کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-07-19 ساعت 00:50)arsia نوشته:  کیس ما آخه لاتاری نیست و خانوادگیه و من ندیده بودم این اتفاق تو کیس خانوادگی بیفته و این ایمیلم تازه بعد شش ماه دادن و گفتن بقیه می تونن برن من واقعا گیجم

عزیز دل من فقط میخوام به شما بگم که نگران نباش وضعیت غیر عادی نیست، در بسیاری از موارد همه اعضای خانواده با هم ویزا نمیگیرن. بعضی یک ضرب ممکنه بگیرن بعضیا کلیر بخورن بعضیا زودتر کلیر بشن.... و بزودی کلیر میشی امید به خدا.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، shahriar2002 ، romance33
salam bebakhshid ke keyboard farsi nadaram.man vaghan vaghte khondane mataleb ro nadaram az sobh ta shab kar mikonam mishe rahnamaeem konin
man 9 mahe varede amrica shodam ba green card lattory mitonam baraye mamano babam eghdam konam?
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahriar2002 ، smpf
(2014-07-19 ساعت 12:00)Abamos نوشته:  سلام،
من هفته آخر جون مصاحبه داشتم و تو سيس تا حالا ٨ بار آپديت شدم، كسى ميدونه كه اين آپديت ها خوبه يا فرقى در مدت كليرنس نداره،

سلام مي خواستم ازتون بپرسم، مصاحبه شما كجا بودش؟ و اينكه هر چند وقت به چند وقت سيس آپديت شده!؟

———----------------------------------
F1
‏Priority Date ‪<--‬ 30 Mar 2007
Interview letter was recieved<<<< 02 June 2014
Interview <<<< 15 July 2014

PD: Jan 2017
Approved :08/10/18
Case Completion:18/10/18
Interview: 04/29/19
Clearance :Waivers and Administrative Processing
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، smpf
(2014-07-20 ساعت 12:50)kavooskavoos نوشته:  
من هفته آخر جون مصاحبه داشتم و تو سيس تا حالا ٨ بار آپديت شدم، كسى ميدونه كه اين آپديت ها خوبه يا فرقى در مدت كليرنس نداره،

سلام مي خواستم ازتون بپرسم، مصاحبه شما كجا بودش؟ و اينكه هر چند وقت به چند وقت سيس آپديت شده!؟

F1

سلام
آنكارا و تقريبا ميانگين هفته اى دو بار و هفته اول ٣ بار، شما اطلاع داريد كه اينها خوبه يا خيلى فرق نميكنه تو زمان كليرنس؟ مرسى
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، shahriar2002 ، smpf
(2014-07-19 ساعت 18:49)Shahabpk نوشته:  ttp:/www.mohajersara.com/thread-6831.html
(2014-07-19 ساعت 16:56)peymanpakd نوشته:  سلام دوستان، من در حال حاضر زير مجموعه لاتاري هستم و ١ سوال از شما دارم،
بعد از مصاحبه همسرم و دختر ٢ ماهم ويزا گرفتن اما خودم چك خوردم، چندينفبار هم به سفارت نامه دادم اما در نهايت گفتن اگه تا آخر سپتامبر جواب چك من نيومد،خانمم دخترم برن و اونجا برام فرم I-130 رو پر كنن،
حالا با توجه به اينكه پروسه لاتاري ٢٠١٤ رو به اتمامه، احتمالا من هم بايد بيام و عضو فعال اين تايپيك بشم ;-)
حالا ميشه بگيد از زمان پر كردن فرم I-130 تقريبا با اين شرايط كيس من كه ي نوزاد 3 ماهه دارم حدودا بايد چقدر منتظر باشم؟

سلام
اولا که ایشالا شما هم کلیر میشی و موضوع حل میشه ولی احیانا اگر نشد یکسر به تاپیک بازماندگان لاتاری بزن سوالات بسیاری پاسخ داده میشه. از نظر زمانی هم بین ۲ تا ۳ سال طول میکشه. امضای منو ببین.
اینم لینکش
خانم و بچه تون ویزاشونا بگیرند و یه ایمیل به سفارت بزنید و وضعیت داشتن بچه را شرح بدین و درخواست کنین ویزا شما را زودتر جواب بدهند.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، smpf ، nedaba
(2014-07-20 ساعت 09:22)ani_sheiton نوشته:  salam bebakhshid ke keyboard farsi nadaram.man vaghan vaghte khondane mataleb ro nadaram az sobh ta shab kar mikonam mishe rahnamaeem konin
man 9 mahe varede amrica shodam ba green card lattory mitonam baraye mamano babam eghdam konam?

خیر نمیتونید تا وقتی که سیتیزن بشین
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، Shahabpk ، shahriar2002 ، smpf
(2014-07-20 ساعت 12:59)Abamos نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 12:50)kavooskavoos نوشته:  

F1

سلام
آنكارا و تقريبا ميانگين هفته اى دو بار و هفته اول ٣ بار، شما اطلاع داريد كه اينها خوبه يا خيلى فرق نميكنه تو زمان كليرنس؟ مرسى

من با وكيل كه صحبت مي كردم بهم گفته:به سفارت خيلي ربط داره. ولي چقدر فرق دار رو نمي دونم.

PD: Jan 2017
Approved :08/10/18
Case Completion:18/10/18
Interview: 04/29/19
Clearance :Waivers and Administrative Processing
پاسخ
تشکر کنندگان: Abamos ، shahriar2002 ، smpf ، nedaba
دوستان امروز کیس نامبر ما تو سایت خود سفارت آنکارا هم گذاشته شد و خوب طبق همون نامه قبلی ستاره دار بودیم و من هنوز پروسم تموم نشده و برای بقیه اعضا
Admin Process Expires On Oct-2014 این یعنی پدر و مادر من می تونن تا سه ماه دیگه صبر کنند و نرن پاسپورتشون رو بدن و ویزاشون رو بگیرن که شاید جواب منم بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه من تا حالا تو کیس F4 خانوادگی همچین چیزی رو نه شنیده بودم نه دیده بودم؟ یا اینکه خانواده من باید زودتر برن و ممکنه به اونا هم اگر دبر برن باز Admin Process بخوره یا تا همون اکتبر می شه صبر کنند که اگه جواب من اومد همه با هم بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا کمک کنید
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shandiz ، smpf ، nedaba
(2014-07-21 ساعت 19:40)arsia نوشته:  دوستان امروز کیس نامبر ما تو سایت خود سفارت آنکارا هم گذاشته شد و خوب طبق همون نامه قبلی ستاره دار بودیم و من هنوز پروسم تموم نشده و برای بقیه اعضا
Admin Process Expires On Oct-2014 این یعنی پدر و مادر من می تونن تا سه ماه دیگه صبر کنند و نرن پاسپورتشون رو بدن و ویزاشون رو بگیرن که شاید جواب منم بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه من تا حالا تو کیس F4 خانوادگی همچین چیزی رو نه شنیده بودم نه دیده بودم؟ یا اینکه خانواده من باید زودتر برن و ممکنه به اونا هم اگر دبر برن باز Admin Process بخوره یا تا همون اکتبر می شه صبر کنند که اگه جواب من اومد همه با هم بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا کمک کنید

فکر می کنم باید برن و ویزاهاشون را بگیرند. امکان داره تعداد ویزا نامبرها به حد نصاب برسه و در این سال میلادی ویزا ندن و کارتون به مشکل بر بخوره. حتما با یه وکیل مشورت کنید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، arsia ، پدی ، shahriar2002 ، nedaba
(2014-07-21 ساعت 19:40)arsia نوشته:  دوستان امروز کیس نامبر ما تو سایت خود سفارت آنکارا هم گذاشته شد و خوب طبق همون نامه قبلی ستاره دار بودیم و من هنوز پروسم تموم نشده و برای بقیه اعضا

لطفا کمک کنید
دوست عزیز بهترین کار اینه که خانواده شما زودتر برن ویزا رو بگیرند و چون ویزا 6 ماه اعتبار داره میتونن منتظره شما بشن تا شما هم کلیر بشید چون متاسفانه مورد داشتیم از دوستان که دیر رفته بودن و دوباره fbi chek بهشون خورده بوده
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، arsia ، پدی ، shahriar2002 ، nedaba
(2014-07-20 ساعت 15:56)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 09:22)ani_sheiton نوشته:  salam bebakhshid ke keyboard farsi nadaram.man vaghan vaghte khondane mataleb ro nadaram az sobh ta shab kar mikonam mishe rahnamaeem konin

بله ميتونين بريد تو ساتي uscis و مطالب مربوط به green card holder رابخونيد اونجا نوشته كه چه مداركي ميخواد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shahriar2002 ، nedaba ، ani_sheiton
http://www.foxnews.com/us/2014/07/23/gli...perations/
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، smpf
(2014-07-23 ساعت 17:38)smpf نوشته:  
(2014-07-20 ساعت 15:56)alisarvareharchiabi نوشته:  

بله ميتونين بريد تو ساتي uscis و مطالب مربوط به green card holder رابخونيد اونجا نوشته كه چه مداركي ميخواد

اگه سایت uscis رو کامل مطالعه بفرمایید متوجه میشین که یک فرزند گرین کارتی تا زمانی که سیتیزن نشده نمیتوه برای پدر و مادرش تقاضای گرین کارت کنه.ولی میتونن به صورت توریست با ویزای ویزیتوری برای دیدن فرزندشون به آمریکا برن.مثلا یک خانم به خاطر بارداری و زایمان میتونه تقاضا کنه که مادرش بیاد و 6 ماه ویزا بهش میدن و بعد از اون هم میتونه 6 ماهه دیگه تمدید کنه ولی گرین کارت تا موقع سیتیزنی خیر.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، sce ، shandiz ، پدی ، nedaba ، ani_sheiton
دوستان افرادی که کلیرمیشن آیا باید مجددا در سایت ptt ریجستر کنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-07-30 ساعت 16:16)mok3 نوشته:  دوستان افرادی که کلیرمیشن آیا باید مجددا در سایت ptt ریجستر کنند؟

خیر ، فقط رونوشت رسید ثبت نام پستو روز مراجعه به سفارت همراهتون باشه و مجددا با پاس تحویل بدید.
بعید نیست قبلی رو گم کرده باشن !
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، smpf ، Shahabpk ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان