کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-28 ساعت 19:08)m_yek نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 13:46)A10A نوشته:  سلام دوستان....
کسی از دوستان هست که 20 April مصاحبه داشته باشه... مرسی

سلام دوست عزیز من 23 آپریل مصاحبه دارم متاسفانه بعضی از دوستان سکوت میکنند من بارها دنبال همسفر گشتم ولی کسی پاسخ نداد Sad

سلام من هم تاریخ مصاحبه ام با شما یکی هست 23 april
شماره کیس : 2014AS000048XX
دریافت مدارک توسط کی سی سی : 24 may
تعداد افراد کیس : 1 نفر
کنسولگری: ابوظبی
مصاحبه : هفته 4 april
دریافت وبزا:
ورود به آمریکا :

تشکر کنندگان: soli asali ، m_yek ، زری وحدتی
سلام دوستان كسي هست هفته اول مي مصاحبه داشته باشه؟
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-06 ساعت 03:20)sun shine نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 19:08)m_yek نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 13:46)A10A نوشته:  سلام دوستان....
کسی از دوستان هست که 20 April مصاحبه داشته باشه... مرسی

سلام دوست عزیز من 23 آپریل مصاحبه دارم متاسفانه بعضی از دوستان سکوت میکنند من بارها دنبال همسفر گشتم ولی کسی پاسخ نداد Sad

سلام من هم تاریخ مصاحبه ام با شما یکی هست 23 april
درود بر شما هر سه عزیز

مصاحبه من هم تو همون بازه 20 تا 22 اپریل هستش Smile
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، m_yek ، زری وحدتی
دوستان سلام الان 1 سوال واسم پیش اومد اونجا هتل واسه پذیرش ازمون پاسپورت میخواد این پاسپورت رو بعد از پذیرش بهمون برمیگدونه دیگه اگه نه به جاش چیزی باید بزاریم؟
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
(2014-04-06 ساعت 13:47)reza3035 نوشته:  دوستان سلام الان 1 سوال واسم پیش اومد اونجا هتل واسه پذیرش ازمون پاسپورت میخواد این پاسپورت رو بعد از پذیرش بهمون برمیگدونه دیگه اگه نه به جاش چیزی باید بزاریم؟

سلام دوست عزیز، اسکن میکنن بهتون پس میدن، 2-3 تا کپی از صفحه اول پاسپورتتون هم داشته باشین بد نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بچه ها هتل صدف جاش خوبه؟ میخوام بدونم به ایستگاه مترو نزدیکه؟ کلا خوش مسیر هست؟ آیا کسی تجربه سکونت در ااین هتل را داره؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-06 ساعت 13:47)reza3035 نوشته:  دوستان سلام الان 1 سوال واسم پیش اومد اونجا هتل واسه پذیرش ازمون پاسپورت میخواد این پاسپورت رو بعد از پذیرش بهمون برمیگدونه دیگه اگه نه به جاش چیزی باید بزاریم؟
هتلی که ما بودیم ۱۰۰ دلار بعنوان دیپازیت ازمون گرفت و بعد پاسپورتا رو داد...موقع تسویه حساب هم دلارو پس داد
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: soli asali
سلام دوستان من ٥ مي ابوظبي تاريخ مصاحبمه و ميخوام يك هفته زودتر برم كسي از دوستان مايل هست تا با هم هم سفر باشيم؟
دوستان فعال و خاموشِ همیشه Smile در صحته
دروووود بر همتون
خدمتتون عرض کنم که من هتل کلاریج (با تور) گرفتم
برای 6 شب با صبحانه و ناهار و ترنسفر و اتاق سینگل ، ویزا و پرواز چارتر ماهان(پروازشم 8 صبح هستش) شد
2300.000 هزار تومان.
با ایستگاه مترو Salah Al Din فاصله زیادی هم نداره و از این ایستگاه تا ایستگاه Abu Hail روبروی NMC دو ایستگاه بیشتر فاصله نیست و نیازی هم نیست که دیگه خطتونو عوض کنید Wink
دیگه توکل بخدا امیدوارم هتل خوبی باشه - هرچند ما آدم قانعی هستیم آقاجااان Smile زیاد سخت نمی گیریم.
دوستان من می خوام از فرودگاه دبی مستقیما برم ابوظبی میشه راهنمایی کنید که چه جوری برم بهتره؟
اگه با مترو بخوام برم ایستگاه اتوبوس القبیبه باید خط عوض کنم ؟ چون تو نقشه نگاه می کردم ایستگاه فرودگاه تو خط قرمزه ولی ایستگاه القبیبه تو خط سبز؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، ميلاد مسگر ، زری وحدتی
(2014-04-06 ساعت 15:43)iris نوشته:  بچه ها هتل صدف جاش خوبه؟ میخوام بدونم به ایستگاه مترو نزدیکه؟ کلا خوش مسیر هست؟ آیا کسی تجربه سکونت در ااین هتل را داره؟
درود بر شما
خدمتتون عرض کنم که هتل صدف هتل 3 ستاره هستش.

این هتل از ایستگاه مترو Union زیاد فاصله نداره و می تونید برای رفتن به NMC بدون تعویض خط از مترو این ایستگاه استفاده نمایید.

موقعیت هتل و ایستگاه Union هم در تصویر زیر براتون مشخص کردم که می توانید ملاحظه بفرمایید.

[عکس: 68498691257646988315.jpg]

نظرات مردم را هم در مود این هتل می توانید در این سایت مطالعه بفرمایید.

موفق باشید
تشکر کنندگان: Sam2014 ، iris ، soli asali ، amin arefi ، farshad varaste ، reasonable ، زری وحدتی
سلام
دوستان کسی هتل رز ریحان رفته ایا خوبه?
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari
(2014-04-06 ساعت 23:04)mtcanada نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 15:43)iris نوشته:  بچه ها هتل صدف جاش خوبه؟ میخوام بدونم به ایستگاه مترو نزدیکه؟ کلا خوش مسیر هست؟ آیا کسی تجربه سکونت در ااین هتل را داره؟
درود بر شما
خدمتتون عرض کنم که هتل صدف هتل 3 ستاره هستش.

این هتل از ایستگاه مترو Union زیاد فاصله نداره و می تونید برای رفتن به NMC بدون تعویض خط از مترو این ایستگاه استفاده نمایید.

موقعیت هتل و ایستگاه Union هم در تصویر زیر براتون مشخص کردم که می توانید ملاحظه بفرمایید.

[عکس: 68498691257646988315.jpg]

نظرات مردم را هم در مود این هتل می توانید در این سایت مطالعه بفرمایید.

موفق باشید

ممنون از توضیحات بسیار خوبت ، نظرات انگار زیاد مناسب نبود ، من 3شب اول مستقیم میرم ابوظبی هتل کریستال یکی از بچه ها نوشته بود روبرو ان ام سی هست ، 4 شب بعد میخوام برم دبی برا گشت و گذار حالا با توجه به اینکه کاری به ان ام سی دبی ندارم میتونید بهم هتل پیشنهاد بدید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، reasonable
دوستای عزیز یهو یه چیزی یادم اومد گفتم بگم تا یه سری از دوستا سرشون کلاه نره!
اگه یه موقع ترنسفر نیومد دنبالتون و خواستین تاکسی بگیرید حتما قبلش با راننده طی کنید که بهتون فاکتور بده!! زمانی که رفتید هتل این فاکتورو به رسیپشن نشون بدید پولشو بهتون میده!
رالی، کارولینای شمالی
(2014-04-04 ساعت 11:41)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 11:05)inforfang نوشته:  دوستان خوبم من بلاخره دارم میرم برای مصاحبه.

همه دوستانم اینجا خیلی کمکم کردن. از همتون ممنونم. در ضمن هر گونه سوالی دارید که نیاز هست من شخصا براتون در دبی یا ابوظبی بپرسم می تونید به من پیام خصوصی بزنید.

برای من دعا کنید و امیدوارم همتون موفق باشید
سلام دوست عزیز
امیدوارم ویزای یکضربتون رو بگیرید. میشه لطف کنی یه خبر موثق در مورد مدت اعتبار مدیکال برای من بگیری؟ بعضیا میگن 6 ماه از زمان مصاحبه بعضیا میگن یکسال، لطفا شما این زحمتو بکش
موفق باشی

سلام دوست عزیز.
ممنونم. من از خود دکتر شوکلا پرسیدم که اعتبارش چقدره. گفت که 6 ماه از زمانی که جواب مدیکال رو می گیرین (یعنی تقریبا همون زمان مصاحبه).
تشکر کنندگان: houmanmir ، soli asali ، mtcanada ، farshad varaste ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان