کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
متأسفانه ویزای من هنوز نیامده Sad
و هیچ خبری هم ازش نیست.
خدا می دونه کی جوابی بخواد از امن امارات بیاد.
بچه ها اگر تا شنبه ویزام بیاد و با پرواز ساعت 18:15 ماهان خودمو برسونم دبی (با اینکه ساعت 20 می رسم دبی) بنظرتون همان روز می تونم مراجعه کنم به NMC و مدیکالمو انجام بدم؟؟؟
اگر امکانش نیست و یکشنبه برم NMC دوبی همان روز بهم جواب را می دهند؟؟؟و اگر می دهند هزینه اضافه ای که می بایست پرداخت شود چند درهم است؟؟؟

امیدوارم این مشکل برای هیچکس دیگری پیش نیاد.
واقعا خیلی سخته که تکلیفت معلوم نباشه. Sad
نه بدونی ویزات میاد نه بدونی ریجکت می شی هیچیه هیچی فقط باید منتظر بمونی.
خدا خودش کمک کنه.
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-16 ساعت 15:38)mtcanada نوشته:  متأسفانه ویزای من هنوز نیامده Sad
و هیچ خبری هم ازش نیست.
خدا می دونه کی جوابی بخواد از امن امارات بیاد.
بچه ها اگر تا شنبه ویزام بیاد و با پرواز ساعت 18:15 ماهان خودمو برسونم دبی (با اینکه ساعت 20 می رسم دبی) بنظرتون همان روز می تونم مراجعه کنم به NMC و مدیکالمو انجام بدم؟؟؟
اگر امکانش نیست و یکشنبه برم NMC دوبی همان روز بهم جواب را می دهند؟؟؟و اگر می دهند هزینه اضافه ای که می بایست پرداخت شود چند درهم است؟؟؟

امیدوارم این مشکل برای هیچکس دیگری پیش نیاد.
واقعا خیلی سخته که تکلیفت معلوم نباشه. Sad
نه بدونی ویزات میاد نه بدونی ریجکت می شی هیچیه هیچی فقط باید منتظر بمونی.
خدا خودش کمک کنه.

دوست من شما اگه اون موقع برسی انجام نمیدن کارتون رو
هر وقت برید مدیکال معمولا جوابش فردا شبش آمادس !
خدایی نکرده اگه نرسیدید برید مدیکال یا جواب حاضر نشد هم هیچ مشکلی پیش نمیاد. میرید مصاحبه و نقص مدرک مدیکال میخورید و جواب رو بعدش براشون میبرید . به خودتون استرس وارد نکنید لطفا Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: قصه گو
الان به سفارت ایمیل زدم و جریان رو بهشون گفتم Sad که امارت هنوز برام ویزایی صادر نکرده و اگر تا فردا ویزام نیاد و با توجه به تعطیلی جمعه و شنبه امارات نمی تونم به مصاحبه برسم Sad
کسی تجربه ای مثل مسئله ای که برای من پیش اومده را سراع داشته که تو اینطور مواقع سفارت واکنشش چی هست؟؟؟ Sad
کاش حداقل تا فردا ویزام میومد.
تشکر کنندگان: soli asali
سلام به دوستای خوبم
بچه ها من هتل رو ابوظبی گرفتم اما پروازم دبی هست
شماره کسی رو دارید که مارو با کمترین هزینه ببره ابوظبی؟ البته مطمئن باشه
ممنون
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، firouz mah
(2014-04-16 ساعت 16:27)arezoosharifi نوشته:  سلام به دوستای خوبم
بچه ها من هتل رو ابوظبی گرفتم اما پروازم دبی هست
شماره کسی رو دارید که مارو با کمترین هزینه ببره ابوظبی؟ البته مطمئن باشه
ممنون

احتیاج به کسی نیست که ببردتون که خودتون با مترو تشریف ببرین ایستگاه الغبیبیه پیاده بشین و از اونجا با اتوبوس برین ابوظبی. اتوبوس ها نفری 25 درهم و هر 15 دقیقه حرکت دارن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، poem
(2014-04-16 ساعت 16:25)mtcanada نوشته:  الان به سفارت ایمیل زدم و جریان رو بهشون گفتم Sad که امارت هنوز برام ویزایی صادر نکرده و اگر تا فردا ویزام نیاد و با توجه به تعطیلی جمعه و شنبه امارات نمی تونم به مصاحبه برسم Sad
کسی تجربه ای مثل مسئله ای که برای من پیش اومده را سراع داشته که تو اینطور مواقع سفارت واکنشش چی هست؟؟؟ Sad

دوست عزیز یه مقدار عجله کردی !!!
من فکر میکنم یه وقت دیگه براتون در نظر بگیرن و بندازن عقب !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza ، mtcanada ، قصه گو
(2014-04-16 ساعت 16:55)soli asali نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 16:25)mtcanada نوشته:  الان به سفارت ایمیل زدم و جریان رو بهشون گفتم Sad که امارت هنوز برام ویزایی صادر نکرده و اگر تا فردا ویزام نیاد و با توجه به تعطیلی جمعه و شنبه امارات نمی تونم به مصاحبه برسم Sad

دوست عزیز یه مقدار عجله کردی !!!
من فکر میکنم یه وقت دیگه براتون در نظر بگیرن و بندازن عقب !

به نظر منم عجله کردین حداقل تا فردا صبر می کردین بعد ایمیل میزدین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: mtcanada ، soli asali ، قصه گو
تو ایمیلم گفتم که اگه تا فردا ویزارو بهم دادند حتما بهتون اطلاع خواهم داد که سر وقتش خودمو می رسونم امارات برای مصاحبه در تاریخی که برام تعیین کردید
فکر اینجاشم کرده بودم و تو ایمیلمم توضیح دادم براشون
امیدوارم که تا فردا ویزام بیاد و بتونم با پرواز بعد از ظهر فردا یا 8 صبح ماهان خودمو برسونم امارات.
فکر کنم مسائلی که برای من پیش اومد تو مهاجرسرا جزء نوبراش باشه و به تاریخ بپیوندم.
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، farshad varaste ، aghaghia ، قصه گو ، philter
(2014-04-16 ساعت 18:25)mtcanada نوشته:  تو ایمیلم گفتم که اگه تا فردا ویزارو بهم دادند حتما بهتون اطلاع خواهم داد که سر وقتش خودمو می رسونم امارات برای مصاحبه در تاریخی که برام تعیین کردید
امیدوارم که تا فردا ویزام بیاد و بتونم با پرواز بعد از ظهر فردا یا 8 صبح ماهان خودمو برسونم امارات.
فکر کنم مسائلی که برای من پیش اومد تو مهاجرسرا جزء نوبراش باشه و به تاریخ بپیوندم.

ایشالا میاد تا فردا و به همه کاراتون میرسید دوست عزیز
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، lida55 ، قصه گو
دوستان عزیزی که نگران پاس هستند برای هتل بهتره چند کپی پاس داشته باشند ولی اگر تصمیم بگیرید یک هتل بمونین و هی از دبی به ابوظبی یا بالعکس نرین من تا حالا هر هتلی رفتم پاسمو اسکن کردن دادن به خودم تا روز برگشت تو سیف باکس اتاق بوده
تشکر کنندگان: mtcanada ، soli asali ، bahram2014 ، aghaghia ، قصه گو ، reasonable
(2014-04-16 ساعت 18:33)rtt نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 18:25)mtcanada نوشته:  تو ایمیلم گفتم که اگه تا فردا ویزارو بهم دادند حتما بهتون اطلاع خواهم داد که سر وقتش خودمو می رسونم امارات برای مصاحبه در تاریخی که برام تعیین کردید

ایشالا میاد تا فردا و به همه کاراتون میرسید دوست عزیز
سلام
شما تا یک روز به مصاحبه هم می توانید تاریخ مصاحبه را تغییر بدید شما با تماس تلفنی
به راحتی می تونید فارسی صحبت کنید و مشکل را بگید و به راحتی تغییر تاریخ براتون انجام می دن انشاالله ویزاتون میاد
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: lida55 ، mtcanada ، soli asali ، قصه گو ، inforfang
(2014-04-16 ساعت 21:43)spv نوشته:  سلام
شما تا یک روز به مصاحبه هم می توانید تاریخ مصاحبه را تغییر بدید شما با تماس تلفنی
به راحتی می تونید فارسی صحبت کنید و مشکل را بگید و به راحتی تغییر تاریخ براتون انجام می دن انشاالله ویزاتون میاد
دود بر شما
ان شاءالله ، من هم امیدوارم تا فردا بیاد.
از پرواز فردا بخاطر عدم داشتن ویزا جاموندم Sad
مرسی که این موضوع را متذکر شدید.
فقط کدام شماره تلفن منظورتون بود؟؟؟
این Tel. +971-2 414 2200 را می گفتید؟؟؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
سلام دوستان، ميخواستم بدونم nmc شنبه ها تعطيل يا باز هستن؟ مصاحبه من سه شنبه هستش كي بايد برم مديكال
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
دوستان تا حالا شده کسی فردای روز مصاحبه ویزاش آماده شده باشه؟
کسی بوده فرداش بره و بگن ویزاش آمادس؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
مدارک لازم برای روز مصاحبه غیر از برگه معاینات پزشکی و ترجمه ها ، دیگه چی نیازه؟ عکس چند تا در چه ابعادی ؟ تمام رخ ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان