2014-03-07 ساعت 19:30
سلام کسی اینجا شماره علی ایرانی رو داره ؟اگه داره زحمت بکشه به اکانتم پیام خصوصی بده ممنون میشم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
|
2014-03-07 ساعت 19:30
سلام کسی اینجا شماره علی ایرانی رو داره ؟اگه داره زحمت بکشه به اکانتم پیام خصوصی بده ممنون میشم
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، philter
2014-03-07 ساعت 20:12
(2014-03-07 ساعت 19:30)reza ali3242 نوشته: سلام کسی اینجا شماره علی ایرانی رو داره ؟اگه داره زحمت بکشه به اکانتم پیام خصوصی بده ممنون میشم با اجازه اینجا شماره شو مینویسم که دیگران هم استفاده کنن: 0508088913
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، philter ، sa_za
2 مارج ما با ایشون رفتیم که جلو برج العرب ،داخل اتوبان شیخ زاید پلیس ما رو گرفت و چون ایشون در عییییییین بی خیالی 4 ماه از انقضای سند ماشینشون گذشته بود پلیس گفت دنبال ما بیا و رفتیم ماشین رو داخل پارکینگ پلیس خوابوندیم.
حالا شانس آوردیم که علی آقا یه بک آپ پلن داشت و زنگ زد خانم ملیکا وبا ایشون رفتیم سفارت. علی آقا واقعا مرد خوبیه ولی بی خیالیش داشت کارمون رو خراب میکرد. دارم سفرنامه کاملی رو مینویسم ولی لازم دیدم حتما این مورد رو اینجا به اطلاع دوستان برسونم که مثل ما سردرگم نشید. موفق باشین (2014-03-07 ساعت 19:30)reza ali3242 نوشته: سلام کسی اینجا شماره علی ایرانی رو داره ؟اگه داره زحمت بکشه به اکانتم پیام خصوصی بده ممنون میشم
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر •سفرنامه• اندکی صبرسحرنزدیک است
2014-03-08 ساعت 11:13
دوستان کسی توی یک ماه ، بیست روز آینده و حتی زودتر می ره برای مصاحبه
راستش یه خواهش و درخواستی داشتم اگر کسی می ره خصوصی پیام بده درخواستم بگم. ممنونم دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه. تشکر کنندگان: philter ، soli asali
2014-03-08 ساعت 13:31
خدمت همه دوستان عرض کنم همه اشخاص ایرانی که در دبی کار ترانسپورت انجام میدن هیچ مجوزی ندارن و همه باید این ریسک رو بپذیرن که ممکنه پلیس اونا رو متوقف کنه و یا هزینه بیشتر بپردازن و با تاکسیهای مجوزدار برن
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد تشکر کنندگان: philter ، قصه گو ، soli asali ، m_yek ، آلیس-1980
2014-03-09 ساعت 01:03
دوستان سلام
من الان دبی هستم، کارای مدیکال به امید خدا انجام شد، دکتر شوکلا گفت فردا و پس فردا مرخصیه، جواب رو سه شنبه میده برای چهارشنبه هم هماهنگ کردیم با ملیکا برامون دعا کنید ... در ضمن اگر چیز خاصی میخاین از فری شاپ فرودگاه تهیه کنین، مثه ما گول نخورید، تو دبی نیست
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: farshadm999 ،
سلام دوستان ، چند نکته از سفرم به امارات که تجربه کردم براتون بنویسم.
1_ اگر سربازی و کار دولتی ندارید، روزهای هتل رو به اندازه ای که می خواهید در امارات اقامت داشته باشید رزو کنید. 2_ من رویال گاردن بودم ، هتل بدی نبود، از لحاظ قیمتی خوبه، اگه هتل بهتر میخواید ، ساند سند بهتر و سه ستارس. 3- کارت مترو نقره ای تهیه کنید و اگر خواستید با اتوبوس به ابوظبی برید همون کارتو شارش کنید(رفت و برگشت 50 درهم)، تاکسیهاشون خیلی آدرس بلد نیستن، اگه خواستید از تاکسی استفاده کنید کارت و ادرس هتل همراهتون باشه. 4_من روز مصاحبه با آقایی به اسم فرهاد رفتم، لیدر هتل به من معرفی کرده بود، بسیار وقت شناس، من 5 صبح حرکت کردم و ساعت 6:20 سفارت بودم که نفر 4 رم شدم. در ضمن اگه بخواید کار مدیکال رو هم براتون انجام میده، که من خودم انجام دادم. نکته: من خانم ملیکارو در مدیکال دیدم، به من پیشنهاد داد که با اون برم سفارت ولی من قبلا با اقای فرهاد هماهنگ کرده بود(البته قصد رفتن هم با خانم ملیکا نداشتم) ، فقط اینو بگم ساعت 9 صبح کار سفارتم تمام شد و اومدم بیرون تازه خانم ملیکا با دوستانی که با اون اومده بودند، به سفارت رسیدند. 5_ سفارت فقط ترجمه ها از من خواست . 6_ بهتره که با لباس رسمی برید. 7_ بلیط هواپیمایی ماهان بهتره که تهیه کنید، هروز 7:30 به دبی پرواز داره، به اژانس بگید بلیط یکساله میخوام، به ابن خاطر اگر بلیطو عوض کنید در امارات 50 درهم هزینش میشه. دفتر ماهان در دبی روبروی هتل کنکورد. من یک ضرب گرفتم، ایشالا که همه دوستان یک ضرب بگیرید، استرس نداشته باشید همه چی به سادگی انجام میشه. تشکر کنندگان: farshad varaste ، mtcanada ، aaraam ، amin arefi ، philter ، قصه گو ، aghaghia ، lida55 ، Sam2014 ، soli asali ، artam2 ،
2014-03-09 ساعت 15:35
درود بر همسفرهای گرامی
اللخصوص عزیزانی که هفته چهارم اپریل مصاحبه دارند به امید دیدار یکایکتون من هم دنبال رزرو بلیط و هتل هستم. امیدوارم که برای هفته چهارم اپریل بتونیم تورهای خوبی برای دبی پیدا کنیم چون بدون تور واقعا بنظرم هزینه ها به مراتب بیشتر می شه. دوستان محترم اگر برای هفته چهارم اپریل تور خوبی سراغ داشتید مارو یادتون نره مرسی تشکر کنندگان: amin arefi ، philter ، aghaghia ، soli asali ، azadeh2014
2014-03-09 ساعت 19:50
(2014-03-09 ساعت 15:35)mtcanada نوشته: درود بر همسفرهای گرامی من که فعلا یه بلیط سیستمی ماهان گرفتم تا بعد ببینیم چی میشه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، mtcanada ، philter
2014-03-09 ساعت 21:24
سلام دوستان برای دیدن پکیج تمامی آژانسها www.irantravels.ir و برای دیدن هتل ها و نظرات مهمانهای ایرانی اونها www.chehoteli.com میتونن مفید باشن البته همیشه قیمتها رو با booking و expedia چک کنین . اما به booking بیش از حد اعتماد نکنین مثلا مینویسه این هتل اینترنت رایگان داره بعد میبینین تو خود هتل اینطور نیست.
تشکر کنندگان: poem ، soli asali ، mtcanada ، ffrfar ، philter ، aaraam ، amin arefi
2014-03-10 ساعت 16:00
باسلام خدمت دوستان من کارت پایان خدمتم رودادم برای تعویض وحدود5ماه است وگفتن برای اردیبهشت آماده میشه ومصاحبه مااواخرفروردین است لطفاراهنمائی فرمائیدآیاراهی است واگربدون کارت برم چی میشه ضمنا"امکان تغییرتاریخ مصاحبه روندارم ممنون میشم راهنمائی کنیدباتشکر
تشکر کنندگان: soli asali
2014-03-10 ساعت 16:03
(2014-03-09 ساعت 15:35)mtcanada نوشته: درود بر همسفرهای گرامی حالا زوده بعد از عید که قیمتا اومد پایین من اقدام میکنم
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
تشکر کنندگان:
2014-03-10 ساعت 16:07
(2014-03-10 ساعت 16:00)k.abbasi نوشته: باسلام خدمت دوستان من کارت پایان خدمتم رودادم برای تعویض وحدود5ماه است وگفتن برای اردیبهشت آماده میشه ومصاحبه مااواخرفروردین است لطفاراهنمائی فرمائیدآیاراهی است واگربدون کارت برم چی میشه ضمنا"امکان تغییرتاریخ مصاحبه روندارم ممنون میشم راهنمائی کنیدباتشکر دوست عزیزم شما نقص مدرک می خورید و پروسه کلیرنستون شروع نمیشه بنابراین 2 راه دارید یا تاریخ مصاحبه رو عوض کنید یا از سازمان نظام وظیفه گواهی بگیرید و ترجمه کنید و ببرید ضمنا شما به خاطر رفته به سربازی قطعا کلیرنس می خورید. البته اگر بلافاصله بعد از عید شدید پیگیری کنید احتمال داره بتونید کارت رو بگیرید. تشکر کنندگان: soli asali ، aaraam
(2014-03-10 ساعت 16:03)amaka747 نوشته: حالا زوده بعد از عید که قیمتا اومد پایین من اقدام میکنمزوده! شوخی می کنید حتما ! شما تو فروردین بخواید برای ویزای امارات اقدام کنید باید ویزای فوری بگیرید و ویزای معمولی مطمئنا گیرتون نمیاد و اینطوری 115 هزار تومان هم بیشتر هزینه می کنید. نه زود نیست تازه داره دیر هم می شه درمورد هتل و بلیط هم اگر بخواید تو فروردین تهیه کنید ، ریسک پر شدن پروازها زیاده و حتی ممکن هستش پرواز های چارتر هم گیرتون نیاد. باز خودتون هرطوری که صلاح می دونید همان کار را انجام دهید. ان شاالله موفق باشید. تشکر کنندگان: soli asali ، philter
2014-03-10 ساعت 19:46
(2014-03-10 ساعت 16:07)shervin4d نوشته: [quote='k.abbasi' pid='469273' dateline='1394451042'] دوست عزیزم شما نقص مدرک می خورید و پروسه کلیرنستون شروع نمیشه بنابراین 2 راه دارید یا تاریخ مصاحبه رو عوض کنید یا از سازمان نظام وظیفه گواهی بگیرید و ترجمه کنید و ببرید ضمنا شما به خاطر رفته به سربازی قطعا کلیرنس می خورید. البته اگر بلافاصله بعد از عید شدید پیگیری کنید احتمال داره بتونید کارت رو بگیرید. [/quot باتشکرازدوست عزیزمان چنانچه کسی مراحل یامراجع پیگیری رومیدون راهنمائی کنند ممنون میشم ضمنا"من شهرستان هستم واگرلازم بشه تهران هم میرم متشکرم تشکر کنندگان: soli asali ، sa_za
|