کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-04 ساعت 23:20)amaka747 نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 20:58)elierra نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 10:39)EKAM نوشته:  با تشكر از دوستان خوب 2013 مطالبي كه تا حالا خوندم ...

1. اصلا دارو بدون نسخه با خودتون نبريد حتي استامينوفن ...

2.به پیشنهاد دوستان گواهینامه بین المللی بگیرید تا بتونید ماشین اجاره کنید و اگه قصد استفاده از مترو رو دارید کارت نقره ای 20 درهم بخرين.

3.حتما تو فرودگاه سیم کارت بخرید که تماستون ارزونتر باشه.

4. مدارک لازم به پست نيست و روز مصاحبه با خودتون می برید.
5. اطلاعات مديكال NMC دكتر شوكلا (فقط روز جمعه تعطيله)
New Medical Center
P. O. Box 7832 Dr. Sandhya Shenoy DUBAI Dr. Dineshkumar Shukla TEL. NO: 04-2683131 FAX NO: 04-2682353 EMAIL: nmchospt@emirates.net.ae
6. باید حتما csc رو ثبت نام کنید (پست دبي انتخاب كنيد)
7.براي رفت آمد به ابوظبي ميشه از خانمي بنام مليكا با تلفن 0567889083- 0557388634 كمك گرفت.
8.براي انتخاب هتل مناسب سايت booking رو چك كنيد.

ما هفته پیش تو NMC مدیکال داشتیم. خودشون گفتن که 7 روز هفته 24 ساعته بازن.

آقا ما بالاخره نفهمیدیم ثبت نام توی سایت CSC برای ابوظبی لازم هست یا نه ؟

من برای همین کار الان وارد سایت مربوطه شدم !
و جالبه بدونید که دیگه گذینه لاتاری و پست وجود نداره برای امارات و فقط این سایت برای متقاضیان نامزدی و ازدواج برای تعیین وقت هست !!!
پس احتیاجی نیست !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amaka747 ، قصه گو ، amin arefi ، azadeh2014 ، farshad varaste ، aaraam
سلام به همگی
من الان تازه از فرودگاه رسیدم تهران.
دیروز ویزا رو ازسفارت گرفتم. یه ضرب.
به امید خدا هر چه سریعتر میام سفرنامه رو مینویسم.
موفق باشین.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
(2014-03-05 ساعت 03:01)philter نوشته:  سلام به همگی
من الان تازه از فرودگاه رسیدم تهران.
دیروز ویزا رو ازسفارت گرفتم. یه ضرب.
به امید خدا هر چه سریعتر میام سفرنامه رو مینویسم.
موفق باشین.

تبريك دوست عزيز.بدون كه قلب تك تك ما رو شاد كرديد.هميشه خوش خبر باشيدBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: amin arefi ، philter ، nasim ، poem ، ffrfar ، soli asali ، m_yek
(2014-03-04 ساعت 12:00)amaka747 نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 11:51)m.sabet نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 11:35)amaka747 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 19:07)shilan نوشته:  ما ایر عربیا گرفتیم 453 تومان. به این پروازا تو دنیا میگن اقتصادی حداقل قیمت با حداقل امکانات .حتی پذیرایی تو هواپیما نداره اگه بخوای باید پول بدی بخری برا هر چیز اضافه پول می گیرن ولی هواپیماهاش نسبتا نو هستن و ما برا همین با اونا میریم چون شیراز نه ماهان نه امارات نداره . البته قیمتش تو تاریخای جمعه و تعطیلات گرون میشه .

ایرعربیا میره شارجه ..خیلی کارتونو سخت کردین با این کار چرا این قدر عجله کردین از شیراز یک روز در میان هواپیمایی آسمان پرواز داره به دوبی با هواپیمای فوکر ۱۰۰ که خیلی پیشرفته هست

آسمان از دوبی به شیراز هر روز پرواز داره. من بهتون پیشنهاد میکنم بلیطش رو به صورت آنلاین از سایت تاپ تورز و به آدرس www.ttgroup.ir خریداری کنید. فقط سریعتر اقدام کنید تا کلاس های ارزونش پر نشده باشه. من رفت و برگشت رو 48500 تومن خریدم.

آره عزیزآسمان حرف نداره...دوستان به هیچ وجه با ایر عربیا نرید و اشتباه نکنید چون این کار الافی زیادی داره توی فرودگاه شارجه بعدشم خدا تومن باید پول بدید از شارجه برید دبی

دوستان عزیز پروازای ایران به جز ماهان همه قدیمی هستن و ما اونجا میریم پیش فامیل نزدیک و مشکل مسیر تا دبی رو نداریم امیدوارم همه راحت و سلامت بریم و برگردیم .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، m.sabet ، amin arefi
(2014-03-04 ساعت 15:04)maryam1 نوشته:  من خودم عربیا گرفتم هنوز نرفتم... برای رفتن دبی یا ابوظبی برای ساعت 7 غروب اتوبوس دارند ده درهم میشه هشت هزار تومن. همین آژانس با بلیط و ویزا بصورت پکیج فروخت. همونطور که گفتم پرواز5.5 عصر میشینه..من آپشن بهتری نداشتم برای شب عید
(2014-03-04 ساعت 12:00)amaka747 نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 11:51)m.sabet نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 11:35)amaka747 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 19:07)shilan نوشته:  ما ایر عربیا گرفتیم 453 تومان. به این پروازا تو دنیا میگن اقتصادی حداقل قیمت با حداقل امکانات .حتی پذیرایی تو هواپیما نداره اگه بخوای باید پول بدی بخری برا هر چیز اضافه پول می گیرن ولی هواپیماهاش نسبتا نو هستن و ما برا همین با اونا میریم چون شیراز نه ماهان نه امارات نداره . البته قیمتش تو تاریخای جمعه و تعطیلات گرون میشه .

ایرعربیا میره شارجه ..خیلی کارتونو سخت کردین با این کار چرا این قدر عجله کردین از شیراز یک روز در میان هواپیمایی آسمان پرواز داره به دوبی با هواپیمای فوکر ۱۰۰ که خیلی پیشرفته هست

آسمان از دوبی به شیراز هر روز پرواز داره. من بهتون پیشنهاد میکنم بلیطش رو به صورت آنلاین از سایت تاپ تورز و به آدرس www.ttgroup.ir خریداری کنید. فقط سریعتر اقدام کنید تا کلاس های ارزونش پر نشده باشه. من رفت و برگشت رو 48500 تومن خریدم.

آره عزیزآسمان حرف نداره...دوستان به هیچ وجه با ایر عربیا نرید و اشتباه نکنید چون این کار الافی زیادی داره توی فرودگاه شارجه بعدشم خدا تومن باید پول بدید از شارجه برید دبی
به نظر من کار خوبی کردید
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-04 ساعت 00:44)soli asali نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 23:46)elierra نوشته:  سلام
من و همسرم ماه فوریه در ابوظبی وقت مصاحبه لاتاری داشتیم .
...
ما سفر خوب و راحتی داشتیم. برای همه دوستان ارزوی موفقیت دارم.
دوست عزیز ممنون که لطف کردی و سفرنامه خوب و کاملی نوشتی ، وای :
1- سفر نامه اینجا نمینوسن.. Smile
2- مگه میشه کسی فرمها رو پست نکنه ولی وقته سفارت بدن بهش ؟؟؟؟؟!!!!!اگه پست نکنه که kcc نامه دعوت نمیده !

ما هم اگه خودمون نمیدیدیم باورش برمون سخت بود.
در ضمن برای کسانی که نگران پرکردن حساب بانکی شون هستند و میخوان ارقام نجومی بریزن تو حسابشون بگم که ما دو تا تاییدیه انگلیسی موجودی از بانک گرفتیم هرکدوم تقریبا 30000 دلار. یک کم کمتر و بیشتر. مشکلی هم نداشتیم فعلا
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، قصه گو ، pari pari
از دوستانی که تجربه سفر به امارات رو دارن خواهشا راهنمایی کنید
من یه سری قرص همرام هست که هیچ کدوم جزو داروهای ممنوعه در امارات نیستن، متاسفانه نسخه رو دیر تهیه کردم و وقت نشد ترجمه و تایید کنم ...
به نظرتون بردن این قرصا دردسر سازه ؟؟؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-03-05 ساعت 23:02)elierra نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 00:44)soli asali نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 23:46)elierra نوشته:  سلام
من و همسرم ماه فوریه در ابوظبی وقت مصاحبه لاتاری داشتیم .
...
ما سفر خوب و راحتی داشتیم. برای همه دوستان ارزوی موفقیت دارم.
دوست عزیز ممنون که لطف کردی و سفرنامه خوب و کاملی نوشتی ، وای :
1- سفر نامه اینجا نمینوسن.. Smile
2- مگه میشه کسی فرمها رو پست نکنه ولی وقته سفارت بدن بهش ؟؟؟؟؟!!!!!اگه پست نکنه که kcc نامه دعوت نمیده !

ما هم اگه خودمون نمیدیدیم باورش برمون سخت بود.
در ضمن برای کسانی که نگران پرکردن حساب بانکی شون هستند و میخوان ارقام نجومی بریزن تو حسابشون بگم که ما دو تا تاییدیه انگلیسی موجودی از بانک گرفتیم هرکدوم تقریبا 30000 دلار. یک کم کمتر و بیشتر. مشکلی هم نداشتیم فعلا
فرستادن فرمها اولین قدم برای ابراز تمایل فرد به استفاده از این برنامه س. احتمالا فرمهایی که فرستادن اشتباهات زیادی داشته و تغییرات زیادی باید میدادن ازشون خواسته شده مجددا پر کنن.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi ، soli asali ، nedaba ، philter
سلام دوستان....
بلیط پروازهای ایر عربیا رو نمی شه تغییر نام داد تا برای یک نفر دیگه استفاده کنیم...؟ پرسیدم گفتند نمی شه گفتند تا یک سال قابل استفاده است... کسی اطلاعی داره... مرسی

تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-03-06 ساعت 16:23)A10A نوشته:  سلام دوستان....
بلیط پروازهای ایر عربیا رو نمی شه تغییر نام داد تا برای یک نفر دیگه استفاده کنیم...؟ پرسیدم گفتند نمی شه گفتند تا یک سال قابل استفاده است... کسی اطلاعی داره... مرسی

من اولین بار هست که میشنوم مگه اصلا پرواز دیگه ای رو میشه تغییر نام داد!؟ بلیت صادر میشه تا جایی‌ که من میدونم بد اگه میخواید یه نفر دیگه باهاش بره باید اون کنسل شه یکی‌ دیگه صادر شه! من تا حالا نشنیدم.
خوشحالم.
(2014-03-06 ساعت 12:19)mohammad19911991 نوشته:  از دوستانی که تجربه سفر به امارات رو دارن خواهشا راهنمایی کنید
من یه سری قرص همرام هست که هیچ کدوم جزو داروهای ممنوعه در امارات نیستن، متاسفانه نسخه رو دیر تهیه کردم و وقت نشد ترجمه و تایید کنم ...
این لیست داروهای ممنوعه هست اگر داروی شما جزو اینها نیست همون نسخه پزشک رو ببرین کافی هست البنه دبی داروخانه حتی توی مال ها هم هست طبقه زیرین NMC هم بود

بر اساس این گزارش فهرست داروهای ممنوعه عبارتند از متادون، فنتانیل، مورفین، پتیدین، كدئین، دكسترومتورفان، فنوباربیتال، باربیتالها، دیفنوكسیلات، آمفتامینها، متیل فنیدیت، مپربامات، آتینامات، پنتازوسین، آلپرازولام، كلنازپام، كلوبازام، دیازپام، استازولام، فلورازپام، لورازپام، میدازولام، اگزازپام، تمازپام، كلودیازپوكساید، استامینوفن كدئینه، آلپرازولام، آمانتادین، آمی تریپتیلین، آسپرین كدئینه، آتراكوریم، باكلوفن، بی پریدین، بی پریدین (قرص)، كلونازپام، دكسترومتورفان، كلرپرومازین، كلیدینیم سی، كلومیپرامین، دیازپام، دیفنوكسیلات، دكسپین، فلووكسامین، فلوكستین، فلوفتازین، فلوفنازین، هالوپریدول، هیدروكسی زین، ایمی پرامین، كتامین، لیتیوم كربنات، لورازپام، مپروبامات، متوكاربامول، میدازولام، نورتریپتیلین، اگزازپام، پانكورونیوم، تونیم كمپاند، پریمیدون، پروپوفول، رمیرون، تیوپنتال، تیوریدازین، تیوتیكس، ترامادول، تری فلوپرازین، تری هگزیفنیدیل، تریمیپرامین، والپروات سدیم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، amin arefi ، nedaba
(2014-03-06 ساعت 18:00)lida55 نوشته:  
(2014-03-06 ساعت 12:19)mohammad19911991 نوشته:  از دوستانی که تجربه سفر به امارات رو دارن خواهشا راهنمایی کنید
این لیست داروهای ممنوعه هست اگر داروی شما جزو اینها نیست همون نسخه پزشک رو ببرین کافی هست البنه دبی داروخانه حتی توی مال ها هم هست طبقه زیرین NMC هم بود

بر اساس این گزارش فهرست داروهای ممنوعه عبارتند از متادون، فنتانیل، مورفین، پتیدین، كدئین، دكسترومتورفان، فنوباربیتال، باربیتالها، دیفنوكسیلات، آمفتامینها، متیل فنیدیت، مپربامات، آتینامات، پنتازوسین، آلپرازولام، كلنازپام، كلوبازام، دیازپام، استازولام، فلورازپام، لورازپام، میدازولام، اگزازپام، تمازپام، كلودیازپوكساید، استامینوفن كدئینه، آلپرازولام، آمانتادین، آمی تریپتیلین، آسپرین كدئینه، آتراكوریم، باكلوفن، بی پریدین، بی پریدین (قرص)، كلونازپام، دكسترومتورفان، كلرپرومازین، كلیدینیم سی، كلومیپرامین، دیازپام، دیفنوكسیلات، دكسپین، فلووكسامین، فلوكستین، فلوفتازین، فلوفنازین، هالوپریدول، هیدروكسی زین، ایمی پرامین، كتامین، لیتیوم كربنات، لورازپام، مپروبامات، متوكاربامول، میدازولام، نورتریپتیلین، اگزازپام، پانكورونیوم، تونیم كمپاند، پریمیدون، پروپوفول، رمیرون، تیوپنتال، تیوریدازین، تیوتیكس، ترامادول، تری فلوپرازین، تری هگزیفنیدیل، تریمیپرامین، والپروات سدیم.
دوست عزیز نسخه شما حتما به زبان انگلیسی نوشته شده و نیازی به ترجمه نداره، دکترها هم همه جا همینقدر خوشخطن پس نگران نباشیدBig Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-03-06 ساعت 18:54)farshad varaste نوشته:  

دوست عزیز نسخه شما حتما به زبان انگلیسی نوشته شده و نیازی به ترجمه نداره، دکترها هم همه جا همینقدر خوشخطن پس نگران نباشیدBig Grin

تو خاورمیانه خوش خطترین دکتر ها دکتر های ایرانی هستند ×
ببینید دیگه عربا و هندیا و .... چی هستن Smile !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، نام کاربری somi ، farshad varaste ، pari pari ، sa_za
(2014-03-06 ساعت 18:54)farshad varaste نوشته:  

ممنون از شما
گواهی رو به فارسی نوشته و داروها رو به انگلیسی ...
پس یعنی دارو ممنوعه نباشه گیر نمیدن، بقیه دوستان اگر تجربه ای دارن در رابطه با داروهای مجاز ممنون میشم در اختیار بذارن
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، sa_za
سلام
من فقط ژلوفن تا حالا میبردم و هیچ وقت هم به مشکل نخوردم. لطفا در مورد داروهای کدئین دار خیییلی احتیاط کنید که خدای ناکرده به مشکل نخورید.
به امید ویزای یه ضرب برای تمامی دوستان Wink
ممنون از شما
گواهی رو به فارسی نوشته و داروها رو به انگلیسی ...
پس یعنی دارو ممنوعه نباشه گیر نمیدن، بقیه دوستان اگر تجربه ای دارن در رابطه با داروهای مجاز ممنون میشم در اختیار بذارن
[/quote]
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان