کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دلار3.66 درهمه.هتل ها هر دو رو قبول میکنند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: iris ، soli asali ، قصه گو ، farshad varaste
پس زباد فرقی نداره از اینجا دلار بخریم یا درهم درسته؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، ebi1988
(2014-05-09 ساعت 13:22)saharnaz..md نوشته:  دوستانی که برنده شدید و برای مصاحبه به دبی و ابوظبی رفته اید لطفا تجربه ها و مراحلی که انجام داده اید رو برای اطلاع دیگران و کمک کردن بهشون به اشتراک بذارید.
ممنون...

شما از این لینک سفر نامه های ابوظبی رو بخوانید http://www.mohajersara.com/forum-93.html
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: philter ، farshad varaste ، ebi1988
(2013-08-23 ساعت 13:11)afshin sadeghi 2 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 12:54)M.SeduisanT نوشته:  شماره کیس نامبر : 2014AS00000xxx
تعداد افراد در کیس: 1 نفر
سفارت ابوظبی
دریافت نامه اول: 1 می 2013
دریافت نامه دوم: 21 آگوست 2013
تاریخ مصاحبه: 8 اکتبر 2013

چند تا سوال داشتم :
٢ روز از قبل از مصاحبه براي انجام كارهاي پزشكي كافي هست يا نه ؟
نيازي به وقت گرفتن كه نيستش ؟
و عكس هايي كه بايد ارائه بدهيم به سفارت،همون قبلي هايي كه براي مدارك سري اول پست كرديم خوبه يا بايد جديد عكس بگيريم ؟
ترجمه اخرين مدرك كافي هست يا بايد از ديپلم ترجمه ها همراهمون باشن ؟
گواهي كار كه لازم نيست با خودمون ببريم ؟
و اينكه در اخر فرم خاصي نيست كه بايد پرش كنيم ؟
٢ روز ممکنه کم باشه و کارهاتون با استرس انجام بشه اما من ٣ روز رو توصیه میکنم.
نیاز به گرفتن وقت نیست.
عکس باید جدید باشه.
ترجمه آخرین مدرک+ترجمه دیپلم
گواهی کار اگه داشته باشین خب چه بهتر... اما اجباری نیست.
بجز ثبت نام در ceac هیچ چیز دیگری وجود نداره.
با سلام.بفرمایید این قضیه ثبت نام در ceac چیه؟جز آنکه باید در این سایت مراجعه کرد و وضعیت درخواست مهاجرتمون رو دید.اصلا از چه طریقی باید ثبت نام کرد.لطفا راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: soli asali ، firouz mah ، ebi1988
بچه ها اماراتی ها سنی هستند؟ تولد امام علی که تعطیل نیست ان ام سی؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، ebi1988
(2014-05-08 ساعت 10:42)poem نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 10:34)rtt نوشته:  
(2014-05-08 ساعت 10:20)firouz mah نوشته:  سلام به همه دوستاي گلم .
من پنج شنبه صبح مصاحبه دارم . ترجيحا براي سه شنبه ميخام بليط بگيرم كه برم ان ام سي . و چون جمعه و شنبه تعطيله . نمي دونم براي چه روزي تقريبا بليط برگشتمو بگيرم . البته ناگفته نماند چون كار دولتي دارم احتمالا اف بي آي چك بخورم . با احتساب چك خوردن نظرتون در مورد بليط برگشت چيه ؟؟ راهنماييم كنيد ممنون

اگر مطمئنید که اف بی ای چک می خورین که می تونید همون 5شنبه شب بلیط برگشتتونو بگیرین
به نظر من بلیط برگشتو حداقل یک روز بعد از مصاحبه بگیرید که اگه یه ضرب گرفتید زمان کافی برای بوک کردن هتل و تغییر پرواز داشته باشید.
بودن دوستانی که %99 فکر میکردن اف بی ای چک میخورن و یکضرب گرفتن. Smile
دوستاي گلم من در خصوص چك خوردن مطمئن نيستم پيش بينيم اينه . خب اگر چك بخورم كه فرداش ميشه برگشت كه جمعه است . حالا اگر يك ضرب بخورم تا چند روز بعد از مصاحبه بايد بمونم ؟؟؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988
(2014-05-10 ساعت 12:13)firouz mah نوشته:  
من پنج شنبه صبح مصاحبه دارم . ترجيحا براي سه شنبه ميخام بليط بگيرم كه برم ان ام سي . و چون جمعه و شنبه تعطيله . نمي دونم براي چه روزي تقريبا بليط برگشتمو بگيرم . البته ناگفته نماند چون كار دولتي دارم احتمالا اف بي آي چك بخورم . با احتساب چك خوردن نظرتون در مورد بليط برگشت چيه ؟؟ راهنماييم كنيد ممنون

اگر مطمئنید که اف بی ای چک می خورین که می تونید همون 5شنبه شب بلیط برگشتتونو بگیرین
به نظر من بلیط برگشتو حداقل یک روز بعد از مصاحبه بگیرید که اگه یه ضرب گرفتید زمان کافی برای بوک کردن هتل و تغییر پرواز داشته باشید.
دوستاي گلم من در خصوص چك خوردن مطمئن نيستم پيش بينيم اينه . خب اگر چك بخورم كه فرداش ميشه برگشت كه جمعه است . حالا اگر يك ضرب بخورم تا چند روز بعد از مصاحبه بايد بمونم ؟؟؟
اگه یکضرب بگیرین آفیسر به شما میگه کی برین برای گرفتن پاس (معمولا 2تا 3 روز بعد از مصاحبه)که با توجه به اون تاریخ میتونید برای هتل و بلیط اقدام کنید.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، ebi1988
(2014-05-10 ساعت 12:24)poem نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 12:13)firouz mah نوشته:  

اگه یکضرب بگیرین آفیسر به شما میگه کی برین برای گرفتن پاس (معمولا 2تا 3 روز بعد از مصاحبه)که با توجه به اون تاریخ میتونید برای هتل و بلیط اقدام کنید.
اگر یک ضرب بگیرید به احتمال خیلی زیاد روز دوشنبه ویزاتون آماده میشه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، پرویز تابنده ، ebi1988
(2014-05-09 ساعت 19:08)sami8000 نوشته:  
(2014-05-09 ساعت 15:55)Shabi2605 نوشته:  منم چك خوردم و نمي دونم چرا
فقط مي دونم يه سري آدم اونجا هستن كه فاز منفي ميدن
خدا رو شكر نه سربازي داشتم نه كار دولتي ولي باز متوجه نشدم چرا چك خوردم حالا باز بايد انتظار بكشم

فاز منفی بابت چی و توسط کی . مگه کسی هم اونجا هست . میشه توضیح بدین....

یه سری آدمهایی که قبل مصاحبه میان و بهت میگن من می دونم شما چک می خوری و کلا فاز منفی میدن به جای انرژی مثبت البته آقا سامی وجود شما و آقا رضا که برای ما دلگرمی بود تو سفارت
من واقعا از ادمین های مهاجرسرا ممنونم که دوستای به این خوبی و مهربونی پیدا کردم
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، soli asali ، farshad varaste ، sami8000 ، قصه گو ، hamseda ، ebi1988
[quote='iris' pid='494264' dateline='1399699792']
بچه ها اماراتی ها سنی هستند؟ تولد امام علی که تعطیل نیست ان ام سی؟
[/quoteحتما با خود دلار ببرید ودر صرافی های خارج هتل وفرودگاه چینج کنید.امارات در ولادت امام علی تعطیل نیست
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: farshad varaste ، amin arefi ، iris ، soli asali ، قصه گو ، ebi1988 ، behdist
وقتی مدارک را خواستند همه مدارک تحصیلی را بدم ؟ فوق لیسانس ، لیسانس، پیش دانشگاهی، دیپلم یا اینکه فقط اول فوق لیسانس را بدم اگر بقیه را خواست بدم ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، ebi1988 ، behdist
(2014-05-10 ساعت 21:57)iris نوشته:  وقتی مدارک را خواستند همه مدارک تحصیلی را بدم ؟ فوق لیسانس ، لیسانس، پیش دانشگاهی، دیپلم یا اینکه فقط اول فوق لیسانس را بدم اگر بقیه را خواست بدم ؟
درود
شما فقط اخرین مدرکت روبده اگر ازتون مدارک دیگر خواست انوقت ارائه بدید
موفق باشیSmile
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، ffrfar ، قصه گو ، pari pariaaa ، iris ، farshad varaste ، ebi1988
دوستان عزيز كسي هست كه هفته سوم زمان مصاحبش باشه ؟ در اين صورت لطفا پيام خصوصي بگذاريد .
من يك خانم هستم و روز 17 ژوئن حركتم هست .
بنظر دوستاي گلم من با تور برم بهتره يا بليط هواپيمارو بگيرم و هتل رو برم اونجا گير بيارم ؟
كدوم يك هزينش به صرفه تره ؟
اقامت در ابوظبي بهتر هست يا دبي ؟
آيا در ابوظبي پانسيون يا هاستل وجود داره ؟
سلام دوستان گل.دسترسی منطقه بر دبی به مترو چطوره؟آیا از همه هتلها به دریا سرویس رایگان هست؟
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان