موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ، برای خانواده من یک مشکلی پیش اومده میخواستم راهنمایی بگیرم.
سال گذشته خانواده 4 نفره من از طریق کتگوری F3 به مصاحبه دعوت شدیم و در اون موقع خواهر من در آمریکا مشغول تخصیل بود و وکیل به ما گفت که بهتر هست اون در آمریکا بماند و وقتی پدر من که فرد اصلی پرونده بود به آمریکا آمد کار خواهرم را دنبال کند. بعد از 10 ماه پدرم به آمریکا اومد و الان وکیل میگه باید یک پرونده دیگه برای خواهرم باز کنه ، کتگوری F2B! یعنی نمیشه الان مصاحبه رو امریکا انجام بده؟ نمیدونم کجا این موضوع رو مطرح کنم اگر فکر میکنید که جای دیگه ای باید مطرح بشه لطفا به من بگید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان از سپتامبر ۲۰۱۳ تا حالا منتظر کلیرنس هستم تقریبا ۱۰ ماه گذشته ولی هنوز آپدیت هم نشده ام .همسرم و ۲ فرزندم برای اینکه من هم با آنها باشم منتظرند.به نظر شما اگر آنها نروند و ویزایشان را نگیرند و همچنان منتظر بمانند به صلاح است یا خیر؟در یک پیام خواندم که اگر ۱ سال از زمان مصاحبهمان بگذرد شاید به آنها نیز کلیرنس بخورد .لطفا در صورت اطلاع موثق منو راهنمایی بفرمایید
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 21:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-01 ساعت 21:48 توسط amjad.)
(2014-08-01 ساعت 16:40)georgia1 نوشته: (2014-08-01 ساعت 13:51)hamid k نوشته: سلام دوستان از سپتامبر ۲۰۱۳ تا حالا منتظر کلیرنس هستم تقریبا ۱۰ ماه گذشته ولی هنوز آپدیت هم نشده ام .همسرم و ۲ فرزندم برای اینکه من هم با آنها باشم منتظرند.به نظر شما اگر آنها نروند و ویزایشان را نگیرند و همچنان منتظر بمانند به صلاح است یا خیر؟در یک پیام خواندم که اگر ۱ سال از زمان مصاحبهمان بگذرد شاید به آنها نیز کلیرنس بخورد .لطفا در صورت اطلاع موثق منو راهنمایی بفرمایید
با درود، اگر امکان دارد در مورد کیستون بیشتر توضیح بدید تا دوستان بتونند کمکتون کنند، خیلی گُنگ بود!!!
اگر درست متوجه شده باشم ، ظاهرا متقاضی اصلی همسر ایشون بودن .
اگر اینطور ، الان مدیکالشون باطل شده ، از طرفی موندن همسر شما کار درستی نیست ، ایشون باید برن ،گرین کارت رو فعال کنند ، در خواست پاس سفید بدن و بعد بیان ور دل شما بشینن !
پیشنهاد سفارت هم برای اینگونه کیسها همین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ببخشید اگر توضیحاتم مبهم بوده مابا کتگوری f4 در تاریخ سپتامبر ۲۰۱۳ مصاحبه داشتیم.متقاضی خانم من است که در روز مصاحبه آفیسراعلام کرد پرونده مشکلی نداره خانم و ۲ فرزند میتونن ویزا بگیرن ولی من به علت تشابه اسمی وارد مرحله fbi check شده ام.خانمم و فرزندانم گفتند ویزا رو نمیگیریم تا همگی با هم بریم .یعنی در پاسشون ویزانخورده حالا ۱۰ ماه گذشته وهنوز خبری نیست. سوالم از دوستان اینه که اگر ۱ سال از مصاحبه بگذره وهنوز خبری نشه برای اونها مشکلی پیش نمیاد؟و سوال دیگم اینه که این سایت سیس چیه و چجوری میتونم از آپدیتها با خبرشم.پیشاپیش از کمکتون ممنون
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 22:32)hamid k نوشته: سوالم از دوستان اینه که اگر ۱ سال از مصاحبه بگذره وهنوز خبری نشه برای اونها مشکلی پیش نمیاد؟و سوال دیگم اینه که این سایت سیس چیه و چجوری میتونم از آپدیتها با خبرشم.پیشاپیش از کمکتون ممنون
خوب برن پیش خواهر یا برادر همسرتون ، بچه ها جا بیفتن ؟!
مشکلشون تنها تجدید ترجمه ها ، فرمها و مالیات اسپانسر شما هست و مدیکال ، مشروط بر اینکه بچه ها هنوز فاصله زیادی تا سن قانونی (21 سال ) داشته باشن ، دارن !!؟!!
سایت سیس رو اگر نمیشناسی چیزی از دست ندادی ، اعصابت راحتتر ، پیشنهاد میکنم سراغشم نری بد اعتیاد داره !! اما میدونم میری !! و معتاد میشی از چشم ما میبینی
ما یه عمو سعید داشتیم - امیدوارم هر کجا که هست موفق باشه - ایشون بطور مفصل در اینجا در باره اش توضیح داده
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
مادر پدر من بد از ۱ سال و ۲ ماه انتظار به سفارت ایمیل زدن، و اونها راد جواب بهشون گفتن که به زودی سفارت با اونها تماس میگیره، به نظرتون این معنیش چی میتونه باشه؟
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
معنیش اینه که به زودی سفارت با اونا تماس میگیره! (بهتون وقت اینترویو میدن ایشالا)
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-07 ساعت 21:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-07 ساعت 21:42 توسط m_ganj.)
سلام برادر من 1 جولای در آنکارا مصاحبه داشت... مدارک پزشکیش رو 2 جولای تحویل سفارت داد و پاسش رو گرفتن و ما خوشحال که کلرینس نداره ولی متاسفانه 3 چولای از طریق پست پاسش رو به همراه برگه صورتی پس دادن و وارد پروسه کلیرنس شد.. در تاریخ 7 جولای ده سوال براش ایمیل شد و در همون روز ده سوال رو پاسخ داد و cv ارسال کرد.. تایید ایمیل دریافت شده و تاریخ سیس به 8 جولای آپدیت شده.. و تا حالا دیگه هیچ خبری نیست... نظرتون چیه دوستان؟