موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-24 ساعت 15:25)phsadeghi نوشته: (2014-04-24 ساعت 14:56)poem نوشته: دوستانی که هفته اول June ،ابوظبی مصاحبه دارند و تصمیم دارن ابوظبی بمانند اگر مایل هستید پیام خصوصی بدید که بیشتر با هم آشنا شیم.
ما دو نفریم و با ماهان میریم دبی و با اتوبوس تا ابوظبی میریم.
درود بر شما
میشه بگید چرا ابوظبی را انتخاب کردید؟
اگه با اتوبوس یرید ابوظبی و بعدش از ابوظبی با اتوبوس بیایید فرودگاه حدود280 درهم برای دو نفر میشه
اگه با ایرانیانی که ترنسفر را انجام میدهند از دبی تا سفارت میبرند و برمی گردانند نفری 150 درهم میگیرند که حدودا یکسانه
اول اینکه هتل های ابوظبی تمیزتر هستند با همان قیمت هتل های دبی و حتی ارزونتر ،دوم اینکه نمیخوایم صبح مصاحبه استرس رسیدن به سفارتو داشته باشیم و سوم اینکه سفرمون تفریحی نیست و حتی اگه باشه ابوظبی جاهای دیدنی زیادی داره.از جمله مسجد شیخ زاید و مارینا مال و ...
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-04-24 ساعت 15:09)ahmad amin saadat نوشته: تکمیل فرم CSC برای من که مصاحبم در ابوظبی هست لازمه یا نه ؟ اصلا ابوظبی هم مثل ترکیه این فرم و داره یا نه ؟
امسال ابوظبي csc نداره.با خيال راحت مداركيو كه گفتم بر دار و ببر و اگر يه ضرب گرفتي يا دو ضرب باز بايد بري همون سفارت واسه دريافت ويزا، ديگه مثل سالهاي پيش به اداره ي پست نمي فرستند.انشالله كه يه ضربه
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
میشه بگید چرا ابوظبی را انتخاب کردید؟
اگه با اتوبوس یرید ابوظبی و بعدش از ابوظبی با اتوبوس بیایید فرودگاه حدود280 درهم برای دو نفر میشه
اگه با ایرانیانی که ترنسفر را انجام میدهند از دبی تا سفارت میبرند و برمی گردانند نفری 150 درهم میگیرند که حدودا یکسانه
[/quote]
اول اینکه هتل های ابوظبی تمیزتر هستند با همان قیمت هتل های دبی و حتی ارزونتر ،دوم اینکه نمیخوایم صبح مصاحبه استرس رسیدن به سفارتو داشته باشیم و سوم اینکه سفرمون تفریحی نیست و حتی اگه باشه ابوظبی جاهای دیدنی زیادی داره.از جمله مسجد شیخ زاید و مارینا مال و ...
[/quote]
كاملاً موافقم.من تجربه كردم.درضمن دوبي رو هميشه ميتونيم بريم ولي معمولاً كسي همين طوري نميره ابوظبي.بهترين فرصت واسه ديدن اين شهره .جمعه رفتيم دوبي،با اتوبوس رفتيم ابوظبي و هتلمون نووتل بود.بسيار عالي.شنبه رفتيم ان ام سي ابوظبي با ٣٧٥ درهم.يعني ارزونتر از دوبي يكشنبه ظهر جواب آماده بود.دوشنبه مصاحبه و بعد از سفارت هم رفتيم دوبي تا پنج شنبه.لندمارك گراند هتل.به نظرم برناممون خوب بود.به دوستان توصيه مي كنم ديدن ابوظبيو از دست ندن
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من توی یک روز پنج شنبه مصاحبه دارم،به نظرتون بلیط رو واسه دوشنبه بگیرم؟من چون اهواز هستم فقط روزهای شنبه ،دوشنبه،پنج شنبه پراوز به دبی داریم.نظرتون با در نظرگرفتن کارهای پزشکی چیه؟شنبه یا دوشنبه؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من این سوالات رو چند صفحه قبل پرسیدم اما رفت بین پستها!!! D:
1.این هزینه MRV برای مصاحبه که نیاز نیس پرداخت شه، درسته؟
کسی۱۰ می مصاحبه نداره؟
2.اگه از دوستان کسی در مورد Nova Hotel و Phoenix Hotel اطلاعاتی داره بگه کدوما رو به نظرتون برم ؟ من می خوام از طریق سایت tehranpayment book کنم. ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-24 ساعت 17:02)ebi1988 نوشته: سلام بچه ها
من توی یک روز پنج شنبه مصاحبه دارم،به نظرتون بلیط رو واسه دوشنبه بگیرم؟من چون اهواز هستم فقط روزهای شنبه ،دوشنبه،پنج شنبه پراوز به دبی داریم.نظرتون با در نظرگرفتن کارهای پزشکی چیه؟شنبه یا دوشنبه؟
سلام بر شما
دوشنبه خوبه. مدیکال یک روز طول میکشه. همون دوشنبه برید واسه مدیکال
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia