کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-13 ساعت 22:43)soli asali نوشته:  دوستان عزیز !
من از بوکینگ هتل رزرو کردم با کارت یکی از بستگان !! گذینه pay late رو هم انتخاب کرده بودم !
اما الان از حساب ایشون نزدیک 70 دلار برداشت شده ؟
واسه چی ؟ آیا کسی تجربه داره ؟

سولی جون اصلا" نگران نباش.بعد از دو هفته برمیگرده.میخوان مطمئن بشن که مشتری واقعی هستیBig Grin مثل آفیسر که میخواد ببینه وجود فیزیکی داری یا خیرSmile واسه ما هم پیش اومد.اینقدر با بوکینگ و هتل مربوطه مکاتبه کردیم که همسرم خسته و کلافه شده بود و می گفت کاشکی از آژانس رزرو می کردیم راحت تر بودیمTongue ما بعد از برگشتنمون هنوز درگیر این قضیه بودیم و مکاتبات کماکان ادامه داشت.با این حال من چون در گیر نبودم خیلی به نظرم عالی میومدWink
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، lighter ، philter ، pouria.narimisa ، amin arefi ، exxedus
(2014-03-14 ساعت 01:08)قصه گو نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 22:43)soli asali نوشته:  دوستان عزیز !
من از بوکینگ هتل رزرو کردم با کارت یکی از بستگان !! گذینه pay late رو هم انتخاب کرده بودم !
اما الان از حساب ایشون نزدیک 70 دلار برداشت شده ؟
واسه چی ؟ آیا کسی تجربه داره ؟

سولی جون اصلا" نگران نباش.بعد از دو هفته برمیگرده.میخوان مطمئن بشن که مشتری واقعی هستیBig Grin مثل آفیسر که میخواد ببینه وجود فیزیکی داری یا خیرSmile واسه ما هم پیش اومد.اینقدر با بوکینگ و هتل مربوطه مکاتبه کردیم که همسرم خسته و کلافه شده بود و می گفت کاشکی از آژانس رزرو می کردیم راحت تر بودیمTongue ما بعد از برگشتنمون هنوز درگیر این قضیه بودیم و مکاتبات کماکان ادامه داشت.با این حال من چون در گیر نبودم خیلی به نظرم عالی میومدWink

راستش کلا بیخیال شدم .. الان کنسلش کردم ! مکاتبه کردم باهاشون هنوز جواب ندادن... و گفتم اگه برنگردونید به حساب این مبلغ رو چون توی قرار داد ما همچین چیزی نبوده شکایت می کنم ازتون و بعدشم رزرو رو کنسل کردم
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: philter ، farshadm999 ، قصه گو
(2014-03-13 ساعت 22:03)philter نوشته:  سلام به شما
خب کلمه راحت داخلش کلمه گران هم مستتر هست.
1-راحت ترین و مطمئن ترین راه میشه تاکسی های قانونی کشور امارات.
2-راحت ولی غیر مطمئن (بخاطر مشکلی که برای من پیش اومد و تو سفرنامه نوشتم) میشه همین هموطنانی که تو سایت اسمشون پره (غیرقانونی).
3-غیر راحت ولی ارزون و مطمئن میشه اتوبوس یا تاکسی های خطی که داخل ترمینال ابن بطوطه هستن.
(2014-03-13 ساعت 20:02)bahram2014 نوشته:  سلام دوستان
کسی میدونه راحت ترین راه رفتن به ابوظبی ازفرودگاه دوبی چیه ؟
ممنون میشم راهنمائی کنید .
میدونید هزینه تاکسی تا ابوظبی چقدر میشه ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، m_yek
(2014-03-13 ساعت 12:40)farshad varaste نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 07:10)atriana نوشته:  دوستان آیا کسی ایمیلی مبنی بر تغییر زمان مصاحبه دریافت کرده؟ تاریخ مصاحبه ما را تغییر دادن. البته خوشبختانه فقط یک روز عقب تر انداختن.
بله قبلا هم سابقه داشته که سفارت زمان مصاحبه رو عقب بندازه

سلام... برای ما هم افتاد 1روز جلوتر

تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-13 ساعت 14:40)armin021 نوشته:  الان دبی هستم. پیشنهاد میکنم وقتی تاکسی خواستین بگیرین تاکسی متر و نگاه کنین و تا جایی که میتونین همانقدر پول خورد به راننده بدید. وقتی از فرودگاه تاکسی گرفتم یه ون سوار شدم که ۲۰ درهم پولش شد و یه ۵۰ درهمی بهش دادم تا چمدون و از پشت ماشین برداشتم یارو گازشو گرفت و جیم فنگ زد نامرد! از این بنگلادشیایه عوضی بود.
اصلا نترسید و کاراتون رو بدون استرس خودتون انجام بدید. دیروز رفتم یه سیلور کارت مترو خریدم ۲۰ درهم و باهاش رفتم ان ام سی،  خیلی شلوغ بود. احتیاجی به زبان ندارید. برید طبقه M و یه راست برید پیش کانتر طبیب عام و برگه ی تاریخ مصاحبتون رو بهش نشون بدید خودشون همه کاراتون رو میکنن. اونجا همه هندی هستن و بسیار دلسوز. ملیکا هم که فکر کنم اونجا شبا میخوابه!  به جز من ۳ کیس لاتاری اونجا بودن. و همشون متکی به ملیکا!  دوستان مدیکال کار سختی نیست به خدا،  خودتون انجام بدین! نیازی نیست که زنگ بزنین به ایرانیای مقیم امارات که اونا بیان کاراتون رو انجام بدن!
اگه طرز فکرتون و روشتون این باشه چه جوری میخواین برین اونور دنیا!  این با تمام مسافرتهای تفریحی تون که رفتین فرق داره و یه محک میتونه باشه که بتونین گلیمتون و از آب بیرون بکشید. پس خودتون و محک بزنید. حتی اگه پولدارید بازم سعی کنید از مترو استفاده کنید.
برای nmc باید خط سبز و سوار شید و ایستگاه شماره ۱۷ یا همون ابوهیل پیاده شید. ایستگاه الاتحاد یا همون union محل برخورد خط سبز و قرمز هستش. همه چیز خیلی واضحه و حتی احتیاج به سوال پرسیدن ندارید! خیلی سریع و بدون ترافیک دبی و بگردید.
اگه تاکسی بگیرید و به ترافیک فجیع دبی بخورید، تاکسی متر حتی وقتی که تاکسی وایستاده بازم پول میندازه! و این کلی براتون گرون تموم میشه.
حتما سیم کارت بخرید، از اینترنتش استفاده کنید که واقعا به درد میخوره. من سیم کارت Du خریدم ۵۵ درهم که ۱۰ درهم شارژ داشت و ۱۰۰ مگابایت هم اینترنت. راستش یه مزیت نسبت به اتصالات داشت، و اونم این بود که صف خرید سیم کارت اتصالات و ببینید کلا پشیمون میشید و دوم اینکه برای خرید سیم کارت اتصالات باید یه فرم بلند بالا پر کنید! ولی سیم کارت du فرم رو خود متصدی براتون پر میکنه و خیلی صبورانه به سوالاتون جواب میده و راهنماییتون میکنه. در صورتیکه اتصالات اصلا وقت ندارن جوابتون و بدن! تو سیتی سنتر دیره اتصالات و du فروشگاه دارن و بسیار نزدیک همدیگه هستن.
Gps و فراموش نکنید. جاهایی که به دردتون میخوره رو ستاره دار کنید تا بعدا راحت پیداشون کنید.
هتلی رو انتخاب کنید که جای پرتی نباشه، چون خودتون و اذیت میکنید. من نزدیکه سیتی سنتر هستم و همه چیز در دسترس.
راستی فری شاپ فرودگاه یا همون dubai duty free رو از دست ندید که بعدا سخت پشیمون خواهید شد! شربت هایی داره اسمی و فوق ارزان. خرید کردید بزارید تو چمدون اگه میخواید مترو سوار شید! شربت ها رو دست نگه دارید برای بعد مدیکال! چون آزمایش خونتون داستان میشه. هیچ جای دیگه نمیتونید شربت تهیه کنید! راستی حتما هتلی بگیرین که یخچال داشته باشه.
زیاد به خودتون استرس ندین، این پروسه راحت تر از چیزیه که فکر میکنین. سعی کنید بهتون خوش بگذره.
پیروز باشید دوستان.
سلام دوست عزیز
من شخصا تشکر میکنم بابت این اطلاعات مفیدی که گذاشتین..منم هفته اول ابوظبی مصاحبه دارم...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: soli asali ، morteza.gh ، behi.v ، amohammadiazar ، رژین ، sepidar87 ، safdel
(2014-03-14 ساعت 10:16)mohamad2014 نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 14:40)armin021 نوشته:  الان دبی هستم. پیشنهاد میکنم وقتی تاکسی خواستین بگیرین تاکسی متر و نگاه کنین و تا جایی که میتونین همانقدر پول خورد به راننده بدید. وقتی از فرودگاه تاکسی گرفتم یه ون سوار شدم که ۲۰ درهم پولش شد و یه ۵۰ درهمی بهش دادم تا چمدون و از پشت ماشین برداشتم یارو گازشو گرفت و جیم فنگ زد نامرد! از این بنگلادشیایه عوضی بود.
اصلا نترسید و کاراتون رو بدون استرس خودتون انجام بدید. دیروز رفتم یه سیلور کارت مترو خریدم ۲۰ درهم و باهاش رفتم ان ام سی،  خیلی شلوغ بود. احتیاجی به زبان ندارید. برید طبقه M و یه راست برید پیش کانتر طبیب عام و برگه ی تاریخ مصاحبتون رو بهش نشون بدید خودشون همه کاراتون رو میکنن. اونجا همه هندی هستن و بسیار دلسوز. ملیکا هم که فکر کنم اونجا شبا میخوابه!  به جز من ۳ کیس لاتاری اونجا بودن. و همشون متکی به ملیکا!  دوستان مدیکال کار سختی نیست به خدا،  خودتون انجام بدین! نیازی نیست که زنگ بزنین به ایرانیای مقیم امارات که اونا بیان کاراتون رو انجام بدن!
اگه طرز فکرتون و روشتون این باشه چه جوری میخواین برین اونور دنیا!  این با تمام مسافرتهای تفریحی تون که رفتین فرق داره و یه محک میتونه باشه که بتونین گلیمتون و از آب بیرون بکشید. پس خودتون و محک بزنید. حتی اگه پولدارید بازم سعی کنید از مترو استفاده کنید.
برای nmc باید خط سبز و سوار شید و ایستگاه شماره ۱۷ یا همون ابوهیل پیاده شید. ایستگاه الاتحاد یا همون union محل برخورد خط سبز و قرمز هستش. همه چیز خیلی واضحه و حتی احتیاج به سوال پرسیدن ندارید! خیلی سریع و بدون ترافیک دبی و بگردید.
اگه تاکسی بگیرید و به ترافیک فجیع دبی بخورید، تاکسی متر حتی وقتی که تاکسی وایستاده بازم پول میندازه! و این کلی براتون گرون تموم میشه.
حتما سیم کارت بخرید، از اینترنتش استفاده کنید که واقعا به درد میخوره. من سیم کارت Du خریدم ۵۵ درهم که ۱۰ درهم شارژ داشت و ۱۰۰ مگابایت هم اینترنت. راستش یه مزیت نسبت به اتصالات داشت، و اونم این بود که صف خرید سیم کارت اتصالات و ببینید کلا پشیمون میشید و دوم اینکه برای خرید سیم کارت اتصالات باید یه فرم بلند بالا پر کنید! ولی سیم کارت du فرم رو خود متصدی براتون پر میکنه و خیلی صبورانه به سوالاتون جواب میده و راهنماییتون میکنه. در صورتیکه اتصالات اصلا وقت ندارن جوابتون و بدن! تو سیتی سنتر دیره اتصالات و du فروشگاه دارن و بسیار نزدیک همدیگه هستن.
Gps و فراموش نکنید. جاهایی که به دردتون میخوره رو ستاره دار کنید تا بعدا راحت پیداشون کنید.
هتلی رو انتخاب کنید که جای پرتی نباشه، چون خودتون و اذیت میکنید. من نزدیکه سیتی سنتر هستم و همه چیز در دسترس.
راستی فری شاپ فرودگاه یا همون dubai duty free رو از دست ندید که بعدا سخت پشیمون خواهید شد! شربت هایی داره اسمی و فوق ارزان. خرید کردید بزارید تو چمدون اگه میخواید مترو سوار شید! شربت ها رو دست نگه دارید برای بعد مدیکال! چون آزمایش خونتون داستان میشه. هیچ جای دیگه نمیتونید شربت تهیه کنید! راستی حتما هتلی بگیرین که یخچال داشته باشه.
زیاد به خودتون استرس ندین، این پروسه راحت تر از چیزیه که فکر میکنین. سعی کنید بهتون خوش بگذره.
پیروز باشید دوستان.
سلام دوست عزیز
من شخصا تشکر میکنم بابت این اطلاعات مفیدی که گذاشتین..منم هفته اول ابوظبی مصاحبه دارم...

سلام دوست خوبم. برای شما و بقیه دوستان آرزوی موفقیت میکنم و از خدا میخوام کمکمون کنه تو این راه.
آمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، pari pari ، m_yek
(2014-03-12 ساعت 12:01)mohammad19911991 نوشته:  سلام به همگی
اول از همه درود به روح پاک کاربران مهاجرسرا،
امروز مصاحبه شدم و تونستم ویزامو یک ضرب بگیرم، با کمال افتخار این هدیه ارزشمند رو تقدیم میکنم،
در اسرع وقت تجربیاتم رو در اختیار دوستان قرار میدم ...

اقا تبریک میگم
شما سربازی رفتی؟ کارتون چی؟ دولتیه؟
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pari ، mohammad19911991
(2014-03-14 ساعت 19:03)mohamad2014 نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 12:01)mohammad19911991 نوشته:  سلام به همگی
اول از همه درود به روح پاک کاربران مهاجرسرا،
امروز مصاحبه شدم و تونستم ویزامو یک ضرب بگیرم، با کمال افتخار این هدیه ارزشمند رو تقدیم میکنم،
در اسرع وقت تجربیاتم رو در اختیار دوستان قرار میدم ...

اقا تبریک میگم
شما سربازی رفتی؟ کارتون چی؟ دولتیه؟

خیر ایشون سربازی نرفتن و تازه هم فارغ التحصیل شدن و سابقه کار نداشتن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pari ، ffrfar ، mohammad19911991 ، artam2 ، poem ، pouria.narimisa ، gema ، زری وحدتی
(2014-03-14 ساعت 10:09)A10A نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 07:10)atriana نوشته:  دوستان آیا کسی ایمیلی مبنی بر تغییر زمان مصاحبه دریافت کرده؟ تاریخ مصاحبه ما را تغییر دادن. البته خوشبختانه فقط یک روز عقب تر انداختن.

سلام.

دوستان ممکنه دوتا سوال منو در مورد تغییر تاریخ مصاحبه جواب بدید ؟
1- از زمانی که بهتون ایمیل زدن تا تاریخ مصاحبه چند روز فاصله است ؟
2- آیا تاریخ در نامه دومتون هم تغییر کرده ؟

با تشکر
(2014-03-16 ساعت 23:02)inforfang نوشته:  

سلام.

با تشکر

سلام
1- تقریبا دو هفته
2- خیر تغییری در نامه دوم رخ نداده است
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، gema
(2014-03-17 ساعت 00:21)atriana نوشته:  
(2014-03-16 ساعت 23:02)inforfang نوشته:  

سلام.

با تشکر

سلام
1- تقریبا دو هفته
2- خیر تغییری در نامه دوم رخ نداده است

سلام 1-حدود2ماه 2-خير
تشکر کنندگان: sepidar87
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد اجاره ماشین در دوبی داره؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2014-03-18 ساعت 10:25)rtt نوشته:  دوستان کسی اطلاعاتی در مورد اجاره ماشین در دوبی داره؟؟؟

سلام یه نگاهی به صفحات 75-76 همین تاپیک بندازین
تشکر کنندگان: soli asali ، sepidar87
ببخشید بیمارستان nmc چه روزایی تعطیله ؟
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

(2014-03-11 ساعت 12:22)عاطفه سروش نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 00:46)lida55 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 14:25)soli asali نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 13:55)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان مصاحبه ما هفته دوم عيد شده تور خيلي گرونه هتل سيتي سيزن نفري 3ميليون در مياد بليط سيتمي هم مي گن تو عيد ندارن؟ كسي اين هتل را رفته؟ چه جوريه؟ خوبه؟ چند شب بگيرم ؟

شما اگه ایر لاین های عربی بلیط هواپیما بگیرید خود به خود میشه سیستمی دنبال ایرانی ها نباش که اصلا به صرفه نیست تو عید حتی به جرات میتونم بگم که سیستمی ایر لاین های عربی ارزونتر از چارتر پروازهای داخلی هست تو این تاریخ

سیتی سیزن دبی هتلی بسیار تمیز و غذای خوب در نزدیکی سیتی سنتر دیره هست. یکم بعد از اون کپثورن اما تو اتاق کپثورن اینترنت کابلی رایگان هست به نظر من قیمت ازانسهای ایران رو در www.irantravels.irبا Bookingو expedia چک کنین هر کدوم بهتره بگیرین از بندر عباس هر روز پرواز هست و شاید به نظر عجیب بیاد اما به شارجه هم پرواز هست و ابوظبی تقریبا فاصله یکسانی با دبی و شارجه داره ولی برای صرفه جویی روش بررسی کنین فراری ورلد هم اون جاست

ممنونم دوستان عزیز از راهنمایی تون من هتل سیتی سیزن رو انتخاب کردم نفری 3میلیون شد بلیط سیستمی توی عید نمی دن اگه خددا بخواد و یه ضرب بگیریم باید چه جوری تاریخ رو عوض کنیم؟ مصاحبه ما اول اپریل هست
آقا بلیط سیستمی میخوای به آژانس سیحون به شماره (66934436 زنگ بزن...منم هفته اول اوریلمSmile
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، farshad varaste

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان