کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان سلام...
ما هتل نیهال رو رزرو کردم واسه 7شب شد 1.445.000
فونیکس و شالیمار هم بود، نیهال رو انتخاب کردیم...
کسی تجربه ای در مورد هتل نیهال داره دوستان... ممنون میشم

تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
نقشه رستورانهای ایرانی در دبی
بعضی از رستوران‌ها ممکن است بسته بوده و یا نام و آدرسشان عوض شده باشد.
لطفا قبل از مراجعه به رستوران‌ها حتما با آنها تماس بگیرید.
http://local.kodoom.com/restaurants/shab...rates/526/
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، amin arefi ، exxedus
سلام دوستان
سیم کارت DU عالیه وبه مراتب بهتر از اتصالات
خیر پیش

درود بر شما ممنون از توضیحاتتون.
از اونجا گرفتید چقدر شارژ اولیه داشت؟؟؟
ه

(2014-04-13 ساعت 08:40)alimomen نوشته:  سیم کارت duرو موقع خروج از فرودگاه سمت چپتون درست بغل اتصالات تهیه

کنید هم صف نداره هم اینکه تقریبا همون لحظه فعال میشه همون خانمه واستون کپی میگیره شارژیه که روش هست هم دیتا هست و هم تلفن ولی وقتی تمام شد باید کارت شارژ بخرید که حداقلش20 درهم هست وقتی میخاید شارژ رو وارد کنید کد مربوط به دیتا و تلفن فرق داره(یکی رو میتونید وارد کنید)اگرم میخاید دوتاشو داشته باشید یک شارژ دیگه هم باید بخرید(اینو مطمین نیستم ولی فروشنده گفت) کلا من ازduکاملا راضی بودم در ضمن چون شمارتون رو باید توی nmcبدید بهتره که از فرودگاه تهیه کنید که مطمین باشید که فعال شده و مشکلی نداره
با درود
ممنون از توضیحاتتون
یعنی سیم کارت های تلفن و دیتاشون جداست؟؟؟(مثل رایتل)
یا نه هر دو امکان را دارند فقط شارژهای آن ها یکسان نیست؟؟؟

شما سیم کارت du را چند درهم گرفتید؟؟؟
[/quote]

نه شما یک سیم کارت میخرید و اولش هم شارژ دیتا داره و هم شارژ مکالمه وقتی که تموم شد میرید واسه خرید کارت شارژ که همه جا تو سوپر موجوده توی مال ها هم معمولا دفترduموجود هست مثلا 20 درهمی که حداقل هست میگیرید موقع وارد کردن شارژ مثلا اگر بخاید فقط دیتا داشته باشید مثلا #4* شماره گیری میکنید و برای فقط مکالمه مثلا#6* رو میگیرید(روی کارتها نوشته) دقیق یادم نیست فکر کنم 25 یا30 درهم بود
[/quote]
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-15 ساعت 15:28)rtt نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 14:56)mtcanada نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 14:43)rtt نوشته:  محمد جان مگه کی اقدام کردین واسه ویزا؟ من هفتم درخواست دادم ویزام دهم ایشود شد البته مال آقایون مثل ابنکه دو الی 3 روز بیشتر طول میکشه
نگران نباشید ایشالا به زودی میاد
رعنا جان من 93/1/16 اقدام کردم
مگه سایتی داره که بشه خودمون پیگیری کنیم که متوجه شدید دهم ایشود شده؟؟؟

آخه فقط فردا رو وقت دارم Sad
خدا بگم این آدمایی که باهامون تشابه اسمی دارن رو چی کار نکنه که می رن اونجا و با کارهاشون تمام برنامه و زندگی مارو می ریزن بهم.
من گرفتم ویزامو و روش تاریخ ایشود رو زده از روی اون گفتم بهتون
سایت که داره که خود آژانس از روش چک میکنه و میگه ویزاتون اومده یا نه و اگه اومده باشه پرینت میکنه و میده بهتون ولی نمی دونم ما هم می تونیم چک کنیم یا فقط خودشون می تونند
عجیبه مال شما نیومده چون من 18/1 اقدام کردم الان 3/2 روزم هست که ویزام اومده ولی مال شما نیومده. البته مال دوست منم که با هم اقدام کردیم 3 روز بعد از من اومد
نگران نباش من هم 16 فروردین اقدام کردم امروز اومد ولی مطمئن باش تا فردا حتما میاد چون این روزا سرشون میگن خلوته Shy
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada
(2014-04-15 ساعت 17:19)m_yek نوشته:  نگران نباش من هم 16 فروردین اقدام کردم امروز اومد ولی مطمئن باش تا فردا حتما میاد چون این روزا سرشون میگن خلوته Shy
محمد جان خدا از دهنت بشنوه امیدوارم فردا بیاد.
ولی می گن اونایی که قرعشون (بخاطر تشابه اسمی با نمی دونم کدوم آدم نااهل و نادانی) به امن امارات بخوره یا ریجکت می شن یا اینکه با تأخیر ویزاشونو می گیرن Sad
امیدوارم تا فردا ویزام دستم برسه وگرنه خیلی ممکنه برام سخت و گرون تموم بشه.
چون من مثل بقیه سربازی نرفتم که هرموقعی که سفارت وقت جدیدی بهم داد بتونم از کشور خارج بشم و برم برای مصاحبه. Sad
بچه ها لطفا برام دعا کنید ویزام تا فردا بیاد. ممنونم.

ای خدا خودت کمک کن.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، aghaghia ، behfaza ، mohammad19911991 ، قصه گو ، m_yek
(2014-04-15 ساعت 14:41)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 14:29)rtt نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:33)spv نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:06)behfaza نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 12:59)rtt نوشته:  الان که شما اینو مطرح کردین منم یکم نگران شدم چون منم دقیقا روزی که مصاحبه میدم هتلو عوض می کنم قبلش ابوظبی هستم ولی بعد مصاحبه میرم دبی
احتمال یه ضربم میدم واسه این موقع چک این احتمالا پاسپورت ندارم البته من هتلو الان رزرو کردم یعنی ممکنه اونجا به مشکل بخورم؟؟؟
هتل رویال گاردن که مشخصاتش در امضای من هست طبق شنیده ها با برگه ویزای شما هم اتاق میدهد .برای اطمینان بیشتر با هاشون تماس بگیریدو سوال کنید. اینجا هم از آژانس دوتا برگه پرینت ویزای امارات رو بگیرین .

سلامبه همه دوستان
بهترین راه اینه که قبل یک شب قبل از مصاحبه هر هتلی که می خواهین برین و بعد پاسپورت نیاز نیست
واقعا چه راه خوبی پیشنهاد دادین دوست عزیز!!!!!!
آره بنظر منم اینجوری بهتره حتی میتونید برگردین ایران که دیگه کلا به پاسپورت نیاز نباشه WinkBig GrinBig Grin
دوست عزیز تمام هتل ها زمان ورود شما به هتل اول پاسپورت وصفحه ویزای شما را کپی می گیرن وپاسپورت شما را تحویل می دن تجربه 18 سال مسافرت رفتن ما که اینتور بود
این هم جهت اطلاع دوستانی که می گن می تونی بدون پاسپورت برگردید ایران گفتم
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-15 ساعت 12:59)rtt نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 11:27)reasonable نوشته:  دوستان عزیز سلام
آیا همه هتلهای دوبی در هنگام ورود ازمون پاسپورت میخوان؟
اگه به امید خدا یکضرب بگیریم و بخواهیم هتلمونو عوض کنیم ،پاسپورت که نداریم چون دست آفیسر مونده توی هتل جدید راهمون میدن؟
آژانسها میگن اشکالی نداره ولی نمیشه به حرفشون اعتماد کرد، خودم به 2تا هتل زنگ زدم گفتن ما حتما اصل پاسپورت را میخواهیم.
دوستان کسی در این موردتجربه داره ؟هتلی رو میشناسه که پاسپورت نخواد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرماییدSmile
الان که شما اینو مطرح کردین منم یکم نگران شدم چون منم دقیقا روزی که مصاحبه میدم هتلو عوض می کنم قبلش ابوظبی هستم ولی بعد مصاحبه میرم دبی
احتمال یه ضربم میدم واسه این موقع چک این احتمالا پاسپورت ندارم البته من هتلو الان رزرو کردم یعنی ممکنه اونجا به مشکل بخورم؟؟؟
هتل رویال گاردن که مشخصاتش در امضای من هست طبق شنیده ها با برگه ویزای شما هم اتاق میدهد .برای اطمینان بیشتر با هاشون تماس بگیریدو سوال کنید. اینجا هم از آژانس دوتا برگه پرینت ویزای امارات رو بگیرین .

ممنونم دوست عزیز، این قضیه بدون پاسپورت وارد هتل شدن خیلی فکرمو مشغول کرده ،مخصوصا اینکه به هتلهایی که در نظر داشتم تلفن زدم و اونها گفتن نه ما راهتون نمیدیم دیگه اعصابم کلی بهم ریخت..
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-15 ساعت 21:25)reasonable نوشته:  
اگه به امید خدا یکضرب بگیریم و بخواهیم هتلمونو عوض کنیم ،پاسپورت که نداریم چون دست آفیسر مونده توی هتل جدید راهمون میدن؟
آژانسها میگن اشکالی نداره ولی نمیشه به حرفشون اعتماد کرد، خودم به 2تا هتل زنگ زدم گفتن ما حتما اصل پاسپورت را میخواهیم.
الان که شما اینو مطرح کردین منم یکم نگران شدم چون منم دقیقا روزی که مصاحبه میدم هتلو عوض می کنم قبلش ابوظبی هستم ولی بعد مصاحبه میرم دبی

ممنونم دوست عزیز، این قضیه بدون پاسپورت وارد هتل شدن خیلی فکرمو مشغول کرده ،مخصوصا اینکه به هتلهایی که در نظر داشتم تلفن زدم و اونها گفتن نه ما راهتون نمیدیم دیگه اعصابم کلی بهم ریخت..

من با 3 تا از دوستام همسفرم یعنی اگه 3 نفر پاسپورت داشته باشن من یه نفر نداشته باشم منو راه نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali
(2014-04-15 ساعت 21:34)rtt نوشته:  

من با 3 تا از دوستام همسفرم یعنی اگه 3 نفر پاسپورت داشته باشن من یه نفر نداشته باشم منو راه نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم والا ،این هتل دردسری شده ها،منم تا روز مصاحبه قراره ابوظبی باشم و بعدش برم دوبی، میترسم اینجا به آژانسها پول بدم بعدش هتل راهم نده هم پولم سوخت بشه و هم با چمدون و مدارک به دست دربه در دنبال یه هتل بگردم که پاسپورت نخواد
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali
سلام به همگی

من می خواستم بدونم کسی می دونه که از فرودگاه دوبی برای ابوظبی اتوبوس و یا تاکسی هست یا نه؟ و دوم اینکه اتوبوس هائی که از دوبی میرن ابوظبی ایستگاه آخرشون کجاست؟

ممنون
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-15 ساعت 21:44)behfaza نوشته:  از دوستانی که عازم امارات هستند خواهش میکنم دست برای خلاص شدن از دست یک سری از نگرانیها و سوالات حتما
مطلبی که لینک آن در امضای بنده هست را بخوانند.

دوست عزیز داخل سفرنامتون لینکی رو که درمورد اطلاعات ابوظبی گذاشتید مثل اینکه منقضی شده وباز نمیشه اکر لطف کنید و آپدیتش کنید ممنون میشم، و دیگه اینکه توصیه کردید سفرنامه های mehdi 110 &spd r بخونیم آیااین دوستان از برندگان 2013 بودن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-04-15 ساعت 21:42)reasonable نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 12:59)rtt نوشته:  الان که شما اینو مطرح کردین منم یکم نگران شدم چون منم دقیقا روزی که مصاحبه میدم هتلو عوض می کنم قبلش ابوظبی هستم ولی بعد مصاحبه میرم دبی

نمیدونم والا ،این هتل دردسری شده ها،منم تا روز مصاحبه قراره ابوظبی باشم و بعدش برم دوبی، میترسم اینجا به آژانسها پول بدم بعدش هتل راهم نده هم پولم سوخت بشه و هم با چمدون و مدارک به دست دربه در دنبال یه هتل بگردم که پاسپورت نخواد
عزیز من حالا چه واجب هتل را عوض کن که این قدر استرس بگیری برو انشا الله ویزا یک ضرب بگیری
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: farshadm999 ، reasonable ، soli asali
(2014-04-15 ساعت 22:06)spv نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:06)behfaza نوشته:  هتل رویال گاردن که مشخصاتش در امضای من هست طبق شنیده ها با برگه ویزای شما هم اتاق میدهد .برای اطمینان بیشتر با هاشون تماس بگیریدو سوال کنید. اینجا هم از آژانس دوتا برگه پرینت ویزای امارات رو بگیرین .

عزیز من حالا چه واجب هتل را عوض کن که این قدر استرس بگیری برو انشا الله ویزا یک ضرب بگیری

واقعاً برای اولین بار در طول عمرم دارم می‌شنوم یه هتل پاسپورت تمام افراد رو می‌خواد!!!!!!! دوست عزیز با ۱۰۰۰۰۰۰% اطمینان میگم شما حرف ریسپشن هتل رو درست متوجه نشدید! هتل فقط پاسپورت کسی‌ که اتاق رو رزرو کرده نگاه می‌کنه وارد سیستم میکنه اسکن می‌کنه و بعد برمیگردونه!

دوست عزیز الان شما رفتید هتل درست؟؟ تا اینجا حله؟

من زنگ میزنم میگم می‌خوام بیام مهمونی‌ شام منو دعوت کردید. وقتی‌ بخوام بیام تو اتاق شما حله جلو منو میگیره میگه کجا؟؟ پاسپورت !!!

خودتون یه دو دو تا ۴ تا بکنید!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، reasonable ، soli asali ، amin arefi
(2014-04-15 ساعت 18:16)mtcanada نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 17:19)m_yek نوشته:  نگران نباش من هم 16 فروردین اقدام کردم امروز اومد ولی مطمئن باش تا فردا حتما میاد چون این روزا سرشون میگن خلوته Shy
محمد جان خدا از دهنت بشنوه امیدوارم فردا بیاد.
ولی می گن اونایی که قرعشون (بخاطر تشابه اسمی با نمی دونم کدوم آدم نااهل و نادانی) به امن امارات بخوره یا ریجکت می شن یا اینکه با تأخیر ویزاشونو می گیرن Sad
امیدوارم تا فردا ویزام دستم برسه وگرنه خیلی ممکنه برام سخت و گرون تموم بشه.
چون من مثل بقیه سربازی نرفتم که هرموقعی که سفارت وقت جدیدی بهم داد بتونم از کشور خارج بشم و برم برای مصاحبه. Sad
بچه ها لطفا برام دعا کنید ویزام تا فردا بیاد. ممنونم.

ای خدا خودت کمک کن.

امیدوارم ویزات اکی بشه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: mtcanada ، soli asali ، behfaza ، m_yek

به اژانست بگو از برگه ویزات دو تا کپی بهت بده که مهر آژانس خورده باشه بعد می تونی وقتی پاسپورت نداری با برگه ویزات اتاق بگیری (به استناد از لینکی که در پست بالا از سفرنامه یکی از دوستان دادند)
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: aghaghia ، reasonable ، soli asali ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان