کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
راستی نامه اول ( نامه برنده شدن) را ببرید موقع ورود به سفارت ابوظبی اونو چک می کنند با پاسپورت
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، behdist ، exxedus
(2014-05-16 ساعت 17:35)azadeh2014 نوشته:  گفته پر کنید و همراه کپی پاسپورت ها ارسال کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا اگه نظري دارن بذارن اين فرم به حالت پي دي اف دقيقا بعد از مدارك مورد نياز تحت عنوان
Additional Embassy or Consulate Instruction اومده

http://travel.state.gov/content/dam/visa...bu%20Dhabi
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali
من الان استپ 4 هستم دقیقا کجا لینک این فرمه؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
منم دیدمش فرم ساده ایه و با توجه به اینکه خواستنش پر میکنم و همراهم میبرم.... چرا روزه شک دار بگیریم؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste
بچه ها حتما هر کاری خواشتند انجام بدید ، فرمش هم که چیز خاصی نبود
من الان رفتم رو لینک خودم همچین چیزی نبود شاید جدید باشه من فقط دو تا پی دی اف دارم یکی مدارک را گفته یکی مدیکال همین
(2014-05-16 ساعت 17:56)iris نوشته:  بچه ها حتما هر کاری خواشتند انجام بدید ، فرمش هم که چیز خاصی نبود
من الان رفتم رو لینک خودم همچین چیزی نبود شاید جدید باشه من فقط دو تا پی دی اف دارم یکی مدارک را گفته یکی مدیکال همین
توي قسمت prepare supporting documents هست
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: soli asali ، firouz mah
فكر نميكنم تازه اضافه شده باشه
Additional Embassy or Consulate Instructions
Civil and personal documents may differ from country to country, depending on availability. There may be either additional instructions for obtaining civil documents in a specific country or additional documents required, depending on the U.S. Embassy or Consulate where you will apply. Select the embassy or consulate where you will apply to learn what additional requirements there are, if any. Please note that some of the information included in these instructions may apply to immigrant visa classifications other than diversity visas. If you have questions about the country-specific information included here, please contact the embassy or consulate where you will apply for your visa.

Adobe Reader - You must have a current version of Adobe Reader to view additional U.S. Embassy and Consulate requirements. You may receive a "file corrupted" error message if you have an old version. Visit http://www.adobe.com/ to download a free current version.
متن قبل از فايل پي دي اف اين بود
(2014-05-16 ساعت 17:56)iris نوشته:  بچه ها حتما هر کاری خواشتند انجام بدید ، فرمش هم که چیز خاصی نبود

Additional Embassy or Consulate Instructions
Civil and personal documents may differ from country to country, depending on availability. There may be either additional instructions for obtaining civil documents in a specific country or additional documents required, depending on the U.S. Embassy or Consulate where you will apply. Select the embassy or consulate where you will apply to learn what additional requirements there are, if any. Please note that some of the information included in these instructions may apply to immigrant visa classifications other than diversity visas. If you have questions about the country-specific information included here, please contact the embassy or consulate where you will apply for your visa.
لطفا مديران نظرشون بذارن

Adobe Reader - You must have a current version of Adobe Reader to view additional U.S. Embassy and Consulate requirements. You may receive a "file corrupted" error message if you have an old version. Visit http://www.adobe.com/ to download a free current version.
آهان دیدمش ، نه بابا نمیخواد ، من اصلا استپ 4 را نخوندم ، چه دقتی دارید . آفرین آفرین ، من دیروز مصاحبه داشتم و همچین فرمی هم پر نکردم و لازم نیست چیزی از قبل پست کنید ، فقط مدارکتون را ببرید
ریزنمرات هم نمبخواد
نامه اول برا ورود به سفارت
اصل پاسپورت
نامه دوم
اخرین مدرک تحصیلی ترجمه و کپی پانچ شده بهش
شناسنامه ترجمه و کپی پانچ شدا بهش
کارت ملی ترجمه و کپی پانچ شده
تمکن مالی
مدارک پزشکی که از ان ام سی می گیرید
کپی صفحه اول پاسپورت فقط
ان ام سی را حتما وقت بگیرید ، اگر وقت نگیرید کارتون حل میشه نهایتا ولی معطلی زیاد دارید من وقت نداشتم و اول کسانی که وقت گرفته بودند طبق هر ساعتی که بهشون وقت داده بودند میومدند و انجام می دادند (ان ام سی ابوظبی)
الان هم هتل اسکای لاین دبی هستم هتل خوبی نیست، هندیه و یه بوی عجیبی توش میاد رو اعصاب منه و خیلی هم تر و تمیز نیست
و حتما یکی دو روز ابوظبی را ببینید و بگردید خیلی شهر لوکس و تمیزیه ، مسجد شیخ زاید هم ببینید ارزشش دیدن داره قشنگه لوسترش طلاست ، جزو 16 بنای اول دنیاست که ارزش دیدن داره
تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، farshad varaste ، ahmad amin saadat ، exxedus
گیج نکنید خودتونو ابوظبی لازم نیست چیزی پست کنید از قبل
(2014-05-15 ساعت 17:49)spv نوشته:  باسلام دوستان عزیز
من درخواست تغییر تاریخ کردم تلفنی برام یک ایمیل با این متن امد
میخواستم بدونم ادرس سفارت تغییر کرده یا همان ادرس؟
در ضمن کسی از دوستان که تغییر تاریخ دادن همین ایمیل براشون امده ؟
از اینک این سوال اینجا پرسیدم به خاطر این بود که مصاحبه من ابوطبی
Appointment Confirmation
(DO NOT REPLY TO THIS E-MAIL)

You have successfully scheduled an appointment for your visa interview. To print a copy of this page for your records, click on Printable Version. Here are the details of your appointment:
Confirmation Number:
Reschedule/Cancel Deadline:
Reference ID:
Embassies District, Plot 38
Sector W59-02
Street No. 4
Abu Dhabi
Address: Um Al Ramoul oppisiste al mawakeb school - Marakish st Behind DNATA
Dubai , 1
32200
Once the documents are ready for pickup, the applicant(s) 18 years and older must bring a government-issued form of identification to the selected EMPOST Service Point location within 30 days to retrieve the documents. For easier pick-up, the applicant can also present the Shipment Waybill (SWB) Number in addition to their identification. (SWB number can be found in the applicant’s profile at http://usvisa-info.com)
a. Official Identification can be one of the following:
i. Government-issued Identity Card (with photo)
ii. Government-issued Driving License (with photo)
b. If the applicant cannot present any of the above mentioned forms of identification, he/she will be asked for an original birth certificate for the EMPOST personnel to copy and attach to the Proof of Delivery file. The EMPOST agent will also review the information on the visa and in the passport being delivered to make sure that the document is being handed to the correct person.
c. Parents must prove their identity with one of the above documents, and must also provide a copy of their child’s Birth Certificate or Adoption Certificate, if applicable.
d. If an applicant cannot collect his own passport, he may write a letter (in English) to authorize an agent to do so on his behalf. The agent must present this letter with an original signature from the applicant and a copy of the applicant’s government-issued identity document to collect the passport.
e. If the applicant is unable to sign his name, he may use an "x" or fingerprint.
As the time it takes to adjudicate an applicant's case is at the sole discretion of the Consular Section, we cannot provide you any information regarding when your personal documents will be turned over to EMPOST.
Thank you in advance.
'Unsubscribe from future emails'.t
Reply, Reply All or Forward | More
سلام
دوستان کسی جواب ما را نداد
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
(2014-05-16 ساعت 17:33)iris نوشته:  منم دیروز مصاحبه داشتم و همچین فرمی نبود !
سوالات آفیسر :
شما خانم .... هستید؟
کجا متولد شدی؟
چند بار لاتاری شرکت کردی؟
کدوم دانشگاها رفتی؟
رشته ات چیه؟
تا حالا آمریکا رفتی؟
شغلت چیه؟
چرا میخوای بری آمریکا؟
کدوم شهر؟
نسبت فامیلتون که میخوای بری پیشش چیه با تو؟
چند ساله آمریکاست؟
پولی که تو حسابته چقدره به تومن؟
تمامی سوالات چیزایی بود که من تو فرمها نوشته بودم
مصاحبه خیلی ساده بود
چقدر ازتون سوال پرسیده از من نصف اینم سوال نپرسید فکر کنم اونروز خیلی حوصله سوال جواب نداشته این سارا گرو عزیز
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، farshad varaste ، ahmad amin saadat
(2014-05-16 ساعت 17:56)azadeh2014 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:52)rainolf نوشته:  منم دیدمش فرم ساده ایه و با توجه به اینکه خواستنش پر میکنم و همراهم میبرم.... چرا روزه شک دار بگیریم؟؟؟؟؟
فکر کنم باید همراه کپی پاسپورت ها ارسال کنیم براشون ...
بچه های ابوظبی بیااااااااید نظر بدیم چکار کنیم؟
با درود
من نه همچین فرمی رو بردم ونه کسی ازمون خواست
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، meisam14 ، soli asali ، farshad varaste ، mahan L
(2014-05-16 ساعت 23:08)azadeh2014 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 22:59)amin arefi نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:56)azadeh2014 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:52)rainolf نوشته:  منم دیدمش فرم ساده ایه و با توجه به اینکه خواستنش پر میکنم و همراهم میبرم.... چرا روزه شک دار بگیریم؟؟؟؟؟
فکر کنم باید همراه کپی پاسپورت ها ارسال کنیم براشون ...
بچه های ابوظبی بیااااااااید نظر بدیم چکار کنیم؟
با درود
من نه همچین فرمی رو بردم ونه کسی ازمون خواست
من فکر میکنم چون در فسمت prepare supporting document هست و همچنین جزو مراحل قبل از مصاحبه اومده برای کسانی هست که از اسپانسر استفاده میکنن... شما چی قکر میکنید ؟ دوستانی که اسپانسر داشتن پر کردن؟

ما اسپانسر نداشتیم اما در کل فرم اضافه ای غیر از همون هایی که فرستاده بودیم KCC و روز مصاحبه دست آفیسر بود پر نکردیم. اگر سختتون نیست پر کنید و همراهتون باشه. ضرر نداره.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، farshad varaste ، exxedus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان