کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-24 ساعت 14:56)poem نوشته:  دوستانی که هفته اول June ،ابوظبی مصاحبه دارند و تصمیم دارن ابوظبی بمانند اگر مایل هستید پیام خصوصی بدید که بیشتر با هم آشنا شیم.
ما دو نفریم و با ماهان میریم دبی و با اتوبوس تا ابوظبی میریم.
درود بر شما

میشه بگید چرا ابوظبی را انتخاب کردید؟
اگه با اتوبوس یرید ابوظبی و بعدش از ابوظبی با اتوبوس بیایید فرودگاه حدود280 درهم برای دو نفر میشه
اگه با ایرانیانی که ترنسفر را انجام میدهند از دبی تا سفارت میبرند و برمی گردانند نفری 150 درهم میگیرند که حدودا یکسانه
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-24 ساعت 15:25)phsadeghi نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 14:56)poem نوشته:  دوستانی که هفته اول June ،ابوظبی مصاحبه دارند و تصمیم دارن ابوظبی بمانند اگر مایل هستید پیام خصوصی بدید که بیشتر با هم آشنا شیم.
ما دو نفریم و با ماهان میریم دبی و با اتوبوس تا ابوظبی میریم.
درود بر شما

اگه با اتوبوس یرید ابوظبی و بعدش از ابوظبی با اتوبوس بیایید فرودگاه حدود280 درهم برای دو نفر میشه
اگه با ایرانیانی که ترنسفر را انجام میدهند از دبی تا سفارت میبرند و برمی گردانند نفری 150 درهم میگیرند که حدودا یکسانه
اول اینکه هتل های ابوظبی تمیزتر هستند با همان قیمت هتل های دبی و حتی ارزونتر ،دوم اینکه نمیخوایم صبح مصاحبه استرس رسیدن به سفارتو داشته باشیم و سوم اینکه سفرمون تفریحی نیست و حتی اگه باشه ابوظبی جاهای دیدنی زیادی داره.از جمله مسجد شیخ زاید و مارینا مال و ...
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، philter
(2014-04-24 ساعت 15:09)ahmad amin saadat نوشته:  تکمیل فرم CSC برای من که مصاحبم در ابوظبی هست لازمه یا نه ؟ اصلا ابوظبی هم مثل ترکیه این فرم و داره یا نه ؟

امسال ابوظبي csc نداره.با خيال راحت مداركيو كه گفتم بر دار و ببر و اگر يه ضرب گرفتي يا دو ضرب باز بايد بري همون سفارت واسه دريافت ويزا، ديگه مثل سالهاي پيش به اداره ي پست نمي فرستند.انشالله كه يه ضربهBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، philter ، ahmad amin saadat ، houmanmir
[/quote]
اول اینکه هتل های ابوظبی تمیزتر هستند با همان قیمت هتل های دبی و حتی ارزونتر ،دوم اینکه نمیخوایم صبح مصاحبه استرس رسیدن به سفارتو داشته باشیم و سوم اینکه سفرمون تفریحی نیست و حتی اگه باشه ابوظبی جاهای دیدنی زیادی داره.از جمله مسجد شیخ زاید و مارینا مال و ...
[/quote]

كاملاً موافقم.من تجربه كردم.درضمن دوبي رو هميشه ميتونيم بريم ولي معمولاً كسي همين طوري نميره ابوظبي.بهترين فرصت واسه ديدن اين شهره .جمعه رفتيم دوبي،با اتوبوس رفتيم ابوظبي و هتلمون نووتل بود.بسيار عالي.شنبه رفتيم ان ام سي ابوظبي با ٣٧٥ درهم.يعني ارزونتر از دوبيBig Grin يكشنبه ظهر جواب آماده بود.دوشنبه مصاحبه و بعد از سفارت هم رفتيم دوبي تا پنج شنبه.لندمارك گراند هتل.به نظرم برناممون خوب بود.به دوستان توصيه مي كنم ديدن ابوظبيو از دست ندنSmile
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، ahmad amin saadat ، poem ، amin arefi
سلام بچه ها
من توی یک روز پنج شنبه مصاحبه دارم،به نظرتون بلیط رو واسه دوشنبه بگیرم؟من چون اهواز هستم فقط روزهای شنبه ،دوشنبه،پنج شنبه پراوز به دبی داریم.نظرتون با در نظرگرفتن کارهای پزشکی چیه؟شنبه یا دوشنبه؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، srt ، peidaye penhan
(2014-04-24 ساعت 17:02)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها
من توی یک روز پنج شنبه مصاحبه دارم،به نظرتون بلیط رو واسه دوشنبه بگیرم؟من چون اهواز هستم فقط روزهای شنبه ،دوشنبه،پنج شنبه پراوز به دبی داریم.نظرتون با در نظرگرفتن کارهای پزشکی چیه؟شنبه یا دوشنبه؟
اگه دوشنبه هم برید زوده چه برسه به شنبه. سه شنبه تست چهارشنبه جواب پنجشنبه مصاحبه بامید خدا دوشنبه ویزا Wink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، srt ، ebi1988
(2014-04-24 ساعت 17:18)farshad varaste نوشته:  
اگه دوشنبه هم برید زوده چه برسه به شنبه. سه شنبه تست چهارشنبه جواب پنجشنبه مصاحبه بامید خدا دوشنبه ویزا Wink

مرسی دوست عزیز بابت انرژی مثبت :-)‏ ‏، راستش من امیدوار هستم که یکضرب بگیرم ولی چون کارمند دولت هستم فکر کنم اف بی آی چک بشم،البته سربازی نرفتم و این ماه تازه سابقم میشه دو سال، :-)‏ تا ببینیم خدا چی میخواد.
دوشنبه بهترین زمان واسه من چون از اهواز سه شنبه به نظرم پرواز نیست میرم دوباره میپرسم،به نظرتون سه شنبه دیر نیست؟یعنی صد در صد جواب رو یک روز بعد میدن؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، srt
(2014-04-24 ساعت 17:31)ebi1988 نوشته:  

مرسی دوست عزیز بابت انرژی مثبت :-)‏ ‏، راستش من امیدوار هستم که یکضرب بگیرم ولی چون کارمند دولت هستم فکر کنم اف بی آی چک بشم،البته سربازی نرفتم و این ماه تازه سابقم میشه دو سال، :-)‏ تا ببینیم خدا چی میخواد.
دوشنبه بهترین زمان واسه من چون از اهواز سه شنبه به نظرم پرواز نیست میرم دوباره میپرسم،به نظرتون سه شنبه دیر نیست؟یعنی صد در صد جواب رو یک روز بعد میدن؟
سلام
انرژی الکی نمیدم شما حتما یکضرب میگیرید. سه شنبه دیر نیست حتی اگر مشکلی هم در آزمایش پیش بیاد باهاتون تماس میگیرن و بعد از تست مجدد فورا جواب رو حاضر میکنن. سه شنبه صبح با آدرس و تلفن هتل nmc باشید.
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، قصه گو ، srt
(2014-04-24 ساعت 17:37)farshad varaste نوشته:  

سلام
انرژی الکی نمیدم شما حتما یکضرب میگیرید. سه شنبه دیر نیست حتی اگر مشکلی هم در آزمایش پیش بیاد باهاتون تماس میگیرن و بعد از تست مجدد فورا جواب رو حاضر میکنن. سه شنبه صبح با آدرس و تلفن هتل nmc باشید.

بازم مرسیی آقا اگه یکضرب گرفتم من شرینیش رو واستون پست میکنم!حالا حتی اگه کانادا باشید :-)‏)‏
میرم ببینم سه شنبه صبح بلیط هست یا نه اگه نبود مجبورم دوشنبه بگیرم،چون از نظر هزینه به صرفه نیست برم تهران و از تهران برم دبی،پرواز ها از اینجا برعکس تهران هر روز نیستن.
مرسی بابت راهنمایی،راستی پیشنادتون واسه هتل واسه یک نفر که زیاد هم هزینش نشه چی؟زیر یک تومن.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-04-24 ساعت 17:48)ebi1988 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 17:37)farshad varaste نوشته:  

سلام

بازم مرسیی آقا اگه یکضرب گرفتم من شرینیش رو واستون پست میکنم!حالا حتی اگه کانادا باشید :-)‏)‏
میرم ببینم سه شنبه صبح بلیط هست یا نه اگه نبود مجبورم دوشنبه بگیرم،چون از نظر هزینه به صرفه نیست برم تهران و از تهران برم دبی،پرواز ها از اینجا برعکس تهران هر روز نیستن.
مرسی بابت راهنمایی،راستی پیشنادتون واسه هتل واسه یک نفر که زیاد هم هزینش نشه چی؟زیر یک تومن.
مرسی از لطفت. گرفتن ویزای یکضرب شما برای همه دوستان کلیرنس خورده شیرینیه، نوش جونت.
من شنیدم پروازهای دبی از جنوب ارزونتره البته بدیش اینه که هر روز نیست. شما اگه سه شنبه صبح هم پرواز گیرتون بیاد ساعت 16، nmc باشید کارتون انجام میشه و فردا جوابش حاضره ( تجربه شخصی ).
در مورد هتل چون مجردین اگه بخواید میتونید از مسافرخانه های شیری (share) استفاده کنید که البته من اطلاع دقیقی ندارم ولی از دوستان همین تاپیک شنیدم که راضی بودن.
لطفا دوستان راهنمایی کنن
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، قصه گو ، srt

ابی جان برو کارت نباشه، بچه های اهواز رو میشناسن، ویزاشونو آماده گذاشتن
ما هم که رفتیم شناختنمون، نه مصاحبه ای نه مدرکی، هیـــــچ، ویزا رو دادن
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، قصه گو ، srt ، peidaye penhan ، رضا صالحی ، m.ghoreishi
(2014-04-24 ساعت 18:43)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 17:02)ebi1988 نوشته:  

ابی جان برو کارت نباشه، بچه های اهواز رو میشناسن، ویزاشونو آماده گذاشتن
ما هم که رفتیم شناختنمون، نه مصاحبه ای نه مدرکی، هیـــــچ، ویزا رو دادن

ارادت ممل جان ، امیدوارم که گیر به کارم ندن ، منم مثل همه اهوازی ها تو شرکت نفت کار میکنم ،به افسر میگم من از وقتی نفت تحریم شده جان شما نزاشتم یه قطره نفت صادر بشه :-))
سلام دوستان،من این سوالات رو چند صفحه قبل پرسیدم اما رفت بین پستها!!! D:
1.این هزینه MRV برای مصاحبه که نیاز نیس پرداخت شه، درسته؟
کسی۱۰ می مصاحبه نداره؟
2.اگه از دوستان کسی در مورد Nova Hotel و Phoenix Hotel اطلاعاتی داره بگه کدوما رو به نظرتون برم ؟ من می خوام از طریق سایت tehranpayment book کنم. ممنون
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali
سلام بر شما
دوشنبه خوبه. مدیکال یک روز طول میکشه. همون دوشنبه برید واسه مدیکال
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-24 ساعت 21:44)srt نوشته:  سلام دوستان،من این سوالات رو چند صفحه قبل پرسیدم اما رفت بین پستها!!! D:
1.این هزینه MRV برای مصاحبه که نیاز نیس پرداخت شه، درسته؟
کسی۱۰ می مصاحبه نداره؟
2.اگه از دوستان کسی در مورد Nova Hotel و Phoenix Hotel اطلاعاتی داره بگه کدوما رو به نظرتون برم ؟ من می خوام از طریق سایت tehranpayment book کنم. ممنون

1-لازم نیست
2-ببینین تو این سایت نظری در این باره هستwww.chehoteli.com
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، srt

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان