کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-27 ساعت 16:54)شاپرک نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 11:14)farshad varaste نوشته:  سلام دوستان. برای بار چندم عرض کنم که nmc چون یه بیمارستانه و 24 ساعته بازه نیازی به تعیین وقت قبلی نداره شما صبح از ساعت 9 تا 13.30 و بعد از ظهر از ساعت 16 میتونید مراجعه کنید. در مورد وقتیکه گرفتین اصلا نگران نباشید چون اصلا برای شما وقتی تعیین نشده و رفتن یا نرفتنتون براشون مهم نیست. در مورد هتل در ابوظبی هم خیلی بحث شده و با خوندن پاسخهای قبلی میتونید به جمع بندی برسین. خوندن سفرنامه ها بهترین و کاملترین منبع برای سفر به اماراته که توصیه میکنم حتما مطالعه کنید. به امید ویزای یکضرب برای همتون

سلام
شما مطمئن هستین که میشه تا 1:30 رفت. من زنگ زدم گفت تا قبل از 12 صبح. من دارم با پرواز ایران ایر 7 صبح می رم. رسیدن 9:45 اما احتمالن تا 11 بیرون فرودگاه باشم. به نظرتون می رسم مستقیم برم بیمارستان یا نه؟ نگرانم جوابش 1 روزه حاضر نشه!!
شما تمام تاخیرات رو حساب کنید به صبح نمیرسین. مثل ما بعداز ظهر برید و نگران نباشید چون جوابش حاضر میشه. البته اگه بتونید گرفتن جوابش رو به شخصیکه میخواد شما رو ببره ابوظبی بسپارید خیلی بنفعتونه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: شاپرک ، soli asali ، Parand_r
شما تمام تاخیرات رو حساب کنید به صبح نمیرسین. مثل ما بعداز ظهر برید و نگران نباشید چون جوابش حاضر میشه. البته اگه بتونید گرفتن جوابش رو به شخصیکه میخواد شما رو ببره ابوظبی بسپارید خیلی بنفعتونه
[/quote]

پس اگر بعد ازظهر برم برای عصر روز بهد حتمن آماده میشه؟
بعد منظورتون اینه که از لحاظ زمان و هزینه به نفعم هست؟
باز هم ممنون.
Doctor of Audiology Student
Cool
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-27 ساعت 17:37)شاپرک نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 17:24)farshad varaste نوشته:  

پس اگر بعد ازظهر برم برای عصر روز بهد حتمن آماده میشه؟
بعد منظورتون اینه که از لحاظ زمان و هزینه به نفعم هست؟
باز هم ممنون.
[/quote]
آره تا فردا شبش آماده میشه. بله از لحاظ زمان و هزینه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، شاپرک
دوستان عزیز سلام
ما هم تونستیم ویزا رو یک ضرب بگیریم . ممنون از همه دوستانی که سوالاتم و جواب دادن و باعث شدن با دید کامل به دوبی برم و برام مصاحبه آماده بشم .
طبیعتا هفته آخر دچار هیجان و استرس شدم ولی واقعا بدون اغراق این روند بسیار سریع و راحت انجام شد .
من همسرم و بچه های 6 و 4 ساله ام چیزی حدود 5 ساعت توی nmc گذروندیم تا کارهامون انجام شد . وقت قبلی نداشتیم و این هیچ اهمیتی نداشت چون اساسا هر کس زودتر بیاد و پاسشو تحویل بده سریعترم کارش انجام میشه.
روز مصاحبه ساعت 5 از دوبی حرکت کردیم و 6:30 جلوی سفارت بودیم . نفر ششم . ساعت 7 پاسهارو کنترل کردن و داخل شدیم . همه افراد پشت کانتر فارسی بلدن و حتی بعضیهاشون ایرانی بودن . بنابراین اصلا نگران زبان نباشید .
خانمی که مدارک رو تحویل میگرفت اول مدارک برنده . سپس همسر و در نهایت بچه هارو گرفت . چیزی حدود 20 تا 25 دقیقه طول کشید . دوباره منتظر شدیم تا نوبتمون بشه .
مصاحبه ما با یک خانم جوان نیتیو از پشت کانتر انجام شد . حتی توی اتاق هم نرفتیم . کمتر از 4 دقیقه .
چرا سربازی نرفتی ؟
چرا آمریکا؟
شرکت چه کاری انجام میده ؟

در نهایت خواست که دو روز بعد بریم و پاسهامون رو تحویل بگیریم . مدرک دانشگاه من موقت آزاد بود حتی نگاشم نگرد .
به همین سادگی . اگر سوالی بود حتما سعی میکنم جواب بدم .
Big Grin
مبارك باشه دوست عزيز.بسيار مشعوفمان كرديد.انشالله تا آخرش پروردگار حامي شما باشد و ما را نيز دريابد!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، m.sabet ، farshad varaste ، pari pari ، shadi2014
دوستان عزیزم چندتا توصیه مهم برای سفارت حتما حتما دلار خرد همراه داشته باشید تا الکی اونجا معطلتون نکنند. در مورد کلیرنس ازشون سوالی نکنید چون هیچ اطلاع دقیقی ندارند و همش رو از روی شانس جواب میدن. اصلا دست سفارت نیست پروسه کلیرنس. در مورد nmc این هفته دکتر شوکلا اصلا نبود و همش بچه ها بین روز ها پاسکاری میشدن و بعضا به خاطر نزدیک شدن به مصاحبه جریمه اورژانسی شدن نتیجه رو می خوردن و براشون حدود 700 درهم در میومد به جای 425 اما یکی از دوستان که نامه وقت گرفتن همراهش بود رو نتونستند جریمه کنند چون وقت قبلی داشت. برای من سونیتا معاینه رو انجام داد و اصلا به واکسن ها گیر نداد کلا به نظرم خیلی خیلی از شوکلا بهتر بود. با ملیکا خیلی میشه چونه زد سر قیمت اگر 1 نفر باشید 150 تا و اگه بیشتر باشید با نفری 100 تا هم میبره تا ماشین رو پر کنه هر روز هم تقریبا به nmc سر میزنه و مشاور فارسی زبون اونجاس و میتونین اونجا پیداش کنید شمارشم دیگه همه جا گذاشتن من الان دم دستم نیست بهتون بدم. و خیلی هم سر وقت می بره اما حواستون باشه چون ملیکا معروف شده یه خانم محمدی نامی یه بار از اسمش سوء استفاده کرده و خودش رو حای ایشون جا زده و با شارلاتان بازی کلی پول تلکه کرده. وارد دوبی میشید لیدرهای تورهای ایرانی فقط به چشم کیسه پول به شما نگاه میکنند و وظیفتون میدونن که پولهاتونو بدین بهشون تا چند تا تور مسخره از جمله کشتی کروز ببرنتون! زرنگ باشید و حتی الامکان از تورهای خارجی استفاده کنید متاسفانه هم وطنانمون تو دوبی بیشتر از اجانب گوش میبرن! سوالی داشتید در خدمتم
(2014-02-27 ساعت 10:25)m.sabet نوشته:  سلام دوستان، یه درخواست دارم از کسایی که هفته آینده (10 اسفند به بعد) عازم دوبی هستن. اگر لطف کنید تو پیام خصوصی بهم اطلاع بدین ممنون میشم. پیشاپیش مچکرم.
نیست یاری دهنده ای که مرا یاری دهد عایا؟؟؟ Shy
تشکر کنندگان:
(2014-02-28 ساعت 12:57)m.sabet نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 10:25)m.sabet نوشته:  سلام دوستان، یه درخواست دارم از کسایی که هفته آینده (10 اسفند به بعد) عازم دوبی هستن. اگر لطف کنید تو پیام خصوصی بهم اطلاع بدین ممنون میشم. پیشاپیش مچکرم.
نیست یاری دهنده ای که مرا یاری دهد عایا؟؟؟ Shy

دوست عزیز توی تاپیک انتظار برای مصاحبه یا بولتن ویزا پیام بذارین
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، m.sabet ، قصه گو
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی از شما می دونه که از دبی با چه روشی میشه رفت شارجه ؟ آخه یکی از دوستان ما رو به خونش دعوت کرده و گفته هتل نگرید . حالا می خوام ببینم برای تنظیم کردن زمان رفتن به nmc وسفارت چه قدر وقت بزارم و با چی برم؟ ممنون
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، قصه گو
(2014-02-28 ساعت 19:39)payman115 نوشته:  سلام دوستان می خواستم بدونم کسی از شما می دونه که از دبی با چه روشی میشه رفت شارجه ؟ آخه یکی از دوستان ما رو به خونش دعوت کرده و گفته هتل نگرید . حالا می خوام ببینم برای تنظیم کردن زمان رفتن به nmc وسفارت چه قدر وقت بزارم و با چی برم؟ ممنون
با سلام
فاصله دبی تا شارجه (منظور مرکز شهر تا مرکز شهر ) حدود 15 تا 20 کیلومتر و ارتباط زمینی (اتوبوس و تاکسی) برقراره.
فاصله زمانی هم بستگی به ساعت تردد داره چون در بعضی ساعت ها ترافیک سنگینی داره.باید با دوستتون هماهنگ کنید چون ساکن اونجاست بهتر از هر کسی شما را راهنمایی می کنه.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، قصه گو ، EKAM ، inforfang
با سلام .دوستان کسی میدونه چه روزهایی سفارت ابوظبی تعطیله؟
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali
(2014-03-01 ساعت 00:29)ramin25 نوشته:  با سلام .دوستان کسی میدونه چه روزهایی سفارت ابوظبی تعطیله؟

جمعه و شنبه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: m.sabet ، behfaza ، قصه گو ، Sam2014 ، soli asali ، m_yek
(2014-02-28 ساعت 21:10)Sam2014 نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 19:39)payman115 نوشته:  سلام دوستان می خواستم بدونم کسی از شما می دونه که از دبی با چه روشی میشه رفت شارجه ؟ آخه یکی از دوستان ما رو به خونش دعوت کرده و گفته هتل نگرید . حالا می خوام ببینم برای تنظیم کردن زمان رفتن به nmc وسفارت چه قدر وقت بزارم و با چی برم؟ ممنون
با سلام
فاصله دبی تا شارجه (منظور مرکز شهر تا مرکز شهر ) حدود 15 تا 20 کیلومتر و ارتباط زمینی (اتوبوس و تاکسی) برقراره.
فاصله زمانی هم بستگی به ساعت تردد داره چون در بعضی ساعت ها ترافیک سنگینی داره.باید با دوستتون هماهنگ کنید چون ساکن اونجاست بهتر از هر کسی شما را راهنمایی می کنه.
موفق باشید.

تا جایی که میدونم شارجه هم یک NMC داره اما نمی دونم مورد تایید سفارت هست یا نه؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، EKAM ، soli asali
(2014-03-01 ساعت 02:59)lida55 نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 21:10)Sam2014 نوشته:  
با سلام
موفق باشید.

تا جایی که میدونم شارجه هم یک NMC داره اما نمی دونم مورد تایید سفارت هست یا نه؟
با سلام
فهرست پزشکان معتمد برای س ف ا ر ت ابوظبی را از اینجا ببینید.
ظاهراً شارجه تو لیست نمی باشد.
با تشکر
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: farshad varaste ، amin arefi ، soli asali ، قصه گو ، m_yek ، ariyo 2014
من هفته چهارم آپریل مصاحبه دارم هفته پیش می خواستم بلیط سیستمی ماهان بگیرم 707 هزاز تومان بود دست دست کردم نگرفتم حالا امروزخواستم بگیرم شده یک میلیون و هفت هزاز تومان!!!!!!! نمی دونم چرا یهو انقد گرون شده؟؟؟ حالا چیکار کنم؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، m_yek

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان