کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-15 ساعت 22:13)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 22:06)spv نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 21:42)reasonable نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 21:34)rtt نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 21:25)reasonable نوشته:  ممنونم دوست عزیز، این قضیه بدون پاسپورت وارد هتل شدن خیلی فکرمو مشغول کرده ،مخصوصا اینکه به هتلهایی که در نظر داشتم تلفن زدم و اونها گفتن نه ما راهتون نمیدیم دیگه اعصابم کلی بهم ریخت..

من با 3 تا از دوستام همسفرم یعنی اگه 3 نفر پاسپورت داشته باشن من یه نفر نداشته باشم منو راه نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم والا ،این هتل دردسری شده ها،منم تا روز مصاحبه قراره ابوظبی باشم و بعدش برم دوبی، میترسم اینجا به آژانسها پول بدم بعدش هتل راهم نده هم پولم سوخت بشه و هم با چمدون و مدارک به دست دربه در دنبال یه هتل بگردم که پاسپورت نخواد
عزیز من حالا چه واجب هتل را عوض کن که این قدر استرس بگیری برو انشا الله ویزا یک ضرب بگیری

واقعاً برای اولین بار در طول عمرم دارم می‌شنوم یه هتل پاسپورت تمام افراد رو می‌خواد!!!!!!! دوست عزیز با ۱۰۰۰۰۰۰% اطمینان میگم شما حرف ریسپشن هتل رو درست متوجه نشدید! هتل فقط پاسپورت کسی‌ که اتاق رو رزرو کرده نگاه می‌کنه وارد سیستم میکنه اسکن می‌کنه و بعد برمیگردونه!

دوست عزیز الان شما رفتید هتل درست؟؟ تا اینجا حله؟

من زنگ میزنم میگم می‌خوام بیام مهمونی‌ شام منو دعوت کردید. وقتی‌ بخوام بیام تو اتاق شما حله جلو منو میگیره میگه کجا؟؟ پاسپورت !!!

خودتون یه دو دو تا ۴ تا بکنید!
این حرفتون در مورد دوست عزیزمونrtt صدق میکنه چون با دوستاشون دارن میرن ولی ما چی؟منو همسرم مثلا اگه هر 2 پاسپورتهامون دست سفارت باشه چیکار باید بکنیم؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-04-15 ساعت 21:34)rtt نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 21:25)reasonable نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:06)behfaza نوشته:  هتل رویال گاردن که مشخصاتش در امضای من هست طبق شنیده ها با برگه ویزای شما هم اتاق میدهد .برای اطمینان بیشتر با هاشون تماس بگیریدو سوال کنید. اینجا هم از آژانس دوتا برگه پرینت ویزای امارات رو بگیرین .

ممنونم دوست عزیز، این قضیه بدون پاسپورت وارد هتل شدن خیلی فکرمو مشغول کرده ،مخصوصا اینکه به هتلهایی که در نظر داشتم تلفن زدم و اونها گفتن نه ما راهتون نمیدیم دیگه اعصابم کلی بهم ریخت..

من با 3 تا از دوستام همسفرم یعنی اگه 3 نفر پاسپورت داشته باشن من یه نفر نداشته باشم منو راه نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم والا ،این هتل دردسری شده ها،منم تا روز مصاحبه قراره ابوظبی باشم و بعدش برم دوبی، میترسم اینجا به آژانسها پول بدم بعدش هتل راهم نده هم پولم سوخت بشه و هم با چمدون و مدارک به دست دربه در دنبال یه هتل بگردم که پاسپورت نخواد
عزیز من حالا چه واجب هتل را عوض کن که این قدر استرس بگیری برو انشا الله ویزا یک ضرب بگیری
آخه میخوام اولش ابوظبی باشم خیالم راحت باشه سفارت دم دستمه Big Grinبعدش برم دوبی
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، iris
(2014-04-15 ساعت 22:03)Ali.kh نوشته:  سلام به همگی

من می خواستم بدونم کسی می دونه که از فرودگاه دوبی برای ابوظبی اتوبوس و یا تاکسی هست یا نه؟ و دوم اینکه اتوبوس هائی که از دوبی میرن ابوظبی ایستگاه آخرشون کجاست؟

ممنون

این که نوشتم از دوبی به ابوظبی، منظورم به طور مستقیم هستش و می دونم که از ایستگاه الغبیبه می تونم اتوبوس سوار شم
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-15 ساعت 22:52)Ali.kh نوشته:  

من می خواستم بدونم کسی می دونه که از فرودگاه دوبی برای ابوظبی اتوبوس و یا تاکسی هست یا نه؟ و دوم اینکه اتوبوس هائی که از دوبی میرن ابوظبی ایستگاه آخرشون کجاست؟

ممنون

این که نوشتم از دوبی به ابوظبی، منظورم به طور مستقیم هستش و می دونم که از ایستگاه الغبیبه می تونم اتوبوس سوار شم
مستقیم یعنی کجا منظورتونه !؟ منظورتون اینه که مثلا نیازی به مترو سوار شدن نباشه ؟؟؟
خب میتونین با تاکسی از هرجای امارات که خواستین با هزینه بالا تر برین به ابوظبی و سفارت یا هرجای دیگه در امارات ...
اایستگاه آخر قاعدتا همان ترمینال ابوظبی هست .
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-04-15 ساعت 22:48)reasonable نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 22:13)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 21:34)rtt نوشته:  من با 3 تا از دوستام همسفرم یعنی اگه 3 نفر پاسپورت داشته باشن من یه نفر نداشته باشم منو راه نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعاً برای اولین بار در طول عمرم دارم می‌شنوم یه هتل پاسپورت تمام افراد رو می‌خواد!!!!!!! دوست عزیز با ۱۰۰۰۰۰۰% اطمینان میگم شما حرف ریسپشن هتل رو درست متوجه نشدید! هتل فقط پاسپورت کسی‌ که اتاق رو رزرو کرده نگاه می‌کنه وارد سیستم میکنه اسکن می‌کنه و بعد برمیگردونه!

دوست عزیز الان شما رفتید هتل درست؟؟ تا اینجا حله؟

من زنگ میزنم میگم می‌خوام بیام مهمونی‌ شام منو دعوت کردید. وقتی‌ بخوام بیام تو اتاق شما حله جلو منو میگیره میگه کجا؟؟ پاسپورت !!!

خودتون یه دو دو تا ۴ تا بکنید!
این حرفتون در مورد دوست عزیزمونrtt صدق میکنه چون با دوستاشون دارن میرن ولی ما چی؟منو همسرم مثلا اگه هر 2 پاسپورتهامون دست سفارت باشه چیکار باید بکنیم؟

والا در این مورد من شخصاً مطمئن نیستم سوال سختیه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali
(2014-04-15 ساعت 22:04)reasonable نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 21:44)behfaza نوشته:  از دوستانی که عازم امارات هستند خواهش میکنم دست برای خلاص شدن از دست یک سری از نگرانیها و سوالات حتما
مطلبی که لینک آن در امضای بنده هست را بخوانند.

دوست عزیز داخل سفرنامتون لینکی رو که درمورد اطلاعات ابوظبی گذاشتید مثل اینکه منقضی شده وباز نمیشه اکر لطف کنید و آپدیتش کنید ممنون میشم، و دیگه اینکه توصیه کردید سفرنامه های mehdi 110 &spd r بخونیم آیااین دوستان از برندگان 2013 بودن؟
بله از دوستان 2013 هستن .
درمورد لینک هم به مدیر گفتم مشکلش را رفع کنن.
تشکر کنندگان: reasonable ، USA2014

ممنون

والا منم سرچ کردم ولی مثل اینکه از خود فرودگاه به ابوظبی اتوبوس نداره ولی بازم مطمئن نیستم خودمم این سوالو از بچه هایی که رفتن مصاحبه پرسیدم چندبار ولی همشون گفتن نه نداره
ایستگاه آخرش توی خیابون رشید الدین آل مکتومه من امروز چک کردم تو نفشه البته اگه اسم خیابونو اشتباه نگم ولی ایستگاهش مرکز شهره
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: reasonable ، mtcanada ، soli asali ، قصه گو ، Ali.kh
(2014-04-15 ساعت 23:13)rtt نوشته:  

ممنون

والا منم سرچ کردم ولی مثل اینکه از خود فرودگاه به ابوظبی اتوبوس نداره ولی بازم مطمئن نیستم خودمم این سوالو از بچه هایی که رفتن مصاحبه پرسیدم چندبار ولی همشون گفتن نه نداره
ایستگاه آخرش توی خیابون رشید الدین آل مکتومه من امروز چک کردم تو نفشه البته اگه اسم خیابونو اشتباه نگم ولی ایستگاهش مرکز شهره

دوست عزیز از فرودگاه دبی اتوبوس مستقیم برای ابوظبی نیست. با اتوبوس فقط از همان دو ایستگاه از دبی میتونین برین.
یعنی اگر بود که این همه در مورد روش های رفت و آمد بین دبی و ابوظبی مطلب گفته نمیشد.
تشکر کنندگان: reasonable ، mtcanada ، soli asali ، قصه گو ، m_yek
دوستان سلام...
ما پنج شنبه بعد از ظهر عازم دبی هستیم... NMC دبی عصر هم پذیرش دارند تا چه ساعتی باید مراجعه کنیم... مرسی

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali

ممنون
درود بر شما
1- از فرودگاه به ابوظبی اتوبوس مستقیم نداره . مترو قرمز را سوار می شوید در ایستگاه برجمان می روید به خط سبز و می روید به سمت خور در ایستگاه الغبیبه پیاده می شوید و از ایستگاه اصلی اتوبوس ها با خط E100 می روید به ابوظبی ، 25 درهم هزینه داره و 2 ساعت هم طول می کشه . اولین اتوبوس 5 صبح و هر 15 دقیقه هم یک سرویس حرکت میکنه (من استفاده کردم و دقیق هستند)- از همین ایستگاه ون هست که باید مسافرهاش تکمیل بشه و نفری 50 درهم .(1 ساعت و نیم طول می کشه)
2- ایستگاه اصلی اتوبوس ابوظبی در تقاطع Eastern Road و Hazza Bin Zayed Street قرار گرفته و در ضلع غربیش باشگاه الوحده (استادیوم آل نهیان) و یک مال به همین نام می باشه (یک سری به مال وحده بزنید)
در خدمتیم.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: m_yek ، lighter ، Ali.kh ، قصه گو ، spv ، rtt ، amin arefi ، reasonable ، آلیس-1980 ، soli asali
سلام به همه دوستان
من 19 می مصاحبه دارم...بلیط برگشتم 21 می 9.5 شب هستش..به نظر دوستان کارام تا 21 می تموم میشه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن..
با تشکر
تشکر کنندگان: m_yek ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 01:21)diam نوشته:  سلام به همه دوستان
من 19 می مصاحبه دارم...بلیط برگشتم 21 می 9.5 شب هستش..به نظر دوستان کارام تا 21 می تموم میشه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن..
با تشکر

بیشتر بچه ها را که 2 روزبعد از مصاحبه ویزا را دادن ولی شما سعی کن بلیط سیستمی بگیری که بتونی تمدید کنی اگه خدای نکرده ویزا را دیرتر دادند Rolleyes
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: diam ، lighter ، soli asali ، قصه گو ، reasonable
بلیط سیستمی ؟من بلیط گرفتم از طریق آژانس...یعنی 21 ام پاسمو میدن؟؟؟
تشکر کنندگان: m_yek ، soli asali
(2014-04-16 ساعت 01:32)diam نوشته:  بلیط سیستمی ؟من بلیط گرفتم از طریق آژانس...یعنی 21 ام پاسمو میدن؟؟؟

بلیط سیستمی قابل تمدید هست فقط باید یه مقدار هزینه بدید تا چند ساعت قبل از بلیط برگشت و بلیط چارتر قابل تمدید نیست تا اونجایی که میدونم که بیشتر این بلیط های چارتر را برای تور استفاده میکنند و ارزان تر هست که این بلیط برای دوستانی که میدونند حتما کلیرنس میخورند به درد میخوره

انشالا که میدند ویزا را ولی من نمیتونم 100 درصد بگم میدن چون از کار این افیسرها سر در نمیارم Smile
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: lighter ، soli asali ، قصه گو ، amin arefi ، reasonable ، ffrfar
(2014-04-16 ساعت 00:28)A10A نوشته:  دوستان سلام...
ما پنج شنبه بعد از ظهر عازم دبی هستیم... NMC دبی عصر هم پذیرش دارند تا چه ساعتی باید مراجعه کنیم... مرسی
بله. کمی قبل از ساعت 16 اونجا باشید.
تشکر کنندگان: mtcanada ، حاجی واشنگتن ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان