موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
راستی نامه اول ( نامه برنده شدن) را ببرید موقع ورود به سفارت ابوظبی اونو چک می کنند با پاسپورت
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-16 ساعت 17:35)azadeh2014 نوشته: گفته پر کنید و همراه کپی پاسپورت ها ارسال کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا اگه نظري دارن بذارن اين فرم به حالت پي دي اف دقيقا بعد از مدارك مورد نياز تحت عنوان
Additional Embassy or Consulate Instruction اومده
http://travel.state.gov/content/dam/visa...bu%20Dhabi
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
من الان استپ 4 هستم دقیقا کجا لینک این فرمه؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
موضوعها: 1
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
منم دیدمش فرم ساده ایه و با توجه به اینکه خواستنش پر میکنم و همراهم میبرم.... چرا روزه شک دار بگیریم؟؟؟؟؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها حتما هر کاری خواشتند انجام بدید ، فرمش هم که چیز خاصی نبود
من الان رفتم رو لینک خودم همچین چیزی نبود شاید جدید باشه من فقط دو تا پی دی اف دارم یکی مدارک را گفته یکی مدیکال همین
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-16 ساعت 18:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-16 ساعت 18:15 توسط reza16.)
(2014-05-16 ساعت 17:56)iris نوشته: بچه ها حتما هر کاری خواشتند انجام بدید ، فرمش هم که چیز خاصی نبود
من الان رفتم رو لینک خودم همچین چیزی نبود شاید جدید باشه من فقط دو تا پی دی اف دارم یکی مدارک را گفته یکی مدیکال همین
توي قسمت prepare supporting documents هست
http://travel.state.gov/content/visas/en...ments.html
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-16 ساعت 18:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-16 ساعت 18:20 توسط reza16.)
فكر نميكنم تازه اضافه شده باشه
Additional Embassy or Consulate Instructions
Civil and personal documents may differ from country to country, depending on availability. There may be either additional instructions for obtaining civil documents in a specific country or additional documents required, depending on the U.S. Embassy or Consulate where you will apply. Select the embassy or consulate where you will apply to learn what additional requirements there are, if any. Please note that some of the information included in these instructions may apply to immigrant visa classifications other than diversity visas. If you have questions about the country-specific information included here, please contact the embassy or consulate where you will apply for your visa.
Adobe Reader - You must have a current version of Adobe Reader to view additional U.S. Embassy and Consulate requirements. You may receive a "file corrupted" error message if you have an old version. Visit http://www.adobe.com/ to download a free current version.
متن قبل از فايل پي دي اف اين بود
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-16 ساعت 18:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-16 ساعت 18:23 توسط reza16.)
(2014-05-16 ساعت 17:56)iris نوشته: بچه ها حتما هر کاری خواشتند انجام بدید ، فرمش هم که چیز خاصی نبود
Additional Embassy or Consulate Instructions
Civil and personal documents may differ from country to country, depending on availability. There may be either additional instructions for obtaining civil documents in a specific country or additional documents required, depending on the U.S. Embassy or Consulate where you will apply. Select the embassy or consulate where you will apply to learn what additional requirements there are, if any. Please note that some of the information included in these instructions may apply to immigrant visa classifications other than diversity visas. If you have questions about the country-specific information included here, please contact the embassy or consulate where you will apply for your visa.
لطفا مديران نظرشون بذارن
Adobe Reader - You must have a current version of Adobe Reader to view additional U.S. Embassy and Consulate requirements. You may receive a "file corrupted" error message if you have an old version. Visit http://www.adobe.com/ to download a free current version.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-16 ساعت 18:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-16 ساعت 18:35 توسط iris.)
آهان دیدمش ، نه بابا نمیخواد ، من اصلا استپ 4 را نخوندم ، چه دقتی دارید . آفرین آفرین ، من دیروز مصاحبه داشتم و همچین فرمی هم پر نکردم و لازم نیست چیزی از قبل پست کنید ، فقط مدارکتون را ببرید
ریزنمرات هم نمبخواد
نامه اول برا ورود به سفارت
اصل پاسپورت
نامه دوم
اخرین مدرک تحصیلی ترجمه و کپی پانچ شده بهش
شناسنامه ترجمه و کپی پانچ شدا بهش
کارت ملی ترجمه و کپی پانچ شده
تمکن مالی
مدارک پزشکی که از ان ام سی می گیرید
کپی صفحه اول پاسپورت فقط
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
ان ام سی را حتما وقت بگیرید ، اگر وقت نگیرید کارتون حل میشه نهایتا ولی معطلی زیاد دارید من وقت نداشتم و اول کسانی که وقت گرفته بودند طبق هر ساعتی که بهشون وقت داده بودند میومدند و انجام می دادند (ان ام سی ابوظبی)
الان هم هتل اسکای لاین دبی هستم هتل خوبی نیست، هندیه و یه بوی عجیبی توش میاد رو اعصاب منه و خیلی هم تر و تمیز نیست
و حتما یکی دو روز ابوظبی را ببینید و بگردید خیلی شهر لوکس و تمیزیه ، مسجد شیخ زاید هم ببینید ارزشش دیدن داره قشنگه لوسترش طلاست ، جزو 16 بنای اول دنیاست که ارزش دیدن داره
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
گیج نکنید خودتونو ابوظبی لازم نیست چیزی پست کنید از قبل