کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-14 ساعت 18:35)م.ق نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 13:27)m.mirzaee نوشته:  
ممنون از سفر نامه خلاصه و مفید شما دوست عزیز که شفاف بود . سوالی از شما دارم اینکه آیا برای ترجمه مدارکتون تأیید وزارت امو خارجه و دادگستری گرفته بودین یا خیر ؟ آیا اشکالی بابت ترجمه ها که تأیید ندارند گرفتند یا خیر ؟ ممنون از پاسخ شما دوستان. به امید ویزای شماSmile
دوست گرامی لطفا همه پست ها را بطور کامل کپی نکنید در نقل قولهایتان. فقط قسمت مورد نظرتان رابیاورید .
درضمن آن پست بلند بالا سفرنامه نیست بلکه اطلاعاتی برای سفر به امارات و مصاحبه در ابوظبی هست که بنده در یک پست آورده ام.
(2014-05-14 ساعت 11:41)rtt نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 11:10)farshad varaste نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 09:06)rtt نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 23:30)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 23:10)srt نوشته:  سلام،
جواب مدیکال رو که میدن، توش تو قسمت result کدوم گزینه باید تیک خورده باشه؟ از کجا میشه فهمید که اوکی رو دادن یا نه؟

دوست من اصلا قرار نیست اوکی چیزی رو بدن !! این جواب مدیکال شماس یک سری آزمایش گرفتن و جوابش رو آماده کردن گذاشتن تو پاکت که بدین به سفارت! حالا چه مریض باشید چه نباشید. بیمارستان هیچ کاره‌ی نیست فقط معاینه میکنه. خدایی نکرده اگه کل سفلیس، ایدز، سل، آبله،... رو هم همرو با هم داشته باشید باز بیمارستان همین پاکت رو بهتون میده که بدید سفارت و سفارت تصمیم میگیره.

دوستان شما موقع گرفتن جواب مدیکال سی دی هم دریافت کردید آیاااا؟؟؟؟؟؟
آنکارا سی دی هم جدا میده ولی ابوظبی چون داخل پاکته معلوم نیست توش چیه ولی من دست زدم سی دی توش نبود
نه سی دی توش نیست اون پاکته فقط عکس قفسه سینه توشه!!!!!

برای من CD داره ! کلی هم تو ورودی سفارت به خاطر همین سوال پیچ شدم
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، قصه گو
(2014-05-14 ساعت 10:49)farshad varaste نوشته:  
جواب مدیکال رو که میدن، توش تو قسمت result کدوم گزینه باید تیک خورده باشه؟ از کجا میشه فهمید که اوکی رو دادن یا نه؟

دوست من اصلا قرار نیست اوکی چیزی رو بدن !! این جواب مدیکال شماس یک سری آزمایش گرفتن و جوابش رو آماده کردن گذاشتن تو پاکت که بدین به سفارت! حالا چه مریض باشید چه نباشید. بیمارستان هیچ کاره‌ی نیست فقط معاینه میکنه. خدایی نکرده اگه کل سفلیس، ایدز، سل، آبله،... رو هم همرو با هم داشته باشید باز بیمارستان همین پاکت رو بهتون میده که بدید سفارت و سفارت تصمیم میگیره.

جواب مدیکال رو داخل یه پاکت دربسته دادن که معلوم نبود چی داخلش هست به علاوه عکس قفسه سینه

من الان جواب مدیکالم دستمه و سی دی داخلش هست ، دو تا پاکت کمی بزرگتر از آ4 یکی داخلش سی دی هست
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، soli asali ، farshad varaste ، azadeh2014
من امروز ویزای یکضرب گرفتم هورااااااااا
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
باسلام دوستان عزیز
من درخواست تغییر تاریخ کردم تلفنی برام یک ایمیل با این متن امد
میخواستم بدونم ادرس سفارت تغییر کرده یا همان ادرس؟
در ضمن کسی از دوستان که تغییر تاریخ دادن همین ایمیل براشون امده ؟
از اینک این سوال اینجا پرسیدم به خاطر این بود که مصاحبه من ابوطبی
Appointment Confirmation
(DO NOT REPLY TO THIS E-MAIL)

You have successfully scheduled an appointment for your visa interview. To print a copy of this page for your records, click on Printable Version. Here are the details of your appointment:
Confirmation Number:
Reschedule/Cancel Deadline:
Reference ID:
Embassies District, Plot 38
Sector W59-02
Street No. 4
Abu Dhabi
Address: Um Al Ramoul oppisiste al mawakeb school - Marakish st Behind DNATA
Dubai , 1
32200
Once the documents are ready for pickup, the applicant(s) 18 years and older must bring a government-issued form of identification to the selected EMPOST Service Point location within 30 days to retrieve the documents. For easier pick-up, the applicant can also present the Shipment Waybill (SWB) Number in addition to their identification. (SWB number can be found in the applicant’s profile at http://usvisa-info.com)
a. Official Identification can be one of the following:
i. Government-issued Identity Card (with photo)
ii. Government-issued Driving License (with photo)
b. If the applicant cannot present any of the above mentioned forms of identification, he/she will be asked for an original birth certificate for the EMPOST personnel to copy and attach to the Proof of Delivery file. The EMPOST agent will also review the information on the visa and in the passport being delivered to make sure that the document is being handed to the correct person.
c. Parents must prove their identity with one of the above documents, and must also provide a copy of their child’s Birth Certificate or Adoption Certificate, if applicable.
d. If an applicant cannot collect his own passport, he may write a letter (in English) to authorize an agent to do so on his behalf. The agent must present this letter with an original signature from the applicant and a copy of the applicant’s government-issued identity document to collect the passport.
e. If the applicant is unable to sign his name, he may use an "x" or fingerprint.
As the time it takes to adjudicate an applicant's case is at the sole discretion of the Consular Section, we cannot provide you any information regarding when your personal documents will be turned over to EMPOST.
Thank you in advance.
'Unsubscribe from future emails'.t
Reply, Reply All or Forward | More
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-13 ساعت 15:12)iris نوشته:  سلام سلام
بچه ها حتما از ان ام سی وقت قبلی بگیرید برا مدیکال ، اگرچه همه میگفتند نیاز به وقت نداره و خب بدون وقت قبلی هم کارتون نهایتا انجام میشه ولی من توصیه می کنم حتما حتما وقت بگیرید تا بیخود معطل نشید در بیمارستان

سلام...من تا حالا 3 بار ایمیل زدم به NMC برای تعیین وقت...و تا حالا جواب ندادن...دیگه جکار کنم !
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
(2014-05-15 ساعت 23:45)nazanin fatemi نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 15:12)iris نوشته:  سلام سلام
بچه ها حتما از ان ام سی وقت قبلی بگیرید برا مدیکال ، اگرچه همه میگفتند نیاز به وقت نداره و خب بدون وقت قبلی هم کارتون نهایتا انجام میشه ولی من توصیه می کنم حتما حتما وقت بگیرید تا بیخود معطل نشید در بیمارستان

سلام...من تا حالا 3 بار ایمیل زدم به NMC برای تعیین وقت...و تا حالا جواب ندادن...دیگه جکار کنم !

آقا جان من ده روز پیش توی ابوظبی مصاحبه داشتم و برای مدیکال هم اصلا وقت یا تماسی هم نگرفته بودم.
مشکلی پیش نیامد و اصلا هیچ سوالی در این مورد نپرسیدند.
تشکر کنندگان: meisam14 ، soli asali ، farshad varaste ، firouz mah
سلام دوستان يه فرم مخصوص واسه ابوظبي مشخص شده كه ظاهرا بايد واسه افراد ١٨ سال به بالا تكميل بشه و با فرم ٢٣٠ تحويل داده شه ميخواستم بدونم بايد واسه سفارت ارسال شه يا با خودمون ببريم سفارت؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، azadeh2014
(2014-05-16 ساعت 03:12)reza16 نوشته:  سلام دوستان يه فرم مخصوص واسه ابوظبي مشخص شده كه ظاهرا بايد واسه افراد ١٨ سال به بالا تكميل بشه و با فرم ٢٣٠ تحويل داده شه ميخواستم بدونم بايد واسه سفارت ارسال شه يا با خودمون ببريم سفارت؟
آقا این چیزی که میگید کجا نوشته؟منبعتون موثق؟از کجا شنیدید؟ من به زودی ابوظبی مصاحبه دارم!
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14
(2014-05-16 ساعت 10:01)ebi1988 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 03:12)reza16 نوشته:  سلام دوستان يه فرم مخصوص واسه ابوظبي مشخص شده كه ظاهرا بايد واسه افراد ١٨ سال به بالا تكميل بشه و با فرم ٢٣٠ تحويل داده شه ميخواستم بدونم بايد واسه سفارت ارسال شه يا با خودمون ببريم سفارت؟
آقا این چیزی که میگید کجا نوشته؟منبعتون موثق؟از کجا شنیدید؟ من به زودی ابوظبی مصاحبه دارم!
در نامه دومتون كه جايگزين شده نوشته كه به استپ ٤ كه توي سايت هست بريد واسه اماده كردن مدارك مورد نياز حال هر سفارت ظاهرا يه مدرك اضافه ميخواد كه با مشخص كردن سفارت مربوطه ابوظبي اين فرم كه گفتم مياد، لطفا مديران نظرشون را بذارن
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، meisam14
(2014-05-14 ساعت 23:45)iris نوشته:  
(2014-05-14 ساعت 10:49)farshad varaste نوشته:  

جواب مدیکال رو داخل یه پاکت دربسته دادن که معلوم نبود چی داخلش هست به علاوه عکس قفسه سینه

من الان جواب مدیکالم دستمه و سی دی داخلش هست ، دو تا پاکت کمی بزرگتر از آ4 یکی داخلش سی دی هست

منم چک کردم پاکت مدبکالو دیدم بله توش یه سی دی هم هستش :دی
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2014-05-16 ساعت 10:34)reza16 نوشته:  
در نامه دومتون كه جايگزين شده نوشته كه به استپ ٤ كه توي سايت هست بريد واسه اماده كردن مدارك مورد نياز حال هر سفارت ظاهرا يه مدرك اضافه ميخواد كه با مشخص كردن سفارت مربوطه ابوظبي اين فرم كه گفتم مياد، لطفا مديران نظرشون را بذارن

رضا جان ببخشید میندازمت تو زحمت اگر میشه لینکش رو بگذار،من که رفتم و چیزی پیدا نکردم.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
(2014-05-16 ساعت 12:22)ebi1988 نوشته:  

رضا جان ببخشید میندازمت تو زحمت اگر میشه لینکش رو بگذار،من که رفتم و چیزی پیدا نکردم.
http://travel.state.gov/content/dam/visa...bu%20Dhabi
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، farshad varaste ، behdist
(2014-05-16 ساعت 13:18)reza16 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 12:22)ebi1988 نوشته:  

http://travel.state.gov/content/dam/visa...bu%20Dhabi

ما که ۱۰ روز پیش ابوظبی مصاحبه داشتیم همچین چیزی نبود.
منم دیروز مصاحبه داشتم و همچین فرمی نبود !
سوالات آفیسر :
شما خانم .... هستید؟
کجا متولد شدی؟
چند بار لاتاری شرکت کردی؟
کدوم دانشگاها رفتی؟
رشته ات چیه؟
تا حالا آمریکا رفتی؟
شغلت چیه؟
چرا میخوای بری آمریکا؟
کدوم شهر؟
نسبت فامیلتون که میخوای بری پیشش چیه با تو؟
چند ساله آمریکاست؟
پولی که تو حسابته چقدره به تومن؟
تمامی سوالات چیزایی بود که من تو فرمها نوشته بودم
مصاحبه خیلی ساده بود
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، farshad varaste ، behdist

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان