کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-07 ساعت 00:05)iris نوشته:  ممنون از توضیحات بسیار خوبت ، نظرات انگار زیاد مناسب نبود ، من 3شب اول مستقیم میرم ابوظبی هتل کریستال یکی از بچه ها نوشته بود روبرو ان ام سی هست ، 4 شب بعد میخوام برم دبی برا گشت و گذار حالا با توجه به اینکه کاری به ان ام سی دبی ندارم میتونید بهم هتل پیشنهاد بدید

هتل اسکای لاین 4ستاره تو رقه خیلی خوبه! اینترنت مجانی داره و خیلی تمیزه
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: iris ، soli asali ، amin arefi ، mtcanada ، زری وحدتی
(2014-04-06 ساعت 09:44)mtcanada نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 03:20)sun shine نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 19:08)m_yek نوشته:  
(2014-03-28 ساعت 13:46)A10A نوشته:  سلام دوستان....
کسی از دوستان هست که 20 April مصاحبه داشته باشه... مرسی

سلام دوست عزیز من 23 آپریل مصاحبه دارم متاسفانه بعضی از دوستان سکوت میکنند من بارها دنبال همسفر گشتم ولی کسی پاسخ نداد Sad

سلام من هم تاریخ مصاحبه ام با شما یکی هست 23 april
درود بر شما هر سه عزیز

مصاحبه من هم تو همون بازه 20 تا 22 اپریل هستش Smile

درود بر شماها که امید را در ما زنده کردید من همش میگفتم نکنه برم اونجا یه هموطن نباشه اینطوری حال نمیده خداراشکر که شما دوستان در آن زمان هستید انشالا همدیگه را ملاقات کنیم اونجا Smile دسته پر برگردیم
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، زری وحدتی
وای بچه ها من یه عالمه سوال دارم با اینکه یک ساله دارم فقط مهاجرسرا می خونم
ویزای دبی که وارد پاسپورت میشه مثل ویزای بقیه کشورها مهلت ورود به دبی هست و در خود فرودگاه دبی برامون مهر تعداد روزهای اقامت را می زنند یا نه مثلا اینکه می گن ویزای 14 روزه یعنی 14 روز اقامت یا یک ماهه یعنی یک ماه اقامت، می خوام بدونم این 14 یا یک ماه مهلت ورود به خاک دبی هست یا مهلت اقامت
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali
ممنون از توضیحات بسیار خوبت ، نظرات انگار زیاد مناسب نبود ، من 3شب اول مستقیم میرم ابوظبی هتل کریستال یکی از بچه ها نوشته بود روبرو ان ام سی هست ، 4 شب بعد میخوام برم دبی برا گشت و گذار حالا با توجه به اینکه کاری به ان ام سی دبی ندارم میتونید بهم هتل پیشنهاد بدید
[/quote]

فكر بسيار خوبيست.ابوظبي گردي را از دست ندهيد!البته من نووتل هتل را انتخاب كرده بودم كه ارزانتر بود و عالي ،هرچند بدون صبحانه بود،نه اينكه نداشت،ما صرفه جويي كرديم.براي دوبي هم به گراند لندمارك هتل رفتيم كه تا متروي يونيون يا همون الاتحاد سه دقيقه فاصله داشت با صبحانه و اينترنت پر سرعت رايگان.پيروز باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: houmanmir ، amin arefi ، mtcanada ، alitab ، soli asali ، reasonable ، iris ، زری وحدتی
(2014-04-07 ساعت 01:56)iris نوشته:  وای بچه ها من یه عالمه سوال دارم با اینکه یک ساله دارم فقط مهاجرسرا می خونم
ویزای دبی که وارد پاسپورت میشه مثل ویزای بقیه کشورها مهلت ورود به دبی هست و در خود فرودگاه دبی برامون مهر تعداد روزهای اقامت را می زنند یا نه مثلا اینکه می گن ویزای 14 روزه یعنی 14 روز اقامت یا یک ماهه یعنی یک ماه اقامت، می خوام بدونم این 14 یا یک ماه مهلت ورود به خاک دبی هست یا مهلت اقامت

شما هروقت ویزاتونو بگیرید از اون تاریخ دو ماه وقت دارید پاتونو بزارید به دوبی، از زمانی که پاتونو گذاشتید دوبی مدت ویزاتون که 14 روز یا یک ماه هست شروع میشه Smile
رالی، کارولینای شمالی
(2014-04-07 ساعت 00:05)iris نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 23:04)mtcanada نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 15:43)iris نوشته:  بچه ها هتل صدف جاش خوبه؟ میخوام بدونم به ایستگاه مترو نزدیکه؟ کلا خوش مسیر هست؟ آیا کسی تجربه سکونت در ااین هتل را داره؟
درود بر شما
خدمتتون عرض کنم که هتل صدف هتل 3 ستاره هستش.

این هتل از ایستگاه مترو Union زیاد فاصله نداره و می تونید برای رفتن به NMC بدون تعویض خط از مترو این ایستگاه استفاده نمایید.

موقعیت هتل و ایستگاه Union هم در تصویر زیر براتون مشخص کردم که می توانید ملاحظه بفرمایید.

[عکس: 68498691257646988315.jpg]

نظرات مردم را هم در مود این هتل می توانید در این سایت مطالعه بفرمایید.

موفق باشید

ممنون از توضیحات بسیار خوبت ، نظرات انگار زیاد مناسب نبود ، من 3شب اول مستقیم میرم ابوظبی هتل کریستال یکی از بچه ها نوشته بود روبرو ان ام سی هست ، 4 شب بعد میخوام برم دبی برا گشت و گذار حالا با توجه به اینکه کاری به ان ام سی دبی ندارم میتونید بهم هتل پیشنهاد بدید

منم مثل شما 3 شب میرم ابوظبی و هتل کریستال رو هم گرفتم بعدش 4 شب میرم دبی ولی هنوز هتل دبی رو نگرفتم نمی دونم کدوم هتلو بگیرم ؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، iris ، زری وحدتی
(2014-04-06 ساعت 23:09)safdel نوشته:  سلام
دوستان کسی هتل رز ریحان رفته ایا خوبه?

اگر رز ريحان توى شيخ زايد رو ميگين، بله ما مهر ماه رفتيم. خيلى راضى بوديم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، alitab ، amin arefi ، soli asali
(2014-04-07 ساعت 11:45)rtt نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 00:05)iris نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 23:04)mtcanada نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 15:43)iris نوشته:  بچه ها هتل صدف جاش خوبه؟ میخوام بدونم به ایستگاه مترو نزدیکه؟ کلا خوش مسیر هست؟ آیا کسی تجربه سکونت در ااین هتل را داره؟
درود بر شما
خدمتتون عرض کنم که هتل صدف هتل 3 ستاره هستش.

این هتل از ایستگاه مترو Union زیاد فاصله نداره و می تونید برای رفتن به NMC بدون تعویض خط از مترو این ایستگاه استفاده نمایید.

موقعیت هتل و ایستگاه Union هم در تصویر زیر براتون مشخص کردم که می توانید ملاحظه بفرمایید.

[عکس: 68498691257646988315.jpg]

نظرات مردم را هم در مود این هتل می توانید در این سایت مطالعه بفرمایید.

موفق باشید

منم مثل شما 3 شب میرم ابوظبی و هتل کریستال رو هم گرفتم بعدش 4 شب میرم دبی ولی هنوز هتل دبی رو نگرفتم نمی دونم کدوم هتلو بگیرم ؟؟؟؟؟؟
ما هتل اسكاي لاين بوديم...4 ستاره...صبحانه و ناهار و اينترنت و ترنسفر با دسترسي آسون به مترو ايستگاه الرقه...ما خيلي راضي بوديم...برو تو سايتش عكساشو ببين...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: houmanmir ، amin arefi ، soli asali ، rtt ، زری وحدتی
(2014-04-07 ساعت 11:46)pari pari نوشته:  

منم شنيدم هتل خوبيه اگه بشه ميخوام همون جا برم
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
(2014-04-07 ساعت 00:05)iris نوشته:  ممنون از توضیحات بسیار خوبت ، نظرات انگار زیاد مناسب نبود ، من 3شب اول مستقیم میرم ابوظبی هتل کریستال یکی از بچه ها نوشته بود روبرو ان ام سی هست ، 4 شب بعد میخوام برم دبی برا گشت و گذار حالا با توجه به اینکه کاری به ان ام سی دبی ندارم میتونید بهم هتل پیشنهاد بدید
خواهش می کنم
والا چون می فرمایید تو دبی کار خاصی ندارید که انجام بدهید دیگه بستگی به بودجه ای داره که در نظر گرفته اید.
هتل سه ستاره مثل ارکید - کلاریج- سیتی استار ... داره تا الا ماشاءالله 4-5 ستاره لوکس Smile
شما با آژانس های مسافرتی تماس بگیرید و بودجه خودتونو اعلام کنید خودشون بهتون پیشنهاد می دهند Wink

بچه ها کسی هست که هفته دیگه پنجشنبه با ماهان بخواد بره دبی؟؟؟
تشکر کنندگان: iris ، azadeh2014 ، soli asali ، amin arefi
سلام به دوستان گلچین شده

من 27 آوریل ابوظبی مصاحبه دارم.
لطفا اگه کسی اونروز مصاحبه داره اطلاع بده تا کارامونو هماهنگ کنیم.
تازه هزینه هتل هم نصف میشه.

به امید پایان همه انتظارات برای رفقای لاتاری خصوصا خودمBig GrinRolleyesWink
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-07 ساعت 11:46)pari pari نوشته:  

رز ریحان هتل تمیزی هست و غذای خوبی داره اما مرکز شهر نیست البته ایستگاه مترو رو به روش هست ولی سیتی سیزن اون موقع با رز ریحان یک قیمت بود به لحاظ موقیت بهتره و من غذا و تمیزیش رو می پسندیدم . پیاده میتونستین برین کارفور تو سیتی سنتر و یا اگه سوغات ارزون بخواین فروشگاههای ایرانی اون اطراف مثل دی تو دی و گرین هاوس . از امروز آفرهای خوبی برای هتل ها میاد مدام www.irantravels.ir , www.lastsecond.ir رو چک کنین.
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، زری وحدتی
با اینکه چندتا از بچه ها امروز ابوظبی مصاحبه داشتند ولی فعلا خبری از سفرنامه ها نیست.
فکر کنم دلیلشم وضعیت اینترنت هتل هاست که جدیدا خیلی دارن ادا در میارن
اینترنت روزی 55 تا 60 دررررهم. :|

ولی می دونم که یکی از بچه ها یکضرب گرفته Smile
که از همین تریبون استفاده می کنم و بهشون تبریک می گم. Big Grin
تشکر کنندگان: alitab ، azadeh2014 ، farshad varaste ، soli asali ، amin arefi ، m_yek ، قصه گو ، rtt ، زری وحدتی
(2014-04-07 ساعت 06:29)قصه گو نوشته:  ممنون از توضیحات بسیار خوبت ، نظرات انگار زیاد مناسب نبود ، من 3شب اول مستقیم میرم ابوظبی هتل کریستال یکی از بچه ها نوشته بود روبرو ان ام سی هست ، 4 شب بعد میخوام برم دبی برا گشت و گذار حالا با توجه به اینکه کاری به ان ام سی دبی ندارم میتونید بهم هتل پیشنهاد بدید

فكر بسيار خوبيست.ابوظبي گردي را از دست ندهيد!البته من نووتل هتل را انتخاب كرده بودم كه ارزانتر بود و عالي ،هرچند بدون صبحانه بود،نه اينكه نداشت،ما صرفه جويي كرديم.براي دوبي هم به گراند لندمارك هتل رفتيم كه تا متروي يونيون يا همون الاتحاد سه دقيقه فاصله داشت با صبحانه و اينترنت پر سرعت رايگان.پيروز باشيد.
[/quote]

مرسی از همه برای نظراتشون
گراند لند مارک گزینه خودمم بود پس خوبه ، ببینم اینو با چه قیمتی برام تور میگیره D:
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، قصه گو ، زری وحدتی
بعضی از دوستان گفته بودن حواستون باشه تاکسی ها اشتباهی شما رو به ساختمون قدیمی سفارت نبرن ،Cool
میخواستم بدونم ساختمون قدیمیه سفارت توی کدوم خیابونه؟
و هم چنین ساختمون جدیده سفارت که باید بریم اسم کوچه و خیابونش چیه؟
دوستانی که اطلاع دارن میشه لطفا راهنمایی کنید؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان