کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه دوستاي گلم .
من پنج شنبه صبح مصاحبه دارم . ترجيحا براي سه شنبه ميخام بليط بگيرم كه برم ان ام سي . و چون جمعه و شنبه تعطيله . نمي دونم براي چه روزي تقريبا بليط برگشتمو بگيرم . البته ناگفته نماند چون كار دولتي دارم احتمالا اف بي آي چك بخورم . با احتساب چك خوردن نظرتون در مورد بليط برگشت چيه ؟؟ راهنماييم كنيد ممنون
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، پدی ، ebi1988
(2014-05-08 ساعت 10:20)firouz mah نوشته:  سلام به همه دوستاي گلم .
من پنج شنبه صبح مصاحبه دارم . ترجيحا براي سه شنبه ميخام بليط بگيرم كه برم ان ام سي . و چون جمعه و شنبه تعطيله . نمي دونم براي چه روزي تقريبا بليط برگشتمو بگيرم . البته ناگفته نماند چون كار دولتي دارم احتمالا اف بي آي چك بخورم . با احتساب چك خوردن نظرتون در مورد بليط برگشت چيه ؟؟ راهنماييم كنيد ممنون

اگر مطمئنید که اف بی ای چک می خورین که می تونید همون 5شنبه شب بلیط برگشتتونو بگیرین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، pari pariaaa ، پدی ، ebi1988
(2014-05-08 ساعت 10:34)rtt نوشته:  

اگر مطمئنید که اف بی ای چک می خورین که می تونید همون 5شنبه شب بلیط برگشتتونو بگیرین
به نظر من بلیط برگشتو حداقل یک روز بعد از مصاحبه بگیرید که اگه یه ضرب گرفتید زمان کافی برای بوک کردن هتل و تغییر پرواز داشته باشید.
بودن دوستانی که %99 فکر میکردن اف بی ای چک میخورن و یکضرب گرفتن. Smile
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، farshad varaste ، amin arefi ، soli asali ، pari pariaaa
سلام
ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم ۳ نفریم و چک خوردیم.
از مدارک خانمم اصلا ترجمه مدرک تحصیلی و ترجمه ازدواج رو نخواستن .
بنظرتون طبیعیه ؟

ممنون
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، pari pariaaa ، پدی ، ebi1988
(2014-05-08 ساعت 10:42)poem نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 10:34)rtt نوشته:  

به نظر من بلیط برگشتو حداقل یک روز بعد از مصاحبه بگیرید که اگه یه ضرب گرفتید زمان کافی برای بوک کردن هتل و تغییر پرواز داشته باشید.
بودن دوستانی که %99 فکر میکردن اف بی ای چک میخورن و یکضرب گرفتن. Smile
نظر منم همینه شما یکروز جا بذارید ...چون داریم به ماههای آخر نزدیک میشیم احتمال داره که پروسه کلیر شما کامل شده باشه و بهتون یکضرب بدنSmile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: farshad varaste ، poem ، soli asali ، pari pariaaa ، philter ، exxedus ، Syassan ، پدی ، firouz mah ، ebi1988
مصاحبه تو امارات به مراتب راحت تر از آنكاراس پس با خيال راحت و بدون استرس ترجيحا ٣ روز قبل مصاحبتون برين امارات.
ما كه يه ضرب گرفتيم اميدوارم شما هم كليرنس نخوريد
Rolleyes
سلام دوستان
من مصاحبم چهار شنبه بود وخب يضرب گرفتم ويزارو.نگرانيم از بابت 1)رشته تحصيليم که مهندسی بود و 2)اقامت کانادام بود که خوب هردو بی مورد بود.تنها سؤالی که از من شد در مورد علّت معافيتم بود.و مطمئن شدم از قبل نتيجه مشخص بوده.البته افيسر بسيار آدم تيزی بود و کاملاً حواسش به من بود.توضيحات بيشتر رو تو سفرنامه ميزارم بزودی.
شماره کیس: 2014AS5xxx تعداد افراد: 1 نفر مجرد
فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی ویزا یکضرب مقصد: تگزاس
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، rtt ، ffrfar ، meisam14 ، poem ، behfaza ، آلیس-1980 ، soli asali ، philter ، farshad varaste ، amin arefi ، Shabi2605 ، پدی ، ebi1988
دوستای عزیز سلام من خانومم یه ضرب گرفت خودم چک خوردم ماهم یه جورایی هورا شدیم دیگه
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
دوستانی که برنده شدید و برای مصاحبه به دبی و ابوظبی رفته اید لطفا تجربه ها و مراحلی که انجام داده اید رو برای اطلاع دیگران و کمک کردن بهشون به اشتراک بذارید.
ممنون...
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، قصه گو ، پرویز تابنده
منم چك خوردم و نمي دونم چرا
فقط مي دونم يه سري آدم اونجا هستن كه فاز منفي ميدن
خدا رو شكر نه سربازي داشتم نه كار دولتي ولي باز متوجه نشدم چرا چك خوردم حالا باز بايد انتظار بكشم
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: sami8000 ، reza3035 ، ebi1988 ، Tabassomshojaat ، meisam14 ، پدی ، soli asali ، قصه گو ، alitab ، philter
(2014-05-09 ساعت 13:22)saharnaz..md نوشته:  دوستانی که برنده شدید و برای مصاحبه به دبی و ابوظبی رفته اید لطفا تجربه ها و مراحلی که انجام داده اید رو برای اطلاع دیگران و کمک کردن بهشون به اشتراک بذارید.
ممنون...

سلام خدارو شکر سفرنامه ها خیلی کامله بخونید کاملا متوجه میشید
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: sami8000 ، پدی ، soli asali ، قصه گو ، farshad varaste
(2014-05-09 ساعت 15:55)Shabi2605 نوشته:  منم چك خوردم و نمي دونم چرا
فقط مي دونم يه سري آدم اونجا هستن كه فاز منفي ميدن
خدا رو شكر نه سربازي داشتم نه كار دولتي ولي باز متوجه نشدم چرا چك خوردم حالا باز بايد انتظار بكشم

فاز منفی بابت چی و توسط کی . مگه کسی هم اونجا هست . میشه توضیح بدین....
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، farshad varaste ، ebi1988
(2014-05-09 ساعت 19:01)reza3035 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 13:22)saharnaz..md نوشته:  دوستانی که برنده شدید و برای مصاحبه به دبی و ابوظبی رفته اید لطفا تجربه ها و مراحلی که انجام داده اید رو برای اطلاع دیگران و کمک کردن بهشون به اشتراک بذارید.
ممنون...

سلام خدارو شکر سفرنامه ها خیلی کامله بخونید کاملا متوجه میشید
آره به قول آقا رضا دست بچه ها درد نکنا . واقعاً سفرنامه های کاملی و مفصلی هستش میتونین استفاده کنین.
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، meisam14 ، ebi1988
سلام بچه ها خسته نباشید به کارنتی های جدید هم تبریک میگم.
بچه ها تو سایت سیس وقتی شمارم رو چک میکنم این پیغام رو میده :
Your search did not return any data
هفته اول جون مصاحبه دارم،واسه چک کردن زود ؟توی سایت سفارت هم چک کردم کیسم رو نمیشناسه
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14
بچه ها نرخ change دلار به درهم در دبی چنده؟
و هتل ها دلار میگیرند یا حتما درهم ؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان