کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-10 ساعت 19:46)k.abbasi نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 16:07)shervin4d نوشته:  [quote='k.abbasi' pid='469273' dateline='1394451042']
باسلام خدمت دوستان من کارت پایان خدمتم رودادم برای تعویض وحدود5ماه است وگفتن برای اردیبهشت آماده میشه ومصاحبه مااواخرفروردین است لطفاراهنمائی فرمائیدآیاراهی است واگربدون کارت برم چی میشه ضمنا"امکان تغییرتاریخ مصاحبه روندارم ممنون میشم راهنمائی کنیدباتشکر

دوست عزیزم شما نقص مدرک می خورید و پروسه کلیرنستون شروع نمیشه بنابراین 2 راه دارید یا تاریخ مصاحبه رو عوض کنید یا از سازمان نظام وظیفه گواهی بگیرید و ترجمه کنید و ببرید ضمنا شما به خاطر رفته به سربازی قطعا کلیرنس می خورید. البته اگر بلافاصله بعد از عید شدید پیگیری کنید احتمال داره بتونید کارت رو بگیرید.
[/quot
باتشکرازدوست عزیزمان چنانچه کسی مراحل یامراجع پیگیری رومیدون راهنمائی کنند ممنون میشم ضمنا"من شهرستان هستم واگرلازم بشه تهران هم میرم متشکرم
اصلا اصل مدرک رو سفارت نمیخواد
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-10 ساعت 20:51)SNSH نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 16:07)shervin4d نوشته:  [quote='k.abbasi' pid='469273' dateline='1394451042']
باسلام خدمت دوستان من کارت پایان خدمتم رودادم برای تعویض وحدود5ماه است وگفتن برای اردیبهشت آماده میشه ومصاحبه مااواخرفروردین است لطفاراهنمائی فرمائیدآیاراهی است واگربدون کارت برم چی میشه ضمنا"امکان تغییرتاریخ مصاحبه روندارم ممنون میشم راهنمائی کنیدباتشکر

دوست عزیزم شما نقص مدرک می خورید و پروسه کلیرنستون شروع نمیشه بنابراین 2 راه دارید یا تاریخ مصاحبه رو عوض کنید یا از سازمان نظام وظیفه گواهی بگیرید و ترجمه کنید و ببرید ضمنا شما به خاطر رفته به سربازی قطعا کلیرنس می خورید. البته اگر بلافاصله بعد از عید شدید پیگیری کنید احتمال داره بتونید کارت رو بگیرید.
[/quot
باتشکرازدوست عزیزمان چنانچه کسی مراحل یامراجع پیگیری رومیدون راهنمائی کنند ممنون میشم ضمنا"من شهرستان هستم واگرلازم بشه تهران هم میرم متشکرم
اینو از کجا آوردید . دستور جدید سفارته؟
در ضمن اگر اصلش نباشه چطوری ترجمه بشه و بدون اصلش به آفیسر ارائه بشه!!
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: shervin4d ، soli asali
(2014-03-09 ساعت 14:56)ehsan2012 نوشته:  سلام دوستان ، چند نکته از سفرم به امارات که تجربه کردم براتون بنویسم.
1_ اگر سربازی و کار دولتی ندارید، روزهای هتل رو به اندازه ای که می خواهید در امارات اقامت داشته باشید رزو کنید.
2_ من رویال گاردن بودم ، هتل بدی نبود، از لحاظ قیمتی خوبه، اگه هتل بهتر میخواید ، ساند سند بهتر و سه ستارس.
3- کارت مترو نقره ای تهیه کنید و اگر خواستید با اتوبوس به ابوظبی برید همون کارتو شارش کنید(رفت و برگشت 50 درهم)، تاکسیهاشون خیلی آدرس بلد نیستن، اگه خواستید از تاکسی استفاده کنید کارت و ادرس هتل همراهتون باشه.
4_من روز مصاحبه با آقایی به اسم فرهاد رفتم، لیدر هتل به من معرفی کرده بود، بسیار وقت شناس، من 5 صبح حرکت کردم و ساعت 6:20 سفارت بودم که نفر 4 رم شدم. در ضمن اگه بخواید کار مدیکال رو هم براتون انجام میده، که من خودم انجام دادم.
نکته: من خانم ملیکارو در مدیکال دیدم، به من پیشنهاد داد که با اون برم سفارت ولی من قبلا با اقای فرهاد هماهنگ کرده بود(البته قصد رفتن هم با خانم ملیکا نداشتم) ، فقط اینو بگم ساعت 9 صبح کار سفارتم تمام شد و اومدم بیرون تازه خانم ملیکا با دوستانی که با اون اومده بودند، به سفارت رسیدند.
5_ سفارت فقط ترجمه ها از من خواست .
6_ بهتره که با لباس رسمی برید.
7_ بلیط هواپیمایی ماهان بهتره که تهیه کنید، هروز 7:30 به دبی پرواز داره، به اژانس بگید بلیط یکساله میخوام، به ابن خاطر اگر بلیطو عوض کنید در امارات 50 درهم هزینش میشه. دفتر ماهان در دبی روبروی هتل کنکورد.
من یک ضرب گرفتم، ایشالا که همه دوستان یک ضرب بگیرید، استرس نداشته باشید همه چی به سادگی انجام میشه.
شماره آقای فرهاد برای دوستانی که خواسته بودند... 00971555671185
تشکر کنندگان: philter ، sa_za ، ffrfar ، soli asali ، yasejavan
(2014-03-10 ساعت 21:33)Sam2014 نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 20:51)SNSH نوشته:  

[/quot
اینو از کجا آوردید . دستور جدید سفارته؟
در ضمن اگر اصلش نباشه چطوری ترجمه بشه و بدون اصلش به آفیسر ارائه بشه!!

دوست عزیز اصل کارت شما لازمه و هر طور هست پیگیری کنید. من قبلا در تاپیک ترجمه گفتم بهتره با کارت قدیمی برین تا این استرس رو داشته باشین اما بهر حال زمان رو از دست ندین و سریع پیگیر بشین
تشکر کنندگان: shervin4d ، farshadm999 ، aghaghia ، farshad varaste ، soli asali
دوستان سلام...
ما در به در دنبال آدرس توی آمریکا هستیم... این آدرس چقدر مهمه... حتما باید ارایه بدیم یا نه روز مصاحبه...؟

(2014-03-11 ساعت 09:23)A10A نوشته:  دوستان سلام...
ما در به در دنبال آدرس توی آمریکا هستیم... این آدرس چقدر مهمه... حتما باید ارایه بدیم یا نه روز مصاحبه...؟
دوست عزيز از ايميگرنجل (بالاي صفحه) كمك گرفتين براي گرفتن ادرس؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali ، pouria.narimisa ، حاجی واشنگتن
سلام به همه. دوستان عزیزی که وقت مصاحبشون از هفته دوم آوریل تا ابتدای ماه ژوئن هستش میتونن از این طرح هواپیمایی ماهان استفاده کنن، قیمتش خوبه و تا 25 اسفند وقت ثبت نام داره.
http://www.mahan.aero/ads.asp?ad=4&lang=fa
تشکر کنندگان: mtcanada ، soli asali ، Reza20002
(2014-02-27 ساعت 00:46)lida55 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 14:25)soli asali نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 13:55)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان مصاحبه ما هفته دوم عيد شده تور خيلي گرونه هتل سيتي سيزن نفري 3ميليون در مياد بليط سيتمي هم مي گن تو عيد ندارن؟ كسي اين هتل را رفته؟ چه جوريه؟ خوبه؟ چند شب بگيرم ؟

شما اگه ایر لاین های عربی بلیط هواپیما بگیرید خود به خود میشه سیستمی دنبال ایرانی ها نباش که اصلا به صرفه نیست تو عید حتی به جرات میتونم بگم که سیستمی ایر لاین های عربی ارزونتر از چارتر پروازهای داخلی هست تو این تاریخ

سیتی سیزن دبی هتلی بسیار تمیز و غذای خوب در نزدیکی سیتی سنتر دیره هست. یکم بعد از اون کپثورن اما تو اتاق کپثورن اینترنت کابلی رایگان هست به نظر من قیمت ازانسهای ایران رو در www.irantravels.irبا Bookingو expedia چک کنین هر کدوم بهتره بگیرین از بندر عباس هر روز پرواز هست و شاید به نظر عجیب بیاد اما به شارجه هم پرواز هست و ابوظبی تقریبا فاصله یکسانی با دبی و شارجه داره ولی برای صرفه جویی روش بررسی کنین فراری ورلد هم اون جاست

ممنونم دوستان عزیز از راهنمایی تون من هتل سیتی سیزن رو انتخاب کردم نفری 3میلیون شد بلیط سیستمی توی عید نمی دن اگه خددا بخواد و یه ضرب بگیریم باید چه جوری تاریخ رو عوض کنیم؟ مصاحبه ما اول اپریل هست
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، yasejavan
سلام دوستان ... لطفآ اگر در مورد پروازهای بندرعباس به دبی اینکه چه روزهایی هست اطلاع دارید .راهنمایی بفرمائید .ممنون
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-03-11 ساعت 12:50)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان ... لطفآ اگر در مورد پروازهای بندرعباس به دبی اینکه چه روزهایی هست اطلاع دارید .راهنمایی بفرمائید .ممنون

سلام بندر هر روز پرواز داره به دبی و در مورد آدرس آمریکا ما هم تو فرم اصلی آدرس نداشتیم و روز مصاحبه هم گفت نمی خواهد بعدا تو فرودگاه بدین
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، mtcanada ، azadeh2014 ، inforfang
(2014-03-11 ساعت 12:22)عاطفه سروش نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 00:46)lida55 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 14:25)soli asali نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 13:55)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان مصاحبه ما هفته دوم عيد شده تور خيلي گرونه هتل سيتي سيزن نفري 3ميليون در مياد بليط سيتمي هم مي گن تو عيد ندارن؟ كسي اين هتل را رفته؟ چه جوريه؟ خوبه؟ چند شب بگيرم ؟

شما اگه ایر لاین های عربی بلیط هواپیما بگیرید خود به خود میشه سیستمی دنبال ایرانی ها نباش که اصلا به صرفه نیست تو عید حتی به جرات میتونم بگم که سیستمی ایر لاین های عربی ارزونتر از چارتر پروازهای داخلی هست تو این تاریخ

سیتی سیزن دبی هتلی بسیار تمیز و غذای خوب در نزدیکی سیتی سنتر دیره هست. یکم بعد از اون کپثورن اما تو اتاق کپثورن اینترنت کابلی رایگان هست به نظر من قیمت ازانسهای ایران رو در www.irantravels.irبا Bookingو expedia چک کنین هر کدوم بهتره بگیرین از بندر عباس هر روز پرواز هست و شاید به نظر عجیب بیاد اما به شارجه هم پرواز هست و ابوظبی تقریبا فاصله یکسانی با دبی و شارجه داره ولی برای صرفه جویی روش بررسی کنین فراری ورلد هم اون جاست

ممنونم دوستان عزیز از راهنمایی تون من هتل سیتی سیزن رو انتخاب کردم نفری 3میلیون شد بلیط سیستمی توی عید نمی دن اگه خددا بخواد و یه ضرب بگیریم باید چه جوری تاریخ رو عوض کنیم؟ مصاحبه ما اول اپریل هست

اگر بلیط چارتری باشه نمیشه تاریخ عوض کرد و کل بلیط سوخت میشه تو عید بعیده بلیط برگشت گیر بیاد و اگه باشه هم حدود 800 درهم به بالا
(2014-03-11 ساعت 11:56)ofoghiho نوشته:  سلام به همه. دوستان عزیزی که وقت مصاحبشون از هفته دوم آوریل تا ابتدای ماه ژوئن هستش میتونن از این طرح هواپیمایی ماهان استفاده کنن، قیمتش خوبه و تا 25 اسفند وقت ثبت نام داره.
http://www.mahan.aero/ads.asp?ad=4&lang=fa
دوستان عزیزم
با سلام این آگاهی نامه را بنده هم دیدم ولی این قیمت وجود نداره . شما از همین لینک بالا در صفحه ای که باز می شود دکمه خرید را بزنید .... از 27/12/92 تا 04/01/93 همه پروازها رفت و از 27/12/92 تا 16/01/93 پروازهای برگشت پره و ظرفیت تکمیل . در روزهای بعد هم مینمم قیمت حدود 750 هزار تومان و نه هر ساعتی(اونهم اگر یک نفر باشید ،چند نفر باشید حدود 800) شاید پیدا کنید.من برای اواخر فروردین یک هفته قبل 795 گرفتم .Tongue
دلیلش هم واضحه هرچی به تاریخ پرواز نزدیک بشید گرانتره Sad(قابل توجه دوستانی که فروردین مصاحبه دارن و در فکر ارزانی بعد از تعطیلات نوروز هستند).
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
(2014-03-11 ساعت 17:10)Sam2014 نوشته:  دوستان عزیزم
با سلام این آگاهی نامه را بنده هم دیدم ولی این قیمت وجود نداره . شما از همین لینک بالا در صفحه ای که باز می شود دکمه خرید را بزنید .... از 27/12/92 تا 04/01/93 همه پروازها رفت و از 27/12/92 تا 16/01/93 پروازهای برگشت پره و ظرفیت تکمیل . در روزهای بعد هم مینمم قیمت حدود 750 هزار تومان و نه هر ساعتی(اونهم اگر یک نفر باشید ،چند نفر باشید حدود 800) شاید پیدا کنید.من برای اواخر فروردین یک هفته قبل 795 گرفتم .Tongue
دلیلش هم واضحه هرچی به تاریخ پرواز نزدیک بشید گرانتره Sad(قابل توجه دوستانی که فروردین مصاحبه دارن و در فکر ارزانی بعد از تعطیلات نوروز هستند).
موفق باشید.
درود بر شما
شما برای هتل چی کار کردید؟؟؟ کجا را گرفتید؟؟؟
راستی تور خوبی برای دبی به تورتون نخورد Smile که بگیرید؟؟؟
چون با تور ارزون تر می شه.
توی صفحه 112 همین تاپیک یکی از دوستان ایر عربیا گرفته بودن شیراز به شارجه 435 تومان خوب بهترین انتخاب نیست اما روش فکر کنین . از کیش هم هر روز به دبی پرواز هست اما خوب بلیطهای داخلی به کیش هم افزایش قیمت دارن
سلام به همگی
اول از همه درود به روح پاک کاربران مهاجرسرا،
امروز مصاحبه شدم و تونستم ویزامو یک ضرب بگیرم، با کمال افتخار این هدیه ارزشمند رو تقدیم میکنم،
در اسرع وقت تجربیاتم رو در اختیار دوستان قرار میدم ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان