کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-20 ساعت 15:56)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 09:22)ani_sheiton نوشته:  salam bebakhshid ke keyboard farsi nadaram.man vaghan vaghte khondane mataleb ro nadaram az sobh ta shab kar mikonam mishe rahnamaeem konin
man 9 mahe varede amrica shodam ba green card lattory mitonam baraye mamano babam eghdam konam?

خیر نمیتونید تا وقتی که سیتیزن بشین
با درود، تا اونجایی که من خبر دارم این نوع ویزا(با گرین کارت) فقط به همسر تعلق میگیره.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، smpf ، Shahabpk ، shahriar2002
(2014-07-20 ساعت 12:59)Abamos نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 12:50)kavooskavoos نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 12:00)Abamos نوشته:  سلام،
من هفته آخر جون مصاحبه داشتم و تو سيس تا حالا ٨ بار آپديت شدم، كسى ميدونه كه اين آپديت ها خوبه يا فرقى در مدت كليرنس نداره،

سلام مي خواستم ازتون بپرسم، مصاحبه شما كجا بودش؟ و اينكه هر چند وقت به چند وقت سيس آپديت شده!؟

———----------------------------------
F1
‏Priority Date ‪<--‬ 30 Mar 2007
Interview letter was recieved<<<< 02 June 2014
Interview <<<< 15 July 2014

سلام
آنكارا و تقريبا ميانگين هفته اى دو بار و هفته اول ٣ بار، شما اطلاع داريد كه اينها خوبه يا خيلى فرق نميكنه تو زمان كليرنس؟ مرسى
با درود، این می تونه دو معنی داشته باشه،اول اینکه لایه های امنیتی که آفیسر برای شما در نظر گرفته زیاد هست و دوم اینکه کار بررسی کیس شما سریع تر از حد معمول داره انجام میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، shahriar2002
(2014-07-30 ساعت 23:38)georgia1 نوشته:  
من هفته آخر جون مصاحبه داشتم و تو سيس تا حالا ٨ بار آپديت شدم، كسى ميدونه كه اين آپديت ها خوبه يا فرقى در مدت كليرنس نداره،

سلام مي خواستم ازتون بپرسم، مصاحبه شما كجا بودش؟ و اينكه هر چند وقت به چند وقت سيس آپديت شده!؟

F1

سلام
آنكارا و تقريبا ميانگين هفته اى دو بار و هفته اول ٣ بار، شما اطلاع داريد كه اينها خوبه يا خيلى فرق نميكنه تو زمان كليرنس؟ مرسى
با درود، این می تونه دو معنی داشته باشه،اول اینکه لایه های امنیتی که آفیسر برای شما در نظر گرفته زیاد هست و دوم اینکه کار بررسی کیس شما سریع تر از حد معمول داره انجام میشه.

مرسى از پاسختون، البته از ٢٠ جولاى ديگه stop كرد و آپديت نكرد! من كه سر در نميارم چى به چيه...
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
سلام به همه ، برای خانواده من یک مشکلی پیش اومده میخواستم راهنمایی بگیرم.
سال گذشته خانواده 4 نفره من از طریق کتگوری F3 به مصاحبه دعوت شدیم و در اون موقع خواهر من در آمریکا مشغول تخصیل بود و وکیل به ما گفت که بهتر هست اون در آمریکا بماند و وقتی پدر من که فرد اصلی پرونده بود به آمریکا آمد کار خواهرم را دنبال کند. بعد از 10 ماه پدرم به آمریکا اومد و الان وکیل میگه باید یک پرونده دیگه برای خواهرم باز کنه ، کتگوری F2B! یعنی نمیشه الان مصاحبه رو امریکا انجام بده؟ نمیدونم کجا این موضوع رو مطرح کنم اگر فکر میکنید که جای دیگه ای باید مطرح بشه لطفا به من بگید.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پدی ، Shahabpk
سلام دوستان از سپتامبر ۲۰۱۳ تا حالا منتظر کلیرنس هستم تقریبا ۱۰ ماه گذشته ولی هنوز آپدیت هم نشده ام .همسرم و ۲ فرزندم برای اینکه من هم با آنها باشم منتظرند.به نظر شما اگر آنها نروند و ویزایشان را نگیرند و همچنان منتظر بمانند به صلاح است یا خیر؟در یک پیام خواندم که اگر ۱ سال از زمان مصاحبهمان بگذرد شاید به آنها نیز کلیرنس بخورد .لطفا در صورت اطلاع موثق منو راهنمایی بفرمایید
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پدی ، shahriar2002
(2014-07-31 ساعت 01:03)Abamos نوشته:  
(2014-07-30 ساعت 23:38)georgia1 نوشته:  

F1

سلام

مرسى از پاسختون، البته از ٢٠ جولاى ديگه stop كرد و آپديت نكرد! من كه سر در نميارم چى به چيه...

میگند کاچی به از هیچی!!! من که از زمان مصاحبه هیچ آپدیتی نداشته ام، لااقل شما آپدیت دارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Abamos ، shahriar2002 ، پدی
(2014-08-01 ساعت 13:51)hamid k نوشته:  سلام دوستان از سپتامبر ۲۰۱۳ تا حالا منتظر کلیرنس هستم تقریبا ۱۰ ماه گذشته ولی هنوز آپدیت هم نشده ام .همسرم و ۲ فرزندم برای اینکه من هم با آنها باشم منتظرند.به نظر شما اگر آنها نروند و ویزایشان را نگیرند و همچنان منتظر بمانند به صلاح است یا خیر؟در یک پیام خواندم که اگر ۱ سال از زمان مصاحبهمان بگذرد شاید به آنها نیز کلیرنس بخورد .لطفا در صورت اطلاع موثق منو راهنمایی بفرمایید

با درود، اگر امکان دارد در مورد کیستون بیشتر توضیح بدید تا دوستان بتونند کمکتون کنند، خیلی گُنگ بود!!!
پاسخ
(2014-08-01 ساعت 16:40)georgia1 نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 13:51)hamid k نوشته:  سلام دوستان از سپتامبر ۲۰۱۳ تا حالا منتظر کلیرنس هستم تقریبا ۱۰ ماه گذشته ولی هنوز آپدیت هم نشده ام .همسرم و ۲ فرزندم برای اینکه من هم با آنها باشم منتظرند.به نظر شما اگر آنها نروند و ویزایشان را نگیرند و همچنان منتظر بمانند به صلاح است یا خیر؟در یک پیام خواندم که اگر ۱ سال از زمان مصاحبهمان بگذرد شاید به آنها نیز کلیرنس بخورد .لطفا در صورت اطلاع موثق منو راهنمایی بفرمایید
با درود، اگر امکان دارد در مورد کیستون بیشتر توضیح بدید تا دوستان بتونند کمکتون کنند، خیلی گُنگ بود!!!
اگر درست متوجه شده باشم ، ظاهرا متقاضی اصلی همسر ایشون بودن .
اگر اینطور ، الان مدیکالشون باطل شده ، از طرفی موندن همسر شما کار درستی نیست ، ایشون باید برن ،گرین کارت رو فعال کنند ، در خواست پاس سفید بدن و بعد بیان ور دل شما بشینن ! Big Grin
پیشنهاد سفارت هم برای اینگونه کیسها همین
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shandiz ، Shahabpk ، smpf ، shahriar2002 ، romance33
دوستان عزیز ببخشید اگر توضیحاتم مبهم بوده مابا کتگوری f4 در تاریخ سپتامبر ۲۰۱۳ مصاحبه داشتیم.متقاضی خانم من است که در روز مصاحبه آفیسراعلام کرد پرونده مشکلی نداره خانم و ۲ فرزند میتونن ویزا بگیرن ولی من به علت تشابه اسمی وارد مرحله fbi check شده ام.خانمم و فرزندانم گفتند ویزا رو نمیگیریم تا همگی با هم بریم .یعنی در پاسشون ویزانخورده حالا ۱۰ ماه گذشته وهنوز خبری نیست. سوالم از دوستان اینه که اگر ۱ سال از مصاحبه بگذره وهنوز خبری نشه برای اونها مشکلی پیش نمیاد؟و سوال دیگم اینه که این سایت سیس چیه و چجوری میتونم از آپدیتها با خبرشم.پیشاپیش از کمکتون ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، smpf ، shahriar2002 ، پدی
(2014-08-01 ساعت 22:32)hamid k نوشته:  سوالم از دوستان اینه که اگر ۱ سال از مصاحبه بگذره وهنوز خبری نشه برای اونها مشکلی پیش نمیاد؟و سوال دیگم اینه که این سایت سیس چیه و چجوری میتونم از آپدیتها با خبرشم.پیشاپیش از کمکتون ممنون
خوب برن پیش خواهر یا برادر همسرتون ، بچه ها جا بیفتن ؟!
مشکلشون تنها تجدید ترجمه ها ، فرمها و مالیات اسپانسر شما هست و مدیکال ، مشروط بر اینکه بچه ها هنوز فاصله زیادی تا سن قانونی (21 سال ) داشته باشن ، دارن !!؟!!
سایت سیس رو اگر نمیشناسی چیزی از دست ندادی ، اعصابت راحتتر ، پیشنهاد میکنم سراغشم نری بد اعتیاد داره !! اما میدونم میری !! و معتاد میشی از چشم ما میبینی Big Grin
ما یه عمو سعید داشتیم - امیدوارم هر کجا که هست موفق باشه - ایشون بطور مفصل در اینجا در باره اش توضیح داده
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، smpf ، shahriar2002 ، پدی ، romance33 ، shandiz
سلام دوستان کسی‌ از ارمنستان تازگی‌ها شمارش تو سایت آپدیت شده من الان ۳ هفته است که آپدیت نشده
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، Shahabpk ، پدی ، shandiz ، smpf
(2014-08-04 ساعت 08:49)Gisoo351 نوشته:  سلام دوستان کسی‌ از ارمنستان تازگی‌ها شمارش تو سایت آپدیت شده من الان ۳ هفته است که آپدیت نشده
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html

آپدیت که نشده ولی جدیدا سایت های سفارت ها میره تو پیوند ها!!! یکبار با Ctrl+F5 صفحه رو ریفرش کنید تا آپدیت ها دیده بشن. اگه راه نمیده هم که ...!!!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، shandiz ، amjad ، shahriar2002 ، smpf
سلام دوستان،

مادر پدر من بد از ۱ سال و ۲ ماه انتظار به سفارت ایمیل زدن، و اونها راد جواب بهشون گفتن که به زودی سفارت با اونها تماس میگیره، به نظرتون این معنیش چی‌ می‌تونه باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، smpf
معنیش اینه که به زودی سفارت با اونا تماس میگیره! (بهتون وقت اینترویو میدن ایشالا)
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shahriar2002 ، battosai ، Roshanak_Babak ، Shahabpk ، smpf
سلام برادر من 1 جولای در آنکارا مصاحبه داشت... مدارک پزشکیش رو 2 جولای تحویل سفارت داد و پاسش رو گرفتن و ما خوشحال که کلرینس نداره ولی متاسفانه 3 چولای از طریق پست پاسش رو به همراه برگه صورتی پس دادن و وارد پروسه کلیرنس شد.. در تاریخ 7 جولای ده سوال براش ایمیل شد و در همون روز ده سوال رو پاسخ داد و cv ارسال کرد.. تایید ایمیل دریافت شده و تاریخ سیس به 8 جولای آپدیت شده.. و تا حالا دیگه هیچ خبری نیست... نظرتون چیه دوستان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shahriar2002 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان