کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-04 ساعت 11:05)inforfang نوشته:  دوستان خوبم من بلاخره دارم میرم برای مصاحبه.

همه دوستانم اینجا خیلی کمکم کردن. از همتون ممنونم. در ضمن هر گونه سوالی دارید که نیاز هست من شخصا براتون در دبی یا ابوظبی بپرسم می تونید به من پیام خصوصی بزنید.

برای من دعا کنید و امیدوارم همتون موفق باشید
سلام دوست عزیز
امیدوارم ویزای یکضربتون رو بگیرید. میشه لطف کنی یه خبر موثق در مورد مدت اعتبار مدیکال برای من بگیری؟ بعضیا میگن 6 ماه از زمان مصاحبه بعضیا میگن یکسال، لطفا شما این زحمتو بکش
موفق باشی
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، artam2 ، soli asali ، mtcanada ، Sam2014 ، houmanmir ، amohammadiazar ، m_yek ، aaraam ، قصه گو
سلام دوستان
وقت مصاحبه من و همسرم یک شنبه هست
لطفا بگید چند روز طول میکشه جواب آزمایشات بیاد؟
و بهتره چندشنبه وقت بگیریم؟
و اینکه چند واکسن و آزمایش هست؟
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان: soli asali ، houmanmir
(2014-04-04 ساعت 23:08)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان
بهتر شما حداقل دو الی سه روز قبل از مصاحبه آزمایش بدید. جواب آزمایش شما ممکن 1 الی دو روز طول بکشه . البته خود دکتر دبی از شما سوال می کنه که وقت مصاحبه شما در سفارت کی هست و با توجه به آن تاریخ به شما میگه که چه وقت بیایید جواب آزمایش را بگیرید.
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: amin arefi ، alitab ، soli asali
(2014-02-24 ساعت 17:56)armin021 نوشته:  بچه ها اینایی که میگین میگذره و اطمینان داشته باشین خیلی خوب هم میگذره. مهم نیست دبی باشین یا مستقیم برین ابوظبی!
یا با اتوبوس برین یا دربست. یه کم پول بیشتر خرج کنین یا کمتر. مهم اینه که تو در هر شرایط میتونی و از پس همه چی بر میای. به خودت اعتماد کن و تحت هر شرایط قوی باش و به دلت بد راه نده و همیشه خوشبین باش.
میگما. یکی اون بالا هست که تمام حواسش به تو هست. تا اینجا آوردتت و تا انتها هم باهاته. نه صبح قالت میذاره و نه خواب میمونه و نه بنزین تموم میکنه. حواست هست چی میگم؟ بهتره به خودش اعتماد کنی و بعد از اون هم به خودت. توصیه ها و پیشنهادهای دوستان و هم یه سبک سنگین کن ببین کدوم به شرایط تو جور در میاد و آخرش بهترین تصمیم با خودته.
فقط خودتی که قابل اعتمادترینی...

آقا آرمین: دمت گرم. یعنی خیلی حس خوبی دادی. یعنی چند صفحه از کامنتایه بچه ها رو خوندم که افتادن به جونه هم همش داشتم حرض می خوردم. واقعا حقیقت همنه که شما می گید. تمام. همه هم میرن و به مصاحبه می رسن.
بازم ممنون و به امید داشتن زندگی خوب در آینده و آنچه به صلاح و خیر شماست
(2014-04-04 ساعت 23:08)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزیز
شما پنجشنبه ساعت 4 nmc دوبی باشید ، شنبه جواب مدیکال رو میگیرید و یکشنبه یه سلامتی میرید مصاحبه Smile
درسته که نیاز به گرفتن وقت قبلی نیست ولی شما یه ایمیل به nmc بدید که یه موقعی هم اگه دکتر نبود یه غر سرشون داشته باشی و اونا هم کارتونو با او خانم دکتر ردیف کنن
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: m.sabet ، Sam2014 ، soli asali ، reasonable ، azadeh2014 ، حاجی واشنگتن
دوست عزیز اصلا نگران نباش
فقط تا جایی که میتونی واکسن ها رو کامل کن
اینم بگم که فرق نداره دبی اقامت کنی یا شارجه چون ما دیدیم که سیستم حمل و نقل بسیار منظمی داشت و تونستیم 6.30 صبح با اتوبوس از شارجه به ابوظبی بریم و 10 دقیقه به 8 رسیدیم . ترافیک هم زیاد نبود !
تا ساعت 10 هم هرکی میومد کارشو راه مینداختن .
جواب nmc هم 1 روزه آماده میشه .
برخوردشون هم بسیار مهربون و توریست دوست هست ، هم بیمارستان و هم سفارت و هم مردمانش . ما که 1 هفته اونجا لذت بردیم .
موفق باشی...
تشکر کنندگان: amin arefi ، rtt ، farshad varaste ، soli asali ، reasonable ، قصه گو
سلام کسی هست که فردا(6 April) پرواز داشته باشه (هواپیمایی ماهان ساعت 18:15)؟ اگه کسی هست و دوست داره, پیام خصوصی بده تا با هم آشنا بشیم.ممنون.با امید گرفتن ویزای یک ضرب برای همه دوستان
تشکر کنندگان: soli asali
بچه ها ی خوب و دوست داشتنی مسافر هفته چهارم اپریل Smile

هتل های

-"کلاریج"

-"یورک اینترنشنال"

و "دلمون پالاس

" کسی نبووووود !!!

کسی درمورد این هتل ها پیشنهادی ، انتقادی ، حرفی ، نصیحتی چیزی نداره؟؟؟ Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، قصه گو
(2014-04-02 ساعت 18:34)iris نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 12:25)m.sabet نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 01:45)iris نوشته:  سلام بچه ها، نوروزتون مبارک، اگر پنجشنبه مصاحبه بشم و ویزای یکضرب بگیرم کی بهم پاسپورتم را می دن، دوشنبه یا سه شنبه یا زودتر؟

دوشنبه

مرسی ، بلیط رفتم را چند شنبه بگیرم؟ اونم دوشنبه؟ یا سه شنبه؟

بلیط رفت را هم دوشنبه و هم سه شنبه می تونین بگیرن. حداکثر تا سه شنبه عصر با ید به مدیکال برسید تا متحمل هزینه بیشتری نشید(البته در صورتیکه بچه نداشته باشید)
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، iris
من که تا نامه ی دوم برسه دیگه 21 ساله شدم و فکر کنم که دیگه نتونم با مامان و بابام برم Sad اما یه سوال دارم. مصاحبه ی ما ابوظبی برای خرداد هست. آیا فرمی هست که فبل از مصاحبه باید پر کنیم و بفرستیم ؟یا مدارک رو باید بفرستیم برای سفارت ابوظبی قبل از مصاحبه ؟ من این قسمتشو نفهمیدم که آیا باید چیزی بفرستیم از مدارکمون یا نه ؟! اگه کسی جواب سوالهامو میدونه لطفا بهم بگه .
پرستوی ناراحت 21 ساله Sad
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali
(2014-04-05 ساعت 20:18)parastoo020 نوشته:  من که تا نامه ی دوم برسه دیگه 21 ساله شدم و فکر کنم که دیگه نتونم با مامان و بابام برم Sad اما یه سوال دارم. مصاحبه ی ما ابوظبی برای خرداد هست. آیا فرمی هست که فبل از مصاحبه باید پر کنیم و بفرستیم ؟یا مدارک رو باید بفرستیم برای سفارت ابوظبی قبل از مصاحبه ؟ من این قسمتشو نفهمیدم که آیا باید چیزی بفرستیم از مدارکمون یا نه ؟! اگه کسی جواب سوالهامو میدونه لطفا بهم بگه .

سلام
نه دوست عزیز چیزی نیاز نیست بفرستید تمامی مدارک زمان مصاحبه همراتون باشه ارسال مدارک و تبت نام در سایت برای انکارا هست شامل امارات نمیشه
تشکر کنندگان: parastoo020 ، aghaghia ، 5ina ، soli asali ، قصه گو ، زری وحدتی
(2014-04-05 ساعت 20:18)parastoo020 نوشته:  من که تا نامه ی دوم برسه دیگه 21 ساله شدم و فکر کنم که دیگه نتونم با مامان و بابام برم Sad اما یه سوال دارم. مصاحبه ی ما ابوظبی برای خرداد هست. آیا فرمی هست که فبل از مصاحبه باید پر کنیم و بفرستیم ؟یا مدارک رو باید بفرستیم برای سفارت ابوظبی قبل از مصاحبه ؟ من این قسمتشو نفهمیدم که آیا باید چیزی بفرستیم از مدارکمون یا نه ؟! اگه کسی جواب سوالهامو میدونه لطفا بهم بگه .
درود بر شما پرستوى خوش شانس
اول اينكه شما در زمان ثبت مشخصات و پر كردن فرم هاى اوليه بايد زير ٢١ سال باشى كه بودى.
دوم اينكه براى مصاحبه در ابوظبي هيچ مدرك و يا فرمى لازم نيست ارسال بشه. همه مدارك لازم همراه خودتون در روز مصاحبه به س ف ا ر ت ارائه خواهد شد.
اميدوارباش و با آرزوي ويزاى يك ضرب
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
(2014-04-05 ساعت 20:35)Sam2014 نوشته:  
درود بر شما پرستوى خوش شانس
اول اينكه شما در زمان ثبت مشخصات و پر كردن فرم هاى اوليه بايد زير ٢١ سال باشى كه بودى.
دوم اينكه براى مصاحبه در ابوظبي هيچ مدرك و يا فرمى لازم نيست ارسال بشه. همه مدارك لازم همراه خودتون در روز مصاحبه به س ف ا ر ت ارائه خواهد شد.
اميدوارباش و با آرزوي ويراى يك ضرب

مرررسسییی از اینکه جوابمو دادین . یه چیزایی درباره ی ارسال مدارک با ایمیل برای (NVC) دیدم ، کلی هول شدم و فکر کردم که شاید باید مدارک رو فوری سابمیت کنم برای مامان و بابا .... اما نوشته که اگه قبل از مصاحبه 21 ساله بشیم دیگه واجد شرایط نیستیم . من که نمیدونستم و واسه ی خودم خوشحال بودم تا اینکه نامه ی دوم هفته ی پیش اومد و بعدش که داشتم شرایط بعد از اومدن نامه ی دوم رو میخوندم دیدم که ای واییی من که 2 ماه پیش 21 سالم شده Sad خیلی گریه کردم Sad یعنی میگین امیدی هست ؟ فردا میخوام زنگ بزنم به ابوظبی و ازشون بپرسم دیگه ببینم چی میگن بهم Sad
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، قصه گو

شما چون زمان ثبت نام زیره ۲۱ بودی موردی نداری و پروندت همراه مامان و بابا به جریان میفته و فرستاده میشه به ابوظبی فقط مدارکی رو که لازم هست واسه مصاحبه آماده کنید با دقت تهیه کنید
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: 5ina ، Sam2014 ، soli asali ، قصه گو ، زری وحدتی
(2014-04-05 ساعت 21:03)parastoo020 نوشته:  مرررسسییی از اینکه جوابمو دادین . یه چیزایی درباره ی ارسال مدارک با ایمیل برای (NVC) دیدم ، کلی هول شدم و فکر کردم که شاید باید مدارک رو فوری سابمیت کنم برای مامان و بابا .... اما نوشته که اگه قبل از مصاحبه 21 ساله بشیم دیگه واجد شرایط نیستیم . من که نمیدونستم و واسه ی خودم خوشحال بودم تا اینکه نامه ی دوم هفته ی پیش اومد و بعدش که داشتم شرایط بعد از اومدن نامه ی دوم رو میخوندم دیدم که ای واییی من که 2 ماه پیش 21 سالم شده Sad خیلی گریه کردم Sad یعنی میگین امیدی هست ؟ فردا میخوام زنگ بزنم به ابوظبی و ازشون بپرسم دیگه ببینم چی میگن بهم Sad

پرستو جان، اگر اسمتون در نامه دوم هست حتما برید مصاحبه، در این موارد گاهی پیش اومده که ویزا ددن و یا آفیسر از اختیارات خودش استفاده کرده و ویزا داده، پس ناامید نباش، امیدوارم بتونی با پدر و مادرت ویزا بگیری Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان