موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
شما تمام تاخیرات رو حساب کنید به صبح نمیرسین. مثل ما بعداز ظهر برید و نگران نباشید چون جوابش حاضر میشه. البته اگه بتونید گرفتن جوابش رو به شخصیکه میخواد شما رو ببره ابوظبی بسپارید خیلی بنفعتونه
[/quote]
پس اگر بعد ازظهر برم برای عصر روز بهد حتمن آماده میشه؟
بعد منظورتون اینه که از لحاظ زمان و هزینه به نفعم هست؟
باز هم ممنون.
Doctor of Audiology Student
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مبارك باشه دوست عزيز.بسيار مشعوفمان كرديد.انشالله تا آخرش پروردگار حامي شما باشد و ما را نيز دريابد!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم چندتا توصیه مهم برای سفارت حتما حتما دلار خرد همراه داشته باشید تا الکی اونجا معطلتون نکنند. در مورد کلیرنس ازشون سوالی نکنید چون هیچ اطلاع دقیقی ندارند و همش رو از روی شانس جواب میدن. اصلا دست سفارت نیست پروسه کلیرنس. در مورد nmc این هفته دکتر شوکلا اصلا نبود و همش بچه ها بین روز ها پاسکاری میشدن و بعضا به خاطر نزدیک شدن به مصاحبه جریمه اورژانسی شدن نتیجه رو می خوردن و براشون حدود 700 درهم در میومد به جای 425 اما یکی از دوستان که نامه وقت گرفتن همراهش بود رو نتونستند جریمه کنند چون وقت قبلی داشت. برای من سونیتا معاینه رو انجام داد و اصلا به واکسن ها گیر نداد کلا به نظرم خیلی خیلی از شوکلا بهتر بود. با ملیکا خیلی میشه چونه زد سر قیمت اگر 1 نفر باشید 150 تا و اگه بیشتر باشید با نفری 100 تا هم میبره تا ماشین رو پر کنه هر روز هم تقریبا به nmc سر میزنه و مشاور فارسی زبون اونجاس و میتونین اونجا پیداش کنید شمارشم دیگه همه جا گذاشتن من الان دم دستم نیست بهتون بدم. و خیلی هم سر وقت می بره اما حواستون باشه چون ملیکا معروف شده یه خانم محمدی نامی یه بار از اسمش سوء استفاده کرده و خودش رو حای ایشون جا زده و با شارلاتان بازی کلی پول تلکه کرده. وارد دوبی میشید لیدرهای تورهای ایرانی فقط به چشم کیسه پول به شما نگاه میکنند و وظیفتون میدونن که پولهاتونو بدین بهشون تا چند تا تور مسخره از جمله کشتی کروز ببرنتون! زرنگ باشید و حتی الامکان از تورهای خارجی استفاده کنید متاسفانه هم وطنانمون تو دوبی بیشتر از اجانب گوش میبرن! سوالی داشتید در خدمتم
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی از شما می دونه که از دبی با چه روشی میشه رفت شارجه ؟ آخه یکی از دوستان ما رو به خونش دعوت کرده و گفته هتل نگرید . حالا می خوام ببینم برای تنظیم کردن زمان رفتن به nmc وسفارت چه قدر وقت بزارم و با چی برم؟ ممنون
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 19:39)payman115 نوشته: سلام دوستان می خواستم بدونم کسی از شما می دونه که از دبی با چه روشی میشه رفت شارجه ؟ آخه یکی از دوستان ما رو به خونش دعوت کرده و گفته هتل نگرید . حالا می خوام ببینم برای تنظیم کردن زمان رفتن به nmc وسفارت چه قدر وقت بزارم و با چی برم؟ ممنون
با سلام
فاصله دبی تا شارجه (منظور مرکز شهر تا مرکز شهر ) حدود 15 تا 20 کیلومتر و ارتباط زمینی (اتوبوس و تاکسی) برقراره.
فاصله زمانی هم بستگی به ساعت تردد داره چون در بعضی ساعت ها ترافیک سنگینی داره.باید با دوستتون هماهنگ کنید چون ساکن اونجاست بهتر از هر کسی شما را راهنمایی می کنه.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .دوستان کسی میدونه چه روزهایی سفارت ابوظبی تعطیله؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-01 ساعت 02:59)lida55 نوشته: (2014-02-28 ساعت 21:10)Sam2014 نوشته: (2014-02-28 ساعت 19:39)payman115 نوشته: سلام دوستان می خواستم بدونم کسی از شما می دونه که از دبی با چه روشی میشه رفت شارجه ؟ آخه یکی از دوستان ما رو به خونش دعوت کرده و گفته هتل نگرید . حالا می خوام ببینم برای تنظیم کردن زمان رفتن به nmc وسفارت چه قدر وقت بزارم و با چی برم؟ ممنون
با سلام
فاصله دبی تا شارجه (منظور مرکز شهر تا مرکز شهر ) حدود 15 تا 20 کیلومتر و ارتباط زمینی (اتوبوس و تاکسی) برقراره.
فاصله زمانی هم بستگی به ساعت تردد داره چون در بعضی ساعت ها ترافیک سنگینی داره.باید با دوستتون هماهنگ کنید چون ساکن اونجاست بهتر از هر کسی شما را راهنمایی می کنه.
موفق باشید.
تا جایی که میدونم شارجه هم یک NMC داره اما نمی دونم مورد تایید سفارت هست یا نه؟
با سلام
فهرست پزشکان معتمد برای س ف ا ر ت ابوظبی را از اینجا ببینید.
ظاهراً شارجه تو لیست نمی باشد.
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من هفته چهارم آپریل مصاحبه دارم هفته پیش می خواستم بلیط سیستمی ماهان بگیرم 707 هزاز تومان بود دست دست کردم نگرفتم حالا امروزخواستم بگیرم شده یک میلیون و هفت هزاز تومان!!!!!!! نمی دونم چرا یهو انقد گرون شده؟؟؟ حالا چیکار کنم؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ