کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-16 ساعت 22:22)rtt نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:33)iris نوشته:  منم دیروز مصاحبه داشتم و همچین فرمی نبود !
سوالات آفیسر :
شما خانم .... هستید؟
کجا متولد شدی؟
چند بار لاتاری شرکت کردی؟
کدوم دانشگاها رفتی؟
رشته ات چیه؟
تا حالا آمریکا رفتی؟
شغلت چیه؟
چرا میخوای بری آمریکا؟
کدوم شهر؟
نسبت فامیلتون که میخوای بری پیشش چیه با تو؟
چند ساله آمریکاست؟
پولی که تو حسابته چقدره به تومن؟
تمامی سوالات چیزایی بود که من تو فرمها نوشته بودم
مصاحبه خیلی ساده بود
چقدر ازتون سوال پرسیده از من نصف اینم سوال نپرسید فکر کنم اونروز خیلی حوصله سوال جواب نداشته این سارا گرو عزیز
سارا نبود ، آفیسر مرد بود ، سوالای فرمها بود همش چیزی اضافه نپرسید ، منم مثل فرمها جواب دادم دو دقیقه هم مصاحبه ام طول نکشید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste
سلام ما روز دوشنبه مصاحبه داشتیم فقط پرسید چند تا فامیل تو امریکا دارید رشته تون چیه متولد کجایی واز همسرم هم پرسید سربازی ارتش بودی یا سپاه که همسرم گفت نیروی انتظامی بعد هم برگه ابی رو داد گفت از اینده سایت رو چک کنید حالا اینده کی نمی دونم
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: farshad varaste ، amin arefi ، soli asali
(2014-05-17 ساعت 10:26)azadeh2014 نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:52)rainolf نوشته:  منم دیدمش فرم ساده ایه و با توجه به اینکه خواستنش پر میکنم و همراهم میبرم.... چرا روزه شک دار بگیریم؟؟؟؟؟
به نظرتون نباید قبل از مصاحبه براشون ارسال کنیم؟ خوب دقت کنید بالای صفحه حتی اسم صفحه اول فرم 230 و آخر فرم هم به کپی پاسپورت اشاره کرده شاید باید همراه اینا تکمیل کنیم و زودتر بفرستیم آدرس پستی ابوظبی هم بالاشه؟
زمانیکه ما رفتیم مصاحبه این فرم یا نبوده یا ما ندیدیم. بهرحال ازمون نخواستن. اگه جدیدا اضافه شده پرکنید و ببرید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali
(2014-05-17 ساعت 11:34)farshad varaste نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 17:52)rainolf نوشته:  منم دیدمش فرم ساده ایه و با توجه به اینکه خواستنش پر میکنم و همراهم میبرم.... چرا روزه شک دار بگیریم؟؟؟؟؟
به نظرتون نباید قبل از مصاحبه براشون ارسال کنیم؟ خوب دقت کنید بالای صفحه حتی اسم صفحه اول فرم 230 و آخر فرم هم به کپی پاسپورت اشاره کرده شاید باید همراه اینا تکمیل کنیم و زودتر بفرستیم آدرس پستی ابوظبی هم بالاشه؟
زمانیکه ما رفتیم مصاحبه این فرم یا نبوده یا ما ندیدیم. بهرحال ازمون نخواستن. اگه جدیدا اضافه شده پرکنید و ببرید

دوستان این فرم از قبل بوده وتازه اضافه نشده مثلا برای آنکارا فرم contact information sheet بوده و برای ابوظبی هم همین فرمی که دوستان لینکشو گذاشتند. ولی تا حالا که سفارت از هیچ کس این فرم را نخواسته ولی برای محکم کاری بهتره پرش کنید و روز مصاحبه همراهتون باشه که اگه نیاز شد ارائه بدین.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-17 ساعت 11:55)reasonable نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 11:34)farshad varaste نوشته:  

دوستان این فرم از قبل بوده وتازه اضافه نشده مثلا برای آنکارا فرم contact information sheet بوده و برای ابوظبی هم همین فرمی که دوستان لینکشو گذاشتند. ولی تا حالا که سفارت از هیچ کس این فرم را نخواسته ولی برای محکم کاری بهتره پرش کنید و روز مصاحبه همراهتون باشه که اگه نیاز شد ارائه بدین.
دوستان من سوال کردم و گفتن این فرم اصلا مربوط به برندگان لاتاری نیست. و ما قبلا اطلاعات شغلیمونو تو فرمهای مربوطه به سفارت اعلام کردیم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: meisam14 ، poem ، reasonable ، soli asali ، ebi1988
دوستان چند تا سوال :
1-330 دلار رو همراهمون ببريم تا روز مصاحبه پرداخت كنيم ؟
2- در مدارك ارسالي police records چيست ؟
3- برگه تمكن مالي كه از بانك به زبان انگليسي ميگيريم بايد مهر دادگستري و تاييديه وزارت امور خارجه راداشته باشد ؟؟
4- اين فرم DS-260 براي چيست ؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988
(2014-05-17 ساعت 13:25)firouz mah نوشته:  دوستان چند تا سوال :
1-330 دلار رو همراهمون ببريم تا روز مصاحبه پرداخت كنيم ؟
2- در مدارك ارسالي police records چيست ؟
3- برگه تمكن مالي كه از بانك به زبان انگليسي ميگيريم بايد مهر دادگستري و تاييديه وزارت امور خارجه راداشته باشد ؟؟
4- اين فرم DS-260 براي چيست ؟
1- بله 330 دلار برای هر نفر رو توی خود سفارت باید پرداخت کنید
2- اگر ساکن ایران هستین و بیشتر از 6 ماه کشور دیگه ای زندگی نکردین احتیاجی نیست
3- نه احتیاج به مه دادگستری نیست همینکه خود بانک مهر کنه و رو سربرگ بانک باشه کفایت میکنه
4- این فرم برای برندگان 2015 هستش
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: gema ، farshad varaste ، Sam2014 ، soli asali ، ebi1988 ، amin arefi ، firouz mah
دوستان عزیزی که سیمکارت اتصالات میخرید. ممکنه بهتون زنگ بزنن و بگن شما توی قرعه کشی مثلا 1000درهم برنده شدید .حتی ممکنه بهتون از خود اتصالات پیامک بزنن . باور نکنید میخواهند ازتون کلاهبرداری کنن.Wink
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: gema ، alitab ، farshad varaste ، sami8000 ، soli asali ، ebi1988 ، amin arefi ، meisam14
برای مدیکال از خانم ها آخرین ماه پریودیشون را می پرسند به میلادی بدونید، فقط برا اینکه مطمءن بشن حامله نیستند که رادیولوژی براشون مضر نباشه پس ماهش را بدونید به میلادی.
مدیکال هم خیلی ساده است قد و وزن، فشار خون، معاینه چشم، سوالات مربوط به بیماری و جراحی که قبلا داشتید، یه دست هم می کشند رو قفسه سینه دو سه تا دست هم رو شکم یه آزمایش خون یه قفسه سینه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: alitab ، farshad varaste ، ahmad amin saadat ، meisam14 ، soli asali ، mahan L ، ebi1988
(2014-05-16 ساعت 18:28)iris نوشته:  ان ام سی را حتما وقت بگیرید ، اگر وقت نگیرید کارتون حل میشه نهایتا ولی معطلی زیاد دارید من وقت نداشتم و اول کسانی که وقت گرفته بودند طبق هر ساعتی که بهشون وقت داده بودند میومدند و انجام می دادند (ان ام سی ابوظبی)
الان هم هتل اسکای لاین دبی هستم هتل خوبی نیست، هندیه و یه بوی عجیبی توش میاد رو اعصاب منه و خیلی هم تر و تمیز نیست
و حتما یکی دو روز ابوظبی را ببینید و بگردید خیلی شهر لوکس و تمیزیه ، مسجد شیخ زاید هم ببینید ارزشش دیدن داره قشنگه لوسترش طلاست ، جزو 16 بنای اول دنیاست که ارزش دیدن داره

سلام دوست عزیز
من میخوام تو دبی برم آزمایشات و انجام بدم. باید وقت بگیرم ؟
اگه آره چطوری باید اینکارو بکنم ؟
من دوشنبه 29 اردیبهشت پروازمه.
ممنون
تشکر کنندگان: sami8000 ، soli asali ، ebi1988 ، sepidar87
(2014-05-17 ساعت 16:53)ahmad amin saadat نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 18:28)iris نوشته:  ان ام سی را حتما وقت بگیرید ، اگر وقت نگیرید کارتون حل میشه نهایتا ولی معطلی زیاد دارید من وقت نداشتم و اول کسانی که وقت گرفته بودند طبق هر ساعتی که بهشون وقت داده بودند میومدند و انجام می دادند (ان ام سی ابوظبی)
الان هم هتل اسکای لاین دبی هستم هتل خوبی نیست، هندیه و یه بوی عجیبی توش میاد رو اعصاب منه و خیلی هم تر و تمیز نیست
و حتما یکی دو روز ابوظبی را ببینید و بگردید خیلی شهر لوکس و تمیزیه ، مسجد شیخ زاید هم ببینید ارزشش دیدن داره قشنگه لوسترش طلاست ، جزو 16 بنای اول دنیاست که ارزش دیدن داره

سلام دوست عزیز
ممنون
سلام دوست عزیز
نه دوبی نیازی به وقت گرفتن نیست من 7 می مصاحبه داشتم 5 می صبح رفتم و 6 می عصر جواب آزمایشاتو گرفتم . اصلا نگران نباشید ، کل این مراحل آسونتر از اون چیزیه که فکر می کنین . به امید موفقیت برا همه بچه های لاتاری.
کیس نامبر: AS2014...58XX و تعداد نفرات: 1 و تاریخ مصاحبه: هفته اول می ابوظبی ، برگه آبی ، آپدیت 8 جولای و 15 جولای با ایمیل, ۱۵آگوست و 1سپتامبر و بالاخره جامانده 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، farshad varaste
(2014-05-17 ساعت 20:32)sami8000 نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 16:53)ahmad amin saadat نوشته:  

سلام دوست عزیز
ممنون
سلام دوست عزیز
نه دوبی نیازی به وقت گرفتن نیست من 7 می مصاحبه داشتم 5 می صبح رفتم و 6 می عصر جواب آزمایشاتو گرفتم . اصلا نگران نباشید ، کل این مراحل آسونتر از اون چیزیه که فکر می کنین . به امید موفقیت برا همه بچه های لاتاری.

من خودمم بدون وقت رفتم جواب هم یک روزه گرفتم ولی 4 ساعت در ان ام سی معطل شدم وقتی پرسیدم چرا گفتند اول کسانی که وقت از دکتر داشتند را دکتر می بینه ،
ادرس ایمیل دکترهای معتمد دبی در مهاجرسرا هست ایمیل بزنید بگید روزی که در نظر دارید برید مدیکال براتون وقت بذارند بگید برا usa visa میخواهید مدیکال انجام بدید
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-05-18 ساعت 10:20)behfaza نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 01:54)iris نوشته:  من خودمم بدون وقت رفتم جواب هم یک روزه گرفتم ولی 4 ساعت در ان ام سی معطل شدم وقتی پرسیدم چرا گفتند اول کسانی که وقت از دکتر داشتند را دکتر می بینه ،
بنده وقت قبلی داشتم و همان چهارساعت را هم متحمل شدم.

من وقت نداشتم اصلا هم معطل نشدم تا رفتم کارم انجام شد و اومدم
این معطل شدنه ربطی به وقت داشتن یا نداشتن نداره بستگی به این داره که سرشون خلوت باشه یا شلوغ . اونروزی که من رفتم غیر از من هیشکی واسه مدیکال نبود بنابراین کارم سریع انجام شد
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali
(2014-05-18 ساعت 11:07)rtt نوشته:  من وقت نداشتم اصلا هم معطل نشدم تا رفتم کارم انجام شد و اومدم
این معطل شدنه ربطی به وقت داشتن یا نداشتن نداره بستگی به این داره که سرشون خلوت باشه یا شلوغ . اونروزی که من رفتم غیر از من هیشکی واسه مدیکال نبود بنابراین کارم سریع انجام شد
آفرین . این شد حرف حساب ! یک کلام و ختم کلام .Wink
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، poem ، قصه گو ، rtt
(2014-05-18 ساعت 11:07)rtt نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 10:20)behfaza نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 01:54)iris نوشته:  من خودمم بدون وقت رفتم جواب هم یک روزه گرفتم ولی 4 ساعت در ان ام سی معطل شدم وقتی پرسیدم چرا گفتند اول کسانی که وقت از دکتر داشتند را دکتر می بینه ،
بنده وقت قبلی داشتم و همان چهارساعت را هم متحمل شدم.

من وقت نداشتم اصلا هم معطل نشدم تا رفتم کارم انجام شد و اومدم
خب روزی که شما رفتید شانس شما خلوت بوده ولی روزی که من رفتم شلوغ بود چون بیمار هم می بینند تازه چند تا عرب و هندی هم برا مدیکال ویزا امریکا اومده بودند، مثلا 10 وقت داشتند همون 10 اومدند و زودتر من هم رفتن داخل ، البته دکتر هم گفت ببخشید خیلی معطل شدی و اینا همه کلی عذر خواهی کردند اما اگر وقت داشتم الکی معطل نمیشدم بنابراین وقتی می تونیم با یک ایمیل وقت بگیریم چرا نگیریم
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان