موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-12 ساعت 12:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-13 ساعت 01:00 توسط Saeedv13.)
(2014-03-12 ساعت 12:01)mohammad19911991 نوشته: سلام به همگی
اول از همه درود به روح پاک کاربران مهاجرسرا،
امروز مصاحبه شدم و تونستم ویزامو یک ضرب بگیرم، با کمال افتخار این هدیه ارزشمند رو تقدیم میکنم،
در اسرع وقت تجربیاتم رو در اختیار دوستان قرار میدم ...
ایول
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-11 ساعت 20:22)mtcanada نوشته: (2014-03-11 ساعت 17:10)Sam2014 نوشته: دوستان عزیزم
با سلام این آگاهی نامه را بنده هم دیدم ولی این قیمت وجود نداره . شما از همین لینک بالا در صفحه ای که باز می شود دکمه خرید را بزنید .... از 27/12/92 تا 04/01/93 همه پروازها رفت و از 27/12/92 تا 16/01/93 پروازهای برگشت پره و ظرفیت تکمیل . در روزهای بعد هم مینمم قیمت حدود 750 هزار تومان و نه هر ساعتی(اونهم اگر یک نفر باشید ،چند نفر باشید حدود 800) شاید پیدا کنید.من برای اواخر فروردین یک هفته قبل 795 گرفتم .
دلیلش هم واضحه هرچی به تاریخ پرواز نزدیک بشید گرانتره (قابل توجه دوستانی که فروردین مصاحبه دارن و در فکر ارزانی بعد از تعطیلات نوروز هستند).
موفق باشید.
درود بر شما
شما برای هتل چی کار کردید؟؟؟ کجا را گرفتید؟؟؟
راستی تور خوبی برای دبی به تورتون نخورد که بگیرید؟؟؟
چون با تور ارزون تر می شه.
با سلام خدمت دوست عزیزم
من با توجه به شرایط خودم و تعداد نفرات مدت ها تحقیق و تفحص کردم از سفرنامه ها و پست های مهاجرسرا بگیر تا انواع و اقسام آژانس ها(آشنا و غریبه) نتیجه :
1- آژانس های مسافرتی بدتر از آژانس های املاک هستند و اصلاً قابل اعتماد نیستند . دلیل اصلیش هم اینه که هیچکدام نفر اصلی نیستند و در واقع دلال هستند.
2- شما هر زمان بخواهید از سایت booking یا سایت های مشابه می توانید هتل رزرو کنید . پس چطوره که به هر آژانسی مراجعه می کنید کلمه close را با غلظت کافی تحویلتون میدهند." فعلاً باز نشده بعداً مراجعه کنید تا سرتون را ببریم و بگذاریم زیر بغلتون!!" خلاصه به شدت بازار غریب و غیر قابل اطمینانیه.مصرف کننده مجبوره تو همین بازار (بهتره بگیم کارزار ) حواسش شش دنگ باشه و با آگاهی اقدام کنه .
3- هرکاری می کنید سیستم غیر قطعی مثلاً رزرو و بعداً پولشو میگیریم نباشه . قطعی بگیرید تا خیالتون راحت باشه.
4- برعکس باورخیلی ها دبی تا اواسط خرداد High Season هست و قیمت ها با بهمن و اسفند توفیری نداره . ( فروردین رو ایرانی های دلال توش فوت می کنند که قیمت هاش اینقدر نجومیه) پس از اگر قول آفر تور بهتون دادند خیلی خوشبین نباشید. بنده اعتقادی به اقدام بعد از تعطیلات نوروز نداشتم ( دوست نداشتم دقیقه نود بیفتم دست این جماعت دلال)
5- بلیط هواپیما هر چه به تاریخ پرواز نزدیکتر بشه گرانتره یا ممکنه ظرفیت تکمیل باشه . حتی ممکنه یک نفر ماجراجو باشه و حتی بلیط یا تور لحظه آخری رو اقدام کنه.امیدوارم همه دوستان هرچه صلاحشون هست عمل کنند ولی به موقع.
ماحصل قضیه اینکه بنده پکیج کامل شامل هتل + بلیط ماهان (سیستمی) + ویزا را با قیمت مناسب (البته به نظر خودم) از باشگاه ایرانیان دبی (هتل پارسیان اوین) گرفتم . (دوستانی که استفاده کرده بودند خیلی تعریف می کردند و من هم اقدام قطعی کردم)
ارادتمند همگی.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-11 ساعت 11:56)ofoghiho نوشته: سلام به همه. دوستان عزیزی که وقت مصاحبشون از هفته دوم آوریل تا ابتدای ماه ژوئن هستش میتونن از این طرح هواپیمایی ماهان استفاده کنن، قیمتش خوبه و تا 25 اسفند وقت ثبت نام داره.
http://www.mahan.aero/ads.asp?ad=4&lang=fa
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
2014-03-13 ساعت 07:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-13 ساعت 07:32 توسط atriana.)
دوستان آیا کسی ایمیلی مبنی بر تغییر زمان مصاحبه دریافت کرده؟ تاریخ مصاحبه ما را تغییر دادن. البته خوشبختانه فقط یک روز عقب تر انداختن.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-13 ساعت 14:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-13 ساعت 14:52 توسط armin021.)
الان دبی هستم. پیشنهاد میکنم وقتی تاکسی خواستین بگیرین تاکسی متر و نگاه کنین و تا جایی که میتونین همانقدر پول خورد به راننده بدید. وقتی از فرودگاه تاکسی گرفتم یه ون سوار شدم که ۲۰ درهم پولش شد و یه ۵۰ درهمی بهش دادم تا چمدون و از پشت ماشین برداشتم یارو گازشو گرفت و جیم فنگ زد نامرد! از این بنگلادشیایه عوضی بود.
اصلا نترسید و کاراتون رو بدون استرس خودتون انجام بدید. دیروز رفتم یه سیلور کارت مترو خریدم ۲۰ درهم و باهاش رفتم ان ام سی، خیلی شلوغ بود. احتیاجی به زبان ندارید. برید طبقه M و یه راست برید پیش کانتر طبیب عام و برگه ی تاریخ مصاحبتون رو بهش نشون بدید خودشون همه کاراتون رو میکنن. اونجا همه هندی هستن و بسیار دلسوز. ملیکا هم که فکر کنم اونجا شبا میخوابه! به جز من ۳ کیس لاتاری اونجا بودن. و همشون متکی به ملیکا! دوستان مدیکال کار سختی نیست به خدا، خودتون انجام بدین! نیازی نیست که زنگ بزنین به ایرانیای مقیم امارات که اونا بیان کاراتون رو انجام بدن!
اگه طرز فکرتون و روشتون این باشه چه جوری میخواین برین اونور دنیا! این با تمام مسافرتهای تفریحی تون که رفتین فرق داره و یه محک میتونه باشه که بتونین گلیمتون و از آب بیرون بکشید. پس خودتون و محک بزنید. حتی اگه پولدارید بازم سعی کنید از مترو استفاده کنید.
برای nmc باید خط سبز و سوار شید و ایستگاه شماره ۱۷ یا همون ابوهیل پیاده شید. ایستگاه الاتحاد یا همون union محل برخورد خط سبز و قرمز هستش. همه چیز خیلی واضحه و حتی احتیاج به سوال پرسیدن ندارید! خیلی سریع و بدون ترافیک دبی و بگردید.
اگه تاکسی بگیرید و به ترافیک فجیع دبی بخورید، تاکسی متر حتی وقتی که تاکسی وایستاده بازم پول میندازه! و این کلی براتون گرون تموم میشه.
حتما سیم کارت بخرید، از اینترنتش استفاده کنید که واقعا به درد میخوره. من سیم کارت Du خریدم ۵۵ درهم که ۱۰ درهم شارژ داشت و ۱۰۰ مگابایت هم اینترنت. راستش یه مزیت نسبت به اتصالات داشت، و اونم این بود که صف خرید سیم کارت اتصالات و ببینید کلا پشیمون میشید و دوم اینکه برای خرید سیم کارت اتصالات باید یه فرم بلند بالا پر کنید! ولی سیم کارت du فرم رو خود متصدی براتون پر میکنه و خیلی صبورانه به سوالاتون جواب میده و راهنماییتون میکنه. در صورتیکه اتصالات اصلا وقت ندارن جوابتون و بدن! تو سیتی سنتر دیره اتصالات و du فروشگاه دارن و بسیار نزدیک همدیگه هستن.
Gps و فراموش نکنید. جاهایی که به دردتون میخوره رو ستاره دار کنید تا بعدا راحت پیداشون کنید.
هتلی رو انتخاب کنید که جای پرتی نباشه، چون خودتون و اذیت میکنید. من نزدیکه سیتی سنتر هستم و همه چیز در دسترس.
راستی فری شاپ فرودگاه یا همون dubai duty free رو از دست ندید که بعدا سخت پشیمون خواهید شد! شربت هایی داره اسمی و فوق ارزان. خرید کردید بزارید تو چمدون اگه میخواید مترو سوار شید! شربت ها رو دست نگه دارید برای بعد مدیکال! چون آزمایش خونتون داستان میشه. هیچ جای دیگه نمیتونید شربت تهیه کنید! راستی حتما هتلی بگیرین که یخچال داشته باشه.
زیاد به خودتون استرس ندین، این پروسه راحت تر از چیزیه که فکر میکنین. سعی کنید بهتون خوش بگذره.
پیروز باشید دوستان.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه راحت ترین راه رفتن به ابوظبی ازفرودگاه دوبی چیه ؟
ممنون میشم راهنمائی کنید .
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز !
من از بوکینگ هتل رزرو کردم با کارت یکی از بستگان !! گذینه pay late رو هم انتخاب کرده بودم !
اما الان از حساب ایشون نزدیک 70 دلار برداشت شده ؟
واسه چی ؟ آیا کسی تجربه داره ؟