کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-21 ساعت 18:41)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان؛ از کجا میشه دید چه روزهایی در ابوظبی یا کلآ امارات تعطیلات رسمی هست؟ ممنون
از صفحه اول همین تاپیک
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، farshad varaste ، azadeh2014
(2014-04-21 ساعت 18:11)mortezash نوشته:  سلام دوستان
ما دوشنبه مصاحبه داریم و تصمیم داریم مستقیم بریم ابوظبی. به نظر شما اگه جمعه شب بلیط بگیریم زمان کافی برای مدیکال خواهیم داشت(با توجه به اینکه امارات جمعه و شنبه تعطیله)؟
و اینکه دکتر برای مدیکال ابوظبی کدوم دکتره ؟و آیا باید از قبل وقت بگیریم؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما.

روز شنبه مدیکال انجام میشه دوست عزیز
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، azadeh2014 ، قصه گو ، mortezash ، poem ، Tabassomshojaat
(2014-04-21 ساعت 16:32)A10A نوشته:  Salam, man majburam finglish benevisam
ma Hooooooooooooorrrrrrrrrrrraaaaa shodim diroooz
khanumam sourati va man aabi

سلام من مجبورم فینگلیش بنویسم
ما هوووووورررررررررررررررراااا شدیم دیروز
خانمم صورتی و من آبی
مبارکتون باشهTongue
یعنی اینطوری خانم ویزای یک ضربو میگیرن .آقا چطور؟ آبی یعنی چی؟ مگه در ابوظبی سفید نمیدادن ؟آبی و سفید چه فرقی دارن؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، Tabassomshojaat
(2014-04-21 ساعت 09:42)mtcanada نوشته:  هوووورااااااا
بچه ها سلام شکر خدا من یکضرب گرفتم Smile

سلام مبارکت باشه میشه یکم در مورد شرایط سربازیت توضیح بدی که چجوری بوده
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: soli asali ، Tabassomshojaat ، mtcanada
هوووووووووورا هووووووووورا هوووووووورا
سلام دوستان عزیز به لطف دعای شما دوستان من و 6 نفر دیگه از بچه های مهاجرسرایی توتیستیم ویزای یک ضرررررررررب بگیریم امروز ابوظبی جشن بود جای شما خالی بود سعی میکنم به زودی سفرنامه خوبی براتون بنویسم
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
سلام من 2 تا سوال دارم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
1- از کسایی که ویزا یکضرب گرفتن کسی هم تو ارتش بوده؟
2- برای سفارت نیاز هست دوره های فنی و حرفه ای و یا آموزش هایی که خارج از تحصیل گرفتیم رو ترجمه کنیم و ببریم ؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-23 ساعت 23:00)safdel نوشته:  سلام من 2 تا سوال دارم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
1- از کسایی که ویزا یکضرب گرفتن کسی هم تو ارتش بوده؟
2- برای سفارت نیاز هست دوره های فنی و حرفه ای و یا آموزش هایی که خارج از تحصیل گرفتیم رو ترجمه کنیم و ببریم ؟

تا حالا به غیر از یه مورد پارسال مشاهده نشده کسی خدمت رفته باشه و یه ضرب گرفته باشه ! چه ارتش چه اورگان های دیگه !
2- نه اصلا نیاز نیست !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، lida55 ، philter ، exxedus
سلام
برای مصاحبه در ابوظبی باید ترجمه مدارکو ۱۵ روز جلوتر به آدرس سفارت پست کنم ؟ یا روز مصاحبه با اصل مدارک با خودم ببرم ؟
تشکر کنندگان: soli asali
خير دوست عزيز.اين كه مي گيد قانون آنكاراست.براي ابوظبي هر چه داريد و نداريد، اصل ترجمه و كپي ترجمه و اصل و كپي مدارك را ببريد و اگرازدواج كرده ايد دو عدد اصل ترجمه سند ازدواج همان روز مصاحبه با خود ببريد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: aghaghia ، lighter ، ahmad amin saadat ، lida55 ، amin arefi ، soli asali
(2014-04-24 ساعت 00:24)ahmad amin saadat نوشته:  سلام
برای مصاحبه در ابوظبی باید ترجمه مدارکو ۱۵ روز جلوتر به آدرس سفارت پست کنم ؟ یا روز مصاحبه با اصل مدارک با خودم ببرم ؟

روز مصاحبه شما همه ی مدارکو ببرید دوست عزیز ، نیازی به پست به ابوظبی اصلا نیست ، ینی اصلا نمیخوان چیزی بهشون پست کنید Smile
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: aghaghia ، lighter ، قصه گو ، ahmad amin saadat ، soli asali
(2014-04-21 ساعت 11:33)amin.n نوشته:  باسلام.
از دوستان کسی تجربه مسافرت با پرواز ایر عربیا رو داشته؟
من پرس و جو کردم قیمت بلیط و شرایط کنسلیش خیلی خوب بود! البته پرواز به فرودگاه شارجه است ولی ترانسفر به ابوظبی و دبی از فرودگاه وجود داره.
سلام دوست عزيز ميشه لطفا شمارشو برام بذارين ممنون
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
(2014-04-24 ساعت 11:27)firouz mah نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 11:33)amin.n نوشته:  باسلام.
از دوستان کسی تجربه مسافرت با پرواز ایر عربیا رو داشته؟
من پرس و جو کردم قیمت بلیط و شرایط کنسلیش خیلی خوب بود! البته پرواز به فرودگاه شارجه است ولی ترانسفر به ابوظبی و دبی از فرودگاه وجود داره.
سلام دوست عزيز ميشه لطفا شمارشو برام بذارين ممنون
این شرکت روزهای خاصی به شارجه پرواز داره اما قیمتش بسیار مناسبه و پذیرایی هم داخل هواپیما نداره و باید برای غذا جداگانه پرداخت نمایید
در مورد ترانسفرش به ابوظبی من نمی دانم ولی مشتاقم که بدونم اگه کسی شرایط ترانسفر به ابوظبی را از شارجه می دونم لطفا بهم خبر بده
من تصمیم دارم برم ابوظبی هتل بگیرم و اگه ترانسفر و روزهای پرواز عربیا مناسب باشه از شارجه می رم وگرنه با ماهان میرم دبی و با اتوبوس تا ابوظبی 135 درهم خرج می کنم ( بر اساس سفرنامه دوستان)
تشکر کنندگان: poem ، soli asali
دوستانی که هفته اول June ،ابوظبی مصاحبه دارند و تصمیم دارن ابوظبی بمانند اگر مایل هستید پیام خصوصی بدید که بیشتر با هم آشنا شیم.
ما دو نفریم و با ماهان میریم دبی و با اتوبوس تا ابوظبی میریم.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تکمیل فرم CSC برای من که مصاحبم در ابوظبی هست لازمه یا نه ؟ اصلا ابوظبی هم مثل ترکیه این فرم و داره یا نه ؟
(2014-04-22 ساعت 14:50)reza3035 نوشته:  
(2014-04-21 ساعت 09:42)mtcanada نوشته:  هوووورااااااا
بچه ها سلام شکر خدا من یکضرب گرفتم Smile

سلام مبارکت باشه میشه یکم در مورد شرایط سربازیت توضیح بدی که چجوری بوده
درود بر شما
دانشجوی فوق لیسانس
سربازی هم نرفتم
به زودی سفرنامه را تقدیم دوستان خواهم کرد و شرایط را هم اجازه بدهید در آنجا کامل توضیح خواهم داد.

بچه ها به هیچ عنوان پروازاتونو چارتری نگیرید.
بلایی که بخاطر نیومدن ویزای امارات سر من اومد و پروازمم بخاطرش از دست دادم براتون تجربه بشه.
پروازاتونو سیستمی بگیرید.

سفر نامه...بزودی. Wink Smile
تشکر کنندگان: poem ، ahmad amin saadat ، artam2 ، soli asali ، farshad varaste ، قصه گو ، philter ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان