کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-24 ساعت 21:44)srt نوشته:  سلام دوستان،من این سوالات رو چند صفحه قبل پرسیدم اما رفت بین پستها!!! D:
1.این هزینه MRV برای مصاحبه که نیاز نیس پرداخت شه، درسته؟
کسی۱۰ می مصاحبه نداره؟
2.اگه از دوستان کسی در مورد Nova Hotel و Phoenix Hotel اطلاعاتی داره بگه کدوما رو به نظرتون برم ؟ من می خوام از طریق سایت tehranpayment book کنم. ممنون

Nova Hotel خوبه، اما چرا با تهران میخای پرداخت کنی 7% هم باید کارمزد بدی ، بریم سفر راه بهتریه به نظر من، من خودم با بریم سفر 20 روز Rush Inn Hotel رو بوک کردم و هیچ مشکلی هم نبود،
Rush Inn هم هتل خوبیه، فقط مجلل نیست، من خودم به شخصه اصلا حاضر نیستم بخاطر در و دیوار پول بدم، 10.000 دلار هم پول گذاشتم تو صندوق اماناتشون
به بچه ها هم شدیدا توصیه میکنم، At the top of burj khalifa رو حتما امتحان کنن، نفری 150 درهم ولی ارزش داره،
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: aghaghia ، ebi1988 ، soli asali ، قصه گو ، azadeh2014 ، amin arefi ، srt ، philter ، exxedus
سلام دوستان
مصاحبه ما ابوظبی هست
کسی از قوانین اونجا اطلاع داره؟
حجاب چه جوریه؟
میشه تاپ یا شلوارک و... پوشید؟
استخرهاش مخطلط هست یا نه؟
لب آب میشه با مایو بود؟
ممنون میشم اگه کمکمون کنید
شاد و پیروز باشید
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-25 ساعت 10:47)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان
مصاحبه ما ابوظبی هست
حجاب چه جوریه؟
لب آب میشه با مایو بود؟
شاد و پیروز باشید

در مورد سوالاتتون بهتره کسایی که اونجا بودن جواب بدن ولی من یه لینک بهتون میدم که یه اطلاعات خوبی در مورد ابوظبی بهتون میده.
http://chehoteli.com/frmCity.aspx?Sk_Cit...D259F508C8
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، Syassan ، amin arefi
مصاحبه ما ابوظبی هست
حجاب چه جوریه؟
لب آب میشه با مایو بود؟
شاد و پیروز باشید
عزیزم از هر لحاظ ازادیBig Grin . فقط نوشیدنیهای ...... در مکانهای عمومی و یا تحت تاثیر اونها بودن در مکانهای عمومی ممنوع هستCool

دوستان روس اونجا مدام در حال حمام افتاب گرفتن هستن. فقط داخل اکثر هتلها قوانینی راجع به لباس شنا هست که میگن بهتون . حتما پارک ابی رو برینWink
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، قصه گو ، reasonable ، amin arefi ، philter
دوستان اگه کسی در مورد هاستل ها و پانسیون های دبی اطلاعاتی داره بی زحمت یه توضیحاتی بده،کدوم ها خوبن؟ آدرسشون کجاست؟یا اگه تو مهاجرسرا به توضیحات خوبی برخوردید ،بی زحمت لینک بدید ماهم استفاده کنیم :-)
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali
مصاحبه ما ابوظبی هست
حجاب چه جوریه؟
لب آب میشه با مایو بود؟
شاد و پیروز باشید

شما نوع پوششتون رو توی ابوظبی و دبی هر جور که مایلین انتخاب کنین،
توی وایلد وادی و ساحل جمیرا خانما بعضا چشماشون هم به سختی دیده میشد، اما هرکسی هم آزادانه میتونست لباس شنای دلخواهشو بپوشه،
اما بدترین نوع پوششی رو که تو عمرم دیده بودم متعلق به تعدادی ایرانی بود، که آرایش 6 لایه رو حتی توی وایلد وادی رها نکرده بودن، ... سر قرصت سفرنامه رو مینویسم و اونجا همه چی رو میگم
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، m_yek ، amin arefi ، soli asali ، Sam2014 ، lighter ، philter ، USA2014
دوستان عزیز
آیا روز مصاحبه باید فرمcontact information sheet را پر کنیم و ببریم ؟یا لازم نیست؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، poem ، exxedus
(2014-04-25 ساعت 12:05)ebi1988 نوشته:  دوستان اگه کسی در مورد هاستل ها و پانسیون های دبی اطلاعاتی داره بی زحمت یه توضیحاتی بده،کدوم ها خوبن؟ آدرسشون کجاست؟یا اگه تو مهاجرسرا به توضیحات خوبی برخوردید ،بی زحمت لینک بدید ماهم استفاده کنیم :-)

http://www.mohajersara.com/thread-6843-p...#pid447131
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amin arefi
(2014-04-25 ساعت 17:26)reasonable نوشته:  دوستان عزیز
آیا روز مصاحبه باید فرمcontact information sheet را پر کنیم و ببریم ؟یا لازم نیست؟
درود بر شما
نیازی به فرم اطلاعات تماس نیست . این فرم را فقط س ف ا ر ت آنکارا می خواهد .
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، lighter ، reasonable
دوستان من شماره مليكا رو مي خوام گم كردم...
(2014-04-26 ساعت 01:21)Sepideh.hedipes نوشته:  دوستان من شماره مليكا رو مي خوام گم كردم...

در اواسط این پست موجوده...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، amin arefi
بچه هایی که جدیدا رفتید مصاحبه و مدارکتون را پست کرده بودید ازتون عکس جدید خواستند؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
درود بر همگی Smile
این هم لینک سفرنامه که دوستان منتظرش بودند Wink

با احترام فراوان.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sam2014 ، lida55 ، reasonable ، azadeh2014 ، amin arefi
اگه کسی بخاطر سربازی اف بي آي چک بخوره چقدر طول میکشه تا ویزاش بیاد؟ دوباره یه سفر باید بره ابوظبي ؟
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali
(2014-04-25 ساعت 13:17)mohammad19911991 نوشته:  
مصاحبه ما ابوظبی هست
حجاب چه جوریه؟
لب آب میشه با مایو بود؟
شاد و پیروز باشید

شما نوع پوششتون رو توی ابوظبی و دبی هر جور که مایلین انتخاب کنین،
توی وایلد وادی و ساحل جمیرا خانما بعضا چشماشون هم به سختی دیده میشد، اما هرکسی هم آزادانه میتونست لباس شنای دلخواهشو بپوشه،
اما بدترین نوع پوششی رو که تو عمرم دیده بودم متعلق به تعدادی ایرانی بود، که آرایش 6 لایه رو حتی توی وایلد وادی رها نکرده بودن، ... سر قرصت سفرنامه رو مینویسم و اونجا همه چی رو میگم

دوست عزیز....انجا هر جور راحتی لباس ببپوش......ولی بهتره برای مصاحبه لباس رسمی بپوشی
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان