در ضمن ابوظبی که اونهایی که 4 ماه هم گذشته بود گفته دوباره مدیکال انجام بدن . چون به نظرم اگه مدیکال انجام ندین فقط حدود 1 ماه وقت دارین وارد آ م ر ی ک ا بشید. حتما مدیکالتون موقع ورود باید اعتبار داشته باشه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
(2014-06-30 ساعت 12:55)آزاده آرش نوشته:  سلام به همه
کلیرنس من 5 ماه طول کشید
اما منم مثل امیر پاشا می خوام بپرسم به نظرتون ایمیل بزنم؟البته به من گفته بودن که مدارک دامسایل ببرم.و اینکه بازم ممکنه بگن مدارکت ناقصه و بهت ویزارو نمی دیم؟

آرش جان سلام

خوش حالم که تو هم کلیر شودی...

من از چند نفر پرسیدم و گفتن که احتیاجی بهِ -میل نیس وقتی‌ کیس نمبرتو زدن ،همون طور که نوشتن تو سایت باید بری اونجا و ویزا تو بگیری منم هفتهٔ دیگه میرم

موفق باشی‌
پاسخ
(2014-06-30 ساعت 10:59)amir_pasha88 نوشته:  سلام به همهٔ دوستان

میخواستن بهتون بگم که من بد از ۳۷ روز کلیر شدم !! و کیس نامبر من اومد تو سایت سفارت..Smile

یه سوال دارم اونم اینه که : جلوی کیس نامبر اکسپایر دیت نوشته که یعنی‌ تا اون زمان وقت دارم برم بگیرم ویزامو آنکارا؟ و اینکه کی‌ به نظرتون برم سفارت ؟ احتیاج هست قبلش ایمیل بزنا بهشون یا طبقه نوشتهٔ خشون تو سایت برم اونجا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

یه چیز دیگه من الان یهِ -میل از سفارت گرفتم که گفت توش که کیس شما آمادس و باید همهٔ خانواده با پاسپورتشون بیان سفارت و نمی‌شه که خودم تنها برم بگیرم واسه اونا هم ، در صورتی‌ که زمان مصاحبه آفیسر به من گفت که بد از اینکه کلیر شودی خودت تنها میتونی‌ بیای بگیری !!! کسی‌ میتون راهنمایی کنه؟
پاسخ
(2014-06-30 ساعت 10:59)amir_pasha88 نوشته:  سلام به همهٔ دوستان

ایمیل بزن دوست عزیز .
و کانفرم هم بکن و بپرس که چه مدارکی لازم هست بیارم.
در ضمن یادم رفت کلی تبریک SmileWink
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
(2014-06-30 ساعت 14:19)amir_pasha88 نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 12:55)آزاده آرش نوشته:  سلام به همه
کلیرنس من 5 ماه طول کشید

آرش جان سلام

خوش حالم که تو هم کلیر شودی...

من از چند نفر پرسیدم و گفتن که احتیاجی بهِ -میل نیس وقتی‌ کیس نمبرتو زدن ،همون طور که نوشتن تو سایت باید بری اونجا و ویزا تو بگیری منم هفتهٔ دیگه میرم

موفق باشی‌

حتما ایمیل بزنین.
بدون ایمیل و این که جواب بدهند چیا میخوان اصلا نرید.

همین ایمیل تو دستتون باشه که همین ایمیل شما رو نجات خواهد داد اگه بخوان گیر الکی بدن . میگید تو آخرین ایمیل از ما همین ها رو خواستین.
در ضمن میگم کانفرمیشن بگیرن . برا اینکه به مشکل alirza83 نخورین .
برا بیشتر خوندن و دونستن سر به کلیرنس متقاضیان ویزای ازدواجی بزنین.
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، آزاده آرش ، smpf
سلام دوستان
يك تجربه بگم خدمتتون .
من روز 2july تو سيس بروز شدم .كه چشتون روز بد نبينه سر تيترش شده بود expiring soon و همون متن مشهورش كه ميگه تو ديگه همه چيت كنسل شده و كلي از اين داستانا .
بعد من بلافاصله ايميل زدم كه بابا خودتون گفتين بايد منتظر باشين و اين كه من در 2و 3 ايميل اخيرم با شما در تماس بودم چرا سيس اينجور ميگه ؟
آخه يك قسمتشم ميگه تو دنبال نكردي و جواب ندادي و اين چيزا.
خلاصه اول صبح تو سايت سيس بلافاصله status رو برگردوندن به همون حالت admin processing و جواب ايميل رو دادن كه منتظر شمارتون تو سايت ما باشين هنوز admin process شما تموم نشده .
اينو گفتم كه دوستاني كه بعد از ما هستن بدونن اگه نزديك يكسال هستن و يا يكسالشون بگذره (مثل بهنام جان و من) احيانا يك همچين status ي خوردن .نگران نباشن . چيز خاصي نيست وحتي اگه ايميل هم نزنن تو بروز رساني بعدي خود به خود درست ميشه .
--
يك خبر خوبم دارم كه ميگم . يكي از دوستان عزيز با ايميل همين ديروز كلير شدن ولي چون بايد زود خودشون رو ميرسوندن آنكارا فرصت نكردن بيان اينجا .
از همين جا از طرف همه دوستان بهش تبريك ميگم و آرزوي بهترين هارو براش دارم.

آخرين بروز رساني من هم بدون ايميل همون 2july و بعد بخاطر ايميل 3july بوده . بازم خبري از كارم شد بهتون اطلاع ميدم.

Smile
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shahriar2002 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان