موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز.
يك مورد اورژانس برام پيش اومد كه گفتم ازتون كمك بگيرم.
هتلي كه از بوكينگ گرفته بودم چون با كرديت انجامش داده بودم مشكلي براش پيش اومده شايد كنسل شه. حالا گفتم شايد سبب خير هم شد چون همسرم همش ميگفتن كاش ابوظبي بريم كه نخواسم صبح زود پاشيم. حالا اگر لطف كنين چند تا هتل خوب تو ابوظبي معرفي كنين ممنون ميشم. هتل دوبي ما ٤ ستاره هست و با ٧٦٨ درهم گرفته بودمش
سوال دوم اينكه من از دكتر شوكلا وقت گرفته بودم اشكال نداره كنسل كنم و حالا ميشه از ابوظبي وقت گرفت؟
پيشاپيش ممنونم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من هفته سوم آپریل مصاحبه دارم از حالا میخوام هتل را رزرو کنم ولی نمیدونم چتد روز بگیرم اگه خدا بخواد شرایط یک ضرب را دارم من مصاحبم روز چهارشنبه افتاد به نظرتون چند روز هتل را رزرو کنم ؟؟؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-27 ساعت 00:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-27 ساعت 00:30 توسط atriana.)
راستی دوستان کسی خبر نداره که هنوز در فرودگاه سیم کارت رایگان می دن یا نه؟
(2014-02-27 ساعت 00:08)m_yek نوشته: سلام دوستان عزیز
من هفته سوم آپریل مصاحبه دارم از حالا میخوام هتل را رزرو کنم ولی نمیدونم چتد روز بگیرم اگه خدا بخواد شرایط یک ضرب را دارم من مصاحبم روز چهارشنبه افتاد به نظرتون چند روز هتل را رزرو کنم ؟؟؟
سلام
امیدورام که یکضرب بگیرین. طبق فرمایشات دوستان و با توجه به اینکه مصاحبه شما چهارشنبه است به امید خدا ویزاتون را یکشنبه یا دوشنبه هفته بعد می گیرین.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-02-26 ساعت 22:48)Parand_r نوشته: سلام دوستان عزيز.
هتلي كه از بوكينگ گرفته بودم چون با كرديت انجامش داده بودم مشكلي براش پيش اومده شايد كنسل شه. حالا گفتم شايد سبب خير هم شد چون همسرم همش ميگفتن كاش ابوظبي بريم كه نخواسم صبح زود پاشيم. حالا اگر لطف كنين چند تا هتل خوب تو ابوظبي معرفي كنين ممنون ميشم. هتل دوبي ما ٤ ستاره هست و با ٧٦٨ درهم گرفته بودمش
سوال دوم اينكه من از دكتر شوكلا وقت گرفته بودم اشكال نداره كنسل كنم و حالا ميشه از ابوظبي وقت گرفت؟
پيشاپيش ممنونم.
ما نووتل بودیم کنار آیبیس.4 ستاره و تا سفارت ده دقیقه باماشین و همیشه هم تاکسی دم دره!! از بوکینگ گرفتیم.راضی بودیم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-02-27 ساعت 01:33)Parand_r نوشته: (2014-02-27 ساعت 01:13)قصه گو نوشته: (2014-02-26 ساعت 22:48)Parand_r نوشته: سلام دوستان عزيز.
پيشاپيش ممنونم.
ما نووتل بودیم کنار آیبیس.4 ستاره و تا سفارت ده دقیقه باماشین و همیشه هم تاکسی دم دره!! از بوکینگ گرفتیم.راضی بودیم.
خيلي ممنون از جوابتون. ما الان بين نووتل و سيتي سيزن ٤ ستاره شك داريم.
اينطور كه متوجه شدم سيتي سيزن اينترنتش مجاني هست و محلش از نظر دسترسي بهتره ولي نووتل انگار نوسازتر و شيك تره و ارزونتر.
نووتل اينترنتش ميشه بگين چه هزينه اي داشت؟ بازهم سپاسگزارم.
اینترنت پر سرعت و رایگان.تو سایت بوکینگ میتونید ببینید و واقعا" شیکه.ما بدون صبحانه گرفتیم.اما میتونید از رستوران درخواست نان تازه کنید که فوق العاده است.ما کلی خوراکی با خودمون برده بودیم از جمله پنیر و گردو
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-27 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-28 ساعت 12:52 توسط m.sabet.)
سلام دوستان، یه درخواست دارم از کسایی که هفته آینده (10 اسفند به بعد) عازم دوبی هستن. اگر لطف کنید تو پیام خصوصی بهم اطلاع بدین ممنون میشم. پیشاپیش مچکرم.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. برای بار چندم عرض کنم که nmc چون یه بیمارستانه و 24 ساعته بازه نیازی به تعیین وقت قبلی نداره شما صبح از ساعت 9 تا 13.30 و بعد از ظهر از ساعت 16 میتونید مراجعه کنید. در مورد وقتیکه گرفتین اصلا نگران نباشید چون اصلا برای شما وقتی تعیین نشده و رفتن یا نرفتنتون براشون مهم نیست. در مورد هتل در ابوظبی هم خیلی بحث شده و با خوندن پاسخهای قبلی میتونید به جمع بندی برسین. خوندن سفرنامه ها بهترین و کاملترین منبع برای سفر به اماراته که توصیه میکنم حتما مطالعه کنید. به امید ویزای یکضرب برای همتون
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد