کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-02 ساعت 14:28)lucky star نوشته:  سلام دوستان.مصاحبه ما تو ماه june.اگر تو palmهتل بگیرم برای رفت و امدم به nmcو...خیلی سخت می شه؟اگر down townبگیرم چطور؟

ازپالم دسترسی به مترو ندارید و همه جا با تاکسی اونم نرخ نجومی باید برین بهتره در دیره حالا هر جا میپسندید هتل بگیرین مر کز شهر دبی اطراف سیتی سنتر میشه و لی مدیکال مقابل ابوهیل هست که بازم به سیتی سنتر نزدیک نیست ولی با مترو یا تاکسی میشه رفت
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-05-03 ساعت 09:28)lida55 نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 14:28)lucky star نوشته:  سلام دوستان.مصاحبه ما تو ماه june.اگر تو palmهتل بگیرم برای رفت و امدم به nmcو...خیلی سخت می شه؟اگر down townبگیرم چطور؟

ازپالم دسترسی به مترو ندارید و همه جا با تاکسی اونم نرخ نجومی باید برین بهتره در دیره حالا هر جا میپسندید هتل بگیرین مر کز شهر دبی اطراف سیتی سنتر میشه و لی مدیکال مقابل ابوهیل هست که بازم به سیتی سنتر نزدیک نیست ولی با مترو یا تاکسی میشه رفت

مرسی از راهنماییتون.از down town هم به مترو دسترسی نداره؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-01 ساعت 12:21)soli asali نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 09:30)firouz mah نوشته:  سلام دوستاي گلم . لطفا منو راهنمايي كنيد . من يك خانم مجرد هستم و با توجه به اينكه هزينه ها خيلي مهمه و اسكان در هتل براي يه خانم تنها نميصرفه . لذا فك كنم جاهايي مثل هاستل يا پانسيون را ناچارا انتخاب بايد كرد . آدرسي از هاستل و پانسيون هاي ابوظبي ندارم . لطفا اگر كسي ميدونه برام آدرسشو بذاره . در ضمن بعد از كلي تفكر ترجيح دادم ابوظبي را براي اسكان برگزينم تا استرس روز مصاحبه را نداشته باشم . نظر شماها چيست ؟ يه سوال ديگه شارجه چقدر فاصله با ابوظبي داره و اقامت در آنجا چطوره ؟؟

سلام دوست عزیز !
متاسفانه ابوظبی هاستل نداره یعنی من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم !
ولی تو دبی موجوده که تو booking.com اگه سرچ کنی و از ستون سمت راست تیک هاستل رو بزنی براتون مشخص میکنه و میتونید آدرسش رو یاداشت کنید
مرسي از راهنماييتون ولي در سايت booking.com منظورتون از ستون سمت راست كدومه من چيزي پيدا نكردم Sad
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
(2014-05-03 ساعت 09:55)lucky star نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 09:28)lida55 نوشته:  

مرسی از راهنماییتون.از down town هم به مترو دسترسی نداره؟
اگر منظورتون از down town مرکز شهر همون سیتی سنتر دیره هست بله فراوان ایستگاه مترو هست
(2014-05-03 ساعت 11:39)firouz mah نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 12:21)soli asali نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 09:30)firouz mah نوشته:  سلام دوستاي گلم . لطفا منو راهنمايي كنيد . من يك خانم مجرد هستم و با توجه به اينكه هزينه ها خيلي مهمه و اسكان در هتل براي يه خانم تنها نميصرفه . لذا فك كنم جاهايي مثل هاستل يا پانسيون را ناچارا انتخاب بايد كرد . آدرسي از هاستل و پانسيون هاي ابوظبي ندارم . لطفا اگر كسي ميدونه برام آدرسشو بذاره . در ضمن بعد از كلي تفكر ترجيح دادم ابوظبي را براي اسكان برگزينم تا استرس روز مصاحبه را نداشته باشم . نظر شماها چيست ؟ يه سوال ديگه شارجه چقدر فاصله با ابوظبي داره و اقامت در آنجا چطوره ؟؟

سلام دوست عزیز !
متاسفانه ابوظبی هاستل نداره یعنی من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم !
ولی تو دبی موجوده که تو booking.com اگه سرچ کنی و از ستون سمت راست تیک هاستل رو بزنی براتون مشخص میکنه و میتونید آدرسش رو یاداشت کنید
مرسي از راهنماييتون ولي در سايت booking.com منظورتون از ستون سمت راست كدومه من چيزي پيدا نكردم Sad

از ستون سمت راست میتونید هتل 2 یا 3 یا 4-5 ستاره بودن رو انتخاب کنید.
میتونید بگید که فقط هتل آپارتمان ها رو براتون نشون بده !
میتونید تیک هاستل رو بزنید فقط هاستل های دبی رو بهتون نشون بده !
هست ، عجله نکنید و با دقت ببینید Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amin arefi ، ffrfar ، قصه گو ، philter ، mtcanada ، meisam14 ، sib 24
سلام دوستان ؛ بک سوال در مورد ویزای امارات دارم اینکه در بازه ای که ویزا اعتبار داره باید ورور و خروج کنیم یا نه همین که در بازه ای که ویزا اعتبار داره ورود کنیم و 14 روز بعد از اون خروج کنیم کافیه؟ ممنون
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
(2014-05-03 ساعت 15:20)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان ؛ بک سوال در مورد ویزای امارات دارم اینکه در بازه ای که ویزا اعتبار داره باید ورور و خروج کنیم یا نه همین که در بازه ای که ویزا اعتبار داره ورود کنیم و 14 روز بعد از اون خروج کنیم کافیه؟ ممنون

بله آزاده جون بعد از ورود ميتونيد ١٤روز بمونيد يعني قسمت دوم جمله اتBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، زری وحدتی ، amin arefi ، farshad varaste
به نظر دوستان ..گرفتن هتل تو منطقه جمیرا بهتره یا منطقه دیره ؟
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-05-03 ساعت 19:35)nazanin fatemi نوشته:  به نظر دوستان ..گرفتن هتل تو منطقه جمیرا بهتره یا منطقه دیره ؟

اگه با قیمتهاشون مشکلی ندارید 100% جمیرا بهتره
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: houmanmir ، philter ، قصه گو
(2014-05-02 ساعت 23:57)candle نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 01:20)rtt نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 09:52)spv نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 01:17)rtt نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 16:45)farshad varaste نوشته:  انتخاب سلیقه ای + درنظر گرفتن بودجه + شرایط مهیا تر در دبی برای گردش + ارزانی مدیکال در دبی + پرواز های بیشتر به دبی + تجربه بیشتر از دوستان برای اقامت و مدیکال در دبی + کمی .... + مقداری .....

به نظر من هم فقط مسئله اقتصادی و بعد هم تفریحات بیشتر در دبی میتونه تاثیر گذار باشه. منهم دو تا بچه دارم و بنظرم دبی بهتر بود واسه اقامت اگه کل مخارج رو مقایسه کنید دبی بهتره اگر برنامه ریزی کنید و شب زود بخوابید هیچ مشکلی برای رفتن صبح ندارید.
بازم تاکید میکنم شب زود بخوابید و قبلا از رسیدن بسفارت حتما صبحانه میل کنید. مخصوصا کوچولوها

من الان ابوظبی هستم و به نظرم ابوظبی بهتره چون اولا هتلاش ارزونتر و خیلی بهتره همچنین مدیکال هم ارزونتره من دیروز رفتم مدیکال با 375 درهم کارم انجام شد خلوت و بی دردسر
هتلمون هم خیلی عالیه و خیلی هم ارزونتره از دبی هتلمون چون من واسه بعد از مصاحبه دبی هتل گرفتم ولی هتل خیلی بدترو خیلی گرونتر گرفتم
سلام دوست عزیز

اسم هتل ابوظبی که گرفتین چیه?

هتل کریستال خیلی هتلش عالیه تمیز و خوب جاشم دقیقا روبروی ان ام سی هستش پیاده 2 دقیقه راهه
سلام.میشه بفرمایید خودتان هتل را پیدا کردید یا از طریق دفاتر هواپیمایی اونجا رفتید.ضمنا کلینیک دبی بابت دکتر شوکلا که فارسی بلده بیشتر مورد استفاده قرار گرفته.در کلینیک ابوظبی چطور.بابت زبان با مشکل مواجه نشدید؟ممنون میشویم اگر آدرس و شماره هتل کریستال را بدهید
خودم از سایت بریم سفر هتلو رزرو کردم به زوذی سفرنامه مینویسم جزییات کاملشو میگم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، exxedus
دوستان من امروز از دبی برگشتم به لطف خدا و کمک همه دوستان ویزای یک ضرب گرفتم ایشالا به زودی سفرنامه مفصل می نویسم
اگر کسی هم سوالی داشت در خدمت هستم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2014-05-04 ساعت 02:33)rtt نوشته:  دوستان من امروز از دبی برگشتم به لطف خدا و کمک همه دوستان ویزای یک ضرب گرفتم ایشالا به زودی سفرنامه مفصل می نویسم
اگر کسی هم سوالی داشت در خدمت هستم

سلام rtt عزیز تبریک میگم انشالا همیشه خوش خبر باشی و همیشه موفق و پیروز باشی منتظر سفرنامه خوبت هستیم Smile
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mtcanada ، rtt ، ebi1988 ، Tabassomshojaat
(2014-05-03 ساعت 23:42)soli asali نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 19:35)nazanin fatemi نوشته:  به نظر دوستان ..گرفتن هتل تو منطقه جمیرا بهتره یا منطقه دیره ؟

منم همین سوالو دارم.از دوستان پرسیدم .مثل اینکه از اون مناطق فقط با تاکسی می شه رفت و آمد کرد.
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، soli asali
(2014-05-04 ساعت 13:44)lucky star نوشته:  

منم همین سوالو دارم.از دوستان پرسیدم .مثل اینکه از اون مناطق فقط با تاکسی می شه رفت و آمد کرد.

خود جمیرا با مترو فاصله داره که باید پیاده روی کنی ولی منطقه جمیرا ( دبی جدید ) کلا مترو داره ! رو خط قرمز
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: farshad varaste
(2014-05-04 ساعت 14:38)soli asali نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 13:44)lucky star نوشته:  

خود جمیرا با مترو فاصله داره که باید پیاده روی کنی ولی منطقه جمیرا ( دبی جدید ) کلا مترو داره ! رو خط قرمز

در تکمیل صحبت دوستان اون ایستگاه مترو متعلق به برجهای دبی هست و شما از جمیرا و هتلهای اون به مترو مراکز خرید و غیره دورید. اگر موضوع استفاده از ساحل هست خوب هتل هر روز سرویس رایگان به ساحل داره رفت و برگشت
این نقشه رو که دوستان صحفه 126 گذاشتن ببینید
نقشه مترو دبی. [عکس: 03908040369049856305.jpg]
NMC درست مقابل ابوهیل هست و سیتی سنتر دیره مرکز شهر به نوعی هست
اگر شما از سیتی سنتر مثلا بخواهید برید ابن بطوطه با تاکسی 80 درهم با مترو کارت نقره ای نفری 10 درهم 10 درهم هم قیمت کارت. دیگه خودتون قضاوت کنین. البته هتلهای منطقه جمیرا و پالم و بعضا بر دبی لوکس ترن ولی بدلیل دسترسی به مترو هتلهای اطراف دیره و شیخ زاید محبوب توریستها هستن
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، iris ، amin arefi ، farshad varaste ، ffrfar ، qeshmi ، exxedus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان