موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سایت سفارت ابوظبی جایی نداره که زمان مصاحبه رو نوشته باشه یا مثلا بنویسه این کیس آماده مصااحبه است یه چیزی مثل سایت سیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 22:49)قصه گو نوشته: armin021
من اگر جای خانم رحیمی بودم می گفتم:میتونستی بریزی رو فلش بری بیرون پرینت بگیری!!
اینو گفتم چون ما هم از بوکینگ هتل گرفتیم و ما هم پرینتر نداشتیم!!
ای بابا، میگن یه ویروسایی هست بسیار ناقولا. اعتماد نمیشه کرد که!
خانم رحیمی ضمانت میکرد فلشم ویروس نگیره؟ هه!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 23:05)rtt نوشته: (2014-02-25 ساعت 22:30)armin021 نوشته: (2014-02-25 ساعت 02:52)mohammad19911991 نوشته: (2014-02-24 ساعت 19:55)mjarim نوشته: (2014-02-24 ساعت 02:32)mohammad19911991 نوشته: خوشون که ادعا میکنن واچر آنی میدن ولی فکر نمیکنم اینطور باشه،
منم میخام از بریم سفر بگیرم ... لطفا نتیجه رو بگین بچه ها از نگرانی در بیان ...
باشه حتما
ولی اینطور که خانومه گفت فکر نکنم مشکلی باشه.
حرفاش منطقی بود
دوستان من الان میخاستم از بریم سفر رزرو کنم، به مرحله ی پرداخت اینترنتی که رسیدم دامینش رو با دامین بانک ملت چک کردم و یکی نبود
بریم سفر :
https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/payme...24E5D4DCAF
خرید شارژ با بانک ملت :
https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel...7725235D99
دروازه پرداخت اینترنتی به پرداخت ملت با استفاده از پروتکل امن SSL به مشتریان خود ارایه خدمت نموده و با آدرس https://pgw.bpm.bankmellat.ir شروع می شود. خواهشمند است به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی پیش از ورود هرگونه اطلاعات، آدرس موجود در بخش مرورگر وب خود را با آدرس فوق مقایسه نمایید و درصورت مشاهده هر نوع مغایرت احتمالی، موضوع را با ما درمیان بگذارید.
با این وجود باید بگم من هیچ رکورد بدی از این سایت چه تو مهاجر سرا و چه اپلای ابرود ندیدم ... ولی علت این ناهمخونی رو هم متوجه نمیشم ...
سلام دوست من
راستش من اول میخواستم از این سایت بوکینگ هتل بگیرم، ولی دیدم من که کریدیت ندارم و به دنگ و فنگش نمیارزه.
آخرش با سایت بریم سفر آشنا شدم. اولش کلی ترسیدم اعتماد کنم. رفتم تو قسمت تماس با ما تو خد سایت، تلفنشون رو گرفتم، یه خانمی گوشی و برداشت و گفت آژانس شهرزاد بفرمایید. بد راجع به سایت ازش پرسیدم، گفت مال ماست و اطمینان داشته باشید و آنلاین انجام بدین. راستش بازم ترسیدم کلی پول بی زبون و بریزم تو حسابی که نمیدونم مال کیه! دوباره زنگ زدم آدرس گرفتم و حضوری رفتم. آدرسش تو خیابون عباس آباد یعنی همون بهشتی الان، کوچه سهند بود. تابلو هم داشت و نوشته بود آژانس مسافرتی شهرزاد. رفتم تو، یه آژانس خوبی هم به نظر میومد و کلی هم کارمند داشت. گفتم میخوام هتل رزرو کنم و تو سایتتون هتل و انتخاب کردم. پشت کانتر یه خانم محترمی نشستم به اسم رحیمی پور. گفت چرا از سایتمون آنلاین نگرفتی، روم نشد بگم اعتماد نکردم، الکی گفتم چون پرینتر نداشتم برای چاپ واچر. راستش همچین بیجا هم نگفتم، چون واقعا پرینتر ندارم. خلاصه کلی راهنماییم کرد و کمکم کرد بهترین انتخابها رو داشته باشم و در آخر پولشو همون جا کارت کشیدم و واچر هتل و پرینت گرفتن. بهم دادن. و این اطمینان و بهم دادن که حله و با خیال راحت برو سفر.
اگه شما هم تهران باشین میتونین حضوری برین، ولی دقت کنین نگین پرینتر نداشتین که این کلک قدیمی شد.
مخلص، عبد، عبید، کوچیک، موچیک...
دوست عزیز حالا کدوم هتلو رزرو کردین بعد از همه این حرفا؟؟؟؟؟؟؟؟
من قرار بر این شد برم دبی هتل ibis city center چهار روز. بعد یه شب هتل تو ابوظبی به اسم centro capital centre by rotana نزدیک سفارت که پیاده برم. بعد مصاحبه هم سه روز هتل تو منطقه البرشا، نزدیک جبل علی به که اونم باز از همون هتلهای زنجیره ای ibis هستش به اسم ibis al barsha. گویا همشون سه ستارن و متعلق به شرکت accor که فرانسویه و خدمات. مدیریتش خوبه. جمعا فکر کنم ۲ میلیون شد قیمتشون.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مصاحبه ما هفته دوم عيد شده تور خيلي گرونه هتل سيتي سيزن نفري 3ميليون در مياد بليط سيتمي هم مي گن تو عيد ندارن؟ كسي اين هتل را رفته؟ چه جوريه؟ خوبه؟ چند شب بگيرم ؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-13 ساعت 16:15)hamid.eng نوشته: دوستان مصاحبه ما مصادف شده با هفته دوم عید نوروز...با توجه به افزایش قیمت تورها در عید لطفا اگر تور با قیمت مناسب سراغدارید لطفا به من معرفی کنید باسپاس
سلام ما هم هفته دوم عيد هستيم من از آزانس جشنواره گشت قيمت گرفتم از همه بهتر بود
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مبلغ ارز دولتی واسه دبی نفری چند دلاره الان؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug