موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من حدود 3 هفته پیش مصاحبه داشتم ...چند تا نکته در خصوص خرید سیم کارت در سفر به امارات به ذهنم رسید که خدمتتون می گم:
اولا برای خرید سیم کارت اتصالات اگر از ایران اقدام کنید خیلی بهتره...ما از فرودگاه شیراز رفتیم و داخل فرودگاه سیم کارت اتصالاتو می تونستیم با فقط 20000 تومان تهیه بکنیم(و تازه یه مبلغی هم شارژ توش بود) ولی به امید تهیه ارزون تر از خود دبی نخریدیم و مجبور شدیم توی فری شاپ 40 درهم بدیم و سیم کارت بدون شارژ بخریم.
ثانیا در خود منطقه دیره در دوبی خیلی از سوپرمارکت ها را دیدیم که سیم کارت را 4 درهم می فروختند و نکته جالب تر اینکه 5 درهم هم شارژ داشت...
خب البته این هم از شانس ما بود که به گرون ترین قیمت ممکن سیم کارتو تهیه کنیم!
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-12 ساعت 11:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-12 ساعت 12:09 توسط mtcanada.)
بچه ها در خصوص نحوه تهیه شارژ و کد فعال سازی آن هم می شه توضیح بدهید؟؟؟
چون پرواز من ترمینال 1 می شینه و عملا از دسترسی به سیم کارت هایی که بصورت رایگان در ترمینال 3 ارائه می شوند محروم هستم لذا
خیلی از دوستان گفتن سوپرمارکتی که جنب یا داخل NMC هستش سیم کارت اتصالات را به قیمت 25 درهم می فروشه که می خواستم بدونم کسی تحربه ای در این زمینه داشته یا خیر؟؟؟
آیا سیم کارت du هم همانجا می شه تهیه کرد؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-06 ساعت 17:39)ميلاد مسگر نوشته: سلام دوستان من ٥ مي ابوظبي تاريخ مصاحبمه و ميخوام يك هفته زودتر برم كسي از دوستان مايل هست تا با هم هم سفر باشيم؟
سلام
همسر من هم تاریخ 5 می مصاحبش هست. شما از دبی تا سفارت را چطوری میرید؟
2012AS00040XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 20
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:31 may
دریافت کلیرنس:50 روز بعد
دریافت ویزا:11 AUG
تعداد:1 نفر
هزینه ها: خیلی تومن
ورود به آمریکا: 10 Oct
دریافت گرین کارت:
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی تا حالا هتل فورچون گرند رفته؟؟؟؟ اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار من بزاره
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 11:46)mtcanada نوشته: بچه ها در خصوص نحوه تهیه شارژ و کد فعال سازی آن هم می شه توضیح بدهید؟؟؟
چون پرواز من ترمینال 1 می شینه و عملا از دسترسی به سیم کارت هایی که بصورت رایگان در ترمینال 3 ارائه می شوند محروم هستم لذا
خیلی از دوستان گفتن سوپرمارکتی که جنب یا داخل NMC هستش سیم کارت اتصالات را به قیمت 25 درهم می فروشه که می خواستم بدونم کسی تحربه ای در این زمینه داشته یا خیر؟؟؟
آیا سیم کارت du هم همانجا می شه تهیه کرد؟؟؟
محمد جان منم از همون سوپر سمت راست nmc به قیمت 30 درهم اتصالات خریدم که بعد 3 4 ساعت فعال شد باید کپی ویزا و پاسپورت رو همرات داشته باشی من نداشتم رفتم از دستگاه کپی خود nmc گرفتم
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-13 ساعت 08:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 08:50 توسط alimomen.)
سیم کارت duرو موقع خروج از فرودگاه سمت چپتون درست بغل اتصالات تهیه کنید هم صف نداره هم اینکه تقریبا همون لحظه فعال میشه همون خانمه واستون کپی میگیره شارژیه که روش هست هم دیتا هست و هم تلفن ولی وقتی تمام شد باید کارت شارژ بخرید که حداقلش20 درهم هست وقتی میخاید شارژ رو وارد کنید کد مربوط به دیتا و تلفن فرق داره(یکی رو میتونید وارد کنید)اگرم میخاید دوتاشو داشته باشید یک شارژ دیگه هم باید بخرید(اینو مطمین نیستم ولی فروشنده گفت) کلا من ازduکاملا راضی بودم در ضمن چون شمارتون رو باید توی nmcبدید بهتره که از فرودگاه تهیه کنید که مطمین باشید که فعال شده و مشکلی نداره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 15:49)rtt نوشته: دوستان کسی تا حالا هتل فورچون گرند رفته؟؟؟؟ اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار من بزاره
آره دوست عزيز ما فرچون گرند بوديم.
مشكل بزرگش دي + سكوشه كه تا 2-3 صبح نميذاره بخوابيد چون هتل فقط 3 طبقه داره و نميتونيد طبقاتي بگيريد كه صدا كم باشه. از مترو هم يه ربع پياده راهه كه شايد يه خورده زياد باشه. يه مشكل ديگش اينه كه بعضي اتاقاش به اتاق بغلي يه درب داره كه البته بسته است ولي اگه اتاق بغلي حرف هم بزنن شما ميشنوي (بابت شلوغي ميگم). از نظر تميزي و برخورد و اينترنت واي فاي مجاني و سيف باكس ديجيتال و غذا خوبه و مشكلي نداره.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها میخواستم بهتون پیشنهاد کنم بچه هایی که مصاحبه دارند ابوظبی با آقا علی عبدالله یا همون علی ایرانی معروف هست برید مرد بسیار با مرام وشریفی هست که خیلی وقت شناس و اینکه منصف و همچنین آدم حراف و فضولی نیست و سر قیمت هم کنار میاد باهتون شمارشو می زارم من پیشنهاد میکنم با اون برید بهتر از بقیه هست.موفق باشید0508088913
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من میخوام هتل رزرو کنم لطفا راهنمایی کنید کدام منطقه هتل های خوب هست و فاصله تا nmc و مترو چقدر
هتل خوب هم توی منطقه خوب کدام اخه من تا حالا دبی نرفتم ممنون از راهنمایی دوستان محترم
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 13:31)spv نوشته: سلام دوستان من میخوام هتل رزرو کنم لطفا راهنمایی کنید کدام منطقه هتل های خوب هست و فاصله تا nmc و مترو چقدر
هتل خوب هم توی منطقه خوب کدام اخه من تا حالا دبی نرفتم ممنون از راهنمایی دوستان محترم
شما ميتونيد عبارت dubai hotel ranking رو گوگل كنيد. از بين همه سايتاي موجود اطلاعات زيادي در مورد رده بندي هتلها مياد كه ميتونيد مطالعه كنيد. براي نمونه من در مورد يه سايت يه مقدار توضيح ميدم.
اين سايت هتلها رو از بهترين تا بدترين بر اساس امتياز استفاده كننده ها گذاشته. بعد از رفتن به آدرس بالا روي Show Price كليك ميكنيد و تو پنجره جديد تاريخ ورود و خروج خودتون رو مشخص ميكنيد. حالا با توجه به بودجه خودتون چند تا رو انتخاب كنيد و با ساير شرايط خودتون به ترتيب اولويت اونا رو در نظر داشته باشيد و اوليشو از آژانس بخوايد براتون رزرو كنه. اگه نشد دومي و ... . براي هتلايي كه جدا كرديد ميتونيد نظرات استفاده كننده ها رو هم بخونيد كه مثلا از چي شاكي يا راضي بودن.
و اما شرايط. يه تعداديشونو ميگم شما هم موارد شخصي رو بهش اضافه كنيد:
اولي محل كلي هتله كه شرق يا غرب دبي باشه. يه رودخونه بزرگ دوبي رو به بخش شرقي و غربي تقسيم ميكنه كه قسمت شرقي بافت قديمي داره و قسمت غربي بافت جديد. مث شمال و مركز تهران خودمون ميمونه. قسمت شرقي پر تراكم، ارزونتر، پر از مغازه، ماشين، ايستگاه مترو، غذا خوري و اكثر هتلاش تعداد طبقات كمتري دارن كلا مركز شهر همينجاست. قسمت غربي اكثرش برجاي بلنده و شيك و تازه ساز با اتوباناي بزرگه.
دومي بحث نزديك بودن به متروه كه خب مسأله مهميه چون معمولا اونجا حداقل روزي دو بار از مترو استفاده خواهيد كرد.
سومي بزرگ بودن هتله. بعضيا بودن تو طبقه 30 يه هتل برج رو به بودن تو هتلي كه كلا دو طبقست ترجيح ميدن يا برعكس.
چهارمي وجود دي+سكو هست كه خب ميدونيد سر و صدا داره و مزاحمت (البته تو هتلاي كوچيك و طبقات پايين تو هتلاي بلند).
پنجمي داشتن امكانات خاص مورد نياز ما مثل سيف باكس، واي فاي مجاني/پولي، سشوار، خشكشويي و ...
مواردي مثل برخورد كارمندا، تميزي، حشرات، به صرفه بودن، نورگير بودن، امكانات، غذا و ... رو لازم نيست مقايسه كنيد چون همه اونا بطور اتوماتيك بر حسب همين موارد توي ليست بالا اولويت بندي شدن و هر هتلي كه داراي رنكينگ با شماره كمتر باشه خب بهتره.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...