کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-08 ساعت 14:24)masoudyara نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 08:06)houmanmir نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 01:56)iris نوشته:  وای بچه ها من یه عالمه سوال دارم با اینکه یک ساله دارم فقط مهاجرسرا می خونم
ویزای دبی که وارد پاسپورت میشه مثل ویزای بقیه کشورها مهلت ورود به دبی هست و در خود فرودگاه دبی برامون مهر تعداد روزهای اقامت را می زنند یا نه مثلا اینکه می گن ویزای 14 روزه یعنی 14 روز اقامت یا یک ماهه یعنی یک ماه اقامت، می خوام بدونم این 14 یا یک ماه مهلت ورود به خاک دبی هست یا مهلت اقامت

شما هروقت ویزاتونو بگیرید از اون تاریخ دو ماه وقت دارید پاتونو بزارید به دوبی، از زمانی که پاتونو گذاشتید دوبی مدت ویزاتون که 14 روز یا یک ماه هست شروع میشه Smile
ویزای امارات تو پاسپورت نمیخوره ویک برگ کاغذه،شما بعد از 2 ماه نمیتونید وارد امارات بشین بلکه اگه قصد دارید مثلا" 14 روز دبی باشید باید یکماه ونیم بعد از تاریخ ویزا وارد امارات بشید.

masoudyara جان شما اگه از مهلت ویزای دوبیتون 55 روز هم گذشته باشه بازم میتونید برای دو هفته تو دوبی بمونید!
2ماه (از 1 تا 60 روز) مهلت دارید به دوبی برید، زمانی که رسیدین تازه پروسه ی 14 روزتون شروع میشه
رالی، کارولینای شمالی
(2014-04-07 ساعت 06:29)قصه گو نوشته:  ممنون از توضیحات بسیار خوبت ، نظرات انگار زیاد مناسب نبود ، من 3شب اول مستقیم میرم ابوظبی هتل کریستال یکی از بچه ها نوشته بود روبرو ان ام سی هست ، 4 شب بعد میخوام برم دبی برا گشت و گذار حالا با توجه به اینکه کاری به ان ام سی دبی ندارم میتونید بهم هتل پیشنهاد بدید

فكر بسيار خوبيست.ابوظبي گردي را از دست ندهيد!البته من نووتل هتل را انتخاب كرده بودم كه ارزانتر بود و عالي ،هرچند بدون صبحانه بود،نه اينكه نداشت،ما صرفه جويي كرديم.براي دوبي هم به گراند لندمارك هتل رفتيم كه تا متروي يونيون يا همون الاتحاد سه دقيقه فاصله داشت با صبحانه و اينترنت پر سرعت رايگان.پيروز باشيد.
[/quote]

کرایه تاکسی چقدر دادید از نووتل تا ان ام سی ، همینطور تا سفارت ؟
گراند لند مارک هتل خیلی خوب و البته گرونی بود من فعلا اسکای لاین را رزرو کردم، ارزونتر بود 100$ شایدم بیشتر
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
من هتل خودم رزرو کردم از booking.com تقریبا 480000 تومن برام ارزونتر در اومد تا با تور اما ناهار و صبحانه تور را از دست دادم ، به نظرتون می ارزه؟ چون هنوز میتونم تغییر بوم
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، قصه گو
(2014-04-08 ساعت 21:18)iris نوشته:  من هتل خودم رزرو کردم از booking.com تقریبا 480000 تومن برام ارزونتر در اومد تا با تور اما ناهار و صبحانه تور را از دست دادم ، به نظرتون می ارزه؟ چون هنوز میتونم تغییر بوم

دوست عزیز با این مبلغ میتونی برای چند روزصبحانه استار باکس یا مک دونالد رو بگیرین که عملا یه غذای کامل هست .
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، قصه گو ، iris ، زری وحدتی
(2014-04-08 ساعت 21:18)iris نوشته:  من هتل خودم رزرو کردم از booking.com تقریبا 480000 تومن برام ارزونتر در اومد تا با تور اما ناهار و صبحانه تور را از دست دادم ، به نظرتون می ارزه؟ چون هنوز میتونم تغییر بوم
شما چه هتلي رو رزرو كردين؟
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، زری وحدتی

دوست عزیز اینو هم در نظر بگیرین که وقتی از تو بوکینگ هتل رزرو میکنید اونجا باید 16% تکس و مالیات هم پرداخت کنیدااا
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: mtcanada ، قصه گو ، soli asali ، farshad varaste ، زری وحدتی
(2014-04-07 ساعت 18:07)reasonable نوشته:  بعضی از دوستان گفته بودن حواستون باشه تاکسی ها اشتباهی شما رو به ساختمون قدیمی سفارت نبرن ،Cool
میخواستم بدونم ساختمون قدیمیه سفارت توی کدوم خیابونه؟
و هم چنین ساختمون جدیده سفارت که باید بریم اسم کوچه و خیابونش چیه؟
دوستانی که اطلاع دارن میشه لطفا راهنمایی کنید؟

کسی اسم خیابون سفارتو نمیدونست؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali
کرایه تاکسی چقدر دادید از نووتل تا ان ام سی ، همینطور تا سفارت ؟
گراند لند مارک هتل خیلی خوب و البته گرونی بود من فعلا اسکای لاین را رزرو کردم، ارزونتر بود 100$ شایدم بیشتر
[/quote]

اگه اشتباه نكنم تا ان ام سي حدود ٣٥ درهم و تا سفارت ٢٠ درهم شد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
من هتل خودم رزرو کردم از booking.com تقریبا شبي ٣٢٥ درهم بدون نهار و صبحانه براي دونفر و به نظرم نهار و شام هتل رو نخورين هم گرون و هم اشغال و من جواهر گاردن گرفتم بد نبود ، كنار سيتي سنتر و گرين هوس و دي تو دي كه به مترو هم نزديك و اينترنت رايگان و دوتا استخر كه يكي مختلط و يكي مخصوص زنها با سونا و جكوزي و سالن بدنسازي خلاصه خوب بود و هتل سيتي سيزن هم كنارش اونم عالي و نوساز اگه سوالي دارين جواب ميدم ...
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، amin arefi ، iris ، lida55
مك دونالد بستگي به انتخاب ساندويچ داره كه حدود ٢٥درهم برا هرنفر و KFC هم حدود ٢٢درهم كه عالي بود و جاتون خالي بود كه خيلي بهتر از غذا هتل كه نفري ٦٠ درهم ميگيرن .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، قصه گو ، amin arefi ، inforfang
(2014-04-09 ساعت 00:43)reasonable نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 18:07)reasonable نوشته:  بعضی از دوستان گفته بودن حواستون باشه تاکسی ها اشتباهی شما رو به ساختمون قدیمی سفارت نبرن ،Cool

دوست عزیز آدرس سفارت که در نامه دوم تون موجوده!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، amin arefi ، farshad varaste
سلام دوستای خوبم منم چند روز پیش مصاحبه داشت و 2 نفر بودیم هر دو ویزای یک ضرب گرفتیم .همه چیز راحتر از اونی بود که تصور میکردیم و تنها چیزایی که براشون مهم بود نداشتن شغل دولتی و اینکه رشته تحصیلی حساسی نباشه و حتی تمکن مالی ما برا دو نفر خیلی خوب و زیاد بود حدود 120 میلیون که خدا رو شکر همه چیز عالی بود اگه کسی سوال داره pm خصوصی بده که من جواب بدم واسه همه دوستان آرزوی موفقیت دارم....
(2014-04-09 ساعت 10:48)داودی نوشته:  سلام دوستای خوبم منم چند روز پیش مصاحبه داشت و 2 نفر بودیم هر دو ویزای یک ضرب گرفتیم .همه چیز راحتر از اونی بود که تصور میکردیم و تنها چیزایی که براشون مهم بود نداشتن شغل دولتی و اینکه رشته تحصیلی حساسی نباشه و حتی تمکن مالی ما برا دو نفر خیلی خوب و زیاد بود حدود 120 میلیون که خدا رو شکر همه چیز عالی بود اگه کسی سوال داره pm خصوصی بده که من جواب بدم واسه همه دوستان آرزوی موفقیت دارم....

دوست عزیز مبارک باشه و خوشحالمون کردید با خبر گرفتن ویزاتون Smile
سوالی دارم، اینکه من نتونستم اسپانسر جور کنم و ما هم 2 نفر هستیم و تصمیم دارم مثل شما تمکن بگیرم ببرم . اونجا از شما اول کدوم رو خواست که شما تمکن رو ارائه دادی؟ دوم اینکه آیا سربازی رفته بودی ؟ به سربازی گر میدن ؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-04-09 ساعت 01:45)aghaghia نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 00:43)reasonable نوشته:  

دوست عزیز آدرس سفارت که در نامه دوم تون موجوده!
گوگل مپ:
https://www.google.com/maps/place/Embass...00bc015b9c
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، reasonable
(2014-04-08 ساعت 22:03)Shabi2605 نوشته:  
شما چه هتلي رو رزرو كردين؟

هتل کریستال ابوظبی و اسکای لاین دبی
البته ابوظبی را اشتباه کردم باید هتل ارزونتر میگرفتم ، ولی دیگه کنسل رایگان نداره ، مهم نیست دیگه، هتل دبی را میتونم تغییر بدم اون کنسل کردنش مهم نیست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان